Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 24 Απριλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Μέχρι τις 11/6, ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί δυναμικές πρωτοβουλίες αλλά και εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για ζητήματα συμπεριφοράς και… ανταρσίας, είτε για αναγκαίες εργασίες, που θα κάνουν τον χώρο σου να μοιάζει με… βομβαρδισμένο τοπίο! Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού, μια θεωρητικά εύκολη οικονομική υπόθεση σου δεν θα εξελιχθεί ομαλά, από την άλλη πλευρά όμως θα πετύχεις σίγουρα εκεί που δεν σου δίνουν καμία πιθανότητα, γι’ αυτό κυνήγησε την έκπληξη. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι, που όμοιό του… δύσκολα θα βρεις!

Ταύρος
Γενικά: Είτε σου αρέσει, είτε όχι, με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιό σου, οι εξαιρέσεις επικρατούν των κανόνων και κάθε τι το «νορμάλ» ή το αναμενόμενο παραχωρεί την θέση του στο «αφύσικο» ή το απρόσμενο. Όσο λοιπόν κι αν αυτό σου… κακοπέφτει, δοκίμασε κάτι το ανατρεπτικό, πολύ περισσότερο που αν κινηθείς συντηρητικά, θα δοκιμάσεις μια δυσάρεστη έκπληξη. Παράλληλα και μέχρι τις 11/6, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να μάθεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, ίσως όμως να υπάρξουν και εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου κι αν δεις το… κακό να πλησιάζει «πάτα πόδι» πριν να είναι αργά! 

Δίδυμοι
Γενικά: Μέχρι τις 11/6, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να μαζέψεις λεφτά και να καλύψεις τις υλικές ανάγκες ή επιθυμίες σου «μια κι έξω», κάτι βέβαια που έχει το ρίσκο και τα… ερωτηματικά του ως προς το τελικό αποτέλεσμα! Επιπλέον, τα κεκτημένα σου μπορεί να γίνουν στόχος επιτήδειων, οπότε λάβε τα μέτρα σου. Παράλληλα, να ξέρεις πως με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού τίποτε δεν μπορεί να μείνει κρυφό, είτε πρόκειται για παρασκηνιακές ενέργειες των άλλων, είτε για δικές σου, οπότε αποκάλυψε την αλήθεια, όσο προκλητική κι αν είναι. Ίσως πάλι να αλλάξεις πόστο ή αρμοδιότητες στην δουλειά σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Με τον Άρη στο ζώδιό σου, μέχρι τις 11/6 μπορεί να πετύχεις πολλά και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, δεν θα λείψουν ωστόσο και οι εντάσεις, ούτε τα ατυχήματα, ειδικά αν βιάζεσαι και δεν προσέχεις τις κινήσεις σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού συνηγορεί σε σπάνιες ή… χωρίς προηγούμενο καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και αν είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις και τα πειράματα, η ημέρα σου θα κυλήσεις με ένα εξαιρετικά ενδιαφέροντα τρόπο. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο.

Λέων
Γενικά: Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού έχεις πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις σε ένα δύσκολο ή «απίθανο» εγχείρημα, παρά σε κάτι «νορμάλ». Ίσως πάλι να συμβεί κάτι σπάνιο όσο και ανατρεπτικό στην ζωή σου. Παράλληλα και μέχρι τις 11/6, ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί κρυφές έχθρες και καλό είναι να έχεις τον νου σου για άτομα που θα αποπειραθούν να σε διαβάλλουν, ώστε να τα ξετρυπώσεις έγκαιρα. Πρόσεξε ωστόσο μην κάνεις κι εσύ κάποια λάθος κίνηση και εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Επιπλέον ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από περαστικές μεν αλλά οξείες ενοχλήσεις στην υγεία σου.

Παρθένος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού φέρνει απροσδόκητε καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις ένα απρόσμενο ταξίδι ή να μάθεις-δεις κάτι που θα σε καταπλήξει. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις μια «προχωρημένη» συσκευή ή κάποια πολύ ιδιαίτερα αξεσουάρ. Παράλληλα και μέχρι τις 11/6, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με τα κοινά και σίγουρα να κερδίσεις τελικά έναν νέο φίλο ή ομοϊδεάτη μέσα από την συμπόρευσή σας για κοινωνικά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν θα λείψουν και οι σχετικές… κόντρες, ίσως μάλιστα να «σπάσει» μια τρέχουσα φιλία σου.

