MY KTEO

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να κάνεις μια γενναία ανασκόπηση των πεπραγμένων σου και να «ξεθάψεις» ιστορίες του παρελθόντος όχι όμως για να... κλάψεις τον μακαρίτη αλλά για να εντοπίσεις την αφετηρία καταστάσεων που σε επηρεάζουν μέχρι σήμερα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 3ο ηλιακό οίκο σου φέρνει αστοχίες ή παρεξηγήσεις στην επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο, αν μάλιστα μετακινηθείς, να περιμένεις καθυστερήσεις και αναποδιές. Επιπλέον, μπορεί να στερηθείς κάποιου μέσου, αν όμως έχεις και εφαρμόσεις το… εναλλακτικό σχέδιο σου, τότε ουδέν πρόβλημα!

Ταύρος
Γενικά: Με τον Χείρωνα στον Κριό πρόσεξε μήπως «ξανακυλήσεις» σε μια ανθυγιεινή συνήθεια του παρελθόντος, ούτε όμως να παρασυρθείς από απωθημένα ή δεισιδαιμονίες που δεν έχουν κανέναν δημιουργικό χαρακτήρα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να μην αναλάβεις πρωτοβουλίες σε οικονομικά ζητήματα και σε δήθεν αναγκαιότητες, αφού ότι κι αν επιλέξεις θα χρειαστεί επανεξέταση. Επιπλέον, μια έλλειψη στην αγορά θα σε αναγκάσει να περιορίσεις τις ορέξεις σου αλλά κάνε υπομονή για δύο εβδομάδες περίπου κι όλα θα... στρώσουν!

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Χείρωνας στον Κριό σηματοδοτεί την ενασχόλησή σου με τα κοινά ή κάτι συλλογικό, επειδή ωστόσο η λογική φαίνεται να απουσιάζει εντελώς, φρόντισε να μην παρασυρθείς σε ενέργειες, που πηγάζουν από φανατισμό και φόβο απέναντι στο διαφορετικό. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, η άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών θα αποδειχθεί μια σπατάλη χρόνου, αφού οι συνθήκες δεν σε ευνοούν και θα συναντήσεις σημαντικά εμπόδια. Μπορείς ωστόσο να προετοιμάσεις ένα εγχείρημα για το εγγύς μέλλον. Επιπλέον, κάποιος/α ή… κάτι από το παρελθόν μπαίνει σφήνα στην ζωή σου!

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Χείρωνας στον Κριό τείνει να επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, με σκοπό να διευθετηθούν οριστικά τα κάθε είδους «υπόλοιπα». Μπορεί ωστόσο να «κολλήσεις» συναισθηματικά και να μην πάρεις τις αποφάσεις που θα έπρεπε. Επιπλέον, καλείσαι να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, με τα δικά σου μέτρα και σταθμά όμως. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να καταγράψεις τα πεπραγμένα σου και να οργανωθείς, χωρίς ωστόσο να προβείς σε άμεσες κινήσεις, αφού για την ώρα δεν πρόκειται να αποδώσουν. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας δεν μπορεί να βρει γιατρειά για την ώρα.

Λέων
Γενικά: Ο Χείρωνας στον Κριό σε κάνει να μην σκέφτεσαι λογικά με συνέπεια να κάνεις λάθη ή να υποκύψεις σε αδυναμίες και συναισθηματικούς εκβιασμούς. Υπάρχει ωστόσο και μια πιο δημιουργική εκδοχή, να διερευνήσεις δηλαδή το παρελθόν και να αντλήσεις υλικό από την Παράδοση Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου φέρνει πισωγυρίσματα στις φιλίες σου και η περίοδος των… παρενθέσεων και των μπερδεμάτων έχει ακόμη δύο εβδομάδες ζωής, αν λοιπόν προβληματίζεσαι ή σου ζητηθεί να πάρεις θέση για κάτι, καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, μέχρι τότε.

Παρθένος
Γενικά: Ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε μια παλιά οικονομική υπόθεση, που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο, ίσως όμως και να επωφεληθείς από αγοραπωλησίες παλαιών αντικειμένων ή μια κληρονομιά. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να δημιουργεί μπερδέματα και ανακολουθίες στα επαγγελματικά σου και είναι προτιμότερο να περιμένεις. Ευκαιρία λοιπόν για να προετοιμαστείς καλύτερα, τσεκάροντας και κάποια πράγματα που μπορεί να μην είναι καλώς καμωμένα ή να «σηκώνουν» κι άλλη βελτίωση. Επιπλέον αναζήτησε λύσεις από το παρελθόν.

