MY KTEO

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚριόςΚριέ μου από αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου αλλά και οι «αντοχές» που χρειάζονται για να ασχοληθείς με συγκεκριμένα ζητήματα θα αρχίσουν να φθίνουν. Στις 15/9 ο κυβερνήτης σου Άρης θα περάσει στο πολικό σου ζώδιο το Ζυγό, κάτι που δείχνει πως αφενός δεν θα έχεις την ίδια ενέργεια που είχες το προηγούμενο διάστημα αφετέρου ενδεχομένως η ένταση που υπήρχε στην καθημερινότητά σου το προηγούμενο διάστημα να αλλάξει πεδίο δράσης και να μεταφερθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Διαφύλαξε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που αξίζουν, από καυγάδες και αντιπαραθέσεις.

Ταύρος: Ταύρε μου αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά για εσένα και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 δείχνει πως αυτή θα είναι μία έντονη εβδομάδα γεμάτη με δουλειές, για αυτό όσο νωρίτερα ασχοληθείς με κάποιες από αυτές και τις διευθετήσεις, τόσο καλύτερα θα σου βγει το πρόγραμμα. Ίσως να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με αγαπημένα σου πρόσωπα στις οποίες θα πρέπει να δώσεις προσοχή, ώστε να μη διοχετεύσεις εκεί την ένταση της καθημερινότητας και οι διαφωνίες τελικά γίνουν ανυπέρβλητες.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου αυτές τις ημέρες θα παρατηρήσεις πως η ενέργεια σου θα κινείται σε αρκετά υψηλά επίπεδα για αυτό προσπάθησε να ασχοληθείς με δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να τη διοχετεύσεις και να είναι προς όφελός σου! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 θα τερματίσει μία περίοδο κατά την οποία υπήρχαν αρκετά ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο και πιθανό να υπήρξαν και αρκετές διενέξεις με αφορμή τη δουλειά. Από αυτή την εβδομάδα θα είσαι περισσότερο χαλαρός και έτοιμος να ασχοληθείς με δικά σου θέματα και με οτιδήποτε σε γεμίζει ενέργεια! Λόγω του ότι ο Άρης από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει βιασύνη, θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός στις μετακινήσεις σου.

Καρκίνος: Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα θα στρέψει το βλέμμα σου σε υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι, μία μετακόμιση που ίσως υπάρχει στο πρόγραμμα αλλά και στα έξοδα που μπορεί να συνοδεύουν τα παραπάνω. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν αρκετά οι οικογενειακές υποθέσεις, καθώς και κάποια ζητήματα ή κάποιες αλλαγές που μπορεί να έχεις κατά νου να κάνεις στο σπίτι. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρορμητική διάθεση που θα έχεις για κάποια από αυτά, με τα οποία φαίνεται πως βιάζεσαι να ξεμπερδεύεις, καθώς θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή προκειμένου να φέρεις εις πέρας αυτά που θέλεις με το σωστό τρόπο.

Λέων: Λέων μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει ανάγκη από επικοινωνία με αγαπημένους σου ανθρώπους, φίλους και συγγενείς! Η νέα θέση του Άρη δημιουργεί εξωστρέφεια, ενισχύει την επικοινωνιακή διάθεση σου και σε οδηγεί να πάρεις τους δρόμους κυριολεκτικά, προκειμένου να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα! Θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις σου μιας και θα υπάρχει η τάση για βιασύνη. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως έρθουν στο προσκήνιο κάποια θέματα τα οποία αφορούν μία αισθηματική σου υπόθεση.

Παρθένος: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και να οργανώσεις τα έξοδά σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 15/9 δείχνει πως το επόμενο διάστημα τα θέματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις και το ταμείο σε γενικότερο πλαίσιο θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Λόγω του ότι ο Άρης από τη νέα του θέση μπορεί να δημιουργήσει ή να αυξήσει τα έξοδα που υπάρχουν, καλό θα είναι να δώσεις προσοχή σε αυτό και να αποφύγεις όσο γίνεται παρορμητικές αγορές οι οποίες θα μπορούσαν να επιβαρύνουν το ταμείο σου.

Ζυγός: Ζυγέ μου αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί ένα νέο εντελώς διαφορετικό διάστημα για εσένα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 15/9 ενισχύει την ενέργειά σου, σε ωθεί να βάλεις νέους στόχους, να επικεντρωθείς στις επιθυμίες σου, ενδεχομένως να αλλάξεις και τις προτεραιότητές σου! Αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τα πρόσωπα που θα συναντήσεις σε κάποιους φαίνεται πως θα αρέσει σε κάποιους άλλους πάλι όχι. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα βρίσκεται συχνά πυκνά στο προσκήνιο -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- και κάποιες σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές φαίνεται πως θα περάσουν από crash test.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε κάποια θέματα τα οποία νιώθεις πως κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο, είτε αυτά αφορούν ένα επαγγελματικό ζήτημα είτε ένα προσωπικό. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 σε προτρέπει να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου και να μην κοινοποιείς απόφασης που αφορούν ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε μία αισθηματική σου υπόθεση, μιας και αν την αφήσεις στον αυτόματο πιλότο φαίνεται πως δεν θα έχει την εξέλιξη που εσύ θέλεις.

Τοξότης: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού (15/9) θα πιάσεις τον εαυτό σου να βαριέται αρκετά εύκολα και να αναζητά αλλαγή παραστάσεων αλλά και την επαφή με φίλους προκειμένου να βγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η νέα θέση του Άρη δείχνει πως το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα δώσεις προτεραιότητα σε συλλογικές δραστηριότητες, σε εθελοντικές δράσεις και σε οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις τα ενδιαφέροντα που έχεις μέχρι στιγμής! Ίσως υπάρξει επαφή και με πρόσωπα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, όμως είναι στο χέρι σου αν θα επιλέξεις να δώσεις συνέχεια σε μία αντιπαράθεση.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για θέματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει στο επίκεντρο του τη δουλειά. Η επικοινωνία και η συναναστροφή σου με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον άλλοτε θα είναι ευχάριστη άλλοτε όχι και τόσο, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις αρνητικά συναισθήματα να επηρεάσουν και την απόδοσή σου στη δουλειά αλλά και την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις ένα διάλειμμα από σκέψεις, υποχρεώσεις και άγχη.

Υδροχόος: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα μπεις στη διαδικασία να κερδίσεις κάποιες ημέρες ξεκούρασης ή κάποιες ημέρες για να κάνεις μία εξόρμηση σε κοντινό προορισμό! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 15/9 θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις παραστάσεις, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία σου τραβούν το ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ταξίδι ακόμα και την τελευταία στιγμή μιας και φαίνεται πως η «τελευταία στιγμή» θα έχει την τιμητική της αυτή την εβδομάδα. Λόγω του ότι θα είσαι αρκετά ανυπόμονος και βιαστικός θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις σου.

Ιχθύες: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν και κάποιες από τις σκέψεις που κάνεις δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσουν αναστάτωση. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 σκαλίζει παρελθοντικά ζητήματα, αισθηματικές υποθέσεις και θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα. Μέσα σε αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στα έξοδά σου μιας και φαίνεται πως μπορεί να αυξηθούν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευκαιρίες για να χαλαρώσεις και να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα.


www.myastro.gr