MY KTEO

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με τον Άρη απέναντι σου το δικό σου στοίχημα είναι να καταφέρεις να κινηθείς στα όρια της ελευθερίας σου, χωρίς να παραβιάσεις απρόκλητα τα θέλω των άλλων. Ωστόσο δεν αποκλείεται να αναστατωθεί η ζωή σου εξ αιτίας κάποιων άλλων που είτε υποκινούνται από φανατισμό είτε από την... απόγνωση τους, δεν βλέπουν άλλη επιλογή, παρά το να καταφύγουν σε ακρότητες. Ίσως πάλι να διακοπεί απότομα μια σχέση ή συνεργασία σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να βιώσεις παράδοξες συμπτώσεις ή/και εκπλήξεις κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, ίσως μάλιστα να έχεις και τα απρόοπτα... τυχερά σου!

Ταύρος
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά όσο κι αν ξεβολευτείς, έχε εμπιστοσύνη στην… έκπληξη! Ίσως μάλιστα να λάβεις ένα σπάνιο ή απρόσμενο δώρο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σηματοδοτεί ανατροπές στα εργασιακά σου, ας είσαι λοιπόν προετοιμασμένος/η για κάθε ενδεχόμενο και να μην θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, αφού θα εκπλαγείς δυσάρεστα. Επιπλέον, λάβε τα μέτρα σου για οτιδήποτε ξαφνικό θα μπορούσε να απειλήσει την υγεία σου και να έχεις... πρόχειρο τον γιατρό σου!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει σπάνιες ή πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι από πλευράς σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να τις... αποδεχθείς, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε απελευθερώσει! Παράλληλα και ο Άρης στον Ζυγό σηματοδοτεί μια ξαφνική όσο και ανατρεπτική εξέλιξη στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι εδώ τα... κακά νέα είναι ότι μπορεί να διακοπεί απότομα μια πορεία πραγμάτων κι όχι με τον πιο... ευγενή τρόπο! Σε κάθε περίπτωση πάντως, η κεντρική κατεύθυνση είναι να σπάσουν κώδικες ή κανόνες που είναι συνυφασμένοι με την υποταγή σε ένα σύστημα.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό σηματοδοτεί ακραίες καταστάσεις στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου... αρχής γενομένης από συμβάντα ή συμπεριφορές που αφορούν στους οικείους σου, ίσως όμως να γίνουν και ζημιές στα ηλεκτρολογικά ή να πέσει κάτι από ψηλά και βέβαια... καλό είναι να μην βρίσκεσαι από κάτω! Παράλληλα, αλλαγές προβλέπονται και στα εργασιακά σου κι αν έχεις βολευτεί σε μια κατάσταση, μπορεί να ενοχληθείς. Δικαιούσαι ωστόσο να σπάσεις την ρουτίνα μέσα από έργα που... δεν γίνονται κάθε μέρα κι αυτό να επιδιώξεις! Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Τοξότη είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα σπάνιο pet.

Λέων
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί γνωριμίες κι επαφές με άτομα που έχουν κάτι το αιρετικό και... ευκαιρίας δοθείσης μπορείς κι εσύ να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι είναι συνυφασμένο με καταπιεστικές ή... πολύ καθώς πρέπει καταστάσεις!. Επιπλέον, πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά ακόμη και για εκείνα που θεωρείς εξαιρετικά απίθανο να συμβούν. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Ζυγό καλείσαι να έχεις τα μάτια σου... δεκατέσσερα για οτιδήποτε μπορεί να σου συμβεί κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σου, να φοβάσαι μάλιστα τα απίθανα, αφού είναι η... μέρα τους! Ίσως πάλι να συμβεί κάτι ξαφνικό με έναν συγγενή σου.

Παρθένος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει ένα κύμα ανανέωσης και αλλαγών στο σπίτι ή τα οικογενειακά σου και προκειμένου να ενοχληθείς, από την ανατροπή του προγράμματος σου δεν έχεις παρά να πρωταγωνιστήσεις σε αυτές, ίσως μάλιστα η αλλαγή τόπου διαμονής να είναι η πιο ενδεδειγμένη κίνηση από την πλευρά σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ζυγό θα έχεις να κάνεις με απρόβλεπτους παράγοντες και ξαφνικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα κι αν το καλό σενάριο παραπέμπει σε μια μοναδική ευκαιρία κέρδους, υπάρχει και το... κακό, με τις αναπάντεχες ζημιές να σε φέρνουν σε κατάσταση... παραφροσύνης!

