MY KTEO

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία προάγει την κοινωνική σου ζωή και ευνοεί τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να σου προσφερθεί στο πιάτο μια επιλογή που σε ικανοποιεί σε πολλά επίπεδα. Από εκεί και ύστερα μένει το να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα σου και να μην αρκεστείς σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να κάνεις το... κακό με αντάλλαγμα την δική σου επαγγελματική άνοδο κι εδώ το πρόβλημα είναι πως αν αρνηθείς κινδυνεύεις να θεωρηθείς εχθρός του συστήματος, με ότι συνεπάγεται αυτό, προσπάθησε λοιπόν να φερθείς πιο διπλωματικά.

Ταύρος
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία φέρνει καλά νέα για τα επαγγελματικά σου αλλά και βολικές λύσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας, οπότε μπορείς κι εσύ να κάνεις λίγο… σκόντο στον επαγγελματισμό ή/και το άγχος σου για το αύριο και να καλωσορίσεις την ανεμελιά! Πρόσεξε μόνον μήπως χαλαρώσεις υπερβολικά στην διατροφή σου. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή και με κάποιες... σκοτεινές δυνάμεις που λυμαίνονται το διαδίκτυο κι αν δεν θες να μπλέξεις, μην ανοίγεις διάλογο με αγνώστους, ούτε να καταβάσεις αρχεία που δεν ξέρεις από που κρατά η σκούφια τους.

Δίδυμοι
Γενικά: Με το τρίγωνο Ερμή-Δία να αντικαθιστά την λύπη με χαρά και να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο και… ότι ήθελε προκύψει! Σε κάθε περίπτωση πάντως η διασκέδασή σου είναι εξασφαλισμένη, ενώ αναμένονται και τυχερά! Επιπλέον, μπορεί να χαρείς από την επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια με τον Πλούτωνα στον 8ο ηλιακό οίκο σου οφείλεις να είσαι αρνητικός/η σε οτιδήποτε κι οποιονδήποτε σου υπόσχεται χρήματα και απολαύσεις, χωρίς να σου διευκρινίζει το αντάλλαγμα, που να ξέρεις, μπορεί να είναι πολύ βαρύ.

Καρκίνος 
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία αλλάζει υπέρ σου τα δεδομένα και λειτουργεί αναπτυξιακά σε οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς ευχάριστες επισκέψεις ή να φιλοξενηθείς κάπου αλλού, περνώντας… φίνα! Δες κι εσύ όμως με πιο ανάλαφρη ματιά κάποιες «επιπολαιότητες» που γίνονται και μην δραματοποιείς καταστάσεις. Παράλληλα, ο Πλούτωνας απέναντί σου σε ωθεί να ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων, το κλίμα όμως είναι μάλλον... ύποπτο, ίσως μάλιστα, να μπλέξεις πηγαίνοντας να βοηθήσεις αλλά την... καλή σου την καρδιά είναι που θα εκμεταλλευτεί όποιος/α έχει κακές προθέσεις!

Λέων
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία σε παροτρύνει να ταξιδέψεις να εξέλθεις και να δικτυωθείς περαιτέρω, με τους όποιους περιορισμούς να μην σε αφορούν, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσον που αναβαθμίζει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον, στο... παιχνίδι των δέκα ερωτήσεων μπορείς άφοβα να ποντάρεις στην τύχη σου, ακόμη κι αν δεν σκαμπάζεις γρι σε ένα ζήτημα! Παράλληλα βέβαια, με τον Πλούτωνα στον 6ο ηλιακό οίκο σου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνονται υπόγειες διεργασίες στην δουλειά σου και να σου... σερβίρουν κάτι ως τετελεσμένο, γι' αυτό βάλε τους πληροφοριοδότες σου να δουλέψουν!

Παρθένος
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη και όσον αφορά στα δικά σου είναι βέβαιο το ότι θα καλύψεις πραγματικές ανάγκες, θα υπάρξουν ωστόσο και κάποιες απαιτήσεις... κακομαθημένων! Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση οικονομικού ενδιαφέροντος, που σου φαίνεται ότι δεν πατάει στη γη, μην ξεχνάς ότι υπάρχει και ο... εύκολος δρόμος στην ζωή! Παράλληλα βέβαια ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια «δοκιμασία» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με αιτία κι αφορμή ίσως το ότι έχεις χρήματα αλλά δεν τα δίνεις. Κάνεις όμως πολύ καλά, αφού δεν θα πάνε για καλό σκοπό!