Ζυγός
Γενικά: Με τον Χείρωνα απέναντί σου να... καταργεί κάθε λογική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, υπάρχει μεν το καλό ενδεχόμενο να δεθείς με ένα πρόσωπο που πραγματικά το αξίζει, υπάρχει ωστόσο και το... άλλο! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να περιορίσεις τις μετακινήσεις σου και να μην προγραμματίσεις τίποτε σημαντικό αφού δεν θα «σου κάτσει» όπως το θες. Επιπλέον, φαίνεται πως τα όσα ακούς ή μαθαίνεις δεν έχουν απολύτως καμία βάση κι αν είναι τα «τραφείς» με παραμύθια, είναι προτιμότερο να το ρίξεις στο… διάβασμα ή να δεις κάποια ταινία!

Σκορπιός
Γενικά: Με τον Χείρωνα στον Κριό δεν αποκλείεται να βάλεις μπρος ένα πρότζεκτ που δεν δούλεψε παλιά. Επιπλέον όμως, μπορεί να επανεμφανιστεί ένα θέμα υγείας που θεωρούσες πως είχες ξεπεράσει ή να υποκύψεις πάλι σε παλιές ανθυγιεινές συνήθειες, οπότε… κράτα χαρακτήρα! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο σου, αναμένονται οικονομικές αναποδιές και εκείνο που επιβάλλεται είναι να κάνεις μια «στάση», ως προς τις επιθυμίες σου, λαμβάνοντας υπόψη σου κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς Επιπλέον, αν έχεις φυλαγμένο κάτι «για μια δύσκολη ώρα», φαίνεται πως… ήρθε!

Τοξότης
Γενικά: Με τον Χείρωνα στον Κριό, μπορεί μεν να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά μαζί με τις ζεστές αγκαλιές θα προκύψουν και τα αρνητικά στοιχεία μιας συναισθηματικής εξάρτησης. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις και να τις παραπέμψεις στο εγγύς μέλλον, όταν δηλαδή θα έχεις στην διάθεση σου όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες. Ανάλογες επιφυλάξεις πρέπει να έχεις και στις συνεργασίες σου, ίσως όμως να μείνουν πίσω κάποια πράγματα εξ αιτίας της απουσίας ενός κομβικού παράγοντα.

Αιγόκερως
Γενικά: Με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, διευθετώντας τα περιουσιακά ή/και τις σχέσεις σου με τους οικείους σου. Ενδέχεται ωστόσο να προκύψει κι ένα περιστατικό που θα σε κάνει να μελαγχολήσεις. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον 6ο ηλιακό οίκο σου η ανεύρεση μιας οριστικής λύσης στα εργασιακά σου δείχνει για την ώρα ανέφικτη, είναι προτιμότερο λοιπόν να περιμένεις, όσο κι αν πιέζουν οι καταστάσεις πιέζουν. Επιπλέον, σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξουν παραπλανητικά συμπτώματα γι’ αυτό μην βιαστείς να ακολουθήσεις μια προτεινόμενη αγωγή.

Υδροχόος
Γενικά: Ένα ταξίδι ή μια συνάντηση μπορεί να ανασύρει μνήμες, που θα σε μελαγχολήσουν ή θα σε εγκλωβίζουν συναισθηματικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να βρεις κρυμμένα αντικείμενα και να εντρυφήσεις σε ιστορικά θέματα ή την Παράδοση. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, για την ώρα λοιπόν απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα και απλά περίμενε. Αν πάλι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα... ενημέρωσέ το ότι σε δύο περίπου εβδομάδες όλα θα φτιάξουν.

Ιχθύες
Γενικά: Η ημέρα έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος κι ίσως υποκύψεις σε αδυναμίες δικές σου ή των άλλων. Επιπλέον όμως, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να μαζέψεις προμήθειες, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει προσωρινές «ανωμαλίες» ως προς την διαμονή σου. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα περιουσιακό θέμα «κολλάει» και προκειμένου να κάνεις κινήσεις που θα μπερδέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα, είναι προτιμότερο να «αποσυρθείς» από το προσκήνιο. Επιπλέον, ψάξε για λύσεις στις… αποθήκες σου!


astrology.gr