MY KTEO

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας περιόδου οικογενειακών αναστατώσεων, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς προσωρινά από μεταβολές που δεν είναι της αρεσκείας σου ή την αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι απόψεις σας διαφέρουν πολύ. Παράλληλα, με το εξάγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα να δημιουργεί «πλαστές» ανάγκες, ενδέχεται να προβείς σε αχρείαστες αγορές ή να «τσιμπήσεις» σε μια υποτιθέμενη προσφορά, που όμως κρύβει παγίδες. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η, αφού δεν θέλει και πολύ για να τα… κάνεις θάλασσα στις συναλλαγές σου!

Ταύρος
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας περιόδου οικογενειακών αναστατώσεων, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς προσωρινά από μεταβολές που δεν είναι της αρεσκείας σου ή την αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι απόψεις σας διαφέρουν πολύ. Παράλληλα, με το εξάγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα να δημιουργεί «πλαστές» ανάγκες, ενδέχεται να προβείς σε αχρείαστες αγορές ή να «τσιμπήσεις» σε μια υποτιθέμενη προσφορά, που όμως κρύβει παγίδες. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η, αφού δεν θέλει και πολύ για να τα… κάνεις θάλασσα στις συναλλαγές σου!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας περιόδου όπου το πρώτο σου μέλημα θα είναι η εξασφάλιση των αναγκαίων ή/και η οικονομική πρόοδός σου, μην θεωρήσεις όμως ότι ο δρόμος σου θα είναι σπαρμένος με ρόδα. Ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια νομική εμπλοκή που θα σε πάει πίσω. Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα σε καλεί να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, φροντίζοντας συνάμα να αποστασιοποιηθείς από φήμες και παρασκηνιακές ενέργειες. Αντίθετα, ένα όνειρο μπορεί να σε διαφωτίσει για το ποια είναι η κατάσταση στην πραγματικότητα, ανεξάρτητα με το τι νομίζεις.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας προσπάθειας που όμως θα συναντήσει στο διάβα της αρκετά εμπόδια ή/και αναποδιές. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση αξίζει να προσπαθήσεις για το καλύτερο, αφού θα αποκομίσεις μια πολύτιμη εμπειρία. Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά με κάποια «φευγάτα» άτομα, με καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις. Ωστόσο μπορεί να προκύψει κι ένα θέμα εμπιστοσύνης με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, που σου τα παρουσιάζει όλα ρόδινα ενώ… δεν είναι!

Λέων
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας περιόδου, όπου είναι σημαντικό για σένα το να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς. Επιπλέον, ευκαιρίας δοθείσης, μπορεί να επισκεφθείς κάποιον ειδικό για την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, με το εξάγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα η τάση σου προς το… παραμύθιασμα διογκώνεται και η μια όψη του νομίσματος έχει να κάνει με την δική σου δυνατότητα «να κάνεις το άσπρο, μαύρο» ξεγλιστρώντας από τα δύσκολα. Η άλλη όμως αποτυπώνει πρόσωπα που σου τάζουν ή καλλιεργούν μια άτοπη αισιοδοξία, προκειμένου να σε έχουν… του χεριού τους!

Παρθένος
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας περιόδου με έντονη κοινωνική -ίσως και πολιτική- δράση, με τα αποτελέσματα ωστόσο να είναι «φίφτι-φίφτι», αφού όσο τέλεια και να τα κάνεις εσύ, όλο και κάτι θα σου την... χαλάσει την δουλειά! Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη θα σε ζαλίσει με τα θέματά του/της. Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα εισάγει τον... άγνωστο Χ στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου και είναι πιθανό να βιώσεις κάτι μεταφυσικό ή ανεξήγητο. Επιπλέον όμως ενδέχεται να συμβάλλει σε ακυρώσεις δράσεων αλλά και σε λάθη ή παρεξηγήσεις στις συνεννοήσεις σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε «τρέξει», είτε για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων, είτε για την άμεση αξιοποίηση μιας ευκαιρίας. Σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αντιμετωπίσεις ευέλικτα την κατάσταση, αφού τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς. Παράλληλα, με το εξάγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα να σου «φουσκώνει τα μυαλά» σε οικονομικά ζητήματα, κινδυνεύεις είτε να ξοδέψεις όλο το αποθεματικό σου, προκειμένου να ικανοποιήσεις ανάγκες, που στην πραγματικότητα δεν έχεις. Αν όμως είσαι τυχερός/η θα σου χαριστούν χρέη ή θα έχεις έσοδα που δεν φαίνονται πουθενά.

