MY KTEO

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με τις εξαιρέσεις να επικρατούν των κανόνων, αναμένονται ανατροπές ή/και κάποιες πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν θεωρείς κάτι ως δεδομένο, μάλλον πρέπει να το... ξανασκεφτείς! Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να βρεις στήριξη και ανταπόκριση από εκεί που δεν το περιμένεις. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί μια απρόσμενη εξέλιξη στα οικονομικά σου και σίγουρα σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη. Παράλληλα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί να αναλάβεις καθήκοντα, που... δεν σου αρέσουν και τόσο αλλά δεν γίνεται και να τα αποφύγεις.

Ταύρος
Γενικά: Τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να αλλάξουν απότομα, κάτι που θα κλονίσει την σιγουριά σου, ωστόσο τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν έχουν και θετικές πλευρές, που καλό είναι να δεις για να τα... χωνέψεις ευκολότερα! Αν πάλι διαπιστώσεις ότι μια συνταγή που ακολουθείς δεν αποδίδει, απλά άλλαξε την, αφού με τον Ουρανό στο ζώδιο σου κάθε πάγια τακτική κινδυνεύει να αποτύχει κόντρα στα προγνωστικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, πέρα όμως από εκείνα που πρέπει να γίνουν, άφησε χώρο και χρόνο για τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Τίποτα δεν εξελίσσεται με αναμενόμενο τρόπο, ενώ αν θεωρείς κάτι ως δεδομένο, θα καταλάβεις πως τελικά... δεν είναι και τόσο! Το ζητούμενο πάντως σήμερα είναι να απελευθερωθείς και σε αυτό θα συμβάλλει ένα πρόσωπο που δεν έχει ταμπού. Αν πάλι έχεις παιδιά, δρομολογούνται αλλαγές στην ζωή τους ή/και την σχέση σας. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί μια συνταρακτική αποκάλυψη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε μια οικονομική ανασφάλεια που μπορεί να σε οδηγήσει και σε περιττές κινήσεις αλλά και στην ανάδειξη ζητημάτων σχετικών με δάνεια ή φορολογικά ζητήματα.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη απέναντι σου σε κάνει πιο ανασφαλή και είτε θα κάνεις πράγματα για να αποδείξεις ότι αξίζεις, είτε θα αρχίσεις να... γκρινιάζεις χωρίς να μπορεί κανείς να βγάλει άκρη μαζί σου! Παράλληλα, αν εξακολουθείς να έχεις... αλλεργία στις απότομες αλλαγές, τότε θα βρεθείς σε αμήχανη θέση ύστερα από αυτά που θα συμβούν στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν απρόσμενες αντιδράσεις από τους οικείους σου, από την άλλη πλευρά όμως θα δεις καλό από ξένους και σε αυτό να μείνεις. Επιπλέον ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί μια γνωριμία που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου.

Λέων
Γενικά: Απρόσμενες καταστάσεις και σπάνια περιστατικά θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι τελικά δεν υπάρχει τίποτε που να... μην γίνεται και είναι προς το συμφέρον σου να τολμήσεις κάτι το διαφορετικό ή να πειραματιστείς με πρόσωπα και πράγματα! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί μια αλλαγή πορείας και στην καριέρα σου, ίσως όμως να αλλάξουν οι ισορροπίες και στην σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου προκύψουν ποικίλες εργασίες αλλά κάνε οικονομία δυνάμεων αφού η υγεία σου είναι πολύ πιο σημαντική από τις δουλειές που... ποτέ δεν τελειώνουν!

Παρθένος
Γενικά: Από την στιγμή που στα οικονομικά σου τίποτε δεν θα πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη αν επενδύσεις κόντρα στους κανόνες σου ή ποντάρεις στην έκπληξη. Ίσως πάλι να έχεις εισοδήματα από εκεί που δεν το περιμένεις, αντίθετα όμως κάποια χρήματα που περιμένεις μπορεί να μην έρθουν ποτέ. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί σπουδές σε ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα έκτακτο ταξίδι. Παράλληλα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω τα συναισθήματα σου μπορεί να καταπιεστούν επειδή... πρέπει να γίνει κάτι αλλά μην θεωρείς δεδομένη την αποδοχή σου.

