MY KTEO

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Ερμής στους Διδύμους σηματοδοτεί μια ευχάριστη καθημερινότητα διανθισμένη με ποικίλα δρώμενα ή/και παιχνίδια, ενώ η ημέρα προσφέρεται για να αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς. Επιπλέον, μια είδηση που θα πάρεις θα σε κάνει να... πετάξεις από την χαρά σου! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού οι προκλήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και δεν έχεις παρά να λειτουργήσεις με ανοικτό πνεύμα και χωρίς να υπολογίζεις το «τι θα πει ο κόσμος», ίσα-ίσα σήμερα είναι στα... πάνω του κάθε τι που σπανίζει ή ξενίζει, ενώ μπορεί να σου τύχει και κάτι πολύ ιδιαίτερο στα προσωπικά σου.

Ταύρος
Γενικά: Με τον Ερμή στους Διδύμους η τύχη έχει τον πρώτο λόγο στα οικονομικά σου και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να αποκτήσεις αυτά που θες, ας χαρείς λοιπόν την ζωή σου χωρίς άγχη και σκοτούρες. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αναμένονται αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σου και πριν... στραβώσεις, σκέψου ότι ένα νέο περιβάλλον μπορεί να σε ωφελήσει δίνοντας σου την ευκαιρία να απαλλαγείς από πράγματα που σε περιορίζουν. Επιπλέον μπορείς και δικαιούσαι να εκπλήξεις τους οικείους σου με μια επιλογή που ποτέ δεν θα περίμεναν από σένα!

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ερμής στο ζώδιό σου, σου κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη και σε φέρνει σε επαφή με διακεκριμένα πρόσωπα, που θέλουν και μπορούν να σε προωθήσουν, πάντα ισχύει όμως το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Ίσως πάλι να σου συμβεί κάτι εξαιρετικά ευχάριστο ή τυχερό. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου και τροφοδοτεί τα πιο ιδιαίτερα ενδιαφέροντά σου, ενώ εκτός από τις απρόβλεπτες και «γαργαλιστικές» συναντήσεις, είναι στα σκαριά κι ένα ξεχωριστό ταξίδι. Στον αντίποδα βέβαια η αλλαγή προγράμματος στα εργασιακά σου, μπορεί να σε αποσυντονίσει.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Ερμής στους Διδύμους σηματοδοτεί τύχη στα εργασιακά σου ή/και μια μάλλον εύκολη διεκπεραίωση θεμάτων, έστω κι αν εσύ λείπεις από το πλάνο. Ίσως πάλι να υπάρξει μια συμπαντική... συνωμοσία υπέρ σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει σε επαφή με άτομα που σε ξενίζουν με την συμπεριφορά ή τις επιλογές τους, από αυτά όμως θα δεις… καλό κι όχι τόσο από τους δικούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, ενδέχεται να αποκομίσεις ένα απρόβλεπτο κέρδος ή να αποκτήσεις κάτι σπάνιο, από την άλλη πλευρά όμως μια «σίγουρη» πηγή δείχνει να στερεύει χωρίς προφανή αιτία!

Λέων
Γενικά: Με τον Ερμή στους Διδύμους οι φιλικές σχέσεις σου, σου προσφέρουν διεξόδους και εναλλακτικές, ενώ η συμμετοχή σου σε μια ομαδική προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια εύφημο μνεία. Κατά τα άλλα, αν σκεφτόσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου ή να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, είτε αυτές αφορούν στην εμφάνισή σου και στον τρόπο ζωής σου και βέβαια πρωτίστως στα προσωπικά σου. Και βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις, είναι το να επιμείνεις συντηρητικά ή συμβατικά.

Παρθένος
Γενικά: Ο Ερμής στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τόσο τις προοπτικές, όσο και τις ευκολίες που σου παρέχονται, ευνοώντας ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή και την καριέρα σου, δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτήσεις την εύνοια ενός «ισχυρού». Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε αλλαγές στην δουλειά αλλά και σε... πειράματα σε ζητήματα ευεξίας, ιδιαίτερα αν δεν έχουν αποδώσει οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσες μέχρι σήμερα. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις ένα «πικάντικο» μυστικό ή να δεις ένα παράξενο όνειρο, ενώ σίγουρα θα… εκπλαγείς από το τι διαμείβεται στο παρασκήνιο!