Σκορπιός
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας περιόδου με περισσότερες μετακινήσεις ή θέματα σχετικά με τα μέσα που χρησιμοποιείς, όχι όμως πάντα για... καλό, αντίθετα αναμένονται δυσκολίες και απρόοπτα. Μπορείς ωστόσο να αφιερώσεις χρόνο και στην εκμάθηση μιας τεχνικής και την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα σε βοηθά να κρύψεις τις αδυναμίες σου, αν όμως σου προταθεί κάτι, στην καλύτερη περίπτωση κινείται στην σφαίρα της ουτοπίας και στην χειρότερη του δόλου. Κι όσο εσύ διατείνεσαι ότι «σιχαίνεσαι το ψέμα», τόσο αυτό θα σε… πολιορκεί!

Τοξότης
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας περιόδου, όπου το χρήμα θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σου άλλες φορές υπέρ σου κι άλλες όχι κι επειδή το δεύτερο είναι που σε... πονάει, μην βασίζεσαι μόνον στην τύχη σου, αλλά κάνε και εκείνες τις κινήσεις που πρέπει για να διασφαλιστείς. Αν πάλι ποντάρεις πολλά σε μια χρηματοδότηση, θα υπάρξει... εμπλοκή! Παράλληλα, με το εξάγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα να επηρεάζει τα εργασιακά σου, πολλά είναι εκείνα που… δεν θα γίνουν, ίσως όμως αυτό να σου βγει τελικά σε καλό. Επιπλέον είναι μια ευκαιρία να ηρεμήσεις κοντά στην φύση. 

Αιγόκερως
Γενικά: Η Νέα Σελήνη απέναντί σου ορίζει την έναρξη μιας περιόδου όπου πολλά εξαρτώνται από τους άλλους τους οποίους θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εσύ δεν θα κάνεις τι κινήσεις σου, ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα, όπου καλείσαι να διαπραγματευτείς το καλύτερο για σένα. Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα σε ωθεί να εμψυχώσεις και να ενθαρρύνεις πρόσωπα που εμφανίζονται να βρίσκονται σε δύσκολη θέση, κατά τα άλλα όμως στις πιο στενές σχέσεις σου είναι σκόπιμο να διατηρήσεις σοβαρές επιφυλάξεις, αφού τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή σου παρουσιάζονται.

Υδροχόος
Γενικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας σου, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου κι αυτό ισχύει μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν αλλοπρόσαλλες εξελίξεις σε ένα εργασιακό σου ζήτημα. Παράλληλα, το εξάγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να ονειρευτείς έναν «παραδεισένιο» κόσμο για σένα και τους οικείους σου. Όσον αφορά όμως σε περιουσιακά θέματα, κάποιος/α μπορεί να σου δίνει πλαστά στοιχεία ή απλά σου τάζει για να σε ξεγελάσει ή να σε «τουμπάρει»!

Ιχθύες
Γενικά: Από σήμερα και για ένα περίπου μήνα, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις ανάγκες ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου και το πρώτο «καμπανάκι» κτυπά για την υγεία του. Όσο για τις διακοπές σου μην περιμένεις να είναι... μόνον ξένοιαστες! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει μεν να «ξεχαστείς» μέσα από ένα ταξίδι ή μια φιλοσοφική αναζήτηση, όσον αφορά όμως σε καθαρά πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, είτε εσύ μπερδεύεσαι, είτε οι άλλοι…. ονειροβατούν, με συνέπεια πολλά από τα σχέδιά σου να ακυρωθούν ή να πάνε «στον βρόντο».



astrology.gr