Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί μια θετική ανατροπή στα οικονομικά σου, η οποία με την σειρά της θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις κάποιες από τις… extreme επιθυμίες σου. Κι επειδή είσαι σε μια φάση όπου οι εκπλήξεις παραμονεύουν και τα δύσκολα γίνονται εύκολα, κινήσου σχετικά «ασύμβατα» για να κερδίσεις και να δικαιωθείς. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να κρατήσεις μια συνετή στάση σε ζητήματα που άπτονται της καριέρας σου, ξέροντας ότι δεν μπορείς να ποντάρεις στην τύχη σου και μόνον αλλά θα χρειαστεί και μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου.

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σε βάζει σε «κόντρα ρόλο», να σε θέλει δηλαδή πρωτοπόρο με το… ζόρι και επιρρεπή στις θεαματικές ανατροπές, ενδέχεται να αλλάξουν πολλά στην ζωή σου κι αν το φοβάσαι αυτό δεν έχεις παρά να προκαλέσεις εσύ πρώτος την τύχη σου, «σπάζοντας» φόρμες και παραδόσεις ετών. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου, έτσι ώστε η σωστή οργάνωση να σου εξασφαλίσει ένα μίνιμουμ λειτουργικότητας κι αν θέλει η τύχη να σε ευνοήσει… καλώς να ορίσει, δεν μπορείς όμως να βασίζεσαι αποκλειστικά και μόνον σε αυτήν.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί σε μια αλλαγή στα εργασιακά σου, που είναι σκόπιμο να την προκαλέσεις παρά να την «λουστείς» αλλά και σε αποκαλύψεις γύρω από παρασκηνιακά δρώμενα. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις γιατρειά μέσα από μια πρωτοποριακή θεραπεία. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να βρεις ένα μέτρο ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να έχεις και σε εκείνα που μπορείς. Επιπλέον, μια ανάλογα συνετή στάση είναι η δέουσα σε ζητήματα παλαιών οφειλών ή ενός δανεισμού, είτε από σένα, είτε προς εσένα.

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ταύρο να «εκπέμπει» σε ένα… άλλο μήκος κύματος στις φιλίες και τις παρέες σου ενδέχεται να γνωρίσεις κάποια ξεχωριστά πρόσωπα, που ασχολούνται με «εξεζητημένα» θέματα, σε σχέση όμως με μια τρέχουσα σχέση σου μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα από επιλογές ή συμπεριφορές που σε κάνουν να απορείς. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να μοιράσεις υποχρεώσεις και δικαιώματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν τυχόν ζεις εν μέσω μιας κρίσης, να ακολουθήσεις μια ακριβοδίκαιη πολιτική, βάζοντας στην άκρη το συναίσθημά σου.

Λέων
Γενικά: Αν νοιώθεις πως έχεις «κολλήσει» τότε η Σελήνη στον Ταύρο θα φέρει τα πάνω-κάτω αναζωογονώντας τις προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις κάτι, ακριβώς την ώρα που σκεφτόσουν να τα παρατήσεις. Αντίθετα όμως κάτι που θεωρούσες σίγουρο ή «ευκολάκι» δεν θα σου… κάτσει! Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να αποφασίσεις για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα κρατώντας ίσες αποστάσεις από τις πολύ εύκολες λύσεις και τις πολύ δύσκολες, ενώ μια ανάλογα συνετή στάση οφείλεις να κρατήσεις και σε θέματα υγείας, είτε είναι δικά σου είτε άλλων.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί μια απρόσμενη πρόταση από το εξωτερικό, που θα δώσει άλλον «αέρα» στην καριέρα σου ή μια νομική εξέλιξη που θα σε εκπλήξει. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις και κάποια «πικάντικα» παραλειπόμενα αλλά και να μυηθείς σε ειδικές γνώσεις. Αν όμως έχεις στο εορταστικό σου τραπέζι γνωστούς ή συγγενείς, κάποιος/α εξ αυτών θα σε… μουρλάνει! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Αιγόκερω, καλείσαι να βρεις την μέση οδό ανάμεσα σε αυτά που σε ευχαριστούν και σε εκείνα που είναι «υποχρέωσή σου», που σημαίνει να μην πάρεις επάνω σου όλο το εορταστικό «πακέτο».

