MY KTEO

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μια αναστάτωση στον χώρο σου, ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ φιλοξενούμενος/η κάπου αλλού.
Παράλληλα, ο Ποσειδώνας σε βοηθά μεν να κρύψεις οτιδήποτε «ενοχλητικό», την ίδια δεξιότητα ωστόσο μπορεί να έχουν και άτομα που σου παρουσιάζουν «το άσπρο, μαύρο» με σκοπό να σε παραπλανήσουν. Υπάρχει λοιπόν ένα άφθονο παρασκήνιο σε όσα συμβαίνουν γύρω σου, σε κάθε περίπτωση όμως εκείνο που προέχει είναι το να μην προβείς σε κάποια καθοριστική κίνηση, αφού θα πάει στράφι. Επιπλέον, έχε μαζί σου ένα πρόχειρο φαρμακείο και πρόσεξε τι τρως και τι πίνεις.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει πολλά πήγαινε-έλα και επαφές που δεν έχουν κατ’ ανάγκη κάτι ουσιαστικό να επιδείξουν, μάλιστα, με τον Ποσειδώνα παρόντα, μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα χειραγώγησης από άτομα που σου παριστάνουν τον φίλο, μέχρι να επωφεληθούν από σένα. Ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία άλλα πρεσβεύει και στοχεύει επισήμως κι άλλα πράττει. Επιπλέον, φαίνεται να γίνονται «ύποπτες» κινήσεις στο συγγενικό σου περιβάλλον και τελικά μπορεί «να το βρεις» από ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι και το βάζεις στο σπίτι σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να καλύψεις τις ανάγκες σου σε χρήμα αλλά και σε προμήθειες. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στις επάλξεις αν αρχίσεις να τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες στην καριέρα σου, σίγουρα στην πορεία θα νιώσεις προδομένος από τις εξελίξεις. Αν λοιπόν θέλεις να αποφύγεις μια μεγάλη διάψευση, ας μην προβείς σε μια σημαντική πράξη, που καθορίζει την μελλοντική σου πορεία. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να αποκαλύψεις μια κομπίνα που γίνεται σε βάρος σου, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς κι εσύ να κάνεις τα «κόλπα» σου για να αποπροσανατολίσεις τον εχθρό.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει στόχο των κοσμικών δυνάμεων κι όχι μόνον σε συναισθηματικά ζητήματα αλλά στο σύνολο των δράσεών σου. Προκλήσεις λοιπόν θα υπάρξουν πολλές και μένει να ξεδιπλώσεις τις δεξιότητές σου για να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να κάνει «παιχνίδι», μια νομική υπόθεσή σου «μπάζει νερά» και τα πράγματα δεν είναι όπως σου παρουσιάζονται. Προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις σου, αφού υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αποπροσανατολιστείς αλλά και να χάσεις πράγματα, είτε από μια δική σου αφηρημάδα, είτε από δολιότητα άλλων.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου, καλό είναι λοιπόν να ξεκουραστείς και να απέχεις από δράσεις της καθημερινότητας. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, μπορεί να πέσεις θύμα μιας απάτης και βέβαια είναι σκόπιμο να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου «φουσκώνουν τα μυαλά», αφού το πιθανότερο είναι να σε παρασύρουν σε εντελώς άστοχες επιλογές. Επιπλέον, έχε τον νου σου στα κάθε λογής «αρπακτικά». Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να παραπλανήσεις τους άλλους για να «σώσεις» μια κατάσταση.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέες γνωριμίες αλλά και την ενεργοποίησή σου για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Ωστόσο, ο Ποσειδώνας απέναντί σου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας «προδοσίας» ή μιας υπονομευτικής δράσης σε βάρος σου, είτε σε μια συνεργασία, είτε σε πιο προσωπικά θέματα, πρόσεξε λοιπόν τις παγίδες που κρύβονται στο διάβα σου, Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς κι εσύ να χρησιμοποιήσεις «κόλπα» και τεχνάσματα, προκειμένου να παραπλανήσεις τους άλλους κι εδώ βέβαια το ζήτημα είναι ποιος θα πέσει πρώτος στην παγίδα του άλλου!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει τα προσόντα αλλά και τις αδυναμίες σου, φαίνεται μάλιστα πως θα πρέπει να γίνεις πιο σκληρός/η με κάποιους/ες για να μην σε «καβαλήσουν». Επιπλέον, με τον Ποσειδώνα στον 6ο ηλιακό οίκο σου, κάποιοι/ες έχουν την πρόθεση να σε εκμεταλλευτούν ή να σε κλέψουν. Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας «κομπίνας», γι’ αυτό μην είσαι «αφελής», ιδιαίτερα απέναντι σε εκείνους/ες που σου τα παρουσιάζουν όλα τέλεια. Παράλληλα είναι πιθανό να κάνεις κι κάποιες εξετάσεις ή να ακολουθήσεις μια φαρμακευτική αγωγή, ύστερα από ένα «επεισόδιο» στην υγεία σου.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι από πλευράς σου καλό είναι να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά για να μην τρέχεις τζάμπα και βερεσέ! Παράλληλα, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου είναι από τις φορές που η διαίσθησή σου είναι εύστοχη, έστω κι αν δεν μπορείς να αποδείξεις τις υποψίες σου. Με τον Ποσειδώνα στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί βέβαια να μην επηρεαστείς τόσο εσύ, όσο ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που κινδυνεύει να πέσει σε πλάνη. Κατά τα άλλα φαίνεται να σου δίνονται έξτρα κίνητρα σε σχέση με τα καλλιτεχνικά ή μεταφυσικά ενδιαφέροντά σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο ανακινεί οικονομικά θέματα, πέρα όμως από τις δοσοληψίες σου που μάλλον θα έρθουν «μια η άλλη», με τον Ποσειδώνα «αφεντικό» στον 4ο ηλιακό οίκο σου, οφείλεις να προνοήσεις για την ασφάλεια του χώρου σου από επίδοξους εισβολείς που θα σκαρφιστούν το οτιδήποτε, για να πετύχουν τον σκοπό τους. Πρόσεξε λοιπόν ποιους βάζεις στο σπίτι σου και τσέκαρε επίσης για υγρασίες, διαρροές υγρών ή αερίων αλλά και για έντομα που θα μπορούσαν να σου κάνουν ζημιά. Επιπλέον, σε περιουσιακά ζητήματα, ότι κι αν κανονιστεί θα αποβεί άκυρο, ενώ «παίζουν» και οι πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου γίνονται το πρώτο σου μέλημα αλλά με τον Ποσειδώνα να «οργιάζει», όλα μπορεί να σου παρουσιάζονται ιδανικά, χωρίς να είναι καλό είναι λοιπόν να είσαι υποψιασμένος/η, για όλα αυτά που γίνονται στα κρυφά, μπας και… ξετρυπώσεις όποιον/α σου κάνει τον καλό με σκοπό να σε «αποκοιμίσει». Επιπλέον στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου έχε τον νου σου στα λάδια κι οτιδήποτε γλιστράει. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να απολαύσεις από μια «μαγευτική» παράσταση αλλά και να «ξεδώσεις» χορεύοντας.

