Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε μια αναστάτωση στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου κι αν υπολογίζεις να περάσεις μια ήρεμη μέρα, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις. Όσο για την αλλαγή του χρόνου, θα έχει κι αυτή τα «πάνω» της και τα «κάτω» της, τόσο στα… χαρτιά, όσο και στην αγάπη! Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέτει ενώπιον προκλήσεων, όμως κάποια πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν ανησυχία, κάτι που μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις σπασμωδικά ή πολύ εγωιστικά. Επιπλέον, η λίμπιντό σου αναζητεί άμεσα διέξοδο!

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Καρκίνο η καθημερινότητά σου γίνεται πιο απαιτητική, αφού πρέπει να καλύψεις χίλια δύο πράγματα και ο χρόνος δεν αρκεί. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από γκρίνιες και καπρίτσια δικών σου ανθρώπων, εσένα όμως ας μην …ιδρώνει το αυτάκι σου κι αν δεις τα σκούρα πήγαινε αλλού να κάνεις ρεβεγιόν! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου, είτε στην υγεία και την διατροφή σου, δίνοντας όμως σημασία και στην ψυχολογική σου κατάσταση, αφού από αυτήν ξεκινούν τα καλά και τα άσχημα.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο ανασφαλή σε σχέση με εκείνα που έχεις και δεν έχεις, με τις επιθυμίες σου να αλλάζουν διαρκώς και την διαχείριση των οικονομικών σου να είναι «ότι να ‘ναι». Ίσως βέβαια να φταίνε και οι άλλοι που διαρκώς ζητάνε διάφορα, δεν χρειάζεται όμως να ικανοποιήσεις όλες τις ιδιοτροπίες τους. Όσο για την αλλαγή του χρόνου, από την στιγμή που δεν μπορείς να βγεις έξω, βολέψου με τα τηλεφωνήματα. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό συνηγορεί σε μια αναταραχή στις φιλίες σου, με κάποιον/α να συμπεριφέρεται περισσότερο εγωιστικά από όσο «σηκώνει» το κλίμα.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο προστατευτικό/η αλλά και ασταθή συναισθηματικά, με κίνδυνο να άγεσαι και να φέρεσαι από το θυμικό σου ή τα παράπονα-καπρίτσια των άλλων, που όσο τους δείχνεις ενδιαφέρον, τόσο θα… υποτροπιάζουν! Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό οι εντάσεις δεν σε αφήνουν να «αγιάσεις» και ας είσαι προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε Το βράδυ πάντως η έμφαση πέφτει σε αυτά που θες και μπορείς να προσφέρεις αλλά και στο τι θα λάβεις εσύ, αφού η ζωή είναι πάρε-δώσε. Όσο για την τύχη σου, που θα πάει, κάποια στιγμή θα γυρίσει!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας που ναι μεν είναι περαστικό αλλά αρκούντως ενοχλητικό. Ακόμη, κάποιος/α μπορεί να σου χαλάσει τον ύπνο ή να σε νευριάσει και το βράδυ να είσαι «κουρέλι» αντί για «σταρ», ως θα όφειλες, αλλά πρόσεξε κι εσύ μήπως φας ή πιεις παραπάνω από το κανονικό και… υποφέρεις! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει εντάσεις και διαξιφισμούς με γνωστούς/ες ή συγγενείς, ουδέν κακόν όμως αμιγές καλού αφού τελικά στην αλλαγή του χρόνου όλοι θα μιλούν για σένα και τα προβλήματα ή τα… κατορθώματά σου!

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει σκόπιμο να μην πάρεις και πολύ «ζεστά» όλα εκείνα που συμβαίνουν στο περιβάλλον σου, αφού δεν έχουν όλοι/ες την ίδια οργανωτική διάθεση με την δική σου και μπορεί να «πνιγούν σε μια κουταλιά νερό». Εξ άλλου η αλλαγή του χρόνου σε θέλει μακριά από την «βοή» του πλήθους και το ιδανικό για σένα θα ήταν να ξεκουραστείς κι όχι να υπηρετείς τον έναν και τον άλλον. Παράλληλα με τον Άρη στον Κριό μπορεί να παρασυρθείς σε καταναλωτικές υπερβολές ή αντίθετα να προκύψουν εντάσεις από την «εγωιστική» οικονομική διαχείριση κάποιου/ας,

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε «τρέχει» για ποικίλες υποθέσεις και αν δεν ιεραρχήσεις όλα αυτά που πρέπει να γίνουν κινδυνεύεις να τα αφήσεις μισά, αφού ο χρόνος δεν φτάνει. Όσο για την αλλαγή του χρόνου, θα σε βρει μάλλον με φίλους ή/και αγαπημένα πρόσωπα, με το κλίμα να βελτιώνεται όσο περνούν οι ώρες, αφού στην αρχή δεν θα είναι και τόσο ξένοιαστο. Κι αυτό γιατί ο Άρης απέναντί σου σε βάζει να επιδιώκεις μια με το… ζόρι συμφωνία, όσο όμως εσύ θα υποχωρείς τόσο η άλλη πλευρά θα γίνεται απαιτητική, ίσως μάλιστα να σου ζητήσει και τα «ρέστα» για κάτι που δεν φταις.

