MY KTEO

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Ερμής απέναντι σου σε κάνει πιο επικοινωνιακό και μένει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου για να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, αφού μέσα από αυτές ή/και τις συνεργασίες θα πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Ήλιο στην Παρθένο τα εργασιακά σου μπαίνουν σε μια ασυνήθιστη ρότα και αυτό που περιμένεις… δεν θα συμβεί! Αντίθετα οι εκπλήξεις και οι ανατροπές έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στην πιο ήπια εκδοχή, θα σου γίνει πρόταση για να αλλάξεις αρμοδιότητες ή πόστο. Επιπλέον σε οικονομικά ζητήματα η πιο «αδόκιμη» επιλογή θα αποδειχθεί και η... πολυτιμότερη!

Ταύρος
Γενικά: Ο Ήλιος στην Παρθένο «απαιτεί» να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα. Επιπλέον, σηματοδοτεί σπάνιες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως να γοητευτείς από ένα πρόσωπο που διαθέτει ιδιαίτερο πνεύμα αλλά και μια πειραματική διάθεση που θα σε… προκαλέσει! Όσον αφορά όμως σε μια τρέχουσα σχέση σου, μπορεί να διακοπεί απότομα, ενώ φαίνεται να αλλάζουν πολλά στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί σε επαφές και διεργασίες γύρω από εργασιακά θέματα κι αν ψάχνεις για δουλειά ετοίμασε... πέντε δέκα βιογραφικά!

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ήλιος στην Παρθένο σηματοδοτεί μια αλλαγή στο οικογενειακό καθεστώς ή σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα κι αν δεν είσαι εσύ που θα την προκαλέσεις, τότε μάλλον θα εκπλαγείς δυσάρεστα ή τουλάχιστον θα... απορήσεις με αυτά τα τρελά που συμβαίνουν! Αν όμως υπάρχει κάποιο «μαύρο πρόβατο» στην οικογένεια, είσαι ο/η μόνος/η που έχει... τύχη μαζί του, ίσως μάλιστα να μάθεις και πράγματα που δεν σου τα έλεγε κανείς! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σου δίνει ένα επικοινωνιακό πλεονέκτημα, που μπορείς να αξιοποιήσεις με γνωριμίες... παντός καιρού και με μια κοινωνική ζωή... κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου!

Καρκίνος 
Γενικά: Με τον Ερμή στον Ζυγό η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό, είτε προβείς σε μια αλλαγή διαρρύθμισης, είτε προμηθευτείς έπιπλα ή/και εξοπλισμό. Ίσως βέβαια να αλλάξεις προσωρινά και τόπο διαμονής. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σηματοδοτεί βιώματα και καταστάσεις που δεν συμβαίνουν κάθε μέρα κι όσο λιγότερο περιορίζεσαι από δεσμεύσεις ή «ακλόνητες» πεποιθήσεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Επιπλέον, μην αρνηθείς να μυηθείς στην σύγχρονη τεχνολογία ή σε ένα γνωστικό αντικείμενο, που δεν είναι «της σειράς», ενώ μπορεί να σου τύχει κι ένα απρόβλεπτο ταξίδι.

Λέων
Γενικά: Ο Ήλιος στην Παρθένο σηματοδοτεί μια αλλαγή ή ανατροπή στο οικονομικό καθεστώς σου, και τα καλά νέα είναι ότι θα εκπλαγείς ευχάριστα από την απόδοση που θα έχει ένα εγχείρημά σου ή από ένα έκτακτο «τυχερό». Από την άλλη πλευρά όμως, αν έχεις κάτι για σίγουρο μάλλον δεν θα «σου κάτσει». Νέα δεδομένα θα προκύψουν και στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να αλλάξουν οι ισορροπίες στην σχέση σου με κάποιον «ισχυρό». Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί σε συζητήσεις... επί παντός επιστητού, ενώ μπορεί να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι ή να φτιάξεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση.

Παρθένος
Γενικά: Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σηματοδοτεί αλλαγές ή ανατροπές που θα είναι… σίγουρα του γούστου σου στην περίπτωση που έχεις βαρεθεί κάποια πράγματα και ψάχνεις τρόπο για να ξεκολλήσεις από αυτά. Κι αν «μπεις στο κόλπο» κάνε μια σαρωτική ανανέωση, αποποιούμενος/η δήθεν ασφαλείς επιλογές, αφού σήμερα θα αποδειχθούν οι πιο προβληματικές. Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση από το εξωτερικό, μπορεί και να είναι η ευκαιρία της ζωής σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σε βοηθά να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάποια αξεσουάρ που... είχες βάλει στο μάτι!

