Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να διακόψει την σχέση σου με ένα άτομο που σου φέρθηκε σκάρτα ή αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων. Επιπλέον, είναι πιθανό να κληθείς να αναλάβεις ευθύνες στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω σου έλκεις πρόσωπα με κακές προθέσεις ή/και αδίστακτη μεθοδολογία, ενώ μια επαγγελματική υπόθεση που στο μυαλό σου είναι διεκδικήσιμη, είναι ήδη προαποφασισμένη κι αν πας κόντρα δεν έχεις καμία τύχη. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ένας συνεργάτης σου σε πάει κατευθείαν στο... στόμα του λύκου!

Ταύρος
Γενικά: Με τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό οίκο σου είναι σκόπιμο να ζητάς έγγραφες διαβεβαιώσεις ή αποδείξεις για το οτιδήποτε αφού είναι πιθανό να σου αποδοθούν ευθύνες, ενώ εσύ πήγες απλά να βοηθήσεις μια κατάσταση. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω έχεις κάθε λόγο για να επιδιώξεις μια έρευνα σε βάθος ή να εντρυφήσεις σε μυστήρια, όσον αφορά όμως τις εξωστρεφείς δράσεις σου, μάλλον θα συνοδευτούν από κακά συναπαντήματα ή/και δυσάρεστες εικόνες, ενώ υπάρχουν και διαδικτυακοί κίνδυνοι που πρέπει να προσέξεις. Επιπλέον, μια... καρφωτή μπορεί να σου δημιουργήσει νομικό θέμα.

Δίδυμοι
Γενικά: Με τον Κρόνο στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου ζητηθούν κάποιες τυπικές προϋποθέσεις, που αν δεν τις έχεις θα... λες στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα! Όσο για τα ταξίδια επιτρέπονται μόνον τα επαγγελματικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε οικονομικά θέματα αλλά αν δεις ότι οι δυνάμεις σου δεν φτάνουν για να καλύψεις τις ανάγκες-επιθυμίες σου, μην μπεις καν στον κόπο ενός δανεισμού, αφού το μόνο που θα πετύχεις είναι να μπλέξεις χειρότερα στο μέλλον. Ίσως βέβαια να προκύψει κι ένα αντίστοιχο -και περίπου εκβιαστικό- θέμα με αγαπημένο σου πρόσωπο.

Καρκίνος 
Γενικά: Με τον Κρόνο στον 8ο ηλιακό οίκο σου προέχει να πληρώσεις τα χρέη σου ή τις υποχρεώσεις σου, ενώ οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η και τυπικός/η στις οικονομικές συναλλαγές σου. Παράλληλα, με την Σελήνη απέναντί σου να επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενδέχεται να νιώσεις εγκλωβισμένος/η σε μια κατάσταση, αφορμής δοθείσης όμως δεν έχεις παρά να ξεκόψεις οριστικά με ότι αποδείχθηκε ασύμφορο για σένα. Ίσως βέβαια να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν δικό σου άνθρωπο και σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα

Λέων
Γενικά: Με τον Κρόνο απέναντι σου καλείσαι να δώσεις λύσεις σε προβλήματα άλλων, χωρίς ωστόσο να γίνουν και δικά σου. Όσο για συνεργασίες και συμφωνίες... μπορούν να περιμένουν καλύτερες μέρες! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να γίνει ένα ξεκαθάρισμα και μια ανανέωση στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς στην δουλειά σου, οφείλεις όμως να έχεις τον νου σου και για υπόγειες κινήσεις που αποσκοπούν στην αποδυνάμωση ή τον έλεγχο σου. Ίσως μάλιστα μια γυναίκα να παίζει διπλό παιχνίδι, αξιοποιώντας τα... κάλλη της! Επιπλέον, αν δεις κάποιο ύποπτο σύμπτωμα στην υγεία σου μην αδιαφορήσεις.

Παρθένος
Γενικά: Με τον Κρόνο στον 6ο ηλιακό οίκο σου η κούραση σου είναι περίπου δεδομένη, καλό είναι όμως να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε άτομα που αποποιούνται τις ευθύνες τους και σου φορτώνουν αγγαρείες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει σε συναισθηματική... απόγνωση, αντί όμως να τα βάψεις όλα μαύρα, δες και την άλλη όψη του νομίσματος, αφού κάθε τέλος είναι συνάμα και απελευθερωτικό! Ίσως βέβαια να προκύψει κι ένα σοβαρό ζήτημα με αγαπημένο σου πρόσωπο που έχει μπλέξει άσχημα, είτε προσωπικά, είτε οικονομικά και σε μια τέτοια περίπτωση θα χρειαστεί να παλέψεις με... θεούς και δαίμονες!

