Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους, η ημέρα αναμένεται να είναι ζωηρή σε επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις, χωρίς ωστόσο να προμηνύεται σώνει και καλά κάτι το ουσιαστικό, πέρα από «λόγια του αέρα» και την ικανοποίηση της περιέργειάς σου για το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μια -ίσως και καθοριστική- εξέλιξη στα οικονομικά ή/και τα επαγγελματικά σου κι αν μεν πρόκειται να κερδίσεις από τις απώλειες άλλων, έχει καλώς. Πρόσεξε ωστόσο μήπως πέσεις θύμα μιας άνομης ή υποχθόνιας πρακτικής, που στοχεύει τα κεκτημένα σου.

Ταύρος
Γενικά: Με τον Άρη στο ζώδιό σου να σε κάνει «θηρίο ανήμερο» κι αν θες να αποφύγεις εντάσεις και εκνευρισμούς δεν έχεις παρά να δράσεις μόνος/η σου σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις. Στα πλάνα σου ωστόσο χωράει και το… σεξ, σαν να είναι η τελευταία σου φορά! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε βάζει σε έξοδα για να καλύψεις ανάγκες ή επιθυμίες, που όμως δεν είναι κατ’ ανάγκη σημαντικές, γι’ αυτό καλό είναι να ελέγξεις την καταναλωτική σου διάθεση. Ίσως βέβαια και να θορυβηθείς με την διαχείριση των… δικών σου χρημάτων από άλλους!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου εξάπτει την περιέργειά σου και σε παροτρύνει να ασχοληθείς με διάφορα, φαίνεται όμως να λείπει μια συγκεκριμένη στόχευση και τι πιθανότερο είναι να άγεσαι και να φέρεσαι από εξωτερικά ερεθίσματα, παίρνοντας μόνον την ικανοποίηση μιας πολύπλευρης πληροφόρησης και όχι κατ’ ανάγκη ουσιαστικής. Επιπλέον, σε κάνει ακόμη πιο ασταθή συναισθηματικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε καλεί να καταπολεμήσεις το κακό στην ρίζα του, χωρίς ημίμετρα, ξεκινώντας από τα όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα οικονομικά σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους καλείσαι να «κλέψεις» χρόνο για να μείνεις μόνος/η, ίσως όμως να ασχοληθείς και με δικά σου «εσωτερικά» ζητήματα. Επιπλέον, προσπάθησε να βάλεις σε μια τάξη την διατροφή σου και να μην «ζορίσεις» τον εαυτό σου, αφού η φυσική και ψυχολογική σου κατάσταση δεν είναι δα και στα καλύτερά της. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο εγείρει θέματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να περάσεις μια μεγάλη λαχτάρα με ένα πρόσωπο που αγαπάς ή/και εκτιμάς. Ίσως πάλι να πέσεις θύμα της δράσης περιθωριακών στοιχείων.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους αυξάνει τις πιθανότητές σου για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να κάνεις νέες φιλίες, έστω κι αν πρόκειται για άτομα που δεν διαθέτουν τίποτε άλλον πέρα του… μπλα μπλα τους! Μόνον σε οικονομικά ζητήματα μην «ξανοιχτείς». Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε κάνει πιο επιτακτικό στα θέλω σου και γι’ αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή συγκρούσεις, που θα σε οδηγήσουν σε ένα τέλος και μια νέα αρχή, εκείνο όμως για το οποίο οφείλεις να ανησυχείς περισσότερο είναι το ενδεχόμενο μιας υπονομευτικής δράσης σε βάρος σου.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί εξελίξεις στην καριέρα σου ή σε μια υπόθεση που είναι σημαντική για σένα, θα χρειαστεί ωστόσο να κάνεις υπομονή απέναντι σε άτομα τα οποία έχουν μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία από την δική σου ή λένε πολλά χωρίς να κάνουν κάτι. Επιπλέον θα λάβεις πολλές πληροφορίες, που σίγουρα χρειάζονται αξιολόγηση. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο μπορείς να επικεντρωθείς στην επιμόρφωση σου, ίσως μάλιστα μια ανακάλυψη να σου λύσει πολλές απορίες, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου, πρόσεξε μήπως χαθεί η γη κάτω από τα πόδια σου!