Ζυγός
Γενικά: Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε βοηθά να γνωρίσεις κόσμο και ανεξάρτητα με το επίπεδο ή την ποιότητα των επαφών σου, το σίγουρο είναι ότι δεν θα νιώσεις μόνος/η ούτε για μια στιγμή. Επιπλέον, μπορεί να σου δοθεί βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου αλλά και να υπογράψεις ένα συμβόλαιο συνεργασίας που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στην Παρθένο σηματοδοτεί αποκαλύψεις και απρόσμενες καταστάσεις, που σχετίζονται κυρίως με τα εργασιακά ή/και τον εξοπλισμό σου. Ίσως βέβαια να πάθεις και μια ξαφνική κρίση ύστερα από κάτι που θα σε σοκάρει ή θα σε τρομάξει.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ήλιος στην Παρθένο σηματοδοτεί επαφές και γνωριμίες με άτομα που ξεχωρίζουν και δεν μπαίνουν σε καλούπια κι αν δεν έχεις «κολλήματα» εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να ζήσεις καταστάσεις που δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Στον αντίποδα βέβαια μπορεί να τελειώσει απότομα μια τρέχουσα φιλία σου. Αν πάλι ανακατευτείς με τα κοινά ή συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, θα υπάρξουν ακρότητες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και εκμυστηρεύσεις αλλά μην ξεχάσεις ποτέ ότι μυστικό που το ξέρουν δύο... παύει να είναι μυστικό!

Τοξότης
Γενικά: Ο Ήλιος στην Παρθένο σηματοδοτεί ανατροπές στην καριέρα και τις εργασιακές σχέσεις σου και τα καλά νέα είναι ότι αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο από την μια στιγμή στην άλλη. Ίσως πάλι να σου «βγει» ένα πείραμα που θα κάνεις, κόντρα σε κάθε πρόβλεψη. Αν όμως είσαι ή νοιώθεις τακτοποιημένος/η, τότε το πιθανότερο είναι να αιφνιδιαστείς αρνητικά, ύστερα από κάτι που θα συμβεί. Παράλληλα βέβαια ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί στην διαμόρφωση ενός παρεΐστικου κλίματος και σε διαδικασίες που στοχεύουν στην επίτευξη ενός κοινού σκοπού... όποιος κι αν είναι αυτός!

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί σε προωθητικές ενέργειες και συνεργασίες που θα πάνε ένα βήμα μπροστά την καριέρα σου. Επιπλέον μπορεί να σου γίνει πρόταση να διευθύνεις ένα project. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στην Παρθένο σηματοδοτεί εκπλήξεις κι ανατροπές στην καθημερινότητα σου, γι' αυτό δεν είναι σκόπιμο να κάνεις προγράμματα, ίσως μάλιστα να συμβεί και κάτι... ανήκουστο για τα δεδομένα και τις στατιστικές σου! Επιπλέον μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, είτε αυτές έχουν να κάνουν με τις σπουδές του, είτε με μια νομική υπόθεση.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Ήλιος στην Παρθένο σηματοδοτεί ένα ξαφνικό γύρισμα της τύχης στα οικονομικά σου, ενώ σίγουρα θα ωφεληθείς αν κυνηγήσεις την έκπληξη και να επιλέξεις εκείνο που όλοι σου λένε να… μην κάνεις! Αντίθετα αν κινηθείς με γνώμονα την ασφάλειά σου ή κάποιους πάγιους κανόνες, εσύ θα χάσεις! Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένεια σου αλλιώς τα υπολόγιζες τα πράγματα κι αλλιώς θα σου έρθουν, ευκαιρίας δοθείσης όμως, ρίξε και τα... επαναστατικά σου! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί σε επαφές και συζητήσεις που δημιουργούν ένα πλαίσιο κοινής δράσης αλλά και στην αναβάθμιση των επικοινωνιακών δυνατοτήτων σου.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ήλιος απέναντι σου σηματοδοτεί μια ανατροπή σκηνικού στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και προς στιγμή μπορεί να βρεθείς «στον αέρα», αντί όμως να δεις το όλο θέμα απαισιόδοξα, δείξε το πόσο καλός/η είσαι όταν ξεκινάς μια νέα πορεία, στην οποία δεν χωρά το παλιό και κυρίως δρας απελευθερωμένος/η από πρότερες δεσμεύσεις. Μάλιστα όσο πιο «παράδοξες» ή αβέβαιες σου φαίνονται κάποιες καταστάσεις, τόσο υπέρ σου θα καταλήξουν. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό συνηγορεί σε εμπορικές πράξεις ή/και οικονομικές διαπραγματεύσεις που γίνονται για το κοινό συμφέρον.


astrology.gr