MY KTEO

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου αναθέτει ποικίλα καθήκοντα, όσο όμως κι αν εσύ είσαι σίγουρος/η για αυτά που θες δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους άλλους. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Άρη εξακολουθεί να σε «τρέχει» στην δουλειά σου κι αν βρεις εμπόδια μάλλον θα αυθαιρετήσεις, προκαλώντας αντιδράσεις. Αν πάλι δεν δουλεύεις μόνος/η, το καβγαδάκι δεν το γλιτώνεις.... Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Δία συνηγορεί σε νέες γνωριμίες και ψυχαγωγικά δρώμενα, που αποτελούν και την εναλλακτική διέξοδο σου απέναντι σε εκείνους/ες που δεν σου κάνουν τα χατίρια ή σου σπάνε τα νεύρα με την αργοπορία τους!

Ταύρος
Γενικά: Με την αντίθεση Ήλιου-Δία καλείσαι να χαρείς τα πλεονεκτήματα και τις ανέσεις μιας καλής ζωής, απαλλαγμένης από άγχη και σκοτούρες. Ίσως πάλι να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις στην οικογένειά σου ή γύρω από ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ ένα σημαντικό μερίδιο... τύχης αναλογεί και στην καριέρα σου! Επιπλέον, με την Σελήνη στον Αιγόκερω θα δεις και θα ακούσεις πολλά, εσύ όμως κράτα μόνον αυτά που σε... συμφέρουν! Κατά τα άλλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Άρη εξακολουθεί να παράγει εντάσεις με αγαπημένα ή… επιθυμητά πρόσωπα κι αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί... ζήτω που καήκατε!

Δίδυμοι
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη εξακολουθεί να δημιουργεί εντάσεις στον χώρο σου ή/και την οικογένειά σου κι ένας καβγάς είναι στο πρόγραμμα αλλά αν αποφευχθεί το... μοιραίο, όλα θα «ξεφουσκώσουν» γρήγορα! Ίσως πάλι να υπάρξουν ζημιές στην οικοσκευή σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί αναγκαία έξοδα και μια οικονομική ανασφάλεια. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Δία σε κάνει πιο επικοινωνιακό και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα μόνον καλά θα φέρει. Μάλιστα, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ταξιδέψεις ή να «εξέλθεις» και δεν έχεις παρά να αποδεχθείς τις προτάσεις που θα σου γίνουν!

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί μια αβεβαιότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως να... φταις κι εσύ γι' αυτό με την ανασφάλεια και την γκρίνια σου να... πιάνουν κορυφή! Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Άρη εξακολουθεί να παράγει εντάσεις στην καθημερινότητα σου κι είναι πολύ... εύκολο να τσακωθείς με κάποιον/α ή να προκληθεί μια ζημιά. Από την άλλη πλευρά βέβαια μια πρωτοβουλία σου μπορεί να έχει άμεσα αποτελέσματα, ενώ ενδέχεται να μάθεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Δία εξυπηρετεί τις οικονομικές βλέψεις σου και δεν θα σου λείψει τίποτα!

Λέων
Γενικά: Η αντίθεση Ήλιου-Δία συνηγορεί στην προσωπική σου ανάδειξη και την καλοπέραση σου, οπότε άσε κατά μέρος τα... δύσκολα και κοίταξε να χαρείς την ζωή σου! Επιπλέον, μια πρόταση συνεργασίας θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο και τα σχέδιά σου, ενώ αν έχεις κατά νου ένα νέο ξεκίνημα, προχώρα μπροστά και... μην σε νοιάζει!. Μόνον την υγεία σου πρόσεξε, αφού με την Σελήνη στον Αιγόκερω κάθε διατροφική ατασθαλία σου μπορεί να... τιμωρηθεί! Κατά τα άλλα με την σύνοδο Ερμή-Άρη το θέμα εξακολουθεί να είναι το κατά πόσον μπορείς να κρατήσεις στα χέρια σου λεφτά, αφού όσο κι αν πάρεις θα ξοδευτούν... πάραυτα!

