MY KTEO

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου δίνει την αιτία για να επανεξετάσεις σχέσεις και συνεργασίες και η αλήθεια είναι πως είσαι σε θέση να φέρεις πολλά στα μέτρα σου, δίνοντας λύσεις εκεί που οι άλλοι παλαντζάρουν. Ωστόσο όπου το συναίσθημα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο ξεκινάς με… μειονέκτημα και το πιθανότερο είναι να χορέψεις στον ρυθμό που σου χτυπάνε, μέχρι τουλάχιστον να... τα πάρεις στο κρανίο! Υπάρχει βέβαια και η διέξοδος που σου προσφέρει ο Ποσειδώνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου, να πάρεις δηλαδή την ζωή σου πιο χαλαρά, αντικαθιστώντας τα άγχη του «σήμερα» με τα όνειρα του… αύριο!

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες εργασίες, γι αυτό φύλαξε τις δυνάμεις σου και μην τις σπαταλάς από εδώ κι από εκεί. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας μπορεί να σε βάλει σε ανησυχία ή να σου χαλάσει την διάθεση, πολύ περισσότερο αν δεν προσέξεις τι τρως και πίνεις. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 11ο ηλιακό οίκο σου γίνεσαι πιο επιρρεπής σε εξαπατήσεις από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ή/και ασύμφορα ιδεολόγος αλλά εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το να μην δώσεις τα ωραία σου λεφτά. Τα υπόλοιπα... κάνε το καλό και ριξ' το στο γιαλό!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει ακόμη πιο ασταθή στις ενασχολήσεις σου, ίσως όμως να βρεις και ανάλογους «συμπαίκτες» που δεν έχουν κολλήματα και κρατήματα! Ωστόσο, η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνάει από έντονες μεταπτώσεις, γι’ αυτό μην βιαστείς, ούτε να ενθουσιαστείς, ούτε να απογοητευτείς. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 10ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να ακυρωθεί μια «κορυφαία» υπόθεσή σου, ενώ ένα ισχυρό άτομο σου υπόσχεται πράγματα που δεν θα γίνουν. Από την άλλη πλευρά όμως θα μπορέσεις κι εσύ να πείσεις για κάτι που… δεν είσαι ή να διαφύγεις από μια κακοτοπιά.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί “ανακατωσούρες” σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, κάτι που μπορεί να σε ψυχράνει προσωρινά με έναν οικείο σου πρόσωπο αλλά και να σε φέρει πολύ πιο κοντά με ένα άλλο. Τελικά πάντως το... σκορ θα έρθει ισόπαλο! Ίσως πάλι να δεχθείς επισκέψεις ή να φιλοξενηθείς εσύ σε ένα ξένο σπίτι. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε... πονηριές και ψέματα κι αν δεν είσαι εσύ ο δράστης, είναι σκόπιμο να μην εμπιστεύεσαι όποιον/α σου τα εμφανίζει όλα «τέλεια», αφού μπορεί να υπάρχει και δόλος. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις ένα προφητικό όνειρο.

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό θα σου δοθεί το κίνητρο για να... βγεις στους δρόμους ή να συντονίσεις μια σειρά από δράσεις, όπου όμως ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και καλό είναι να μην αναλωθείς με άτομα που δεν έχουν να επιδείξουν κάτι, πέραν της κουτσομπολίστικης τάσης τους. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο πρόθυμο/η να προσφέρεις όπου -λένε πως- έχουν την ανάγκη σου κι αν τύχει να σε κοροϊδέψουν, δεν θα είναι δα κι η... πρώτη φορά, σημασία έχει όμως να είσαι εσύ εντάξει με την συνείδησή σου. Όσον αφορά όμως αγορές και επενδύσεις... ούτε να το σκεφτείς!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό βάζει στο... ζύγι ανάγκες και επιθυμίες κι αν εσύ μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, δεν συμβαίνει απαραίτητα το ίδιο και με τους άλλους που σε... περιτριγυρίζουν και στοχεύουν σε “τραβηχτικές” κι άντε μετά τρέχα εσύ για να κλείσεις “τρύπες” Υπάρχει βέβαια και το σενάριο μιας συνεταιρικής αγοράς ή επένδυσης, όμως με τον Ποσειδώνα απέναντί σου το πιθανότερο είναι να σε “ρίξουν” στην μοιρασιά! Από την άλλη πλευρά θα μπορέσεις να αποκρύψεις κάθε τι το «ενοχλητικό» για σένα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, ενώ η ημέρα προσφέρεται για να απολαύσεις θεάματα ή/και ακροάματα.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά το πρόσωπο της ημέρας, ίσως όμως και για τους... λάθος λόγους! Επιπλέον, σηματοδοτεί μια διακριτή συναισθηματική αστάθεια, με τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή να εναλλάσσονται αναλόγως, ωστόσο, ότι κι αν συμβεί δεν θα είναι οριστικό και αμετάκλητο, οπότε ας μην του δώσεις κι εσύ υπερβολική αξία. Παράλληλα, στον χώρο της εργασίας σου, αναμένονται ακυρώσεις δράσεων, ενώ μπορεί να ξεγελαστείς από κάποιον «επιτήδειο» ή να κάνεις εσύ κάποια “γκάφα”. Επιπλέον, με τον Ποσειδώνα στον 6ο ηλιακό οίκο σου είσαι πιο επιρρεπής σε αλλεργίες και ψυχοσωματικά.