Ζυγός
Γενικά: Σήμερα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η για τίποτε και για κανέναν, ούτε να βασίζεσαι σε πιθανότητες και στατιστικές. Αντίθετα, οι αλλαγές, οι ανατροπές και οι καινοφανείς καταστάσεις έχουν τον πρώτο λόγο, οπότε... προσαρμόσου αναλόγως και κάνε αυτό που δεν περιμένει κανείς! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί την ανατροπή των δεδομένων σε ένα φορολογικό θέμα σου ή/και στους όρους μιας δανειακής σύμβασης. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω, αναμένονται μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον και είτε σου αρέσει, είτε... όχι, δεν θα αποφύγεις κάποια πράγματα στα πλαίσια των καθηκόντων σου.

Σκορπιός
Γενικά: Η ημέρα μπορεί να μην εξελιχθεί ομαλά, ύστερα από αποκαλύψεις ή ξαφνικές εξελίξεις, που είτε αφορούν στα προσωπικά σου, είτε σε θέματα υγείας, θα σε κάνουν να... χάσεις το χρώμα σου! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί μια μάλλον ενοχλητική ανατροπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως να συνάψεις και μια συμμαχία με κάποιον/α που τυπικά θεωρείται ασύμβατος με την φιλοσοφία και τις πρακτικές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, όχι τόσο ψυχαγωγικού χαρακτήρα, όσο για την εκπλήρωση υποχρεώσεων.

Τοξότης
Γενικά: Σήμερα ενδέχεται να αιφνιδιαστείς από επιλογές ή συμπεριφορές φίλων, που κρατάνε μια αρνητική στάση απέναντι σου, από την άλλη πλευρά όμως θα εκπλαγείς ευχάριστα από την υποστηρικτική στάση ενός προσώπου, που... δεν του το 'χες! Ίσως πάλι να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ακραία χαρακτηριστικά. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί ανατροπές στα εργασιακά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει διαδοχικά έσοδα και έξοδα, καλό είναι όμως να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεων σου ή σε αγορές που έχουν μια... κάποια λειτουργικότητα!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε αναδεικνύει σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων, όχι όμως πάντα για τους... σωστούς λόγους και καλό είναι να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση. Μάλιστα, με τα προγράμματα και τους κανόνες να πηγαίνουν... περίπατο, καλείσαι να λάβεις υπόψη σου και τον... αστάθμητο παράγοντα που σήμερα έχει την τιμητική του! Ίσως πάλι να αμφισβητηθείς από έναν δικό σου άνθρωπο, την ίδια στιγμή όμως θα βρεις υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί μια ανατροπή των δεδομένων στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα ή/και αλλαγές στην ζωή τους.

Υδροχόος
Γενικά: Σήμερα θα σου δοθούν οι αφορμές για να πρωτοτυπήσεις και να κινηθείς έξω από φόρμες, αν όμως έχεις βολευτεί σε μια σειρά πραγμάτων, τότε ετοιμάσου να... ξεβολευτείς! Ίσως πάλι να σου προκύψει ένα απρόβλεπτο ταξίδι ή μια σπάνια ευκαιρία σχετική με μαθήματα-σεμινάρια, όσον αφορά όμως στις νομικές υποθέσεις σου τα πράγματα θα εξελιχθούν κόντρα σε ότι περιμένεις. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί αλλαγές στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να ξεκουραστείς, αφού η υγεία σου δεν είναι και στα καλύτερα της.

Ιχθύες
Γενικά: Εκείνο που πρέπει να θυμάσαι σήμερα είναι ότι σε οικονομικά ζητήματα, το κυνήγι της έκπληξης είναι αυτό που θα σου φέρει κέρδη κι όχι κάποια συμβατική επιλογή σου. Ίσως βέβαια να λάβεις και μια απρόσμενη βοήθεια, που θα σου δώσει να καταλάβεις ότι σε αυτήν την ζωή… όλα γίνονται! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί εκπλήξεις και σπάνια περιστατικά, ενώ είναι πιθανό να μετακινηθείς εκτάκτως. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν μια κοινωνική αναγνώριση, ίσως όμως να σου δημιουργηθούν και κάποιες... απορίες για την στάση φίλων!


astrology.gr