Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Λέοντα καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα.
Ίσως βέβαια να σου προκύψει κι ένα συναισθηματικής φύσεως ζήτημα με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που «πελαγοδρομεί», σε καμία περίπτωση όμως μην χαραμίσεις την διασκέδασή σου για να ασχοληθείς με ένα… κακομαθημένο! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να φέρει ένα reunion με άτομα που έχεις να δεις καιρό ή να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία, ενώ δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθείς και σε μια κοινωνική υπόθεση.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα» και δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο συμβάλλει στην αναβίωση μιας επαγγελματικής προοπτικής και την απρόσμενη στήριξή σου από ένα ισχυρό πρόσωπο, στον αντίποδα όμως ότι θεωρείς ως σίγουρο και δεδομένο, δεν θα συμβεί… ποτέ!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι ωστόσο ότι τα δεδομένα και οι καταστάσεις θα μεταβάλλονται, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις συμπεράσματά. Επιπλέον, μπορεί να επέλθει μια προσωρινή αναστάτωση στην σχέση σου με κάποιον/α γείτονα ή συγγενή σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο επαναφέρει μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, ενώ μπορεί να ξαναδείς τις λεπτομέρειες μιας νομικής υπόθεσής σου ή να συμπληρώσεις κενά στις γνώσεις σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στον Λέοντα δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, προκειμένου να αποκτήσεις αγαθά πολυτελείας κι εδώ είναι που πρέπει να ρωτήσεις για να καταλήξεις σε αυτό που σε συμφέρει περισσότερο. Παράλληλα βέβαια, με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρήματα, να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθημα αλλά και να βρεις εντελώς απρόσμενα κάποιο αντικείμενο αξίας. Από την άλλη πλευρά μπορεί να μην βρίσκεις ένα προϊόν που θες.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου φέρνει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ενώ σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές και την καπατσοσύνη σου, αφού η ημέρα θα έχει ποικίλες προκλήσεις, με εσένα πρωταγωνιστή είτε από την θέση του «νικητή», είτε του «ηττημένου», ανάλογα με την περίσταση. Ένα χειροκρότημα πάντως θα το… πάρεις! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να αναβιώσουν δράσεις κι ενδιαφέροντα, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να «κολλήσει» μια τρέχουσα σχέση ή συνεργασία σου.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο μην διστάσεις να το πράξεις. Ίσως μάλιστα να έχεις μια «δυνατή» μεταφυσική εμπειρία ή να δεις ένα προφητικό όνειρο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο επαναπροσδιορίζει εργασιακά ζητήματα, ενώ μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο και μια παλιά επαγγελματική ασχολία σου. Επιπλέον, αν χρειαστείς κάποιο είδος εξοπλισμού, ξεκίνα πρώτα από την αποθήκη σου κι ύστερα ψάξε για ευκαιρίες.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους ή ομοϊδεάτες, ίσως όμως να υπάρξουν και καταστάσεις που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται, λόγω του υπέρμετρου εγωισμού κάποιων ή της τάσης τους να είναι διαρκώς στο επίκεντρο αλλά μην δίνεις σημασία σε… παιδιαρίσματα! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε… πρώην, ίσως όμως και να εκπλαγείς από τις επιλογές ή την συμπεριφορά ενός δικού σου ανθρώπου, που εντελώς ξαφνικά εγείρει ζητήματα ανεξαρτησίας. Κατά τα άλλα, ένα παλιό χόμπι σου ζητά την θέση του στο «σήμερα».

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Λέοντα πολλά σου πάνε κόντρα κι επειδή κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν, ίσως χρειαστεί να «κάνεις την πάπια», προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου. Επιπλέον, το «φουσκωμένο» εγώ κάποιων μπορεί να ενεργοποιήσει τις εκδικητικές τάσεις σου αλλά μην χάσεις τον χρόνο σου με αυτά! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, ξεκινώντας ίσως από μια αναδιάταξη στον χώρο σου. Επιπλέον, μπορείς να ξαναδείς λεπτομέρειες για τα περιουσιακά σου αλλά και να αξιοποιήσεις οικιακό εξοπλισμό που είναι στις αποθήκες σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα κάνει πιο «λαμπερή» την καθημερινότητα σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και «απαστράπτουσες» γνωριμίες, κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις κι εσύ ξεχωριστός/η. Επιπλέον αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, έχεις ωστόσο πάντα και την επιλογή να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή σε μια ξένη κουλτούρα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σε φέρνει μάλλον… απροσδόκητα σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει, ίσως όμως και να εντρυφήσεις στου… κόσμου τα παράξενα.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις είτε επίκαιρες ανάγκες, είτε απωθημένες επιθυμίες, σίγουρα όμως μια μικρή έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Επιπλέον, η σεξουαλικότητά σου είναι κυμαινόμενη. Παράλληλα βέβαια, με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις κάτι, που θεωρούσες χαμένο. Αν πάλι χρωστάς ή σου χρωστάνε, ούτε να βιαστείς, ούτε να αγχώνεσαι, αφού «κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο»!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εκτός όμως από εκείνα που θα σου αρέσουν, θα υπάρξουν και καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν, λόγω της μεταβλητότητας ή του υπέρμετρου εγωισμού των άλλων. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην «δένεις» τίποτε, αφού από το πρωί ως το βράδυ μπορεί να αλλάξουν πολλά κι εδώ φυσικά έχεις κι εσύ δικαίωμα να κάνεις τις… τρέλες σου! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου έχεις την τάση να αξιοποιήσεις λύσεις και δυνατότητες προκειμένου να διευκολυνθείς σε όσα «κολλάνε» στην ζωή σου.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη στον Λέοντα εκείνο που προέχει είναι η υγεία σου, αφού είναι εύκολο να προσβληθείς από μια ίωση ή να παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες. Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου κι επειδή θα σου προκύψουν πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες, καλό είναι να αφήσεις για αργότερα εκείνες που δεν επείγουν. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο φέρνει μάλλον αναπάντεχες αποκαλύψεις, που όμως σε βοηθούν να ξεδιαλύνεις υποθέσεις του παρελθόντος που από μια λάθος πληροφόρηση νόμιζες ότι ήταν… αλλιώς!


astrology.gr