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Καρκίνο το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στα εργασιακά σου, όπου όμως πρέπει να οργανωθείς, βάζοντας τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Επιπλέον, η υγεία και η διατροφή σου ζητούν την προσοχή σου. Κατά τα άλλα, ο Ποσειδώνας σε βοηθά να κρύψεις εισοδήματα, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από «λαθραίες» συναλλαγές. Από την άλλη ωστόσο, στις «νόμιμες» συναλλαγές σου κινδυνεύεις να χάσεις χρήματα από «επιτήδειους», να επενδύσεις επί ματαίω ή να αγοράσεις κάτι που θα σου είναι παντελώς άχρηστο.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο «παίζει» με τα συναισθήματά σου κι εσύ πηγαίνεις από την κορυφή στον… πάτο και δωσ’ του πάλι από την αρχή! Και βέβαια, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, όσο εύκολο είναι να κρύψεις πράγματα που δεν θες να φανερωθούν, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας «συνωμοσίας». Επιπλέον, η υγεία σου κινδυνεύει από αλλεργίες ή τοξικές προσβολές. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχεις κάθε.. λόγο να «βγάλεις» τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου αλλά και να υπερβείς την «συνήθη» καθημερινότητα μέσα από ένα ονειρικό ή μεταφυσικό ταξίδεμα..


astrology.gr