Ζυγός
Γενικά: Μέχρι τις 11/6, ο Άρης στον Καρκίνο σε θέλει σε… αγωνιστική εγρήγορση, προκειμένου να αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, συχνά μάλιστα σε πείσμα όλων εκείνων που αντιτίθενται στα σχέδιά σου. Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη ή σε κάτι που συμβαίνει «μια στο εκατομμύριο», αφού όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, εκεί έχεις ουσιαστικές πιθανότητες επιτυχίας. Αντίθετα, οι «νορμάλ» επιλογές σου θα αποδειχθούν «τζούφιες». Ίσως πάλι να συμβεί μια ανατροπή σε φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα.

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού σε καλεί να ξεχάσεις τα «συνήθη» και να κάνεις την έκπληξη, αφού μόνον έτσι θα βρεθείς «καβάλα στο άλογο». Αντίθετα εκείνο που επιδιώκεις με… μανία, δεν θα έρθει ποτέ, ενώ μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα από την στάση ή τις επιλογές ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα και μέχρι τις 11/6, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να «καταβροχθίσεις» γνώσεις και πληροφορίες, ίσως όμως νοιώσεις και την ανάγκη να υπερασπίσεις ένθερμα το δίκιο, είτε το δικό σου, είτε των άλλων, κάτι βέβαια που θα οξύνει το πνεύμα σου αλλά μπορεί να σε οδηγήσει και σε μια νομική διαμάχη.

Τοξότης
Γενικά: Μέχρι τις 11/6, ο Άρης στον Καρκίνο σου δίνει κίνητρο για να αποκτήσεις περισσότερα, θα πρέπει ωστόσο να χειριστείς με μέτρο τις επιθυμίες και τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν δεις ότι η συγκυρία δεν σε «πάει». Κι αν τύχει να κερδίσεις κάτι «μεγάλο» ρισκάροντας, να ξέρεις πως πολύ σύντομα το «φύλλο» θα γυρίσει! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού συνηγορεί σε αλλαγές κι ανατροπές στα εργασιακά σου, προλαβαίνεις όμως κι… εσύ να κάνεις κάτι ασυνήθιστο, αφού αυτό θα «πιάσει». Αν πάλι σε απασχολεί ένα θέμα υγείας, η λύση του θα έρθει μέσα από μια πρωτοποριακή θεραπεία.

Αιγόκερως
Γενικά: Μέχρι τις 11/6 ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σου βάζοντας «φωτιά» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να βρεις κάποιον/α με τον οποίο θα «στρατευθείτε» για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Από την άλλη πλευρά όμως είναι εξ ίσου πιθανό να «σου την πέσει»… άγρια κάποιος/α ή να υπάρξει ρήξη με έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού σε θέλει πιο ανατρεπτικό/η, στις προσωπικές επιλογές σου, αφού ακολουθώντας την πεπατημένη θα… πέσεις στην περίπτωση! Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε εκπλήξει θετικά ή αρνητικά.

Υδροχόος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού συνηγορεί σε μια ανατροπή των δεδομένων στην ζωή σου αρχής γενομένης από το σπίτι και την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για μια αλλαγή διαρρύθμισης στον χώρο σου, είτε για μια μετακόμιση, αν όμως δεν σχεδιάζεις τίποτε απ’ όλα τα παραπάνω η οικογενειακή σου γαλήνη θα διαταραχθεί από απρόσμενες καταστάσεις Παράλληλα και μέχρι τις 11/6, ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί εντατικές εργασίες αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και οι στιγμές ανάπαυσης του… πολεμιστή! Αν πάλι σε «χτυπήσει» στην υγεία σου, θα είναι κάτι οξύ μεν αλλά περαστικό.

Ιχθύες
Γενικά: Μέχρι τις 11/6, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να δράσεις άμεσα, προκειμένου να υλοποιήσεις ένα δημιουργικό project. Επιπλέον φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, δες τις όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν βέβαια έχεις μικρά παιδιά, καλό είναι να τα έχεις από κοντά, για να προλάβεις το… κακό! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού σε καλεί να «σπάσεις την ρουτίνα» με ξεχωριστές δράσεις, ίσως όμως να λάβεις και μια είδηση που θα σε «σοκάρει», ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί και κάτι… πολύ ξαφνικό σε έναν συγγενή σου ή μια συσκευή!


astrology.gr