Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τρίτη, 6 Απριλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με τον Άρη στους Διδύμους θα νοιώσεις μεν την ανάγκη να υπερασπιστείς το δίκιο σου, εκφράζοντας τις απόψεις σου και καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα, τα στοιχεία όμως στα οποία βασίζεσαι είναι fake ή της… φαντασίας σου! Επιπλέον είναι πιθανό να ξεγελαστείς από έναν γείτονα ή συγγενή σου αλλά και να έχεις θέματα με υγρά και αέρια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μάλλον στενόχωρες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και ίσως κληθείς να συμπαρασταθείς έμπρακτα σε έναν φίλο ή μια φίλη, δεν αποκλείεται όμως και το να πληγωθείς από την στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου..

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε πιέζει να πάρεις επάνω σου ένα εγχείρημα που μάλλον αφορά σε άλλους/ες και την δική τους «σωτηρία», θυσιάζοντας τελικά τον ελεύθερο χρόνο σου για μια υπόθεση που μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ κι εκεί που σου χρωστούσαν, να σου πάρουν και το… βόδι! Παράλληλα, φαίνεται πως ο Άρης στους Διδύμους σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι», στα οικονομικά σου, με τα κάθε είδους «αρπακτικά» να καιροφυλακτούν για μια απροσεξία σου. Αλλά και οι δικές σου επιλογές σε σχέση με αγορές ή/και επενδύσεις είναι μάλλον άστοχες ή προϊόν παραπλανητικών ενδείξεων.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιο σου σε προικίζει μεν με ορμή και δύναμη, αυτήν την περίοδο όμως φαίνεται να στοχεύεις λάθος και να «κτυπάς» εκεί που δεν θα φέρεις κανένα αποτέλεσμα, γι’ αυτό… ηρέμησε και δώσε προτεραιότητα στην διερεύνηση του παρασκηνίου! Επιπλέον, είσαι πιο επιρρεπής σε ιώσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε οδηγεί στα μονοπάτια μιας παραδοσιακής γνώσης, ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου όμως θέτει εμπόδια, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να παραμείνεις «εντός των τειχών». Επιπλέον μπορεί να προκύψει κι ένα νομικό ζήτημα, με γείτονα ή συγγενή.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε πιέζει να κάνεις κάποιες περικοπές στα έξοδα σου και να χαράξεις πιο ορθολογικά την οικονομική σου πολιτική, δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξουν και απαιτήσεις από άλλους στις οποίες θα πρέπει να βάλεις «φρένο». Όσο για δανεικά, ούτε λόγος να γίνεται… Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σηματοδοτεί παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου κι από πλευράς οφείλεις να διερευνήσεις τα πράγματα, δεν σημαίνει όμως ότι αυτά που σου λένε είναι και τα αληθή. Επιπλέον, είσαι επιρρεπής σε ιώσεις και διαταραχές που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου.

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου, όλο και κάποιος/α θα επιχειρήσει να σε «στριμώξει», ενεργοποιώντας τις ενοχές σου, ίσως όμως να φορτωθείς από μόνος/η σου μια ευθύνη, θεωρώντας ότι «χρωστάς» στους άλλους. Μπορεί ακόμη να νιώσεις απόρριψη από ένα πρόσωπο που «μετράει» για σένα, ενώ αν σου προταθεί μια συνεργασία, μην την αποδεχθείς. Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους δεν αποκλείεται να προκύψουν παρεξηγήσεις αλλά και «υποχθόνιες» κινήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να «ταχθείς» υπέρ ενός σκοπού που σίγουρα δεν είναι αυτός που δηλώνεται!

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης στους Διδύμους σου δίνει κίνητρο για να «τρέξεις» μια υπόθεση αλλά φαίνεται να στοχεύεις λάθος, οπότε… ανέκρουσε πρύμναν, πριν «την πατήσεις» για τα καλά. Επιπλέον, είναι γεγονός το ότι κάποιος/α σου παίζει παιχνίδια, πρόσεξε όμως μήπως τελικά υποψιαστείς ή κατηγορήσεις τον λάθος άνθρωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να βάλεις τα όριά σου απέναντι σε απαιτήσεις που καθιστούν την εργασία σου πιο δύσκολη αλλά και σε όσους/ες κοιτούν μόνον την βολή τους, ενώ οφείλεις να προσέξεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, που απειλείται από το υπερβολικό άγχος σου.

