MY KTEO

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο να «δείχνει» τα εργασιακά σου, κάποιες αγγαρείες θα δοκιμάσουν την υπομονή σου, δεν έχεις όμως παρά να τα... φορτώσεις στον κόκορα και να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας ή απλά να ξεκουραστείς Επιπλέον, ένα θέμα υγείας δεν είναι τόσο σοβαρό, ώστε να τρέχεις στους γιατρούς. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 3ο ηλιακό οίκο σου να διάκειται ευνοϊκά σε ψυχαγωγικές εξόδους, δεν μένει παρά να αξιοποιήσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν. Επιπλέον, πέρα από τις ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβεις, θα δικτυωθείς με άτομα που ξέρουν πολλά, ίσως όμως να λένε και... μεγάλα λόγια!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο προωθεί το πρακτικό πνεύμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όποιος/α δεν είναι χρήσιμος/η σε κάτι ή/και... τεμπελιάζει, αναγκαστικά θα μπει στο περιθώριο. Αντίθετα, η αμοιβαία παροχή υπηρεσιών θα σε φέρει πιο κοντά με τους άλλους. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια βελτίωση των οικονομικών σου, όχι όμως μέσα από προσπάθεια αλλά από καθαρή τύχη, καλό είναι λοιπόν να ακολουθήσεις την ροή και το καλό θα έρθει από μόνο του. Από εκεί και ύστερα βέβαια οφείλεις να διαχειριστείς συνετά τις καταστάσεις, αποφεύγοντας τις σπατάλες.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια φάση ευκολιών κι επιτευγμάτων κι επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, δεν έχεις παρά να προβάλλεις τον εαυτό σου και το έργο σου... ξέροντας ότι θα τραβήξεις το ενδιαφέρον κάποιου/ας που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε αναδείξει. Από εκεί και ύστερα βέβαια είναι καλό να μην επαναπαυθείς και να δικαιώσεις τις προσδοκίες για σένα, μέσα από περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι ή το γραφείο σου, ξεκινώντας από την… φασίνα και φτάνοντας μέχρι τον εξοπλισμό σου με μικρές λειτουργικές συσκευές, που απλουστεύουν την ζωή σου. Κατά τα άλλα βέβαια είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να μεταβείς εσύ σε μια άλλη «έδρα», εμπλουτίζοντας τις παραστάσεις σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε βάζει να ασχοληθείς με λεπτομέρειες γύρω από τις δουλειές σου αλλά και τεχνικά ζητήματα, ξεκινώντας ίσως από τα ψηφιακά και το διαδίκτυο. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ίσως όμως να χάσεις ωφέλιμο χρόνο με άτομα που τραβάνε την προσοχή σου χωρίς να έχουν να επιδείξουν κάτι το ουσιαστικό. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε προστατεύει μέσα από συμπτώσεις που σε ευνοούν, ενώ αναμένονται και αποκαλύψεις παρασκηνιακών κινήσεων, ίσως όμως να έχεις και μια ιδιαίτερα εύστοχη διαίσθηση.

