Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 22 Μαΐου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ένα κύμα ανανέωσης και αλλαγών στο σπίτι ή τα οικογενειακά σου και δεν έχεις παρά να ενδώσεις σε αυτές, αν όχι να πρωταγωνιστήσεις! Αν όμως επιμείνεις σε κανόνες και προγράμματα, μην περιμένεις να βρεις ανταπόκριση. Επιπλέον, μην... παίζεις με τα ηλεκτρικά και μην σκύβεις στα μπαλκόνια ή τα παράθυρα! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πιο επιρρεπή σε λάθη, ίσως όμως και να πετύχεις κάτι... κατά τύχη! Επιπλέον, κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου δεν θα πραγματοποιηθούν, ενώ μπορεί να χαθούν αντικείμενα ή έγγραφα.

Ταύρος
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, το βασικό σου θέμα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου, αφού πέρα από τα δικά σου ενδεχόμενα λάθη, γύρω σου φαίνεται να κυκλοφορούν... απατεώνες ολκής! Παράλληλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου προκαλεί απρόσμενες και ασυνήθιστες καταστάσεις που σίγουρα θα σε αιφνιδιάσουν, ίσως μάλιστα να δεχθείς και μια απρόκλητη επίθεση από κάποιον/α που κάνει «λες και τον τσίμπησε μύγα». Ίσως πάλι να πάθεις ζημιά από κάτι που... πετάει! Επιπλέον βέβαια σου ανοίγει νέους δρόμους πνευματικής αναζήτησης..

Δίδυμοι
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς και να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε στενοχωρούν. Όσον αφορά όμως στις εξωτερικές δράσεις σου, το πιθανότερο είναι να μην γίνει… τίποτε όπως το έχεις στο μυαλό σου! Παράλληλα, με τον Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να πάθεις κάποιο ξαφνικό « χουνέρι» στον οικονομικό τομέα αφού έχεις να κάνεις με απρόβλεπτους παράγοντες και καταστάσεις που διαφέρουν πολύ από οτιδήποτε έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα. Αν όμως ποντάρεις στην έκπληξη κι όχι στα υποτιθέμενα «σίγουρα», τότε θα βγεις κερδισμένος/η.

Καρκίνος 
Γενικά: Με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να υπάρξουν ανατροπές και απρόοπτα που θα σε αιφνιδιάσουν, οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο», ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις πως οι «ξένοι» σε καταλαβαίνουν καλύτερα από τους «δικούς σου». Επιπλέον θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, μήπως και... προλάβεις να αμυνθείς απέναντι σε μια απρόκλητη επίθεση ή/και σε έναν κίνδυνο που έρχεται από ψηλά! Παράλληλα, βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει για να βρεις την υγειά σου, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά.

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα συνηγορεί στο να βοηθήσεις κάποιον/α που περνά δύσκολα, σε κάθε περίπτωση όμως τσέκαρε την αλήθεια των λεγομένων του/της, αφού υπάρχουν... μπόλικοι που θα αποπειραθούν να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου! Παράλληλα, με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να υιοθετήσεις μια «παράξενη» ή πρωτοποριακή θεραπεία, δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψει και μια ξαφνική όσο και ανεξήγητη αδιαθεσία. Επιπλέον μια απρόσμενη αποκάλυψη μπορεί να σε κάνει άνω-κάτω, ενώ στα εργασιακά σου άλλα υπολόγιζες κι άλλα σου τυχαίνουν.

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε φθείρουν. Αν όμως σου γίνει κάποια πρόταση να ξέρεις ότι αυτά που θα σου τάξουν δεν θα πραγματοποιηθούν. Παράλληλα, με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου αναμένονται «πρωτοφανείς» καταστάσεις ή/και ακρότητες, τόσο στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης, όσο και σε πιο προσωπικά ζητήματα. Ίσως μάλιστα να διακοπεί απότομα μια σχέση σου, από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται πως μια νέα όσο και «παράδοξη» φιλία κτίζεται, παρά τις εμφανείς διαφορές κουλτούρας, νοοτροπίας ή ηλικίας.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε ένα ταξίδι αναψυχής ή/και σε μια «ενθουσιαστική» είδηση. Επιπλέον, σε ευνοεί τόσο στις νομικές υποθέσεις σου, όσο και στις σπουδές σου, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε δράσεις πνευματικού, ανθρωπιστικού ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα, αφού κατά τα άλλα αναμένεται να σε... μπερδέψει αρκετά, με λάθη ή ακυρώσεις στις συναλλαγές σου. Επιπλέον, φαίνεται πως είτε έλκεις… απατεώνες, είτε ποντάρεις σε «κουτσό άλογο»!

