MY KTEO

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Μήνυμα του Δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη - Οι συνθήκες εορτασμού της φετινής 25ης Μαρτίου διαφέρουν

Μήνυμα εξέδωσε για τον σημερινό γιορτασμό της 25ης Μαρτίου ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης. Διαβάτε όλοτ το μήνυμα πιο κάτω
Σας εύχομαι χρόνια πολλά για τον εορτασμό της μεγάλης Γιορτής της Ορθοδοξίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αλλά και της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. Η σημερινή ημέρα, αποτελεί αφενός ημέρα εθνικής μνήμης και επέτειο της αναγέννησης του Ελληνισμού, αφετέρου ημέρα θρησκευτικής κατάνυξης για την Ορθοδοξία. Οι συνθήκες εορτασμού της φετινής 25ης Μαρτίου διαφέρουν. Καλούμαστε να αντισταθούμε απέναντι σε μία αόρατη απειλή, να δώσουμε τη μάχη και να νικήσουμε τον κορωνοϊό.

Η δύσκολη αυτή πραγματικότητα, δεν αναιρεί το γεγονός ότι οφείλουμε έστω και μέσα από τα σπίτια μας, να εορτάσουμε την επέτειο της πιο καθοριστικής στιγμής στη σύγχρονη ιστορία του Έθνους.
 Τιμάμε λοιπόν τον αγώνα των προγόνων μας και παράλληλα παίρνουμε δύναμη από τα κατορθώματά τους, υιοθετώντας την ενότητα, την ομοψυχία, την αποφασιστικότητα και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Με αυτές τις αρετές λοιπόν, είμαι βέβαιος ότι θα βγούμε νικητές από τη δύσκολη αυτή κατάσταση.