Ζυγός
Γενικά: Με το τρίγωνο Ερμή-Δία όλα εξελίσσονται πιο ευχάριστα, η τύχη σου «πιάνει ταβάνι» και μένει το να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, παραμερίζοντας τις πιο «ποιοτικές» αναζητήσεις σου, προς όφελος της ευκολίας ή της καλοπέρασής σου. Από εκεί και ύστερα μπορεί να σου δοθούν και... κάμποσες υποσχέσεις αλλά αν δεν γίνουν αμέσως πράξη, θα μείνεις με τις θετικές προοπτικές... ανά χείρας! Αν πάλι σε βάλουν στον πειρασμό να κερδίσεις πατώντας επί πτωμάτων, να ξέρεις ότι στην περίπτωση που αποδεχθείς να το κάνεις δεν θα μαυρίσεις απλά το ηθικό μητρώο σου αλλά αργά ή γρήγορα θα υποστείς τα... ανάλογα! 

Σκορπιός
Γενικά: Με το τρίγωνο Ερμή-Δία θα πιστοποιήσεις ότι ο φύλακας άγγελός σου είναι παρών και μάλιστα ακριβώς την στιγμή που τον χρειάζεσαι. Επιπλέον, θα σου αποκαλυφθούν μυστικά της δουλειάς αλλά και κουτσομπολιά, που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Κι αν τυχόν αποκαλυφθεί κι ένα δικό σου μυστικό ύστερα από μια... γκάφα ολκής, δεν χρειάζεται να μαυρίζεις την ψυχή σου με εκδικητικές σκέψεις! Εξ άλλου ο Πλούτωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου δεν υπάρχει για να χαραμίζεσαι με κακίες ή/και να ψάχνεις κρυφά τα προσωπικά δεδομένα των άλλων αλλά για να ερευνήσεις σε βάθος τα μυστήρια που σε περιβάλλουν.

Τοξότης
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία σου φέρνει νεανικές παρέες και σου ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω εξορμήσεις με την συμμετοχή φίλων και ομοϊδεατών. Από εκεί και μετά το αν θα επιλέξεις να συμμετάσχεις σε ανάλαφρες καταστάσεις και μόνον ή αντίθετα θα επιδιώξεις και κάτι πιο μεστό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια. Παράλληλα βέβαια, με τον Πλούτωνα στον 2ο ηλιακό οίκο σου κάποια πράγματα που θέλεις πολύ και σου έχουν καρφωθεί στο μυαλό μπορεί να γίνουν η απαρχή ενός οικονομικού κατήφορου με το βαρέλι να μην έχει πάτο, γι' αυτό καταπολέμησε τα πάθη σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Με το τρίγωνο Ερμή-Δία το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο, τα εύκολα αντικαθιστούν τα δύσκολα, ίσως μάλιστα να λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, έχεις την τύχη που σου… έλειπε για να πετύχεις πράγματα ανεξάρτητα με το αν διαθέτεις τα προσόντα ή όχι! Παράλληλα βέβαια με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου μπορεί να αρχίσεις να σκέφτεσαι... κακά πράγματα, όπως για παράδειγμα να εκμεταλλευθείς το πλεονέκτημα σου για να... πατήσεις στον λαιμό όποιον/α σε έβλαψε χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα αλλά να ξέρεις ότι το να υιοθετήσεις ανάλογες πρακτικές, δεν θα κλείσει την υπόθεση, αντίθετα θα την... διαιωνίσει!

Υδροχόος
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία σου φτιάχνει την διάθεση κάνοντας την όποια απαισιοδοξία, παρελθόν, ίσως μάλιστα μια καλή είδηση να συνεισφέρει σε αυτό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η άρση κάποιων περιορισμών θα σου ανοίξει τον δρόμο για να…. ξεπορτίσεις, είτε στα πλαίσια μιας διασκεδαστικής εξόδου, είτε ταξιδεύοντας προς οπουδήποτε! Παράλληλα βέβαια, με τον Πλούτωνα στον 12ο ηλιακό οίκο σου να αναδεικνύει μεταξύ άλλων θέματα υγείας, που η αφετηρία τους ανάγεται σε μια περίοδο που πιέστηκες υπέρ το δέον, κάποια από τα σχέδιά σου ενδέχεται να πάνε πίσω, μέχρι να ανανήψεις.

Ιχθύες
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία αλλάζει υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες, επιτρέποντάς σου πλέον να προβείς σε ποικίλες αγορές, ενώ δεν αποκλείεται να εξασφαλίσεις μια χρηματοδότηση ή να λάβεις τις εγγυήσεις που ζητάς. Επιπλέον, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις την τύχη σου, αφού σήμερα σε πάει και τουλάχιστον δεν θα χάσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ανταποκριθείς σε αιτήματα φίλων, το πιθανότερο ωστόσο είναι να χρησιμοποιηθείς στα πλαίσια μιας συνωμοσίας με... όχι και τόσο καλό σκοπό, γι' αυτό ξέκοψε πριν σε στήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. 


astrology.gr