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους θα επικοινωνήσεις και θα μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, αφού αν αποσπάσαι διαρκώς από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου ή από το τι λέει ο ένας κι ο άλλος, απλά θα «ξοδευτείς». Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε κινητοποιεί προς την τακτοποίηση οικονομικών ή/και περιουσιακών υποθέσεων, με σκοπό να πετύχεις το καλύτερο για σένα, σίγουρα όμως θα πέσεις πάνω και σε «στραβόξυλα». Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα για το σπίτι ή μια αναγκαία αγορά.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει διαδοχικά έσοδα και έξοδα, μένει ωστόσο να κριθεί στην πράξη το αν όντως χρειάζεσαι αυτά που θα αποκτήσεις. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει μια κινητικότητα σε θέματα σχετικά με δάνεια, ασφάλειες και τα φορολογικά σου, με την σωστή ενημέρωσή σου να είναι το «κλειδί» των εξελίξεων. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη απέναντί σου είναι πιθανό να παρασυρθείς σε μάλλον εκδικητικές πρακτικές απέναντι σε όποιον/α «δεν πάει με τα νερά σου», στον αντίποδα όμως μπορεί να σου προκύψει και μια συνεργασία ή συμμαχία με ένα πρόσωπο με το οποίο τα βρίσκετε σχεδόν σε όλα.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί μια αστάθεια στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου, εσύ όμως δεν έχεις παρά να πάρεις αυτό που θέλεις από τον καθένα πηγαίνοντας «από λουλούδι σε λουλούδι», χωρίς να σε δεσμεύει κάτι. Επιπλέον, θα συζητηθούν πολλά και διάφορα, χωρίς κατ’ ανάγκη να είναι και σοβαρά. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς σου, προκειμένου να βγει παραπάνω δουλειά κάνε ωστόσο κι ένα διάλειμμα, αφού οι αντοχές σου δεν είναι ανεξάντλητες. Ίσως πάλι να υπάρξουν αυθαίρετες πρακτικές και προστριβές στον εργασιακό χώρο σου.

Αιγόκερως
Γενικά:  Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια κινητικότητα στα εργασιακά σου, που μπορεί να είναι αντιπαραγωγική, αν δεν βάλεις έγκαιρα σε τάξη όσους/ες λένε πολλά και δεν κάνουν τίποτα. Επιπλέον, η διατροφή και η υγεία σου θέλουν μεγαλύτερη προσοχή κι αν νοιώσεις μια αδιαθεσία, μείνε στην άκρη μέχρι να ανανήψεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να επιβάλεις τα «θέλω» σου, πιθανότατα όμως το ίδιο συμβαίνει και στις τάξεις φίλων ή/και αγαπημένων, με κίνδυνο να «αρπαχτείτε». Αν πάλι έχεις παιδιά μπορεί να προκύψουν επείγουσες ανάγκες ή καταστάσεις.

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους η προσωπική και η κοινωνική σου ζωή αποκτά πιο ζωηρά χαρακτηριστικά, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι κρατάς κάτι σταθερό στα χέρια σου. Επιπλέον, μπορεί να συζητηθούν διάφορα με φίλους/ες ή/και αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο επιμένει να φέρνει εντάσεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για καβγαδάκια, είτε για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα, με τις αποχετευτικές εργασίες να είναι σε πρώτο πλάνο. Από την άλλη πλευρά σου δίνει το κίνητρο για να αναλάβεις πρωτοβουλίες στην καριέρα σου.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους ησυχία… δεν θα βρεις, τόσο στο σπίτι, όσο και στις δουλειές σου, είτε πρόκειται για «σούρτα-φέρτα» στον χώρο σου, είτε για εργασίες που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μεταβείς εσύ στην «έδρα» κάποιου άλλου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να «κατασπαράξεις» νέες γνώσεις και τεχνικές, έστω και υπό πίεση. Στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου όμως, αναμένονται εντάσεις, αφού ο καθένας κάνει τα… δικά του, ίσως μάλιστα να προκύψει ένας έντονος διαξιφισμός με γείτονα ή συγγενή.


astrology.gr