MY KTEO

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στην Παρθένο σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις ζητήματα στα εργασιακά σου, ρώτα όμως πριν... πυροβολήσεις! Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου ή από ένα ατύχημα, κάψιμο ή κόψιμο εξ αιτίας της απροσεξίας σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε βάζει να ασχοληθείς με τα πώς και τα γιατί παρελθοντικών καταστάσεων κι ίσως κάποια στιγμή να... λυγίσεις από την συναισθηματική φόρτιση! Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί και να λειτουργήσεις ιδιαίτερα φανατικά, αποδεικνύοντας ότι δεν έχεις ξεπεράσει ακόμη κάτι που σε πλήγωσε στο παρελθόν.

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στην Παρθένο σε κάνει πιο… ζωηρό/η και επιτακτικό/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά μπορεί να υπάρξουν και επιθετικές συμπεριφορές, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Αν πάλι έχεις παιδιά, η αμοιβαία ειλικρίνεια είναι εκείνη που θα... σώσει την κατάσταση, ακόμη κι αν προς στιγμήν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο. Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον 12ο ηλιακό οίκο σου, η κρίση σου παύει να είναι αντικειμενική και το πιθανότερο είναι να πάρεις μια απόφαση με βάση τα απωθημένα σου! Ίσως όμως να σου προκύψει κι ένα θέμα ψυχικής υγείας, που έχει... παρελθόν!

Δίδυμοι
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στην Παρθένο φέρνει νέα όσο και... ταραχώδη δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι έχεις να διαλέξεις μεταξύ κάποιων εργασιών που θα μετατρέψουν τον χώρο σου σε... εργοτάξιο ή συμπεριφορών και εγωιστικών απαιτήσεων που δημιουργούν πρόβλημα. Ευτυχώς πάντως, υπάρχουν κι αλλού σπίτια για να... γκρεμίσεις! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που είχες να δεις καιρό, όχι όμως πάντα για... καλό, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογικότητα για έναν κοινό σκοπό, με τον φανατισμό όμως να... περισσεύει!

Καρκίνος 
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στην Παρθένο προδιαθέτει σε εντάσεις ή ατυχήματα στις μετακινήσεις σου, ενώ είναι πιθανό να δώσεις «μάχη» με αντιφρονούντες που είναι «αγύριστα κεφάλια», ίσως μάλιστα η... λαίλαπα να ξεσπάσει μέσα στο συγγενικό σου περιβάλλον ή με κάποιον γείτονα! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σε προσανατολίζει σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, όχι όμως εν ειρήνη, αφού αναμένεται να υπάρξουν και αντιδράσεις από κάποιον/α που έχει τα... απωθημένα του ή τα θέλει όλα δικά του/της και αναγκαστικά θα πρέπει να... εξοβελιστεί από την ομήγυρη!

Λέων
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στην Παρθένο σε ωθεί να ρισκάρεις για να κερδίσεις περισσότερα, κάτι που μπορεί να συμβεί αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου και δεν έχεις στα πόδια σου άλλους/ες που να σε παρενοχλούν με τις... εξ ίσου εγωιστικές απαιτήσεις τους! Να έχεις ωστόσο τον νου σου και στα «αρπακτικά» που καιροφυλακτούν. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ενθαρρύνει να στραφείς στο παρελθόν, ίσως όμως να το κάνεις με το... ζόρι αφού είναι πιθανό να έρθει πάλι στο προσκήνιο ένα νομικό-περιουσιακό ζήτημα, εξ αιτίας κάποιων... υπόλοιπων που δεν είχαν διευθετηθεί ολοκληρωμένα.

Παρθένος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στο ζώδιό σου, σου δίνει το έναυσμα για να «τρέξεις» ένα πρωτοποριακό εγχείρημα ή να «εκτονωθείς» μέσα από αθλητικές δραστηριότητες, σε φέρνει όμως και αντιμέτωπο/η με άτομα που δεν εγκρίνουν τις ενέργειές σου, με κίνδυνο μάλιστα να «γίνει χαμός» μεταξύ σας! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου, σε βάζει να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το οικονομικό συμφέρον σου και το ζητούμενο είναι να βρεις την «μέση οδό» που συνδυάζει και αγάπες και παροχές, δεν φαίνεται όμως να έχει την ίδια γνώμη κι ένα άτομο που σου... ζητάει τα ρέστα για κάτι που έγινε στο παρελθόν!