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Καρκίνο, η τελευταία ημέρα του χρόνου σου επιφυλάσσει αρκετά πήγαινε-έλα, χωρίς να είναι εξασφαλισμένη η αποτελεσματικότητα των ενεργειών σου, αφού μεσολαβεί και ο αστάθμητος παράγων… άνθρωπος! Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό σε περιμένουν αρκετές έξτρα εργασίες, που καλό είναι να τις κάνεις μόνος/η σου, αφού όσο περισσότεροι/ες εμπλακούν σε αυτές, τόσο το… χειρότερο για την «κοινή ησυχία»! Το βράδυ βέβαια θα χρειαστεί να κάνεις και κάποιες ασκήσεις υπομονής απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν είναι του γούστου σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο «δείχνει» τα οικονομικά σου και το πιθανότερο είναι να ξοδέψεις αρκετά για να εξασφαλίσεις μια παραμονή Πρωτοχρονιάς αντάξια της τάσης σου για καλοπέραση, σε κάθε περίπτωση μάλιστα θα έχεις και παροχές ή βοήθειες από την οικογένειά σου.. Με τον Άρη στον Κριό ωστόσο, να ενεργοποιεί το τυχοδιωκτικό πνεύμα σου πρόσεξε μήπως η τάση σου να τα ρισκάρεις όλα σε μια «ζαριά» σε αφήσει τελικά «ταπί», είτε οικονομικά, είτε… συναισθηματικά! Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, έχε τα από κοντά. Όσο για το βράδυ, να σε δω τι θα κάνεις, που θα θες να βγεις και δεν θα μπορείς.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία θα ζήσεις πλούσιες συγκινήσεις κι εδώ είναι που θα πρέπει να κάνεις λίγο σκόντο στην τάση σου να κριτικάρεις, ίσως όμως να περιέλθεις και σε αμηχανία από το συναισθηματικό ξέσπασμα ενός «δικού σου» ανθρώπου. Επιπλέον, ο Άρης στον Κριό σε θέλει πιο ευέλικτο/η και υπομονετικό σε ενδοοικογενειακές καταστάσεις, ενώ πρόσεξε μήπως σου συμβεί κάποιο ατύχημα μέσα στο σπίτι. Όσο για την αλλαγή του χρόνου, κάποιες «must» επιλογές σου δεν θα σου βγουν, ενώ η τύχη σου θα χρειαστεί λίγο χρόνο για νε έρθει στα ίσα της!

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Καρκίνο να σου φέρνει κάποιες επείγουσες εργασίες, καλό είναι να οργανωθείς, πρώτον για να μην μείνουν στην μέση εκείνα που κρίνεις ως αναγκαία και δεύτερον για να μην σπαταλήσεις δυνάμεις, αφού η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της. Μπορεί βέβαια να χρειαστεί να κάνεις κι εσύ για λίγο την… νοσοκόμα! Όσο για την αλλαγή του χρόνου, μπορεί μεν να ξεκινήσει κάπως στραβά αλλά τα πράγματα θα φτιάξουν στην συνέχεια. Μάλιστα με τον Άρη στον Κριό «θα ανάψουν τα αίματα» και ο χορός κρίνεται ως αναγκαίο… καλό!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε μια συναισθηματική αστάθεια, ενώ κάποιες στιγμές θα δεις τον εαυτό σου να αγωνιά για πράγματα που δεν είναι κατ’ ανάγκη σοβαρά. Αν πάντως έχεις μικρά παιδιά έχε τα από κοντά, αφού δεν ξέρεις τι μπορεί να σκαρώσουν! Όσο για το βράδυ προέχει το να ξεκουραστείς κι αν σου προκύψουν έκτακτες εργασίες, μην τις πάρεις όλες επάνω σου, ούτε όμως να προβείς σε διατροφικές ατασθαλίες, αφού η υγεία σου θέλει μια κάποια προσοχή. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό, μπορεί να λάβεις ένα «πακέτο» που θα ξοδευτεί πολύ γρήγορα.


astrology.gr