MY KTEO

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε φέρνει πλησιέστερα σε πρόσωπα που αγαπάς ή/και εκτιμάς, όχι όμως για να διασκεδάσεις αλλά για να επιλυθούν προβλήματα ή θέματα μεταξύ σας που χρονίζουν. Κι αν κάτι σε στενοχωρήσει ή σε... ξενερώσει, μην το πάρεις βαριά αλλά δες που έχεις κάνει λάθος κι εσύ. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους μπαίνει σε πρώτο πλάνο η ενημέρωσή σου για τα τεκταινόμενα, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται και για πληροφορίες με κάποιο ειδικό βάρος. Σίγουρα όμως θα μάθεις τι έκανε η γειτόνισσα και με ποιόν τα έχει η περιπτερού!

Ταύρος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σηματοδοτεί ένα στενόχωρο πλαίσιο στο σπίτι και την οικογένεια σου, ενώ δεν είναι καλή μέρα για μισθώσεις ακινήτων και αγορά οικιακού εξοπλισμού. Ίσως πάλι να στερηθείς τους δικούς σου λόγω υποχρεώσεων και καθηκόντων στην δουλειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε βάζει σε μικροέξοδα για την απόκτηση πραγμάτων που… ίσως και να μην χρειάζεσαι, όσον αφορά όμως σε πιο σημαντικές αγορές προέχει η σωστή ενημέρωσή σου κι εδώ είναι που πρέπει να διαχωρίσεις τις έγκυρες πληροφορίες από τις  διαφημιστικές αναφορές για να μην... κλαις τα λεφτά σου!

Δίδυμοι
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου προσδίδει στις επαφές και τις μετακινήσεις σου έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα, ίσως μάλιστα να κουραστείς ή να ταλαιπωρηθείς υπέρ το δέον. Μπορεί πάλι να συμβεί κάτι στενόχωρο σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή να μπλοκάρει κάποιες διαδικασίες ένας γείτονάς σου. Αντίθετα όμως σε διαβάσματα και μελέτες έχεις «το πάνω χέρι» και η σωστή προετοιμασία σου είναι το βασικό όπλο σου. Το θέμα βέβαια είναι αν με την Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι σε θέση να πάρεις σοβαρά την ζωή σου και το πιο πιθανό τελικά είναι να προβείς σε μια σειρά από επιπολαιότητες για τις οποίες θα σου ασκηθεί κριτική.

Καρκίνος 
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου βάζει σε στενωπό τα οικονομικά σου και θα προκύψουν υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Επιπλέον, οι συνθήκες δεν ευνοούν καθόλου αγορές ή επενδύσεις, όσο το «ξεσκαρτάρισμα» από οτιδήποτε δεν χρειάζεσαι ή σε βαραίνει. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους, ένα μυστικό που θα σου πουν μπορεί να είναι και «ράδιο αρβύλα», ίσως όμως να δεις κι ένα όνειρο, στο οποίο οφείλεις να δώσεις βάση. Κατά τα άλλα, μην παραλείψεις να δώσεις έμφαση στην βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, αφού αυτό είναι που χρειάζεσαι πρωτίστως.

Λέων
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς ρεαλιστικά, αφήνοντας αν χρειαστεί στην άκρη όλα εκείνα που σε ευχαριστούν. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να θέσεις τα όριά σου σε κάποιον/α που έχει παρεξηγήσει την δοτικότητά σου και πρακτικά σε εκμεταλλεύεται. Το τέλειο βέβαια θα ήταν να ασχοληθείς με προβλήματα άλλων κι όχι με τα δικά σου, κάτι που είναι και θέμα... τύχης! Επιπλέον, με την Σελήνη στους Διδύμους μένει να αποδειχθεί στην πράξη το ποιος είναι ο πολυλογάς κι ο εξυπνάκιας της υπόθεσης και ποιος εκείνος που φορτώνεται τα λάθη και τις επιπολαιότητες των άλλων στις πλάτες του. 

Παρθένος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να συντονιστείς με τις εσωτερικές ανάγκες σου.  Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από μια δυσανεξία ή δερματικά προβλήματα, ίσως όμως να περιθάλψεις έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους αυτά που λέγονται είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που γίνονται κι ίσως κάποια στιγμή να απηυδήσεις από την έλλειψη συνέπειας ή/και τις αερολογίες, από την άλλη πλευρά όμως μέσα στον... σωρό θα υπάρξουν και κάποιες πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες, που δουλειά σου είναι να τις ξεχωρίσεις.

