MY KTEO

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα απειλεί να διαταράξει την σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και αν δεις ότι ανάβουν τα... αίματα, προτίμησε να απομακρυνθείς για λίγο, ίσως όμως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε από κοινού μια δύσκολη κατάσταση. Αν πάλι έχεις παιδιά καλό είναι να τα έχεις από κοντά. Παράλληλα και για 3-4 ημέρες ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους σου επιφυλάσσει αναβολές, χάλια... συνεννοήσεις ή/και τεχνικά προβλήματα κι αν δεν έχεις διαθέσιμες κάποιες εναλλακτικές λύσεις, μερικά πράγματα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν σαν τον... κάβουρα, δηλαδή προς τα πίσω!

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να μετατρέψει τον χώρο σου σε... γιοφύρι της Άρτας, που ολημερίς το έχτιζαν και το βράδυ γκρεμιζόταν, ίσως όμως να προκύψουν κι εντάσεις με τους οικείους σου, ειδικά αν κάποιος/α αυθαιρετήσει. Επιπλέον οφείλεις να έχεις τον νου σου και σε απρόσκλητους εισβολείς, που καραδοκούν για να σου... ρημάξουν το τσαρδί! Παράλληλα και για 3-4 ημέρες ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να τακτοποιήσεις εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια, που μπορεί να ενέχει και… μπόλικη ταλαιπωρία προκειμένου να βρεις όλα τα χαρτιά που χρειάζονται.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου έχει 3-4 ημέρες... ζωής ακόμη, οπότε κι εσύ, μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα συνέχισε να προετοιμάζεσαι και να καλύπτεις τα κενά σου, χωρίς να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις αφού δεν θα «περπατήσουν». Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να «φορτσάρεις», προκειμένου να διεκπεραιώσεις μια σειρά από θέματα της καθημερινότητας, καλό είναι όμως να είσαι... ψυλλιασμένος/η, αφού θα σου τύχουν και... ανώμαλες καταστάσεις ή συμπεριφορές που δεν έχουν λογική. Εννοείται δε ότι θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στην οδήγηση και τον χειρισμό μηχανημάτων.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, το ίδια… ώθηση έχουν όμως και άλλοι με την σύγκρουση συμφερόντων να είναι ενίοτε αρκετά σκληρή και ενίοτε χωρίς κανόνες. Επιπλέον, ενδέχεται να ξοδευτείς για την αποκατάσταση μιας ζημιάς ή να πέσεις θύμα της δράσης περιθωριακών ατόμων που επιβουλεύονται τα κεκτημένα σου και σε κάθε περίπτωση τα μέτρα ασφαλείας είναι επιβεβλημένα. Παράλληλα και για 3-4 ημέρες ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μπορεί να αναβάλλει ή να περιπλέξει καθημερινές δραστηριότητες ή θέματα της δουλειά σου, αφού... όλο και κάτι θα λείπει!

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να τολμήσεις το… κάτι παραπάνω, οφείλεις ωστόσο να κινηθείς προσεκτικά και συνυπολογίζοντας ότι αυτήν την περίοδο είσαι επιρρεπής σε ακραίες καταστάσεις, που μπορεί να θίξουν ακόμη και την σωματική σου ακεραιότητα. Επιπλέον σε κάθε σημαντική κίνησή σου θα υπάρχει μια... οργισμένη αντίδραση! Παράλληλα και για 3-4 ημέρες ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους θα συνεχίσει να αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε ένα reunion, από την άλλη πλευρά όμως μια τρέχουσα φιλία σου μπορεί να μπει στο «ψυγείο».

Παρθένος
Γενικά: Για 3-4 ημέρες ακόμη ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους θα συνεχίσει να δημιουργεί επιλοκές σε μια σημαντική υπόθεση ή την καριέρα σου και σε κάθε λύση που θα βρίσκεις θα ανακύπτουν δύο προβλήματα, σαν την... Λερναία Ύδρα, ένα πράγμα! Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα οφείλεις να ψάξεις και να βρεις ποιος/α «στήνει» καταστάσεις στην ζωή σου, μήπως και προλάβεις το κακό. Πέρα όμως από τις κρυφές έχθρες και τις συνωμοσίες, ενδέχεται να σου προκύψει κι ένα θέμα υγείας, που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά προνόησε και για την δική τους ασφάλεια.