Παρθένος
Γενικά: Με την σύνοδο Ερμή-Άρη στο ζώδιό σου να μην έχει πει ακόμη την... τελευταία της λέξη, το ζητούμενο εξακολουθεί να είναι η επίτευξη ενός στόχου που απαιτεί την ενεργοποίηση όλων των δυνάμεών σου και σε μια τέτοια προσπάθεια η συνύπαρξη με άλλους και δη με... αντιφρονούντες δεν είναι εύκολη! Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια συναισθηματική αστάθεια, που από όπου κι αν προέρχεται, θα παίξει κι αυτή τον ρόλο της. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Δία συνηγορεί σε ευκολίες στην δουλειά σου, μένει όμως να τις αξιοποιήσεις. Όσο για την υγεία σου, ισχύει το... ότι πληρώνεις παίρνεις!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί επισκέψεις στον χώρο σου αλλά και μια δική σου ανησυχία σε σχέση με πράγματα που πρέπει να γίνουν και δεν εξαρτώνται μόνο από σένα. Παράλληλα βέβαια, με την αντίθεση Ήλιου-Δία οι φιλίες και τις παρέες σου αποτελούν μια πηγή χαράς και… έρωτα στην ζωή σου, διασκέδασε λοιπόν κι άσε τα... πολύ δύσκολα για μια άλλη μέρα, ποντάροντας κυρίως στην τύχη σου! Κατά τα άλλα η σύνοδος Ερμή-Άρη εξακολουθεί να σε κάνει επιρρεπή σε κάτι περαστικό μεν αλλά και... πονετικό στην υγεία σου! Επιπλέον, ο... συναγερμός κτυπά επίμονα και σε σχέση με τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου.

Σκορπιός
Γενικά: Η αντίθεση Ήλιου-Δία ευνοεί την καριέρα και ένα νέο ξεκίνημα, ίσως μάλιστα ένα ισχυρό πρόσωπο να γίνει το «κλειδί» της προόδου σου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα κι εσύ δεν έχεις παρά να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα καλά της ζωής, χωρίς... καχυποψίες! Αλλιώς με την σύνοδο Ερμή-Άρη δεν θα αργήσει να ξεσπάσει το... κακό, από μια ασήμαντη αφορμή. Ίσως πάλι να προκύψει κι ένα «επείγον» συμβάν που αφορά σε ένα φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως πάντα με τα... επιθυμητά αποτελέσματα!

Τοξότης
Γενικά: Πέρα από την τύχη που σου φέρνει, η αντίθεση Ήλιου-Δία σε θέλει «ταξιδευτή» με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου να διανθίζονται με ευχάριστα περιστατικά και όμορφες αγορές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα από μακριά! Επιπλέον, η απόκτηση ενός μέσου θα σου δώσει «φτερά», ενώ με την Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να έχεις και τα... τυχερά σου σε είδος ή χρήμα! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Άρη εξακολουθεί να σε «τρέχει» και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, δεν θα λείψουν ωστόσο και οι εντάσεις που θα σου... ανεβάσουν το αίμα στο κεφάλι!

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να λειτουργεί ως «Δούρειος ίππος» για την λογική σου, δεν νιώθεις και τόσο σίγουρος/η για κάποια πράγματα και με δεδομένες τις προκλήσεις που θα σου τύχουν μπορεί να «την πατήσεις» ακόμη και στα πιο απλά. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Άρη εξακολουθεί να παράγει εντάσεις στις μετακινήσεις σου ή με άτομα που έχουν διαφορετικές απόψεις. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Δία συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου κι αν δεν φερθείς... δύσπιστα στην τύχη σου, θα λάβεις το «μπόνους» σου! Από εκεί και ύστερα ξέρεις ότι μόλις «μυριστούν χρήμα», θα σε... θυμηθούν άπαντες!

Υδροχόος
Γενικά: Η αντίθεση Ήλιου-Δία θέλει να σου γνωρίσει την ευχάριστη πλευρά της ζωής, ενώ πολλά θα εξελιχθούν ευνοϊκά για σένα, χωρίς να προσπαθήσεις... καν, με την βοήθεια της τύχης! Ίσως πάλι να συνάψεις μια αρκετά ευνοϊκή συμφωνία ή να μοιραστείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Αιγόκερω οφείλεις να κάνεις σωστή κατανομή δυνάμεων και να προσέξεις την διατροφή σου. Κατά τα άλλα η σύνοδος Ερμή-Άρη εξακολουθεί να σου δίνει κίνητρο για να μαζέψεις χρήματα, φαίνεται όμως δύσκολο να τα κρατήσεις, αφού υπάρχουν επιθυμίες που θέλεις να εκπληρωθούν άμεσα!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω προσδίδει μια αστάθεια ή/και αβεβαιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι επειδή η σύνοδος Ερμή-Άρη εξακολουθεί να... ανάβει φωτιές, αν προκύψουν εντάσεις ακολούθησε την πολιτική του «από μακριά κι αγαπημένοι». Ίσως βέβαια να υπάρξει και μια ραγδαία εξέλιξη με θετικό πρόσημο και μένει να δεις πόσο θα κρατήσει το... καλό, αφού η νέα κατάσταση μπορεί να «καεί» γρήγορα. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Δία ευνοεί τα εργασιακά σου κι αν δεν είσαι σε άδεια, μπορεί να επωφεληθείς χωρίς να... κουραστείς, ενώ θετικά μηνύματα θα λάβεις και για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί.


astrology.gr