MY KTEO

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας στο Eviatop: Έχω ενημερώσει τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας προκειμένου να μην υπάρξει καμία ταλαιπωρία των εθελοντών αιμοδοτών

Ξεκινάει σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας στηρίζει την προσπάθεια και καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή θα πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία.
Μιλώντας στο Eviatop ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης για μία κίνηση ανθρωπιάς σε μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή: «Η σημερινή αιμοδοσία και όλες αυτές που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες είναι μία κίνηση προσφοράς απέναντι στο συνάνθρωπο σε μία στιγμή που το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ το Εθνικό σύστημα υγείας. Και προφανώς εντάσσεται στους βασικότερους λόγους για τους οποίους κάποιος έχει το δικαίωμα να μετακινηθεί. Έχω από χθες ενημερώσει προφορικά τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας κ. Απόστολο Κουφό προκειμένου να μην υπάρξει καμία ταλαιπωρία των εθελοντών αιμοδοτών.»