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο θα σου φέρει μια έκτακτη «επιχορήγηση», ίσως μάλιστα να διαθέσεις το περίσσευμά σου για να αποκτήσεις κάτι «προχωρημένο» ή να διανθίσεις το εορταστικό τραπέζι σου με σπάνια και εξωτικά εδέσματα. Αν όμως θεωρείς ότι «έχεις δεμένο τον γάιδαρο σου» ή ποντάρεις σε κάποια «αναμενόμενα» έσοδα, μάλλον θα πάρεις μια «κρυάδα»! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να «κόψεις το καρπούζι στα ίσια» σε οικογενειακά ή/και περιουσιακά θέματα, με τις ευθύνες και τις απολαβές να είναι μοιρασμένες, το ίδιο όμως θα πρέπει να κάνουν και οι άλλοι.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου αλλάζει το πλαίσιο των σχέσεων και των συνεργασιών σου και αν το πάρεις θετικά, τότε το «ξεβόλεμά» σου θα συνδυαστεί με νέες και… απίθανες προοπτικές, το μόνο που απομένει λοιπόν είναι να τολμήσεις ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα. Σε διαφορετική περίπτωση βέβαια θα «σοκαριστείς» από κάποιον/α άλλον/η, ίσως μάλιστα το όλο θέμα να έχει και οικονομικές πτυχές. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια καθημερινότητα με μοιρασμένες τις χαρές και τις λύπες, οπότε να περιμένεις και κάτι καλό, αν τύχει και «στραβώσουν» πολύ τα πράγματα.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο λειτουργεί ανατρεπτικά στα εργασιακά σου και τα καλά νέα είναι πως η θέση σου μπορεί να αναβαθμιστεί, εκεί που δεν το περίμενες., αρκεί βέβαια κι εσύ να πεις «ναι» στην πρόκληση. Αν όμως θεωρείς κάτι ως «σίγουρο» και δεδομένο μάλλον θα σου έρθει η «κεραμίδα»! Επιπλέον, κινδυνεύεις με μια ξαφνική αδιαθεσία, που θα τα ανατρέψει όλα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να βρεις το μέτρο ανάμεσα σε έσοδα και έξοδα, ιεραρχώντας τις ανάγκες σου και αποφεύγοντας τις αχρείαστες σπατάλες, ακόμη κι αν έχεις κάποια «τυχερά» που θα σου βάλουν… ιδέες!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί ένα «γύρισμα» της τύχης, ενώ δίνει… άλλο τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι από την μια πλευρά θα εκπλαγείς ευχάριστα, από την άλλη όμως ενδέχεται να αιφνιδιαστείς από την «αλλόκοτη» αντίδραση κάποιου/ας. Για σένα πάντως το «μυστικό» της επιτυχίας είναι να μην πας στα σίγουρα αλλά να δοκιμάσεις κάτι το πολύ διαφορετικό. Παράλληλα όσο κι αν ο Ερμής στο ζώδιό σου προσπαθεί να επιβάλλει «τον νόμο και την τάξη», σίγουρα θα υπάρξουν και «επιπόλαιες» συμπεριφορές ή επιλογές άλλων, ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο καλλιεργεί την τάση σου να διαφέρεις από τον μέσο όρο και να δίνεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στους «ξένους» παρά στους δικούς ανθρώπους, που σημαίνει ότι τα Χριστούγεννα θα είναι αρκούντως «αιρετικά» για σένα! Επιπλέον, σηματοδοτεί απρόοπτα και αλλαγές στο σπίτι και δεν έχεις παρά να τις προκαλέσεις εσύ ώστε να έχεις την πρωτοβουλία. Ίσως πάλι να ανατραπούν τα δεδομένα στην ζωή ενός οικείου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Αιγόκερω σου προσφέρει μια… ελπίδα ισορροπίας μέσα από δουλειές που πρέπει να γίνουν!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει στις καθημερινότητά σου μικρές ή μεγαλύτερες ανατροπές, που τουλάχιστον θα προσδώσουν νέο ενδιαφέρον στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα μια συζήτηση ή διαδικτυακή αναζήτηση να σου αποκαλύψει αλήθειες είτε για σένα, είτε για τις αιτίες κάποιων καταστάσεων. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα πολύ «προχωρημένο» μέσον επικοινωνίας, Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να τηρήσεις το μέτρο ανάμεσα σε αυτά που δίνεις και παίρνεις από τις φιλίες σου αλλά και από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια;


astrology.gr