Ζυγός
Γενικά: Με τον Άρη στους Διδύμους το ψέμα… πέφτει σύννεφο, ενώ και η δική σου κρίση δεν είναι καθαρή, οπότε μην βιαστείς να πάρεις θέση σε ένα ζήτημα. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό μηχανημάτων, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ενός λάθους που θα σου στοιχίσει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει στα πρόθυρα δύσκολων αποφάσεων, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Πριν όμως «σε πιάσουν στο φιλότιμο» εκείνα, ζήτησε να γίνουν οι δέουσες υποχωρήσεις και από την πλευρά τους κι ας πικράνεις κάποιες καρδιές.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Αν πάντως θέλεις να απαλλαγείς από βάρη ή να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε ποικίλες απαιτήσεις, τώρα είναι η ώρα! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους εντείνει την καταναλωτική σου διάθεση, αυτά που θα αποκτήσεις ωστόσο ενδέχεται να είναι είτε… παντελώς άχρηστα, σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες σου, είτε προϊόν λαθρεμπορίου-κλοπής. Επιπλέον, έχε τον νου σου σε «αρπακτικά», αφού αυτήν την περίοδο έχουν βγει «στο σεργιάνι»!

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης απέναντί σου δημιουργεί μια πλαστή εικόνα για τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά να κινηθείς βασισμένος/η σε ψευδή στοιχεία, αφού «αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες»! Να φοβάσαι μάλιστα τα «σιγανά ποτάμια», αφού από εκεί θα γίνει η ζημιά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει καθυστερήσεις και μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις προνοήσεις για το ενδεχόμενο μιας «αναποδιάς». Επιπλέον, είναι πιθανό να πάρεις μια στενοχώρια από συγγενή ή γείτονα αλλά και να χαλάσει ένα μέσον που χρησιμοποιείς.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Άρης στους Διδύμους σηματοδοτεί παρασκηνιακές ενέργειες στα εργασιακά σου κι όσο μεγαλύτερη… ησυχία υπάρχει, τόσο περισσότερο να ανησυχείς! Επιπλέον, καλό είναι να μην πάρεις επιπόλαια μια ενόχληση στην υγεία σου, ούτε όμως και να εμπιστευθείς μια διάγνωση, χωρίς να πάρεις μια δεύτερη γνώμη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε πιέζει σε οικονομικά ζητήματα κι εδώ είναι που θα χρειαστείς σύνεση και στρατηγική για να βγεις από το «τούνελ» με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Αν πάλι σου ζητηθούν δανεικά, καλό είναι να αρνηθείς, όσο κι αν στενοχωρήσεις κάποιον/α.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο εκμεταλλεύσιμο/η από άτομα που επιδιώκουν να σε έχουν υπό τον έλεγχο τους ή απλά τα θέλουν όλα δικά τους. Κι αν δεν θέσεις έγκαιρα τα όριά σου κινδυνεύεις να εξαναγκαστείς σε κάτι που ούτε θέλεις, ούτε σου αρέσει κι ας νομίζεις εσύ αρχικά πως έχεις τον έλεγχο. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε βάζει σε ανησυχία για την υγεία ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, δημιουργεί θέματα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και υποψίες που στρέφονται στο… λάθος πρόσωπο, μην βιαστείς λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Άρης στους Διδύμους «δείχνει» τον χώρο σου, όπου παραμονεύουν προβλήματα με τα υδραυλικά και την υγρασία αλλά και «πονηροί» εισβολείς, που περιμένουν να εκμεταλλευτούν μια λάθος κίνησή σου ή την απουσία σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχεις κι εσύ δικαίωμα στις πονηριές, ώστε να ξεγελάσεις όσους/ες σε επιβουλεύονται. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο οφείλεις να προσέξεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου για να μην τρέχεις σε φαρμακεία και γιατρούς, ίσως όμως χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που περνά δύσκολα.


astrology.gr