MY KTEO

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας μέσω τηλεδιάσκεψης


Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερέτριας, θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, κάνοντας χρήση της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας (https://www.epresence.gov.gr/) την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της
ημερήσιας διάταξης:
1. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020 (αφορά τον χλοοτάπητα γηπέδου Αμαρύνθου).
2. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 κατόπιν τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος (ως άνω).
Σελίδα 2 από 2
3. Αποδοχή έκτακτης κατανομής από τους ΚΑΠ έτους 2020 προς κάλυψη αναγκών για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 – Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.
4. Έκτακτη Επιχορήγηση προς την Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για κάλυψη δαπάνης αποκατάστασης βλαβών που υπέστησαν οι σχολικές μονάδες λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.
5. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Ερέτριας οικ. έτους 2020.
6. Ορισμός μελών για συγκρότηση επιτροπής καταγραφής και αποτίμησης ζημιών που προκλήθηκαν από πλημμύρες και λοιπές θεομηνίες σε βιομηχανικές, βιοτεχνικές μονάδες, καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις σε κτιριακό, μηχανολογικό εξοπλισμό, πρώτες ύλες, έτοιμα προϊόντα, εμπορεύματα και φορτηγά δημοσίας και ιδιωτικής χρήσης στην Π.Ε. Ευβοίας.
7. Ορισμός μέλους Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Ερέτριας και ΔΕΥΑΕ για το Υποέργο με τίτλο «Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων – Υπόλοιπα τμήματα πόλης».
8. Αντικατάσταση μέλους Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για την Πράξη «Αποχέτευση και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) οικισμού Ερέτριας».
9. Αντικατάσταση μέλους Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Ερέτριας και ΔΕΥΑΕ για την πράξη με τίτλο «Αποχέτευση Ομβρίων Υδάτων ΔΕ Αμαρυνθίων».