Σκορπιός
Γενικά: Σήμερα, η ψυχολογία σου δεν είναι η καλύτερη δυνατή και κάποια στιγμή μπορεί να «σε πάρει από κάτω», ενώ... περιοριστικοί όροι μπορεί να σου τεθούν και εξ αιτίας της κακής φυσικής σου κατάστασης. Επιπλέον όμως, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να σου στείλει ένα προειδοποιητικό όνειρο ή ένα «σήμα» από το… υπερπέραν! Παράλληλα, ο Ποσειδώνα στον 5ο ηλιακό οίκο σου αναβαθμίζει μεν την έμπνευσή σου, συνάμα όμως δρομολογεί πονηριές, απιστίες ή/και ψέματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Καλό είναι μάλιστα να μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού κινδυνεύεις να χάσεις και στα δύο!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί μια αυξημένη κινητικότητα στην κοινωνική σου ζωή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθείς και με σοβαρές υποθέσεις ή ότι θα γνωρίσεις άτομα που θα υπάρχουν και αύριο στην ζωή σου. Ωστόσο το παρεΐστικο κλίμα σου φτάνει για να νοιώσεις καλύτερα. Ίσως πάλι να ανακατευτείς με συλλόγους και σωματεία για μια υπόθεσή σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνα στον 4ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να προσδώσεις ένα αιθέριο στυλ στο σπίτι ή το γραφείο σου, κάνε όμως κι ένα... face control σε όποιον/α σε επισκεφθεί, ενώ τσέκαρε και για διαρροές ή υγρασίες!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί διαπραγματεύσεις για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, με τις διαθέσεις των άλλων όμως να μην είναι και τόσο σταθερές, κάτι που θα δυσκολέψει την λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και καλείσαι να πάρεις θέση, με όλα τα συν και τα… πλην που έχει κάτι τέτοιο! Παράλληλα, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι με τον Ποσειδώνα στον 3ο ηλιακό οίκο σου κάποιος/α θα σου κάνει “τσαλιμάκια” ή θα σου πει ψέματα για να την “σκαπουλάρει”, ίσως όμως και να χαθούν έγγραφα ή να στείλεις ένα λάθος μήνυμα.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί να εκφράσεις τις απόψεις σου με όποια μέσα διαθέτεις και να είσαι σίγουρος/η ότι θα συζητηθούν πολύ. Επιπλέον, αναμένονται περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, επειδή ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μάλλον κατώτερο των προσδοκιών σου, αν έχεις κάτι άλλο σοβαρότερο να κάνεις, μείνε σε αυτό. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου, σου εμφανίζει μια «πολλά υποσχόμενη» οικονομική προοπτική αλλά στην καλύτερη περίπτωση δεν θα «σου κάτσει», ενώ στην χειρότερη θα εξαπατηθείς. Μπορεί ωστόσο να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό διεγείρει την επιθυμία σου να αποκτήσεις... διάφορα ανεξάρτητα με το αν τα χρειάζεσαι πραγματικά ή όχι κι αν δεν έχεις εσύ αρκετά χρήματα για να ικανοποιήσεις τα καπρίτσια σου... αλίμονο σε αυτόν/η που ξέρεις ότι έχει, αφού σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να σου τα δώσει! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει ακόμη πιο ονειροπόλο και… αρνητή της πραγματικότητας, ίσως μάλιστα να παρατήσεις δουλειές κι υπευθυνότητες για να «αποδράσεις», μέσα από δραστηριότητες, που σε χαλαρώνουν, υπάρχει όμως κι ένα... θεματάκι με τις πονηριές που θα κάνεις!


astrology.gr