Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή, το πιθανότερο είναι να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, με πολλά πράγματα ωστόσο να μην γίνονται στην ώρα τους ή να δημιουργούν παρεξηγήσεις λόγω κακού συντονισμού. Αν όμως επιλέξεις να κινηθείς σε κατατόπια που γνωρίζεις καλά, ουδέν πρόβλημα! Παράλληλα με το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου επιβάλλεται να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, επιλέγοντας να τακτοποιήσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε επίσης να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου αλλά να πράξουν αναλόγως κι όσοι/ες συνδέονται μαζί σου για να μην πληρώσεις τα σπασμένα άλλων.

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε καλεί να επιβάλλεις τους κανόνες σου, ακόμη κι αν ξέρεις ή... υποψιάζεσαι πώς θα υπάρξουν και κάποιες ακραίες αντιδράσεις, στην συγκεκριμένη φάση όμως εσύ είσαι ο/η «θεματοφύλακας» της τάξης και δεν είναι δίκαιο να φορτωθείς με υποχρεώσεις κι ευθύνες άλλων, ούτε βέβαια να μοχθείς κι οι άλλοι να είναι... αραχτοί! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε βοηθά να αποκτήσεις πράγματα που στερήθηκες το τελευταίο διάστημα καλό είναι ωστόσο να είσαι προετοιμασμένος/η για μια ενδεχόμενη αναποδιά, αφού λόγω ανάδρομου μέχρι και η κάρτα σου μπορεί να μείνει μέσα στο ΑΤΜ!

Δίδυμοι
Γενικά: Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου, ο ρόλος σου γίνεται κομβικός σε μια σειρά από ζητήματα όπου κάποιος πρέπει να τα επικοινωνήσει κι αν δεν είσαι εσύ αυτός/η, τότε... ποιός/α; Επιπλέον, αναμένονται αρκετές μετακινήσεις αλλά και διορθωτικές κινήσεις, λόγω ανάδρομου. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου, σου συνιστά είτε να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, είτε να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, περικόπτοντας συνήθειες που σε βλάπτουν, ίσως όμως το... καμπανάκι να κτυπά για έναν δικό σου άνθρωπο, με σένα να αναλαμβάνεις θέλοντας ή μη καθήκοντα... νοσοκόμου/ας!

Καρκίνος 
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε παραπέμπει στην διερεύνηση του παρασκηνίου, όπου γίνονται διάφορα που χρήζουν διευκρινίσεων, να ξέρεις ωστόσο ότι θα ειπωθούν και αρκετές ανακρίβειες. Ίσως πάλι χρειαστεί να αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια», προκειμένου να καταστρώσεις τα σχέδιά σου. Παράλληλα με το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου μπορεί να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα φίλων με αναμφισβήτητο κέρδος το ότι θα ξεχάσεις τα… δικά σου, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού στο τέλος θα «μπουχτίσεις» από την όλη κατάσταση, χώρια που θα σε εκμεταλλευτούν.

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς αρκετά προσεκτικά, τηρώντας την δεοντολογία, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία τις «εξετάσεις» που θα περάσεις, έχοντας κατά νου το ότι θα χρειαστεί να καλύψεις και τις ελλείψεις-αδυναμίες άλλων. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή καλύπτει πλήρως την περιέργεια-επιθυμία σου για νέες γνωριμίες και μια πιο πλούσια κοινωνική ζωή, την μερίδα του... λέοντος ωστόσο παίρνουν άτομα από το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε ένα reunion. Αν πάλι ασχολείσαι με κάτι συλλογικό, αναμένεται μια... σχετική ασυνεννοησία!

Παρθένος
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή προωθεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως όμως να χάσεις τον στόχο ή τον χρόνο σου, εξ αιτίας μιας παραπληροφόρησης. Πάντα βέβαια μπορείς να προτάξεις το οργανωτικό σου πνεύμα και να μπει ο... κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Παράλληλα το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε θέλει πρακτικό/η και επιμελή στην καθημερινότητά σου κι επειδή «το ‘χεις», θα δικαιωθείς για τις επιλογές σου, έστω κι αν βάλεις στην άκρη κάποιες ψυχαγωγικές δράσεις προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Αναμένονται ωστόσο και κάποιοι… συγγενικοί μπελάδες!