Ζυγός
Γενικά: Με το Ερμή στους Διδύμους να σου ανοίγει δρόμους, έχεις κάθε λόγο να σχεδιάζεις ταξίδια, ενώ, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα «σούπερ» μέσον. Επιπλέον θα λάβεις μια ευχάριστη είδηση κι ότι χαρτί χρειαστείς θα είναι στην απόλυτη διάθεσή σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σου φέρνει μια πολύ ιδιαίτερη γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο ενδιαφέροντος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μια τρέχουσα φιλία σου μπορεί να διαταραχθεί, έτσι… ξαφνικά, ιδιαίτερα αν είσαι κάπως... συντηρητικών αρχών!

Σκορπιός
Γενικά: Με τον Ερμή στους Διδύμους θα σου προσφερθούν περισσότερες οικονομικές ευκολίες ή εγγυήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ρυθμίσεις μια οφειλή σου ή να απαλλαγείς από χρέη με την βοήθεια της τύχης. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε αλλαγές και το σωστό θα ήταν να μπεις στον... κόπο τους οικειοθελώς, ορίζοντας συνάμα μια νέα πορεία με τους δικούς σου όρους. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια απροσδόκητη υποστήριξη αλλά σίγουρα υπάρχει και η… άλλη όψη του νομίσματος, να αιφνιδιαστείς δηλαδή από την στάση ενός δικού σου ανθρώπου!

Τοξότης
Γενικά: Ο Ερμής απέναντί σου σε βοηθά να επωφεληθείς από τις γνωριμίες σου και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, ενώ σε κάνει γενικότερα τυχερό/η και πολλά πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο υπολόγιζες. Ίσως πάλι να επωφεληθείς κι εσύ από την επιτυχία άλλων. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με τις επιλογές σου. Αλλαγές και αναθεωρήσεις είναι λοιπόν στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις ή τα απρόοπτα, ίσως μάλιστα να κάνεις ένα ξαφνικό ταξίδι ή να παρακολουθήσεις μια πολύ ιδιαίτερη παράσταση.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Ερμής στους Διδύμους σου δίνει «ανάσες» στα εργασιακά σου και είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε προσδοκάς μια άδεια δεν έχεις παρά να αισιοδοξείς και να περιμένεις τα καλύτερα. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θα κάνει πολύ πιο εύκολη την δουλειά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σηματοδοτεί μια πολύ ιδιαίτερη ή πολυτελή αγορά, ενώ μπορεί να έχεις κι ένα έσοδο από εκεί που δεν το περιμένεις. Όσον αφορά όμως τις πάγιες συναλλαγές σου θα πρέπει να αλλάξεις τακτική, ξεχνώντας για λίγο τα υποτιθέμενα σίγουρα και ποντάροντας στην έκπληξη, αφού... εκεί είναι τα λεφτά!

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Ερμή στους Διδύμους να είναι στις... πολύ καλές του, σε περιμένουν πολύ περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές, ενώ και η τύχη σου είναι αναβαθμισμένη κι αξίζει να την... δοκιμάσεις! Επιπλέον μπορεί να χαρείς από μια επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε περιμένουν εκπλήξεις και απρόοπτα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αν και το πιθανότερο είναι να τις... προκαλέσεις εσύ! Ίσως πάλι να τύχεις μιας ιδιαίτερης εύνοιας από ένα πρόσωπο που για τους υπόλοιπους θεωρείται κάπως... λοξό ή εκκεντρικό!

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ερμής στους Διδύμους σε ενθαρρύνει να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο, ίσως όμως να βρεθείς εσύ σε ένα... σούπερ περιβάλλον! Επιπλέον, είναι πιθανό να ρυθμιστεί υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα ή να λάνεις μια βοήθεια από τους οικείους σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει νέα δεδομένα στην δουλειά σου, κάτι που σίγουρα θα σε ταράξει αν θεωρείς ότι τα πάντα είναι διασφαλισμένα. Αντίθετα όμως, αν επιδιώκεις εσύ να αλλάξεις κάτι, τώρα είναι η ώρα! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις μια «προχωρημένη» συσκευή ή ένα πολύ ιδιαίτερο pet.


astrology.gr