Ζυγός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει μπλοκαρίσματα και πιεστικά διλήμματα στις φιλίες σου ή σε σχέση με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια κι ίσως να διαπιστώσεις πως έχεις «ποντάρει» σε άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να πάρεις μια πίκρα, φταις κι εσύ όμως με τις επιλογές σου. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στους Διδύμους μπορείς να... ξεγελάσεις την στενοχώρια σου βγαίνοντας έξω και επικοινωνώντας με κόσμο, ανεξάρτητα με το αν θα ειπωθεί κάτι ουσιώδες. Μπορεί επίσης και να «αλιεύσεις» ποικίλες πληροφορίες στο διαδίκτυο ή τα media.

Σκορπιός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει μπλοκαρίσματα και πιεστικά διλήμματα στις φιλίες σου ή σε σχέση με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια κι ίσως να διαπιστώσεις πως έχεις «ποντάρει» σε άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να πάρεις μια πίκρα, φταις κι εσύ όμως με τις επιλογές σου. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στους Διδύμους μπορείς να... ξεγελάσεις την στενοχώρια σου βγαίνοντας έξω και επικοινωνώντας με κόσμο, ανεξάρτητα με το αν θα ειπωθεί κάτι ουσιώδες. Μπορεί επίσης και να «αλιεύσεις» ποικίλες πληροφορίες στο διαδίκτυο ή τα media.

Τοξότης
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, μπορεί να αγχωθείς με το ότι κάποια πράγματα έχουν κολλήσει ή με αναποδιές της τελευταίας στιγμής, ιδιαίτερα σε σχέση με χαρτιά που χρειάζεσαι και δεν έχεις. Και βέβαια εδώ θα κριθεί ο βαθμός της προνοητικότητας σου αλλά σε κάθε περίπτωση τα πολλά... διασκεδαστικά κομμένα! Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου δεν... βοηθά, αφού κινείται σε άλλο μήκος κύματος και σε κάνει επιρρεπή στο να αποσπάσαι διαρκώς από εδώ κι από εκεί, με κίνδυνο να πληρώσεις μια επιπολαιότητά σου. Ίσως πάλι να ταλαιπωρηθείς από αβεβαιότητες στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σηματοδοτεί οικονομικές αναγκαιότητες και τα.... ανάλογα περιοριστικά μέτρα. Κι επειδή σε σχέση με τα δικά σου, όσο να ‘ναι ξέρεις να κάνεις το κουμάντο σου, το πρόβλημα μπαίνει σε σχέση με δανεικά σε άλλους/ες, εδώ όμως είναι που αν δεν θες να χάσεις, θα πρέπει να επιμείνεις σθεναρά στο... όχι! Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου προκύψουν ποικίλες εργασίες κατά την διάρκεια της ημέρας, επειδή όμως κάποιες από αυτές δεν είναι και τόσο απαραίτητες, «κλέψε» χρόνο για να ξεκουραστείς και να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Υδροχόος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου βάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου στο... μαγγανοπήγαδο της ανάγκης, με την ευχαρίστησή σου να περιορίζεται, ίσως όμως να αφιερώσεις χρόνο για να συμπαρασταθείς σε έναν δικό σου άνθρωπο που περνά δύσκολα. Αν πάλι στενοχωρηθείς από κάτι, χειρίσου το θέμα σου με γνώμονα το τι μπορεί να γίνει για να διορθωθεί η κατάσταση, αφήνοντας τις όποιες κριτικές για αργότερα. Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στους Διδύμους... περί άλλων τυρβάζει συνηγορώντας σε μια σχετική ελαφρότητα, που υπό τις παρούσες συνθήκες θα μπορούσε να «τιμωρηθεί» αυστηρά.

Ιχθύες
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σηματοδοτεί μια σειρά από αναγκαιότητες σχετικές είτε με την δουλειά σου, είτε με θέματα υγείας, δικά σου ή άλλων. Κι επειδή εδώ δεν χωρούν επιπολαιότητες, ανέλαβε τις ευθύνες σου, όσο κι αν σε «στριμώχνει» κάτι τέτοιο. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, τσέκαρε την κατάστασή τους. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους θα υπάρξει μια κινητικότητα στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, με το πρόγραμμά σου να αναστατώνεται. Επιπλέον, είναι πιθανό να συζητηθούν οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, είναι ζήτημα όμως το αν θα γίνει έστω κι ένα από αυτά που θα συμφωνηθούν.


astrology.gr