Ζυγός
Γενικά: Με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό οίκο σου, ενδέχεται να απογοητευθείς από μια εξέλιξη στα προσωπικά σου, μπορείς όμως να ασχοληθείς και με την επίλυση προβλημάτων άλλων, ξεχνώντας τα δικά σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω, μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να να σε ρίξει ψυχολογικά. Επιπλέον, μια εξέλιξη σε σχέση με τα περιουσιακά σου, σου δίνει να καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με... θηρία, που δεν καταλαβαίνουν από διπλωματία και δεν θα σταματήσουν μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν! Επιπλέον, καλό είναι να μην ανοίξεις σε αγνώστους, όποια πρόφαση κι αν χρησιμοποιήσουν.

Σκορπιός
Γενικά: Με τον Κρόνο στον 4ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, αλλά και να ορίσεις τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του κάθε μέλους της οικογένειας. Παράλληλα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, σίγουρα όμως θα μάθεις ή θα δεις και κάποια πράγματα, που απέχουν πολύ από το να είναι ευχάριστα. Επιπλέον, μια συνωμοσία εξελίσσεται στο περιβάλλον σου κι έχεις κάθε λόγο να είσαι καχύποπτος/η, ίσως όμως να ανακαλύψεις και κάτι σπουδαίο κατά την διάρκεια μιας έρευνας.

Τοξότης
Γενικά: Ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου προσδίδει έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ οφείλεις να είσαι προνοητικός και τυπικός με... όλα!! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω να κάνει… κακές παρέες, στο μέτωπο των οικονομικών, οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται κι ίσως κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσεις πώς ότι και να κάνεις, τα πράγματα δεν μπορούν να διορθωθούν, λες και σε κυνηγάει κάποια κατάρα. Αντί όμως να αφεθείς στην μοίρα σου, κάνε μια νέα αρχή, με τις φιλίες σου να μένουν εκτός. Επιπλέον, για κανένα λόγο μην καταφύγεις σε κυκλώματα της παραοικονομίας.

Αιγόκερως
Γενικά: Με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να δικαιωθείς για μια οικονομική επιλογή σου ή/και την επιμονή σου να μαζεύεις αποδείξεις και πειστήρια. Επιπλέον, είναι πιθανό να κερδίσεις από μια πώληση. Παράλληλα, με τη Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να ασχοληθείς με την διερεύνηση καταστάσεων ή/και με δικά σου προσωπικά θέματα, καταλήγοντας ωστόσο σε απαισιόδοξα συμπεράσματα, ίσως μάλιστα να... χύσεις μονομιάς όλη την καρδάρα με το γάλα! Επιπλέον, θα σου τεθεί ένα περίπου εκβιαστικό δίλημμα, σχετικό με τις προοπτικές της κοινωνικής και επαγγελματικής σου καταξίωσης.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλει εγκρατή και ρεαλιστή, αφού στην παρούσα φάση κάθε είδους επιπολαιότητα θα σου στοιχίσει. Επιπλέον, μπορείς να θέσεις τις βάσεις για ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο αλλά και να συμβουλέψεις κάποιον/α, που βρίσκεται σε δυσκολία. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω καλείσαι να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας συνάμα να εκτεθείς σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον ή/και σε ρύπους που συσσωρεύονται στον οργανισμό σου. Επιπλέον, στο εργασιακό σου περιβάλλον μια γυναίκα δρα εν αγνοία σου και μπορεί να σε φέρει προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

Ιχθύες
Γενικά: Με τον Κρόνο στον 12ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να προσφέρεις σε πάσχοντες αλλά και να αποφύγεις κουραστικές εργασίες, αφού θα υποστείς τις συνέπειες αργότερα. Η ημέρα μάλιστα προσφέρεται για να κόψεις μια συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου. Παράλληλα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή μια παρέα, που δεν έχει και τόσο... αγαθούς σκοπούς, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και κάποιον που διαθέτει μεγάλη ισχύ κι έχει τον τρόπο να χειραγωγεί πρόσωπα και καταστάσεις. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί κάτι δυσάρεστο στις φιλίες σου.


astrology.gr