MY KTEO

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να δράσεις άμεσα, προκειμένου να υλοποιήσεις ένα δημιουργικό πρότζεκτ, ότι είναι να κάνεις όμως κάνε το μόνος/η σου, αφού... εύκολα μια αρχική συμπόρευση μπορεί να «γυρίσει» σε αντιπαλότητα. Αν πάλι προκύψουν εντάσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, καλύτερα να αποχωρήσεις από το πεδίο μάχης, αφού αλλιώς είναι πιθανό να «ξεφύγει» η όλη κατάσταση. Όσο για τα μικρά παιδιά, καλό είναι να τα έχεις από κοντά, για να τα προλάβεις, πριν γίνει η… ζημιά! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους σε ενημερώνει... επί παντός επιστητού!

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σηματοδοτεί εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να χαλάσει ένα καλό κλίμα που πήγαινε να διαμορφωθεί εξ αιτίας μιας εγωιστικής στάσης. Κι εδώ το σωστό θα ήταν καμία πλευρά να μην ρίξει λάδι στην φωτιά και να επιχειρηθεί ένας συμβιβασμός, αφού όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος. Αν πάλι γίνουν ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα, εξέτασε το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν τα πράγματα με «μπαλώματα», μέχρι να περάσει η... μπόρα! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους σε βοηθά να βρεις έξυπνες λύσεις για οικονομικά θέματα.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να φορτσάρεις προκειμένου να διεκπεραιωθούν κάποιες άμεσες προτεραιότητες, ωστόσο δεν πρέπει να βιάζεσαι, ούτε να κάνεις του κεφαλιού σου, αφού υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος ή μιας αντιδικίας που δεν θα βγάλει κανέναν ωφελημένο. Αν τώρα καταφέρεις να διοχετεύσεις όλη σου την ζέση σε πνευματικά θέματα, έχεις μεν την ικανότητα να μάθεις πολλά και σε λίγο χρόνο, μην περιμένεις όμως να γίνουν αποδεκτές οι απόψεις σου, αφού κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει να χώνεις την μύτη σου παντού κι αυτό είναι ίσως ένα... πρόβλημα!

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να καλύψεις τις υλικές ανάγκες ή επιθυμίες σου «μια κι έξω» και το πιθανότερο είναι να μείνεις... ταπί! Αν πάλι επενδύσεις σε κάτι παίρνοντας ένα σχετικό ρίσκο, μπορεί μεν να κερδίσεις αλλά δείχνει... χλωμό το να σου μείνουν λεφτά στα χέρια, σίγουρα μάλιστα θα τα χάσεις «στο καπάκι», αν θεωρήσεις ότι ήρθε η στιγμή που θα πιάσεις την καλή! Το πιο σοβαρό πάντως έχει να κάνει με ενδεχόμενους κινδύνους από την δράση «αρπακτικών», ειδικά αν προκαλέσεις με την καταναλωτική σου συμπεριφορά. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε... ενημερώνει για το τι έχει συμβεί στο παρασκήνιο.

Λέων
Γενικά: Με τον Άρη στο ζώδιό σου, η υπομονή σου μπορεί να στερέψει γρήγορα ή αντίθετα να πέσεις πάνω σε άτομα που δεν έχουν μέτρο στις επιλογές τους ή είναι το ίδιο... φανατικά με σένα και τελικά να γίνει «της κολάσεως»! Το σοφότερο λοιπόν από την πλευρά σου είναι να κινηθείς μόνος/η και χωρίς να επιδιώκεις μια με το ζόρι συμφωνία. Προνόησε ακόμη για το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος, ενώ αν καταλάβεις πως δεν έχεις δυνάμεις, μην συνεχίσεις να προσπαθείς. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους σου προσφέρει διεξόδους και πιο ανάλαφρες στιγμές κοντά σε φίλους/ες, που σε κατανοούν και τους κατανοείς.

Παρθένος
Γενικά: Με τον Άρη στον Λέοντα είναι... βέβαιο πώς υπάρχουν άτομα που σε διαβάλλουν με αφορμή κι αιτία ένα ερωτικό ζήτημα, ίσως μάλιστα να... χάσεις πάσα ιδέα για κάποιον/α με όλα αυτά που κάνει. Καλό είναι βέβαια να μείνεις κι εσύ μακριά από ανάλογες πρακτικές. Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από μια περαστική αλλά οξεία ενόχληση στην υγεία σου, ενώ φυλάξου από τις... κακοτοπιές για να μην πέσεις θύμα μιας έντονης σεξουαλικής παρενόχλησης! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους συνηγορεί σε λύσεις και «πατέντες», που σε φέρνουν σε πλεονεκτική θέση στην καριέρα σου.

