Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αντιδραστικό σε απαγορεύσεις και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να τσακώνεσαι «για ψύλλου πήδημα», πριν όμως συμβεί αυτό μπορείς να διοχετεύσεις την
περίσσεια ενέργειά σου κάνοντας δουλειές στο σπίτι ή ακόμη και γυμναστική. Είναι σίγουρο το ότι χρειάζεσαι εκτόνωση, προσπάθησε ωστόσο να μην συμβεί σε βάρος κάποιων άλλων. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνει νέες προκλήσεις στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή κι όλα τελικά θα κριθούν από το κατά πόσο θα λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά σου σε επείγουσες καταστάσεις.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό συμβάλλει σε αποκαλύψεις μυστικών, ενώ δεν αποκλείεται να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο! Επιπλέον όμως μπορεί να σου φέρει και κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σου, γι αυτό ξεκουράσου και μην «ζορίζεις» τα πράγματα ή άλλαξε αγωγή στην περίπτωση που η τρέχουσα δεν αποδίδει. Αν πάλι δεις «ύποπτα» συμπτώματα, συμβουλέψου κάποιον ιατρό. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνει εντάσεις στην καθημερινότητά σου και για να μην «σκάσεις» μίλα και πες τον πόνο σου εκεί που υπάρχουν ευήκοα ώτα! Μπορείς ακόμη να «σκιστείς» στο διάβασμα.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να κάνεις νέες διαδικτυακές φιλίες και ανεξάρτητα με το ότι όλα γίνονται από απόσταση, οι δημόσιες σχέσεις και οι παρέες σου, σου «χρυσώνουν το χάπι» της σχετικής απομόνωσης. Επιπλέον όμως μπορεί να «ανάψουν τα αίματα» εξ αιτίας μιας διαφωνίας με φίλο/η ή γύρω από κοινωνικά ζητήματα. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί έντονα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά αλλά και τις ανάγκες-επιθυμίες σου, σε τέτοιο βαθμό που κάθε προγραμματισμός να καταστεί άτοπος. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα «επιτήδειων».

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό να μην σε αφήνει σε… ησυχία, καλείσαι να αξιοποιήσεις τα προσόντα σου, ώστε να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις που θα σου τύχουν. Ίσως μάλιστα να αναλάβεις μια «σταυροφορία» για να βοηθήσεις κάποιους/ες. Παράλληλα και ο Άρης απέναντί σου δυναμιτίζει το κλίμα στις συνεργασίες σου και την ίδια στιγμή που θα τα βρεις σε όλα με κάποιον/α, θα υπάρξουν έντονα αρνητικές αντιδράσεις από κάποιον/α άλλον/η, που θα θεωρήσει πως τον/την «έριξες». Σε κάθε περίπτωση πάντως, όποια κι αν είναι η πρόφαση, τα λεφτά είναι το θέμα.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί μια ενδιαφέρουσα καθημερινότητα, διανθισμένη με ποικίλες αναζητήσεις και διαδικτυακές επαφές, ενώ είναι πιθανό να λάβεις κι ένα μήνυμα από το εξωτερικό. Αν πάλι θες να βγάλεις από μέσα σου ότι σε βασανίζει δεν έχεις παρά να γράψεις ή να κάνεις το «σόου» σου, έστω και με περιορισμένο κοινό. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνει εντάσεις στα εργασιακά σου κι εδώ θα φανεί πόσο καλός/η είσαι στο να «κουλαντρίζεις» καθήκοντα ή υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν… χθες! Επιπλέον όμως, μπορεί να «σηκώσεις» πυρετό ή να ταλαιπωρηθείς από έναν οξύ πόνο.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό να πολλαπλασιάζει τις επιθυμίες σου και να σου δημιουργεί πρόσθετες ανάγκες, τα καλά νέα είναι πως θα έχεις ευκολότερα πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης, οπότε μένει το να κάνεις ορθή διαχείριση. Ίσως όμως και να «φορτώσεις» από τις αυθαιρεσίες κάποιου/ας στην οικονομική διαχείριση. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνει έντονες συγκινήσεις στα προσωπικά σου, ίσως όμως να περάσεις κι από ένα «σκοτσέζικο ντους»! Αν πάλι έχεις μικρά παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους, όσο για τα… μεγαλύτερα, μάλλον θα σε ταλαιπωρήσουν με τα «καπρίτσια» τους!