MY KTEO

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σου δίνει επικοινωνιακό πλεονέκτημα, ενώ μπορεί να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι. Από εκεί και ύστερα δεν είναι βέβαια υποχρεωτικό να είσαι σοβαρός/η μέσα στην θερινή ραστώνη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φας την ώρα σου με συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στην Παρθένο σε αναγκάζει να επανεξετάσεις κάποια θέματα που αφορούν στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πάρεις επάνω σου τα καθήκοντα κάποιου/ας που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ανταποκριθεί σε αυτά. Μπορεί ακόμη να ταλαιπωρηθείς από έναν πονοκέφαλο.

Ταύρος
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου και αναμένονται αυξημένα έσοδα που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις. Αν πάλι μια απλή βελτίωση... δεν σε καλύπτει μπορείς να αναζητήσεις συμμαχίες ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί, ξεκινώντας ίσως από μια επωφελή ρύθμιση. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να φέρει ένα μπλοκάρισμα στα προσωπικά σου ή να σου στερήσει την χαρά «για λόγους ανωτέρας βίας» ενώ αν έχεις παιδιά σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε ζητήματα που τα αφορούν και να τα εμψυχώσεις αντί να ασκείς κριτική.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Δήμητρα στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα σου και αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου από τους άλλους. Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια τιμητική διάκριση. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να δικτυωθείς με σημαίνοντα πρόσωπα ή κύκλους που θα συμβάλλουν στην επέκταση των δραστηριοτήτων σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στην Παρθένο μπορεί να ταλαιπωρηθείς σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αφού κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει με τον ορθό τρόπο και πρέπει να διορθωθούν. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις ακινήτων, ούτε για αγορές επίπλων.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σου εξασφαλίζει μια κρυφή υποστήριξη από ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο να παρακάμπτει τυπικά εμπόδια, χωρίς να παρανομεί και μένει να αξιοποιήσεις την ευκαιρία σου. Επιπλέον, μπορεί να σου αποκαλυφθούν πράγματα για τις ζωές των άλλων. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να… προνοήσεις για κάθε τεχνική λεπτομέρεια και να είσαι εντάξει με τα χαρτιά σου αφού θα σου ζητηθούν. Επιπλέον, ένα μέσον που χρησιμοποιείς δεν θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου κι αν δεν έχεις εναλλακτική θα χρειαστεί να αναβάλεις κάποιες από τις δραστηριότητές σου.

Λέων
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σου ζητά να συμμετάσχεις σε μια κοινή προσπάθεια. Επιπλέον, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου, αρκεί να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνον σε «κουτσομπολίστικα» θέματα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στην Παρθένο λειτουργεί περιοριστικά για τα οικονομικά σου κι ίσως τελικά εξαναγκαστείς να περικόψεις τα... πολλά-πολλά, ώστε να καλύψεις τα δέοντα. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα ωφεληθείς από μια πώληση ή την -σωστή- επιφύλαξή σου απέναντι σε μια αναπτυξιακή πρόταση.

Παρθένος
Γενικά: Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει... ακόμη πιο προνοητικό/η, αφού κάποια πράγματα θα «κολλήσουν» και θα χρειαστεί να τα ξαναπιάσεις από την αρχή. Μέσα βέβαια σε αυτό το πισωγύρισμα, όλο και κάτι νέο θα προσέξεις και το οποίο είχε διαφύγει της προσοχής σου, με συνέπεια το παραγόμενο προϊόν να βγει... άψογο! Εξ άλλου, η Δήμητρα στους Διδύμους αναδεικνύει τις ικανότητές σου και θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια επαγγελματική συμφωνία αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδια σου μια διευρυμένη προοπτική. Ίσως πάλι να λάβεις μια τιμητική διάκριση.

Ζυγός
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους διευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας αλλά και της επιμόρφωσης σου, ενώ δεν αποκλείεται να διαφωτιστείς πλήρως για τις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια αλλά και τα συμβόλαια για επικοινωνιακά αγαθά. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στην Παρθένο σε στέλνει για... εξετάσεις και μετρήσεις, προκειμένου να ανακαλύψεις την αιτία ενός προβλήματος υγείας που σε ταλαιπωρεί. Επιπλέον, η ημέρα σου αναμένεται να είναι κουραστική και στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να φορτωθείς με καθήκοντα άλλων που απουσιάζουν.