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων ή με τα κοινά κι ίσως μέσα από όλη αυτήν την διαδικασία να κερδίσεις τελικά έναν νέο φίλο ή ομοϊδεάτη. Από την άλλη πλευρά βέβαια η συμπόρευση σε κοινωνικά ή/και ιδεολογικά θέματα δεν είναι υποχρεωτική, κάτι που πρέπει να γίνει κατανοητό τόσο από σένα, όσο και από τους άλλους. Επιπλέον, είναι πιθανό να «σπάσει» μια τρέχουσα φιλία σου, ειδικά αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί η τα προσωπικά συμφέροντα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους σου προσφέρει τα μέσα που σου έλειπαν για να επικοινωνήσεις με... ακόμη περισσότερο κόσμο!

Σκορπιός
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σηματοδοτεί προκλήσεις και «τριβές», μέσα από τις οποίες θα αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, σε πείσμα όλων εκείνων που αντιτίθενται στα σχέδιά σου. Οφείλεις ωστόσο να ξεκινήσεις από αυτά που γνωρίζεις καλά, ενώ το σωστό θα ήταν να δουλέψεις μόνος/η, αφού σε διαφορετική περίπτωση όλο και κάποιος θα βρεθεί για να σου... σπάσει τα νεύρα! Αν πάλι τύχει να βρεις κάποιον ένθερμο υποστηρικτή στα σχέδιά σου, να ξέρεις ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε ενημερώνει για μικρά αλλά... σπουδαία επενδυτικά μυστικά!

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει αναζητητή της γνώσης και αναδεικνύει ζητήματα δικαίου και ηθικής, κάτι βέβαια που θα οξύνει το πνεύμα σου αλλά μπορεί να σε οδηγήσει σε διαξιφισμούς ή ακόμη και σε μια νομική διαμάχη, αν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα. Επιπλέον, αν ταξιδέψεις ή απλά εξέλθεις, η μέρα σου θα έχει κάποιες πολύ καλές αλλά και… κακές στιγμές, ίσως μάλιστα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές ένας συγγενής σου! Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου σε φέρνει πιο κοντά στην νεολαία, ενώ συνηγορεί και σε μια συμφωνία ή συνεργασία, μέσω της οποίας θα ξεπεράσεις κάποια εμπόδια.

Αιγόκερως
Γενικά: Με τον Άρη στον Λέοντα θα πρέπει να χειριστείς με μέτρο τις επιθυμίες και τα οικονομικά σου, αφού δεν μπορείς να τα έχεις όλα, ίσα-ίσα που προέχει το να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές, γι' αυτό μην δίνεις στόχο με τις κινήσεις σου. Αν πάλι τύχει να κερδίσεις ή να χάσεις κάτι «μεγάλο», να ξέρεις πως πολύ σύντομα το «φύλλο» θα γυρίσει, αυτός όμως δεν είναι λόγος για να μην μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε βοηθά να μάθεις μερικά μικρά αλλά λειτουργικά μυστικά της δουλειάς αλλά και στο να προωθήσεις ή να διαφημίσεις το έργο σου.

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Άρη απέναντί σου να... αυθαιρετεί και να παραβιάζει επανειλημμένα τα θέλω σου καλείσαι να διαχειριστείς με την δέουσα ψυχραιμία κάθε τι το... εκνευριστικό που προκύπτει στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να είσαι και να δρας μόνος/η χωρίς να έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου αλλά τα πράγματα δεν έρχονται κατά παραγγελία! Από την άλλη πλευρά βέβαια, μια έξωθεν απειλή θα μπορούσε να λειτουργήσει συσπειρωτικά και σε αυτό να προσβλέπεις. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σου προσφέρει διεξόδους μέσα από μια ενδιαφέρουσα παρέα.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει κάτι έντονο και επείγον στην εργασία σου αλλά σε κάθε περίπτωση χειρίσου το θέμα σου με σύνεση και χωρίς ακρότητες, έχοντας τον νου σου στο πως θα γίνει η δουλειά σου κι όχι στο ποιος/α θα έχει το «πάνω χέρι». Αν πάλι σε «χτυπήσει» στην υγεία σου, θα είναι κάτι οξύ αλλά περαστικό, ενώ τα ανάλογα ισχύουν στην περίπτωση που έχεις ζώα ή φυτά κάτω από την επίβλεψή σου. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους σε βοηθά να μαζέψεις πληροφορίες γύρω από περιουσιακά θέματα, μισθώσεις, συμβόλαια κλπ αλλά και για ένα θερινό κατάλυμα.


astrology.gr