MY KTEO

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Δία το γέλιο και η χαρά μπαίνουν στην ζωή σου, με κάθε δυσκολία και στενοχώρια να υποχωρεί... εν ονόματι της διασκέδασης αλλά και της τύχης που σε συνοδεύει! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί στο να χαλαρώσεις, φροντίζοντας κυρίως ζητήματα που έχουν να κάνουν με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, με ένα καλό... ύπνο να αποτελεί την πιο πρόσφορη επιλογή! Όσο για τις δουλειές σου, μπορούν να μπουν για λίγο στο περιθώριο, εξ άλλου πάντα υπάρχει κάποιος/α που μπορεί να σε αναπληρώσει ή να κάνει τα... στραβά μάτια αν αμελήσεις τα καθήκοντά σου!

Ταύρος
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Δία συνηγορεί σε τυχερές εξελίξεις στην ζωή σου, με την καριέρα και την οικογένειά σου να είναι οι πρώτοι αποδέκτες μιας εύνοιας που τουλάχιστον θα σε κάνει να αναθαρρήσεις. Από εκεί και ύστερα, το ότι περιστοιχίζεσαι και από άτομα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση του ενδιαφέροντός σου, δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ή/και να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που περιμένουν να ακούσουν έναν καλό λόγο. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο τα καλλιτεχνικά δρώμενα γίνονται μια διέξοδος ψυχαγωγίας αλλά και μια ευκαιρία για να αναδείξεις το ταλέντο σου..

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο μια επίσκεψη στον χώρο σου θα σου αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ σε ένα πολύ προσεγμένο περιβάλλον, που συνδυάζει το όνειρο με την πραγματικότητα. Επιπλέον, η θάλασσα ή το υγρό στοιχείο θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις οτιδήποτε στενόχωρο, υπάρχει ωστόσο και το... ποτό, που μπορεί να σε χαλαρώσει, αρκεί να μην χάσεις το μέτρο. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Δία μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση αλλά και να περάσεις όμορφα σε μια έξοδό σου ή με μια παρέα. Δεν αποκλείεται επίσης να αποκτήσεις ένα μέσον.

Καρκίνος 
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Δία σε κάνει πιο χαλαρό στην οικονομική σου πολιτική και σε αυτό θα βοηθήσουν και κάποια τυχερά που θα έχεις. Σε κάθε περίπτωση η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις καλά... ξοδεύοντας, ανεξάρτητα με τις παροχές που θα έχεις. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να ονειρευτείς ενώ είναι πιθανό να έχεις μια «σωτήρια» διαίσθηση ή να φτάσεις σε μια επιτυχία… κατά λάθος! Επιπλέον, η ποίηση και η λογοτεχνία διεκδικούν μερίδιο από τον χρόνο σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να γίνουν και κάποια λάθη ή να μην πραγματοποιηθούν κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου.

Λέων
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Δία σε κάνει ακόμη πιο... large και χαρά σε αυτούς/ες που θα τύχουν της εύνοιάς σου, από την άλλη πλευρά ωστόσο δεν θα λείψουν και κάποιες υπερβολές στους χειρισμούς ή την συμπεριφορά σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο θα θελήσεις να αποκτήσεις πράγματα που τρέφουν το... ψώνιο σου ή έχουν μια καλλιτεχνική αξία. Ωστόσο πέρα από τις αγορές το βασικό σου θέμα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου, αφού πέρα από τα δικά σου ενδεχόμενα λάθη, γύρω σου φαίνεται να υπάρχουν κάποια «παράσιτα». Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να σου χαρίσουν κάτι.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύει τις πιο χαλαρές πλευρές του χαρακτήρα σου και με την λογική σου να υποχωρεί θα σου έρθει πιο... εύκολο να δώσεις προτεραιότητα στις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου. Φυσικά η σύνδεση του φανταστικού με το πραγματικό είναι κάτι που ποτέ δεν θα πάψει να σε απασχολεί, έχει όμως διαφορά να γίνει σε μια δημιουργική κατεύθυνση, από το να αρχίσεις να πιστεύεις πράγματα που δεν ισχύουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, παρασυρμένος/η ίσως από τα... φαινόμενα! Όσον αφορά πάλι στις δουλειές σου, άφησε το... καράβι να πάει από μόνο του και δεν θα χάσεις.