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σηματοδοτεί έντονες καταστάσεις στις φιλίες και τις παρέες σου, όπου είναι πιθανό να δημιουργηθούν δύο στρατόπεδα, εξ ίσου... επίμονα και φανατικά! Επιπλέον, αναμένονται ανάλογα ξεκαθαρίσματα και σε μια συλλογική προσπάθεια, με την ομοψυχία να γίνεται κι αυτή δύο... κομμάτια αλλά τι σόι ειρηνοποιός είσαι αν δεν μπορέσεις να παντρέψεις τα... απάντρευτα; Παράλληλα και για 3-4 ημέρες ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους θα εξακολουθήσει να φέρνει αναποδιές στις επαφές και τις μετακινήσεις σου και τσέκαρε δύο και τρεις φορές τα ραντεβού σου, μπας και σου πιάσουν τα... μισά!

Σκορπιός
Γενικά: Με τον Άρη στον Λέοντα καλείσαι να... σηκώσεις τα μανίκια, προκειμένου να πετύχεις άμεσα έναν σημαντικό στόχο σου κι αυτό δεν θα γίνει και τόσο... ειρηνικά αφού θα χρειαστεί να απαλλαγείς από ανταγωνιστές σου αλλά και οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο στον δρόμο σου. Ίσως βέβαια να σταθείς τυχερός και να βρεις έναν/μια ένθερμο/η συνοδοιπόρο που κουβαλάει τα ίδια μυαλά με σένα! Παράλληλα και για 3-4 ημέρες ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους συνεχίζει να μπλοκάρει μια πηγή εσόδων και να σου δημιουργεί σύνδρομο... στέρησης, ίσως όμως να υπάρξει και μια επιστροφή χρημάτων που θα σε ανακουφίσει.

Τοξότης
Γενικά: Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, είναι πιθανό να μπλοκάρουν κάποιες νέες δραστηριότητες για 3-4 ημέρες ακόμη, στο ίδιο διάστημα όμως θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπερδέψεις με παλιές υποθέσεις σου.. Επιπλέον, απαιτείται η επανεξέταση των όρων μιας συμφωνίας, ενώ δεν αποκλείεται να ξαναζήσεις και κάποιες... άδοξες στιγμές του παρελθόντος! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σηματοδοτεί μια πνευματική εγρήγορση αλλά και επαφές με άτομα που έχουν τις δικές τους αρχές ή αξίες και... δεν θα συνεννοηθείς εύκολα μαζί τους. Αν πάλι σου προκύψει κάποια νομική εμπλοκή, μην την υποτιμήσεις.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί ή σε... αναγκάζει να καλύψεις ανάγκες-επιθυμίες που δείχνουν επείγουσες για σένα, ίσως όμως να σου... σκάσει κι ένα έξοδο για την αποκατάσταση μιας ζημιάς. Εξ άλλου, αυτήν την περίοδο ευνοείται κυρίως η αγορά εργαλείων ή μηχανημάτων, με την προϋπόθεση να έχεις εξασφαλίσει ένα καλό σέρβις. Επιπλέον, προστάτεψε τα κεκτημένα σου από την δράση περιθωριακών τύπων. Παράλληλα και για 3-4 ημέρες ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς στις ελλείψεις της δουλειάς σου, βρίσκοντας προσωρινές μεν αλλά και ουσιαστικές λύσεις,

Υδροχόος
Γενικά: Ο Άρης απέναντί σου σηματοδοτεί δράσεις αλλά και εντάσεις με έναν δικό σου άνθρωπο ή συνεργάτη, μπορείς ωστόσο να αποφύγεις την κακοτοπιά αν κινηθεί ο ένας ανεξάρτητα από τον άλλον. Ίσως πάλι να βρεθείς αντιμέτωπος/η με κάποιον/α που έχει μάθει να υπακούει στον «νόμο της ζούγκλας» και μόνον κι αν δεν κατέχεις από... βαρβάρους, μην χαλάς φαιά ουσία για να τον/την μεταπείσεις. Μόνον αν τον/την πιάσεις στο φιλότιμο μπορείς να κάνεις κάτι... Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, που ίσως και να καλύψουν το κενό!

Ιχθύες
Γενικά: Αν σε απασχολούν οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, κάνε υπομονή για 3-4 ημέρες ακόμη, αφού τότε θα... ισιώσει ο Ερμής στους Διδύμους κλείνοντας τις «παρενθέσεις» που άνοιξαν στο αμέσως προηγούμενο διάστημα. Μέχρι τότε μην λάβεις καμία απόφαση, θεωρώντας πως είναι και οριστική. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που σχετίζονται κυρίως με την δουλειά σου, καλό είναι ωστόσο να κινηθείς μόνος/η μπας και... γλιτώσεις κόντρες με εγωιστές που θέλουν να γίνονται όλα με τον δικό τους τρόπο. Επιπλέον είναι πιθανόν να προκύψει ένα επείγον ζήτημα υγείας.


astrology.gr