Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον απέναντί σου προσδίδοντας στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν «ρετρό» χαρακτήρα και είναι πιθανό να ξαναβρεθείς με άτομα που έχεις να δεις καιρό, όσον αφορά όμως στις τρέχουσες υποθέσεις σου θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο ανανεώνει την κοινωνικότητα σου και ίσως γνωρίσεις αρκετά πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, με την προοπτική της ένταξής σου σε μια ομάδα να είναι πολύ «ζεστή». Επιπλέον βέβαια, μπορεί να μάθεις κάτι «σκανταλιάρικο» για έναν φίλο ή μια φίλη.

Ταύρος
Γενικά: Με τον ανάδρομο Ερμή να βρίσκεται πλέον στον Ζυγό, θα εκλείψουν ως… διά μαγείας οι καθυστερήσεις και οι εμπλοκές στις συνεργασίες σου, στην δουλειά σου ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν «ανεξήγητα» προβλήματα στον εξοπλισμό σου. Όσο για την υγεία σου, μάλλον θα χρειαστεί να ξαναδείς ένα θέμα που θεωρούσες πως έχει ξεπεραστεί οριστικά. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Υδροχόο αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις ένα εγχείρημα ύστερα από συζητήσεις-επαφές με άτομα που έχουν ισχύ.

Δίδυμοι
Γενικά: Με τον ανάδρομο Ερμή να περνάει στον Ζυγό, πρόσωπα και ενδιαφέροντα του παρελθόντος ανοίγουν μια παρένθεση στην ζωή σου, προκειμένου να… σιγουρευτείς για το αν έπραξες καλά ή όχι που έκοψες τις πολλές παρτίδες μαζί τους! Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Υδροχόο σου προσφέρει κι άλλες ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις τα θέματά σου μέχρι τα… πέρατα της οικουμένης, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και πολλά «παραλειπόμενα» για το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος, άλλο που δεν θες δηλαδή… Επιπλέον, θα προχωρήσει μια νομική υπόθεση που άπτεται των εργασιακών σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Με τον ανάδρομο Ερμή να περνάει στον Ζυγό καλείσαι να αναδιαμορφώσεις το σπίτι ή το γραφείο σου, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα, Επιπλέον, ή μέρα προσφέρεται για επανεξέταση περιουσιακών ρυθμίσεων όχι όμως και για συμβόλαια-μισθωτήρια. Ενώ γενικότερα οι εντελώς νέες πρωτοβουλίες σου μάλλον θα «σκοντάψουν» σε αστάθμητους παράγοντες. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα δάνειο, ενώ «παίζει» και μια win-win συμφωνία. Επιπλέον, αναμένονται θετικές ρυθμίσεις σε φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα.

Λέων
Γενικά: Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον στον Ζυγό φέρνοντας εμπόδια και καθυστερήσεις στις συναλλαγές σου. Ευκαιρία λοιπόν να ξαναπιάσεις τα πράγματα από την αρχή, διορθώνοντας ελλείψεις και κενά, ενώ σε κάθε περίπτωση ότι έχεις στην «καβάτζα» θα σου χρησιμέψει. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα απέναντί σου συνηγορεί σε μια διακριτή βελτίωση του status σου, μέσα από επαφές με διακεκριμένα άτομα ή μια επίσημη συνεργασία που θα «απογειώσει» τις προοπτικές σου. Από εκεί και ύστερα μην μείνεις μόνον στις κερδισμένες εντυπώσεις αλλά να πάρεις «ζεστά» την ανάδειξή σου.

Παρθένος
Γενικά: Με τον ανάδρομο Ερμή να οπισθοχωρεί στον Ζυγό το βασικό σου θέμα είναι πλέον το πώς θα καλύψεις τα κενά στην τροφοδοσία σου αλλά και γενικότερα στα οικονομικά σου, αφού κάτι που περίμενες να έρθει, καθυστερεί. Εδώ όμως είναι που θα λάμψει η προνοητικότητά σου! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο συνηγορεί σε θετικές όσο και «επίσημες» εξελίξεις στην δουλειά σου, είτε πρόκειται για μια συνεργασία που σε εξυπηρετεί, είτε για μια σύμβαση που σε διασφαλίζει. Επιπλέον, η πελατεία σου θα αυξηθεί «από στόμα σε στόμα» αλλά μπορείς να «σπρώξεις» κι εσύ με μια στοιχειώδη διαφήμιση.