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο τείνεις να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα και σίγουρα υπάρχουν κάποιες αξιοπρόσεκτες λεπτομέρειες σε σχέση με αγορές ή επενδύσεις που θες να κάνεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα διαπιστώσεις ότι σε κάποιες περιπτώσεις η τύχη αρκεί από μόνη της για να βγεις κερδισμένος/η. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί… γλέντια και χαρές, ιδιαίτερα στα πλαίσια μιας παρέας ή μιας συλλογικής προσπάθειας. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις άτομα που έχουν τα μέσα και την διάθεση- να σε διευκολύνουν, αν είναι να πάρεις κάτι όμως, ζήτα το άμεσα!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να ασχοληθείς με τεχνικά και μικρά αλλά κομβικά ζητήματα, σχετικά με την δουλειά ή την καθημερινότητά σου, την ίδια ώρα όμως που εσύ προσέχεις το παραμικρό κάποιοι/ες άλλοι/ες... κερδίζουν από τύχη και καλό είναι να δανειστείς κι εσύ κάτι από το στυλ τους! Όσο για την διατροφή σου, καλύτερα να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις... Παράλληλα, ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σηματοδοτεί μια διάκριση ή/και την επίτευξη ενός βασικού στόχου σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και την στήριξη ενός ισχυρού προσώπου, γι’ αυτό αν έχεις κατά νου να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, μην διστάσεις.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο ανακινεί εργασιακά ζητήματα, όπου τον πρώτο λόγο έχει η τύχη κι όχι τόσο τα εφόδια ή οι ικανότητες γι' αυτό κι εσύ μην... σκίζεσαι να αποδείξεις το οτιδήποτε Επιπλέον, σε θέματα υγείας και διατροφής η όποια μέθοδος σου προταθεί μάλλον θα πάει στράφι, οπότε μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την ζωή σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια νομική ή σπουδαστική επιτυχία-διευκόλυνση αλλά και μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με βόλτες και ποικίλες επαφές, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα σε αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο/η.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο δίνει λόγο ύπαρξης μόνον σε εκείνες τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, που έχουν μια χρησιμότητα κι από αυτήν την άποψη όποιος/α σε θέλει για συνοδοιπόρο θα χρειαστεί περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια. Ίσως βέβαια να σου ασκηθεί και μια υπερβολική κριτική από έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ωστόσο μην βιαστείς να ξοδέψεις τα λεφτά σου, αφού οι επιθυμίες σου μπορεί να γίνουν… διαταγή για κάποιον/α που προσδοκά από σένα τα... πολλαπλάσια!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί στο να ασχοληθείς λεπτομερώς με ζητήματα σχετικά με την καριέρα σου και δεν αποκλείεται κάποιες λύσεις να έρθουν με την βοήθεια της τεχνολογίας ή κάποιου ειδικού, σίγουρα όμως το μεγάλο σου ατού είναι η... τύχη σου. Παράλληλα, ο Ήλιος απέναντί σου διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα για σένα και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου. Επιπλέον, στην παρούσα φάση οι άλλοι δείχνουν πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν, αν λοιπόν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, αποδέξου την.

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο να σου ανοίγει δρόμους, μπορεί να καταρτιστείς σε ένα σεμινάριο, να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να φτιάξεις «τα χαρτιά σου» για μια υπόθεση, ενώ όσον αφορά τις πνευματικές αναζητήσεις σου, προηγούνται τα επιστημονικά θέματα. Επιπλέον βέβαια ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να σε... ζαλίσει με τα θέματά του, χωρίς να πρόκειται για κάτι ουσιαστικό. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 6ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα εργασιακά σου κι αν δεν έχεις δουλειά, θα βρεις, ίσως όμως απλά να απαλλαγείς από ευθύνες και να ξεκουραστείς η να λάβεις έξτρα περιποιήσεις.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες μιας οικονομικής υπόθεσης κι αν σου φαίνονται πληκτικές οι φορολογικές, ασφαλιστικές ή/και δανειακές ρυθμίσεις, απευθύνσου σε άτομα που ειδικεύονται σε αυτό, με την προϋπόθεση βέβαια πως θα τα... ακούσεις! Το αυτό ισχύει και στην περίπτωση που κερδίσεις κάτι και θελήσεις να επενδύσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί περισσότερες διασκεδάσεις αλλά και εύστοχες δημιουργίες, μένει λοιπόν να αποφασίσεις για το που θα ρίξεις το βάρος! Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε γεμίσει χαρά.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε βάζει να ρυθμίσεις τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας ή σύμβασης αλλά και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την ζωή σου, αφού -όπως διατείνονται κάποιοι/ες- η εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την οργάνωση και την ιεράρχησή τους. Αυτά όμως στην θεωρία, αφού στην πράξη η τύχη που «κουβαλάς» μπορεί να αχρηστέψει κάθε σύστημα! Παράλληλα, ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις σε κάθε τι που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου.


astrology.gr