MY KTEO

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με το τρίγωνο Ερμή-Δία… όλο και κάτι καλό θα συμβεί στο σπίτι ή το γραφείο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις περισσότερες στιγμές χαράς και διασκέδασης! Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση ή μια μίσθωση αλλά και να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα σε κάνει πολύ πιο... ασυμμάζευτο/η στα συναισθηματικά ζητήματα, έχεις ωστόσο και την... εναλλακτική να «ξεδώσεις» σε πίστες και παραλίες, στα πλαίσια ενός πολύ έντονου τρόπου ζωής, χωρίς «κρατήματα» και ταμπού.

Ταύρος
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία θα σου δώσει την ευκαιρία για ένα ευχάριστο ταξίδι ή μια διασκεδαστική έξοδο, ενώ σε κάθε περίπτωση αναμένεται να πληροφορηθείς για πολλά σοβαρά ή... μη! Επιπλέον, σου δίνει «πάσα» για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο αλλά μάλλον θα προτιμήσεις πιο... χαλαρές δραστηριότητες! Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα να διεγείρει πάθη στην οικογένειά σου αλλά και να μετατρέπει τον χώρο σου σε πεδίο… χαράς και έρωτα, όλα εξαρτώνται από το κατά πόσον δεν έχεις συγκεκριμένες δεσμεύσεις, αφού κατά τα άλλα ούτε τις αντιζηλίες θα γλιτώσεις, ούτε τα «κηρύγματα».

Δίδυμοι
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσης σου και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις καν για αυτό. Επιπλέον όμως επιβάλλεται να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, ώστε να μην ξοδεύεις άσκοπα από εδώ κι από εκεί. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα με τα οποία έχεις μια πρόδηλη επικοινωνιακή και… όχι μόνον «χημεία». Ίσως μάλιστα μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων να ανάψει την «σπίθα» της επιθυμίας και για άλλα πράγματα πιο «ακραία» είτε με την καλή, είτε με την κακή έννοια του όρου!

Καρκίνος 
Γενικά: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να δέχεται την ευεργετική επιρροή του Δία, που σημαίνει περισσότερη τύχη, καλές ειδήσεις κι ευκολίες, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην δυσκολέψεις από μόνος/η σου τα πράγματα. Επιπλέον σήμερα η ποσότητα υπερισχύει της ποιότητας, οπότε μην βάζεις και πολύ υψηλά στάνταρ. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα σε κάνει λιγότερο ικανό/η να αντισταθείς σε καταναλωτικούς πειρασμούς κι ίσως τελικά να μείνεις ευχαριστημένος/η μεν αλλά και «πανί με πανί» Από την άλλη πλευρά βέβαια αν ποντάρεις στην γοητεία σου θα έχεις και τα τυχερά σου σε… κεράσματα!

Λέων
Γενικά: Με το τρίγωνο Ερμή-Δία ενδέχεται να σου αποκαλυφθούν διάφορα μυστικά αλλά το πιθανότερο είναι να... γίνεται πολύ κακό για το τίποτα, γι' αυτό μείνε στην διασκεδαστική πλευρά των πραγμάτων. Επιπλέον όμως μπορεί να απελευθερωθούν κεφάλαια για σένα. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σου σε ωθεί να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή, ίσως όμως τελικά με αυτόν τον τρόπο να «μπεις στο μάτι» όσων σε ζηλεύουν, με συνέπεια να σου δημιουργήσουν εμπόδια ή να αρχίσουν τις «τρικλοποδιές». Από πλευράς σου όμως δεν χρειάζεται να εμπλακείς σε αντιζηλίες και ανταγωνισμούς χαμηλού επιπέδου.

Παρθένος
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία σε παραπέμπει σε εύκολες λύσεις, που... καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις! Επιπλέον σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια σχέση «κτισμένη» πάνω στο γέλιο και την χαρά, ίσως μάλιστα να σε... καταφέρουν να βάλεις για λίγο στο περιθώριο κανόνες και μετρήσεις! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα σε ωθεί να διεκπεραιώσεις «στα μουλωχτά» μια υπόθεσή σου με την συμπαράσταση κάποιου/ας που σε… καλοβλέπει και σε υποστηρίζει κρυφά, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μαθευτούν όλα και ξεσπάσει ένα σκάνδαλο που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση!