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στην Παρθένο σηματοδοτεί μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου ή κάποιο ατύχημα, ιδιαίτερα αν ξεπεράσεις τις αντοχές σου ή αναλάβεις δράση εκεί όπου δεν κατέχεις το αντικείμενο. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο το να «ψαχτείς» για ενδεχόμενες μηχανορραφίες στο περιβάλλον σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας απέναντί σου, σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η και πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Επιπλέον, ενδέχεται να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου, ίσως όμως να βρεις τον μπελά σου και με κάποιον/α που αναμοχλεύει εντάσεις του παρελθόντος.

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στην Παρθένο αλλάζει το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις και ιδιαίτερα τις φιλίες σου, με τις τρέχουσες να «κάνουν νερά» αλλά και μια νέα ενότητα να κτίζεται μέσα από τις αντιθέσεις. Ίσως μάλιστα να συνδράμεις αγωνιστικά σε μια κοινή υπόθεση. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου, σε καλεί να ασχοληθείς δημιουργικά με μια παραδοσιακή τέχνη ή με πράγματα που θα βρεις στα συρτάρια και τις αποθήκες σου. Επιπλέον, θα βρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν σου, συζητώντας για δουλειές, ίσως όμως και να αναζωπυρωθεί μια παλιά έχθρα και να γίνετε... από δυό χωριά χωριάτες!

Τοξότης
Γενικά: Με την σύνοδο Ερμή-Άρη στην Παρθένο μπορεί να επιταχύνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις κάτι σπουδαίο, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να αντικρούσεις και αντίθετα συμφέροντα, που κυνηγούν τον ίδιο στόχο με σένα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όσο λιγότεροι/ες είναι μπερδεμένοι/ες στα πόδια σου, τόσο το καλύτερο. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου, συνηγορεί στο να αναβιώσεις ένα παλαιό στυλ. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο εκφράζει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του, μάλλον όμως θα βρεθείς κι εσύ σε ανάλογη φάση και το θέμα είναι να συντονιστείτε κι όχι να... φαγωθείτε!

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στην Παρθένο σε ωθεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όσον αφορά όμως τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για «μάχες», αφού όσο θερμός είσαι εσύ, άλλο τόσο είναι και οι... αντιφρονούντες! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου, σε καλεί να επικεντρωθείς στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να διεκδικήσεις περισσότερα στα περιουσιακά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν θα λείψουν και οι ενδοοικογενειακές έριδες, με όποιον/α θεωρεί τον εαυτό του ριγμένο/η, να... βγάζει τα απωθημένα του!

Υδροχόος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Άρη στην Παρθένο φέρνει δραστικές εξελίξεις στα οικονομικά σου κι επειδή δεν υπάρχουν μόνον οι νίκες και οι κατακτήσεις αλλά και οι ήττες, καλό είναι να είσαι έτοιμος/η για να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές. Σε κάθε περίπτωση πάντως λεφτά στα χέρια δεν θα σου μείνουν. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου, δίνει στην καθημερινότητά σου ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με μια «φορτισμένη» συνάντηση με κάποιον/α που έχετε... κακό παρελθόν. Ίσως πάλι να «ξεθάψεις»... βρίζοντας, παλιά γράμματα, φωτογραφίες ή μηνύματα.

Ιχθύες
Γενικά: Με την σύνοδο Ερμή-Άρη απέναντί σου, τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν από... λεπτό σε λεπτό κι ίσως να ανησυχήσεις ή να εκνευριστείς από ένα πρόσωπο που δεν πάει με τα νερά σου, να θυμάσαι όμως ότι όποιος/α σε κοντράρει «στα ίσια», ουσιαστικά ενδιαφέρεται πολύ για… σένα! Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον 2ο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να ξεκινήσεις μια αποταμίευση ή να «φορτώσεις» σε προμήθειες και κάθε τι αναγκαίο, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς πώς σου αναλογούν, αφού κάποιος/α έχει τις... αντιρρήσεις του και θα πάει να σου φάει την μπουκιά από το στόμα!


astrology.gr