Ζυγός
Γενικά: Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και σε «επαναφέρει» σε πρότερες καταστάσεις, με σκοπό να διορθώσεις τα κενά και τις ατέλειες που υπάρχουν, Από την άλλη πλευρά βέβαια έρχεται και η Αφροδίτη, οπότε πάλι σε δίλημμα σε βλέπω να… μαδάς την μαργαρίτα! Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Υδροχόο καταπολεμά αποτελεσματικά κάθε αίσθημα μοναξιάς, φέρνοντάς σε πιο κοντά με άτομα που διαθέτουν κάτι το ξεχωριστό. Επιπλέον, μπορεί να έχεις και τα… τυχερά σου σε οικονομικό επίπεδο ή να «σου κατέβει» μια πολύ δημιουργική έμπνευση.

Σκορπιός
Γενικά: Ο ανάδρομος Ερμής στην… κοπάνησε και πήγε στον Ζυγό, ευκαιρία λοιπόν να κινηθείς πιο ελεύθερα, χωρίς να σου ξεφυτρώνουν εμπόδια και προαπαιτούμενα κάθε τρεις και λίγο. Ωστόσο, θα πρέπει να ξαναδείς ένα θέμα υγείας, αφού εκεί που είχε υποχωρήσει, επανέρχεται. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο ευνοεί θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, ίσως μάλιστα να λυθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου ή ακόμη και να μετακομίσεις, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής σου ενώ αναμένονται και «διακεκριμένες» επισκέψεις.

Τοξότης
Γενικά: Ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχωρεί στον Ζυγό με συνέπεια να μπουν σε φάση αναπροσαρμογής και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου. Φαίνεται μάλιστα πως το παρελθόν έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές σου, αφού ότι καινούριο πάει να γίνει θα σκοντάψει σε αστάθμητους παράγοντες. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Υδροχόο πριμοδοτεί μια ενδιαφέρουσα καθημερινότητα διανθισμένη με. ταξίδια, θεάματα αλλά και ενδιαφέρουσες διαδικτυακές αναζητήσεις. Από εκεί και ύστερα, το ότι περιστοιχίζεσαι και από άτομα που ασχολούνται διαρκώς με το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος, ουδόλως σε στενοχωρεί!

Αιγόκερως
Γενικά: Ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχώρησε στον Ζυγό και μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση ενός πλάνου που ήταν στα αζήτητα, αντίθετα όμως σε σχέση με τα τρέχοντα επαγγελματικά σου σχέδια φέρνει αναποδιές, είτε τεχνικής φύσεως, είτε σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια σχετική οικονομική άνεση, η οποία με την σειρά της θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου. Ίσως μάλιστα να προβείς και σε μια επωφελή ρύθμιση.

Υδροχόος
Γενικά: Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε αναδεικνύει και διευρύνει τις προοπτικές σου, με την προδιάθεση των άλλων απέναντί σου να είναι θετική αλλά παρότι «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» θα πρέπει να δουλέψεις πάνω στο αντικείμενό σου, εκτός κι αν προτιμάς την εφήμερη λάμψη ενός «πυροτεχνήματος». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται πλέον στον Ζυγό σε βοηθά να αξιοποιήσεις λύσεις και υλικό που είναι στο «συρτάρι», όσον αφορά όμως τις εξωτερικές δράσεις σου (επαφές μετακινήσεις κλπ), ενδέχεται να γίνουν της… ταλαιπωρίας, ενώ δεν αποκλείεται να χαθεί κι ένα σημαντικό έγγραφο.

Ιχθύες
Γενικά: Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον στον 8ο ηλιακό οίκο σου, κλείνοντας μια «στρόφιγγα» εσόδων, με συνέπεια να πρέπει να ψάξεις αλλού για λεφτά ή να διαθέσεις κάτι από το αποθεματικό σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου επιστραφούν δανεικά ή να λάβεις κάποια αναδρομικά… ακριβώς την πιο κατάλληλη στιγμή! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο σου αποκαλύπτει μυστικά, κυρίως όμως για θέματα άλλων. Επιπλέον όμως μπορεί να σου φέρει καλά νέα για ένα εργασιακό σου ζήτημα με νομικές προεκτάσεις ή για ένα θέμα υγείας, που σε προβληματίζει.


astrology.gr