MY KTEO

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή απέναντι σου σε βοηθά να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με άτομα που είχαν απομακρυνθεί για οποιοδήποτε λόγο, ίσως όμως και να... καταφτάσει την πιο κατάλληλη στιγμή ένας αντικαταστάτης, που θα καλύψει το κενό. Μπορεί ακόμη να ωφεληθείς κι από την επαναδιαπραγμάτευση μιας συμφωνίας. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει κοντά στην φύση ή σε ένα ησυχαστήριο, μακριά από οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει κι έχεις κι ένα λόγο παραπάνω να το πράξεις, αφού με όσο περισσότερο κόσμο είσαι τόσο πιο εύκολο είναι να προσβληθείς από μια ίωση ή λοίμωξη. 

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό συνηγορεί σε μια αποκατάσταση της κανονικότητας στα εργασιακά σου είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε χρειάζεσαι προσωπικό. Ίσως πάλι να βρεις εναλλακτικές λύσεις σε σχέση με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ποσειδώνας σηματοδοτεί ασάφειες και ψέματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλό είναι όμως να ξέρεις ότι ο/η ένοχος ξέρει να καλύπτει πολύ καλά τα ίχνη του και να ρίχνει το φταίξιμο σε άλλον/η. Επιπλέον μπορεί να σου προταθεί να συμμετάσχεις σε κάτι που –υποτίθεται- γίνεται για το κοινό καλό αλλά πίσω του κρύβονται συμφέροντα.

Δίδυμοι
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό συνηγορεί στο να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να αποκατασταθεί μια επαφή που είχε διακοπεί. Είναι ακόμη πιθανό να ασχοληθείς με κάτι που θα δώσει νέο ενδιαφέρον στην ζωή σου. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να συμμετέχει καθοριστικά στα ουράνια δρώμενα και την ζωή σου μπορείς να ελπίζεις σε ένα... θαύμα, που θα σε ξελασπώσει αλλά πρόσεξε μήπως τελικά εξαπατηθείς ή υιοθετήσεις μια πολιτική που δεν έχει μέλλον. Το πολύ πιο σίγουρο πάντως είναι ότι μπορείς να εμφανίσεις το μαύρο-άσπρο, ελπίζω με καλό σκοπό.

Καρκίνος 
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό συνηγορεί στο να τακτοποιήσεις τα περιουσιακά σου και γενικότερα τα του οίκου σου, αφού έχουν πλέον δημιουργηθεί νέα δεδομένα, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψεις στα... πάτρια εδάφη! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας συνηγορεί στο να σου έρθει και μια… ουράνια επιφοίτηση, ωστόσο, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, ενδέχεται να χαθείς ή να... βολοδέρνεις δεξιά κι αριστερά, εξ αιτίας μιας παραπληροφόρησης, κάτι που ισχύει δύο φορές παραπάνω για τις διαδικτυακές συναλλαγές σου. Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα δεν είναι έτσι όπως σου παρουσιάζεται.

Λέων
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς καλύτερα, είτε δια ζώσης, είτε στο διαδίκτυο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσον ως εναλλακτική λύση ή να πάρεις στα χέρια σου ένα... πολυπόθητο χαρτί. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βάζει να φαντάζεσαι και μερικά πράγματα που δεν ισχύουν, ενώ ανάλογα θολό είναι το τοπίο και στα οικονομικά σου, γι’ αυτό φρόντισε ότι κι αν κάνεις να μην δώσεις στόχο κι αν μπορέσεις να παραπλανήσεις τους πιστωτές σου, ακόμα καλύτερα! Υπάρχει πάντως κίνδυνος να πέσεις θύμα πλαστογραφίας.

Παρθένος
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό συνηγορεί σε αγορές αλλά και σε διορθωτικές κινήσεις σε σχέση με μια οικονομική υπόθεση που δεν εξελισσόταν ικανοποιητικά. Επιπλέον τα έσοδά σου μπορεί θα αυξηθούν ύστερα από τις θετικές συστάσεις από στόμα σε στόμα. Παράλληλα βέβαια, με τον ενεργό Ποσειδώνα να θέτει ασαφείς, ενίοτε και... πονηρούς όρους στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η, ειδικά απέναντι σε... πολλά υποσχόμενα προτάσεις! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να αποκρύψεις δικά σου δεδομένα και να επωφεληθείς από αυτό.