Σκορπιός
Γενικά: Με την Δήμητρα στους Διδύμους να σε στηρίζει οικονομικά, η διεκπεραίωση μιας σχετικής υπόθεσης θα μπορούσε να είναι το κύριο μέλημα σου, αφού σίγουρα είσαι σε θέση να πετύχεις το καλύτερο για σένα, εκμεταλλευόμενος/η τις γνωριμίες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ωφεληθείς από μια γενικότερη ρύθμιση. Παράλληλα βέβαια ο Ερμής στην Παρθένο περνά από «εξετάσεις» φιλίες και συλλογικές δράσεις, και δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από άτομα, που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σου ή στην πρώτη αποτυχία το μόνο τους μέλημα ήταν το πώς θα σου φορτώσουν τα δικά τους λάθη.

Τοξότης
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους σου βάζει σε πρώτο πλάνο τους «άλλους» που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου και σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε συνεργασίες ή συμφωνίες που στοχεύουν σε αμοιβαία οφέλη και σου ανοίγουν νέους δρόμους. Επιπλέον, μπορεί να επωφεληθείς από την διάκριση ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στην Παρθένο σου επισημαίνει ότι για να εκπληρώσεις τις κοινωνικές ή επαγγελματικές φιλοδοξίες σου θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου κι αν… νομίζεις πώς δεν έχεις, θα αποκτήσεις! Ίσως πάλι να πληρώσεις μια επιπολαιότητά σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους συνηγορεί σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση ή την ρύθμιση ενός θέματος σχετικού με τα εργασιακά σου, ενώ μια διαφήμιση ή προώθηση θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Επιπλέον, ευνοούνται οι επαφές με μεσαία στελέχη ή υπαλλήλους, με σκοπό μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στην Παρθένο δείχνει διατεθειμένος να σε «τιμωρήσει» αν δεν είσαι νομότυπος/η και εντάξει με τα χαρτιά σου αλλά επειδή θα… είσαι μάλλον θα επωφεληθείς τελικά από τα εμπόδια που θα μπουν σε άλλους καθώς εσύ θα περνάς τα εμπόδια, το ένα μετά το άλλο!

Υδροχόος
Γενικά: Η Δήμητρα στους Διδύμους συνηγορεί στο να πετύχεις κάτι ξεχωριστό, που ταυτόχρονα θα αναδείξει τις δημιουργικές σου δυνατότητες και θα προσελκύσει το κοινό. Ωστόσο υπάρχει και η «παγίδα» του να αναλωθείς σε... κουτσομπολιά!. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να κλείσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να περιορίσεις τις καταναλωτικές ορέξεις σου, αφού οι αγορές σου δεν θα είναι επιτυχημένες. Αν πάλι δανείσεις χρήματα, στην καλύτερη περίπτωση θα αργήσεις πολύ να τα πάρεις πίσω. Αντίθετα επιτρέπονται οι πωλήσεις, ενώ μπορεί να δικαιωθείς για μια πρότερη άρνησή σου.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ερμής απέναντί σου περιπλέκει τις συνεργασίες σου, μέσα από λεπτομέρειες που δεν είχες υπολογίσει, ωστόσο μια επανεξέταση θα έχει και τα καλά της, αφού θα διευθετήσεις αρτιότερα τις υποθέσεις σου. Αν πάλι δεις πως κάποιος/α δεν ανταποκρίνεται στα προαπαιτούμενα σου ή σου βάζει εμπόδια, μην δράσεις παρασκηνιακά αφού θα σε... πάρουν χαμπάρι! Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σηματοδοτεί μεταβολές στο σπίτι, πολύ πιο σημαντική ωστόσο μπορεί να είναι μια συμφωνία ή ρύθμιση για ένα περιουσιακό σου θέμα, ενώ αν μετακομίσεις σίγουρα θα βρεθείς σε ένα πιο προνομιακό περιβάλλον.


astrology.gr