MY KTEO

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Αν έχεις ελευθερία κινήσεων, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις δουλειές σου, αφού μπορείς να τα διευθετήσεις όλα όπως τα θέλεις, έστω κι αν προς στιγμή ταλαιπωρηθείς με λεπτομέρειες που δεν κατέχεις. Επιπλέον, αν ψάχνεις για δουλειά, η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις τις κινήσεις σου, ενώ αν σε ταλαιπωρεί κάποιο θέμα υγείας δεν έχεις παρά να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας. Παράλληλα βέβαια μπορεί να σου τεθεί ένα μάλλον εκβιαστικό δίλημμα από κάποιον ισχυρό και είτε θα υποταχθείς, είτε θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, Όσο για... ηρωισμούς, ούτε που να το σκέφτεσαι!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο ενθαρρύνει την προσωπική και την κοινωνική σου ζωή και δεν πρέπει να χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Επιπλέον, μέσα από το παιχνίδι θα εκφράσεις τις πλούσιες δημιουργικές σου δυνατότητες, αποκτώντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αν και η τελευταία θα προκύψει πολύ πιο εύκολα μέσα από παρέες και συντροφιές με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις. Επιπλέον, έχε τον νου σου για κατασκοπευτικές δράσεις σε βάρος σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σηματοδοτεί εξελίξεις σε κάθε τι σχετικό με το σπίτι και την οικογένεια σου, ενώ πέρα από τις ευνοϊκές περιουσιακές ρυθμίσεις, μπορεί να κάνεις και την… προίκα σου, αν υπάρξει κάποια «επίσημη» εξέλιξη στα προσωπικά σου! Επιπλέον, αν παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα βέβαια, στα οικονομικά σου φαίνεται να έχεις φτάσει στο σημείο μηδέν αλλά προκειμένου να μπλέξεις με κυκλώματα και να μπεις πιο βαθιά στο πρόβλημα, είναι προτιμότερο να αποδεχθείς τις απώλειές σου και να πας παρακάτω.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες γνωριμίες, ζητώντας σου απλά να δώσεις βάση και σε εκείνες τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και τις εκδρομές, ενώ μπορεί να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα σπουδών ή επιμόρφωσης. Παράλληλα βέβαια καλείσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να αποδεσμευθείς από τις εξαρτήσεις σου, αφού αν δεν το πράξεις, θα βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις με συνέπεια να μπορείς να... κερνάς χωρίς πρόβλημα! Ίσως πάλι να χαρίσεις κάτι σε ένα πρόσωπο που αγαπάς ή εκτιμάς, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, δεν αποκλείεται ωστόσο να σου δωρίσουν κι εσένα κάτι. Παράλληλα βέβαια τείνει να κλείσει ένας κύκλος στα εργασιακά σου, ορίζοντας την απαρχή μιας νέας πορείας και σε αυτήν να επικεντρωθείς, όχι στα παλιά και… χαμένα! Επιπλέον αν προκύψει μια ενόχληση στην υγεία σου, μην αδιαφορήσεις.

Παρθένος
Γενικά: Αν και μπορεί να υπάρξουν πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη στο ζώδιό σου συνηγορεί σε επιτυχίες, γι' αυτό... άσε τις πολλές γκρίνιες! Ίσως πάλι να διακριθείς σε έναν τομέα ή μια δραστηριότητα, εξ αιτίας της ιδιαίτερης ικανότητας που έχεις να... βγάζεις κι από την μύγα ξίγκι! Παράλληλα βέβαια, είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να βγάλει και τον χειρότερο εαυτό σου. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, φαίνεται να βασανίζονται από κάτι σοβαρό, ίσως μάλιστα να έχουν μπλέξει με κυκλώματα.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει περισσότερη ξεκούραση αλλά αν… επιμείνεις εργασιακά θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ότι σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξυπηρετηθείς από μια κρυφή συμμαχία ή υποστήριξη, ενώ παρασκηνιακά δρώμενα υπέρ σου, θα υπάρξουν και στα προσωπικά σου. Όσον αφορά όμως στην υγεία ή/και την διατροφή σου έχεις την τάση να... αμαρτήσεις! Παράλληλα βέβαια φαίνεται να πέφτουν οι... τίτλοι τέλους σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση σου κι εδώ είναι που πρέπει να «φύγεις» προς τα εμπρός, ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος είναι υψηλό.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και προωθεί την συμμετοχή σου σε παρέες ή μια συλλογική προσπάθεια, που έχουν μια προφανή χρησιμότητα για σένα, ίσως μάλιστα, μια γνωριμία να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου. Παράλληλα βέβαια καλείσαι να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για… θεωρίες συνωμοσίας, που κρύβουν κάποιες αλήθειες. Στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου ωστόσο, είναι πιθανό να γίνεις μάρτυρας ενός θλιβερού επεισοδίου.

Τοξότης
Γενικά: Ανεξάρτητα από το... πόσα από τα σχέδιά σου θα υλοποιηθούν τελικά, η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να δικτυωθείς σε «υψηλούς κύκλους», ίσως μάλιστα να λάβεις συγκεκριμένη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο, ενώ φαίνεται πως είσαι πολύ κοντά σε μια βράβευση, είτε την αξίζεις είτε όχι. Επιπλέον, μπορείς να «δείξεις» πολύ περισσότερο από αυτό που είσαι. Παράλληλα βέβαια στον οικονομικό τομέα φαίνεται να φτάνεις σε αδιέξοδο κι εδώ η λύση είναι να μηδενίσεις, με το όποιο κόστος, αλλιώς κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων, που αποσκοπούν στο πόσα μπορούν να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ενδιαφέρουσες ειδήσεις και διασκεδαστικά δρώμενα, ενώ σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών και των δραστηριοτήτων σου και να δικτυωθείς όσο γίνεται περισσότερο. Επιπλέον ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές, όπως επίσης και κάθε δραστηριότητά σου σχετική με τα media, ενώ αν έχεις ταλέντο στην παρουσίαση, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το αναδείξεις! Παράλληλα βέβαια φαίνεται να βγαίνουν στην επιφάνεια φοβίες ή/και μηδενιστικές τάσεις, ίσως όμως και να εμπλακείς σε μια υπόθεση... αρκούντως σκοτεινή, κυνηγώντας χρήμα κι εξουσία!

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο τα οικονομικά σου φαίνεται να παίρνουν την ανιούσα, κάτι που θα σου επιτρέψει να ξοδέψεις πιο... χαλαρά! Ίσως πάλι να απελευθερωθείς από μια οικονομική ρύθμιση, ενώ στο πρόγραμμα είναι και κάποια… κεράσματα, είτε από σένα, είτε προς εσένα! Παράλληλα βέβαια καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, αφού... τίποτα δεν είναι αθώο, μην παραβιάσεις ωστόσο τα προσωπικά δεδομένα κάποιου/ας που δεν θα έπρεπε, αφού θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη. Επιπλέον, οφείλεις να καταπολεμήσεις κάθε πιθανή εστία μόλυνσης, είτε γύρω σου, είτε στο σώμα σου.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε έναν δικό σου άνθρωπο ή/και τις συνεργασίες σου, που εξελίσσονται πέραν κάθε προσδοκίας. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να συνεργαστείς με άτομα που ξέρουν τα κατατόπια κι έχουν και λεφτά! Παράλληλα, κάτι δραματικό μπορεί να συμβεί στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ίσως όμως χρειαστεί να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, κάποιον/α που σε «πούλησε». Αν πάλι συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, να θυμάσαι ότι... ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με αγγελικές προθέσεις!


astrology.gr