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και συνδυάζοντας τις ικανότητές σου με την ανταπόκριση που έχεις στον κόσμο, μπορείς σίγουρα να πετύχεις πολλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να διορθωθούν οι όροι μιας σύμβασης ή συνεργασίας. Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ποσειδώνας σηματοδοτεί ακυρώσεις και αναβολές, στα εργασιακά σου, ευκαιρία λοιπόν να κοιμηθείς περισσότερο και να ξεκουραστείς! Ίσως βέβαια να προκύψει κι ένα θέμα υγείας, είτε δικό σου, είτε ενός κοντινού σου προσώπου, με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη να είναι... εκ των ων ουκ άνευ!

Σκορπιός
Γενικά: Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό μπορεί να διασαφηνιστούν πράγματα που έγιναν ή... δεν έγιναν παρασκηνιακά, έτσι ώστε να έχεις πλέον στα χέρια σου ολοκληρωμένο το παζλ των εξελίξεων και να μην καταφεύγεις σε ανυπόστατες... θεωρίες συνωμοσίας! Ίσως πάλι να γίνει κάτι που θα απελευθερώσει τις δυνατότητες σου, τουλάχιστον τις επικοινωνιακές. Παράλληλα ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα , ίσως όμως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που πάσχει από κάτι, αφού τα θέματα υγείας είναι σε πρώτο πλάνο.

Τοξότης
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό αναλαμβάνει να σβήσει τις... μουτζούρες ή/και να καλύψει τα κενά που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα στις παρέες σου και σε ενθαρρύνει να αναπτύξεις περαιτέρω δράσεις με την συμμετοχή φίλων και ομοϊδεατών. Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ποσειδώνας ρίχνει...ομίχλη σε περιουσιακά θέματα, με τις όποιες νομικές ή άλλου είδους υποσχέσεις λάβεις να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Επιπλέον, στο σπίτι ή το γραφείο σου φαίνεται να κινούνται άτομα με πονηρές προθέσεις, ενώ καλό είναι να λάβεις τα μέτρα σου για πλημμυρικά φαινόμενα και άλλα... σχετικά!

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο, τόσο το έργο σου, όσο κι εσένα προσωπικά και δεν έχεις παρά να επιδείξεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου. Αν πάλι σου είχαν τεθεί κάποιοι περιορισμοί, θα βρεθεί τρόπος για να τους παρακάμψεις, με την διπλωματία να είναι το κύριο όπλο σου. Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν είναι αυτό που δείχνουν και προσπαθούν να εκμαιεύσουν πληροφορίες ή/και να εκμεταλλευτούν πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος,. Ίσως πάλι να ακυρωθούν κάποιες δράσεις σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό σε βοηθά να επικοινωνήσεις τα θέματα σου, λύνοντας συνάμα και τις όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί. Μπορεί ακόμη να προβείς στην ανανέωση μιας σύμβασης ή να μαζέψεις χαρτιά που χρειάζεσαι, ενώ σίγουρα θα σου χρησιμέψουν αρχεία και δεδομένα που έχεις στο... συρτάρι σου! Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ποσειδώνας σηματοδοτεί άστοχες ή αχρείαστες οικονομικές κινήσεις, ενώ αν φερθείς αφελώς ή απρόσεκτα μπορεί να πέσεις θύμα κλοπής ή εξαπάτησης, ίσως μάλιστα ο/η ένοχος να είναι... μεταμφιεσμένος/η σε αναξιοπαθούντα!

Ιχθύες
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό σε παραπέμπει σε διορθωτικές κινήσεις που μπορούν και πρέπει να γίνουν, ώστε να προχωρήσει μια φορολογική ή ασφαλιστική υπόθεσή σου, ίσως όμως να αποκατασταθεί και μια ροή κεφαλαίων ή να βρεις κάτι που είχες χάσει. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει επιρρεπή σε φυγές... κάθε είδους, ενώ σε κάθε περίπτωση το να μην βλέπεις ή να μην λες πράγματα στους άλλους είναι δίκοπο μαχαίρι για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού όσο εύκολα μπορεί να ξεφύγεις από τις κακοτοπιές, άλλο τόσο μπορεί να θεωρηθείς... διπρόσωπος/η άπιστος/η!


astrology.gr