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιο σου σηματοδοτεί ακραίες ή/και επαναστατικές ενέργειες, με την διασάλευση των ισορροπιών να θεωρείται περίπου δεδομένη και το καλό για σένα είναι ότι μπορεί να αποδεσμευτείς από ότι σε καταπιέζει. Ίσως όμως να πέσεις εσύ θύμα των καταστάσεων, είτε λόγω μια απρόκλητης επίθεσης εναντίον σου, είτε μέσα από επικίνδυνες καταστάσεις που απειλούν την σωματική σου ακεραιότητα. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις τις απότομες κινήσεις και να ελέγξεις τον... εναέριο χώρο σου! Παράλληλα βέβαια με την Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σου προκύψει ένα έκτακτο κι ευχάριστο ταξίδι.

Σκορπιός
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να λάβεις κάτι που δεν το περιμένεις ή να καλύψεις ανάγκες κι επιθυμίες που δεν ανήκουν στις βασικές, ενώ σε σχέση με οικονομικές διεκδικήσεις ή/και επενδύσεις σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη κι όχι στα υποτιθέμενα σίγουρα! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σηματοδοτεί απρόοπτα και κινδύνους που δεν είναι εύκολο να προβλεφθούν κι έχουν να κάνουν με την υγεία σου, ίσως μάλιστα να χρειαστείς μια επείγουσα ιατρική περίθαλψη. Επιπλέον, μπορεί να σου έρθει... ντουβρουτζάς, ύστερα από μια αποκάλυψη ή ένα αναπάντεχο κτύπημα... κάτω από την ζώνη!

Τοξότης
Γενικά: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να υπάρξουν πρωτοφανείς ή/και σπάνιες καταστάσεις, που είτε θα σε εξιτάρουν, λόγω της ιδιαιτερότητας τους, είτε θα σε... σοκάρουν! Σε κάθε περίπτωση πάντως μην έχεις τίποτα για σίγουρο, ιδιαίτερα στα προσωπικά σου, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις πως οι ξένοι σε καταλαβαίνουν καλύτερα από τους δικούς σου. Ακόμη, η ημέρα προσφέρεται για μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σηματοδοτεί την απότομη διακοπή μιας φιλικής σχέσης σου, ενώ αναμένονται... μάλλον έκρυθμες καταστάσεις στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Άρης στον Ζυγό σηματοδοτεί μη αναμενόμενες όσο και ακραίες καταστάσεις σε σχέση με ένα κεντρικό ζήτημα που σε απασχολεί, ενώ μπορεί να διακοπούν οι... διπλωματικές σχέσεις σου με ένα ισχυρό άτομο και μάλιστα για λόγους που ξεπερνούν την δική σου κατανόηση. Μπορείς ωστόσο να αποκτήσεις κι εσύ το πλεονέκτημα αιφνιδιάζοντας συμμάχους κι ανταγωνιστές, με μια μη αναμενόμενη και ριψοκίνδυνη ενέργεια. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, μια αποκάλυψη για κάτι που θα προτιμούσες να παραμείνει μυστικό θα σε φέρει σε αμηχανία, ίσως όμως να βρεις και κρυφή στήριξη κι από κάπου που δεν περίμενες.

Υδροχόος
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, αναμένονται ξεχωριστές καταστάσεις τόσο στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης, όσο και σε πιο προσωπικά ζητήματα. Ίσως μάλιστα να σου προκύψει μια νέα φιλία, με κάποιον/α, που έχετε εμφανείς διαφορές κουλτούρας, νοοτροπίας ή ηλικίας. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ζυγό μπορεί να συμβεί κάτι που θα διεγείρει το επαναστατικό... μένος σου, μπαίνοντας συνάμα στην διαδικασία να... ξυπνήσεις κάποιους από τον λήθαργο που έχουν πέσει! Κατά τα άλλα όμως στις μετακινήσεις σου να προσέχεις ότι... πετάει, αφού λίγο θέλει να πέσει επάνω σου! Ίσως πάλι να σου προκύψει εντελώς ξαφνικά ένα νομικό ζήτημα.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη να επηρεάζεται από τον Ουρανό, αποκτούν προτεραιότητα τα... υπέροχα και πρωτοφανή, αν όμως κινηθείς σε μια συντηρητική γραμμή, η ζωή σου μπορεί να αναστατωθεί εξ αιτίας κάποιων άλλων που... προκαλούν για την πρόκληση ή θέλουν να σε αλλάξουν με το ζόρι! Παράλληλα, με τον Άρη στον Ζυγό οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να ανατραπούν ξαφνικά κι όσο μπορείς να ελπίζεις σε κάτι που θα αλλάξει προς το καλύτερο το status σου, άλλο τόσο πρέπει να ανησυχείς μήπως πάθεις μια απρόσμενη ζημιά. Πρόσεξε μάλιστα μήπως πέσεις θύμα της δράσης περιθωριακών στοιχείων.


astrology.gr