Ζυγός
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία σε καλεί να εμπιστευθείς την τύχη σου, αφού το σύμπαν «σε πάει» και θα λάβεις τις βοήθειες ή τις ευκολίες που ζητάς, ίσως μάλιστα να τύχεις της υποστήριξης ενός ισχυρού παράγοντα. Από εκεί και ύστερα βέβαια, για να γίνουν οι κερδισμένες εντυπώσεις ουσία, μην το... ρίξεις στην ανεμελιά! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα παράγει ανταγωνισμούς αλλά και έρωτες στις παρέες σου, κάτι που αφορά άμεσα και σένα, αφού θες, δεν θες θα ανακατευθείς, είτε συμβουλευτικά, είτε πιο... ένθερμα! Ίσως πάλι να γίνει «χαμός» με αφορμή ένα πολιτικό ή κοινωνικό θέμα.

Σκορπιός
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία φέρνει περισσότερα γέλια και χωρατά στην καθημερινότητά σου, μέσα από επαφές και μετακινήσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, αν όμως κάποιος/α στην παρέα υπερβεί τα όρια, δεν θέλει και πολύ για να του/της βγουν... ξινά! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα σηματοδοτεί μια κόντρα με ένα ισχυρό πρόσωπο, ίσως μάλιστα προς στιγμήν να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Μπορεί ωστόσο όλη αυτή η ένταση να υποκρύπτει και μια ερωτική έλξη ή αντιζηλία που δεν εκφράζεται ευθέως αλλά πλαγίως κι ο «πόλεμος» να γίνεται τελικά για τα μάτια... μιας Ωραίας Ελένης!

Τοξότης
Γενικά: Όσο κι αν... καμαρώνεις για μια επιτυχία σου, είναι το τρίγωνο Ερμή-Δία που σου φέρνει κέρδη και σου δίνει τύχη στις επενδύσεις σου, ενώ θα υπάρξουν διευκολύνσεις και σε ζητήματα φόρων ή δανείων. Η ουσία βέβαια είναι ότι θα βγεις κερδισμένος/η, ανεξάρτητα με την επικοινωνιακή διαχείριση, που θα κάνεις. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα σε ωθεί να εκφράσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου με ένταση και πάθος, προκειμένου να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το ίδιο ωστόσο μπορεί να συμβεί και αντίστροφα, με σένα δηλαδή να είσαι το «αντικείμενο του πόθου». Από την άλλη πλευρά βέβαια μια ερωτική διαμάχη μπορεί να γίνει και… νομική!

Αιγόκερως
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία σηματοδοτεί μια πολλά υποσχόμενη πρόταση, που όμως μάλλον θα απορρίψεις αν σου φανεί υπερβολική ή πολύ... εύκολη για να είναι αληθινή! Σε κάθε περίπτωση πάντως θα διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και μένει να αποδειχθεί στην πράξη ποιές από αυτές είναι αξιόπιστες και ποιές όχι. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα σε κάνει να τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», βάζοντας στο περιθώριο κάθε είδος «εγκράτειας» κάτι που μπορεί να έχει συνέπειες στην τσέπη σου αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεδώσεις. «Παίζει» ακόμη κι ένα σπουδαίο δώρο, δείγμα ενός μεγάλου… έρωτα!

Υδροχόος
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία ευνοεί τα εργασιακά σου, δεν χρειάζεται μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ για κάτι αφού σήμερα τον λόγο έχει η τύχη. Αν όμως γίνεις λίγο πιο… απαιτητικός σε πρώτο χρόνο, οι εντυπώσεις που θα κερδίσεις, θα μεταφραστούν σε άμεσα οφέλη, Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα κάνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου πιο παθιασμένες και δεν θα λείψουν οι ανταγωνισμοί, που έχουν ως κίνητρο να κερδίσουν ένα πρόσωπο. Ίσως βέβαια να υπάρξει και μια φανατική αντιπαράθεση για οτιδήποτε, στην περίπτωση που η libido... δεν βρει άλλον τρόπο για να εκφραστεί!

Ιχθύες
Γενικά: Το τρίγωνο Ερμή-Δία καθιστά... άκυρο κάθε περιορισμό και σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν, ίσως μάλιστα ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να σου ανταποδώσει την χαρά με ανάλογο τρόπο! Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να εξασκηθείς στο... παίζω και κερδίζω! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα σηματοδοτεί έναν... αναβρασμό στο εργασιακό σου περιβάλλον, με τις όποιες «τριβές» να έχουν κυρίως ερωτικά κίνητρα, ανεξάρτητα με τις προφάσεις που χρησιμοποιούνται ως «άλλοθι». Κατά τα άλλα είναι εύκολο να... ξεφύγεις διατροφικά!


astrology.gr