Σκορπιός
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός/η σε οικονομικά ζητήματα, αφού… κάπου υπάρχει λάθος ή απάτη! Αν μάλιστα αντιληφθείς πως όλα σου παρουσιάζονται ειδυλλιακά, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς περισσότερο. Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε παρακινεί να «σπάσεις» την ρουτίνα αιφνιδιάζοντας τους... πάντες με τις επιλογές σου, αν όμως δεν το πράξεις, τότε η έκπληξη θα έρθει από τους άλλους και μάλλον δεν θα σου αρέσει! Ίσως πάλι να σου προκύψει ένας « τρελός» γείτονας ή συγγενής, ενώ « παίζει» και μια ακραία εξέλιξη σε νομικό θέμα.

Τοξότης
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα πρέπει να είσαι πολύ πιο δύσπιστος, αφού περιβάλλεσαι από άτομα που σου τα λένε όλα καλά, για να σου ρίξουν « στάχτη στα μάτια»! Παράλληλα, με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου, οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή να ανατραπούν ξαφνικά και όσον αφορά στις δικές σου ενδεχόμενες ενέργειες ή επιλογές, απλά κάνε αυτό που... όλοι σου λένε να μην κάνεις κι έχε εμπιστοσύνη στην έκπληξη! Από την άλλη πλευρά βέβαια κινδυνεύεις « να σου έρθει ταμπλάς» από κάτι δυσάρεστο όσο και απρόσμενο, ειδικά αν πορεύεσαι... αμέριμνος/η!

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Άρης απέναντί σου σηματοδοτεί ανατρεπτικές όσο και πρωτοφανείς καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι από πλευράς σου το τελευταίο που πρέπει να κάνεις είναι να ρίξεις λάδι στην φωτιά, αφού οι συνέπειες μπορεί να είναι ακραίες. Αν πάλι αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους, με μη αναμενόμενες επιλογές θα προκαλέσεις μεν μια ταραχή αλλά θα έχεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στην δουλειά σου « παίζει» κάτι το απατηλό, ενώ στην υγεία σου πιο πολύ κινδυνεύεις να ταλαιπωρηθείς από μια λανθασμένη διάγνωση, παρά από κάποιο υπαρκτό θέμα.

Υδροχόος
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ή εσύ ζεις στον... κόσμο σου ή κάποιος/α σε παραπλανεί! Επιπλέον όμως θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου, ιδίως στον χορό και την μουσική. Παράλληλα, με τον Άρη στον 6ο ηλιακό οίκο σου, αν  θεωρείς κάποια πράγματα ως δεδομένα στις δουλειές σου, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα. Αντίθετα αν είσαι ανοικτός/η στις αλλαγές και τους πειραματισμούς, τότε θα... ανταμειφθείς, πέρα και έξω από κάθε πρόβλεψη! Αν τώρα ασχοληθείς με τα ηλεκτρολογικά, φρόντισε να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας.

Ιχθύες
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα οι ευχές και τα όνειρά σου έχουν τον πρώτο λόγο στην ζωή σου, ενώ είναι πιθανό να διαμορφώσεις ένα « μαγευτικό» περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου.. Έχε τον νου σου όμως και για υγρασίες ή διαρροές στον χώρο σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να γοητευθείς από κάποιον/α που έχει κάτι το... αλλιώτικο μπαίνοντας κι εσύ στον πειρασμό να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι είναι συνυφασμένο με «καθώς πρέπει» καταστάσεις. Επιπλέον, πάντα υπάρχει μια «πρώτη φορά» για όλα και μην αποκλείεις τίποτα είτε για καλό είτε... όχι!


astrology.gr