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό εξ αιτίας της συμπεριφοράς άλλων, οπότε… ετοιμάσου να ασκήσεις τα διπλωματικά σου καθήκοντα! Από την άλλη πλευρά όμως θα κάνεις και μια νέα γνωριμία που θα σε αναζωογονήσει. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, θα σου δώσει ωστόσο την ευκαιρία να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που σε απασχολούν, έστω κι αν οι σχέσεις σου προσωρινά φτάσουν στο «αμήν»! Επιπλέον, μπορείς να «μαστορέψεις» και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στον χώρο σου.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό δίνει έναν νέο τόνο στα εργασιακά σου και είναι πιθανό να «ανοίξουν» οι δουλειές σου, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους αντικείμενα. Θα πρέπει ωστόσο να έχεις τον νου σου και στην υγεία σου, αφού σήμερα είσαι πιο ευαίσθητος/η. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνει εντάσεις στις επαφές και στην επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» κι εκείνο τελικά που σε συμφέρει είναι το να δώσεις προτεραιότητα στις πνευματικές αναζητήσεις σου, «καταβροχθίζοντας» γνώσεις και πληροφορίες. Μπορεί ακόμη να «τα χώσεις» με έναν επιθετικό γραπτό λόγο.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πολύ πιο δημιουργικό/η, ενώ προσδίδει μια νέα δυναμική στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον, αναμένονται εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως και να τα «τσουγκρίσετε» επειδή δεν… ακούει και θέλει να κάνει τα δικά του! Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω φουντώνει τις επιθυμίες σου κι αν κυριευθείς από καταναλωτική μανία, είναι βέβαιο πως θα εξανεμίζεις πολύ γρήγορα όλο το αποθεματικό σου, αφού δεν μπορείς να αυτοπεριοριστείς. Έχε τον νου σου όμως και στα «αρπακτικά», που παραμονεύουν στο διάβα σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειας σου κι επειδή θα… μείνεις που θα μείνεις σπίτι, μπορείς να ανανεώσεις τον χώρο σου αλλά και να κάνεις μια νέα αρχή και στις σχέσεις με τους οικείους σου, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα, που σας χωρίζουν. Κι αν υπάρξουν εγωιστικές ή αντιδραστικές συμπεριφορές, ε κορωναϊός είναι θα περάσει! Παράλληλα, με τον Άρη στο ζώδιό σου δείχνει σκόπιμο να «κάψεις» ενέργεια, κάνοντας διάφορες δουλειές, έχεις όμως και την εναλλακτική του… σεξ με το ταίρι σου, κάτι που θα κάνει καλό και στους δύο!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό θα… ήθελε να είσαι στους δρόμους αλλά κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν έχεις ως εναλλακτική τα τηλέφωνα, το διαδίκτυο αλλά και το διάβασμα ή το γράψιμο. Επιπλέον όμως κάποιος/α μπορεί να σου… σπάσει τα νεύρα με την συμπεριφορά ή τις επιλογές του. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω αναμοχλεύει το παρασκήνιο και παρότι κάποιες από τις αποκαλύψεις δεν θα σου αρέσουν… καθόλου, το ότι θα αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα καταλογίζεται στα θετικά. Πρόσεξε ωστόσο και την υγεία σου, όχι τόσο σε παθολογικά θέματα αλλά σε άλλα.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να κάνεις έξτρα αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες και επιθυμίες, κάτι που θα βελτιώσει την ψυχολογία σου, αφού κι ο κορωναϊός θέλει… καλοπέραση! Επιπλέον όμως μπορεί να προκύψει μια έντονη διαφωνία για το πώς διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε βάζει σε θέση μάχης, αναφορικά με κοινωνικά ή συλλογικά ζητήματα, πρόσεξε όμως αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ακρότητες. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις φιλίες σου, με την διακοπή μιας σχέσης να είναι το ίδιο πιθανή με την έλευση ενός νέου προσώπου στην ζωή σου.


astrology.gr