Ζυγός
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Δία βάζει χαρούμενες πινελιές στην ζωή σου και ανεξάρτητα με το ότι θα υπάρξουν και κάποιες υπερβολές, σημασία έχει ότι θα περάσεις καλά, ίσως μάλιστα να γευθείς και μια τυχερή επιτυχία. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει για να βρεις την υγειά σου, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. Μπορείς μάλιστα να καταφύγεις, είτε κοντά στη φύση, είτε σε μέρη που σε βοηθούν να ονειρευτείς αλλά και να καλλιεργήσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου, «δραπετεύοντας» από τα μικρά και τετριμμένα.

Σκορπιός
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Δία συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις τόσο στην καριέρα σου, όσο και σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ενώ η ημέρα προσφέρεται για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, αφού θα έχεις την τύχη στο πλευρό σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο απαλύνει τις εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και είναι πιθανό να βοηθήσεις ένα άτομο που βρίσκεται σε στενόχωρη θέση, μπορεί ωστόσο να συνδράμεις και σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση πάντως τσέκαρε την αλήθεια των λεγομένων αφού κάποιος/α θα αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί την καλή προαίρεσή σου.

Τοξότης
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Δία φέρνει εξελίξεις... κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου, αφού πέρα από την χαρά της ζωής που είναι μια από τις ειδικότητές σου, όλο και κάποιο ταξίδι θα σου τύχει ή έστω μια έξοδος που θα... αφήσει εποχή! Ίσως πάλι να αποκτήσεις ένα μέσον που θα σου λύσει τα χέρια, ενώ η τύχη θα συνοδεύει τις προσπάθειές σου ακόμη κι αν δεν... σκαμπάζεις γρι από αυτό που επιχειρείς! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί σε καλλιτεχνικές δράσεις, αν όμως σου γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση να ξέρεις ότι αυτά που θα σου τάξουν δεν θα πραγματοποιηθούν.

Αιγόκερως
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Δία συνηγορεί σε σπατάλες κι αν αρνηθείς να τις κάνεις για λογαριασμό σου, σίγουρα κάποιος/α άλλος/η θα... χαρεί με τα λεφτά σου γι' αυτό χαλάρωσε και... ξόδευε! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σου ζητά να συνθέσεις φαντασία και πραγματικότητα αγγίζοντας εκείνες τις πτυχές του χαρακτήρα σου που συνήθως είναι... καταπλακωμένες κάτω από τόννους υποχρεώσεων και καθηκόντων. Κι αν πεις και κανέναν καλό λόγο χωρίς να το πιστεύεις, δεν χάθηκε κι ο κόσμος... Όσον αφορά τώρα τις εξωτερικές δράσεις σου, που έχουν σχέση με αυτά, ενδέχεται να ακυρωθούν ή να μην αποδώσουν.

Υδροχόος
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Δία σε κατατάσσει... αυτομάτως στους τυχερούς της ημέρας και αξίζει να κάνεις το κάτι παραπάνω, ακόμα και σε θέματα ή τομείς που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου, αφού η καλή τύχη σου θα φροντίσει για όλα! Ίσως μάλιστα να πετύχεις εύκολα κάτι που σε ενδιαφέρει, από την άλλη πλευρά ωστόσο θα υπάρξουν και καταστάσεις ή συμπεριφορές καθ' όλα υπερβολικές ή σπάταλες. Παράλληλα και πέρα από τις απολαύσεις και τις χαρές της ζωής, με την Σελήνη στην Παρθένο καλείσαι να μοιραστείς και να προσφέρεις σε ένα πρόσωπο που δεν έχει την δική σου τύχη ή βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη και την Αφροδίτη απέναντί σου οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου αποκτούν ένα πιο ευτυχισμένο... χρώμα, ενώ κάποιες πρόσφατες εντάσεις θα ξεχαστούν δίνοντας την θέση τους στις... αγκαλιές! Όλα αυτά όμως δεν σημαίνουν την εξάλειψη των όποιων προβλημάτων και πρόκειται απλά για μια... γλυκιά ανακωχή! Κατά τα άλλα είτε εσύ εθελοτυφλείς, είτε οι άλλοι σου τα λένε όλα καλά, με την πρώτη δυσκολία να τους διαψεύδει! Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Δία μπορεί να βγουν στην φόρα... διάφορα και διασκεδαστικά, ενώ στα εργασιακά σου αναμένεται να απαλλαγείς από τα δύσκολα.


astrology.gr