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε ωθεί να ταξιδέψεις ή να «βολτάρεις», κάτι που από μόνο του μπορεί να σου «ανεβάσει» την διάθεση και να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε δυσκολία. Ωστόσο λόγω του ανάδρομου είναι πιθανό να προκύψουν εμπόδια και αναθεωρήσεις των σχεδίων σου και σίγουρα σε συμφέρει να βρεθείς σε ένα ήδη γνωστό σου στέκι. Παράλληλα, με το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές. Επιπλέον, αν δανείσεις χρήματα θα αργήσεις να τα πάρεις πίσω.

Σκορπιός
Γενικά: Με το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου είναι πιθανό να αναλάβεις και ευθύνες άλλων κι εδώ είναι που θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όρια και τα προαπαιτούμενα σου. Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συνεργασία, μην απαντήσεις χωρίς να εξετάσεις προσεκτικά τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται για σένα. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως θα βρεις κεφάλαια, από την άλλη πλευρά όμως κάποια στιγμή θα ενοχληθείς από... τζάμπα έξοδα, που γίνονται λόγω κακής οργάνωσης ή πληροφόρησης. Ίσως πάλι να προκύψει ένα μεγάλο μπέρδεμα με τα φορολογικά σου.

Τοξότης
Γενικά: Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή έχεις την τάση να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, κάποια πράγματα όμως μπορεί να «κολλήσουν» ένεκα… ανάδρομου και τελικά να βολοδέρνεις περιμένοντας να επανέλθει η κανονικότητα. Μπορείς πάντως να ελπίζεις σε μια επαφή-συνάντηση με πρόσωπα από το παρελθόν σου, αφού αυτή δεν θα συνοδευτεί από... αναποδιές! Παράλληλα, με το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου καλείσαι να εργαστείς περισσότερο ή/και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου χωρίς να αμειφθείς για αυτό, όσο θα έπρεπε. Αν πάλι σου προταθεί μια επαγγελματική συνεργασία, φρόντισε να είναι όλα τυπικά εντάξει για να μην... τρέχεις μετά!

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σηματοδοτεί ποικίλες εργασίες, που στην πλειοψηφία τους είναι διορθωτικές ή συμπληρωματικές. Επιπλέον, ενδέχεται να πληροφορηθείς κάτι, που αν το ήξερες νωρίτερα δεν θα είχες μπει σε τόσο κόπο, ενώ μια αρκούντως... διαφωτιστική εξέλιξη θα υπάρξει και σε σχέση με ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί. Παράλληλα, με το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σου δώσει αξιόπιστες λύσεις και συμβουλές, είτε για τις δουλειές σου, είτε για τα προσωπικά σου, το ίδιο όμως μπορεί να πράξεις κι εσύ σε φίλους/ες ή/και αγαπημένα πρόσωπα που περνάνε δύσκολα

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σηματοδοτεί αυξημένες υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ ένα περιουσιακό θέμα σου μπορεί να κολλήσει ή να «στραβώσει» εξ αιτίας κάποιων προαπαιτούμενων που δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμη. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στρέφει το ενδιαφέρον σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με την μεταξύ σας συνεννόηση όμως να μην είναι πάντα εύκολη, λόγω του ανάδρομου κι αν χαθεί κάποιο «τσεκαρισμένο» ραντεβού μην απορήσεις. Ίσως βέβαια να βρεθείς και με ένα πρόσωπο από τα παλιά, μπαίνοντας σε μια διαδικασία επανόρθωσης για ότι πήγε στραβά.

Ιχθύες
Γενικά: Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή ενεργοποιεί οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, όπου θα χρειαστεί να διορθωθούν όσα δεν έγιναν με τον σωστό τρόπο. Ίσως βέβαια να ξαναβρεθείς και σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά, αναζητώντας... στέγη! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σηματοδοτεί μια όχι και τόσο ανέμελη καθημερινότητα, επιβαρυμένη με «πληκτικές» υποχρεώσεις αλλά και με εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου κι εδώ είναι που θα κριθεί η προνοητικότητα σου. Αν βέβαια το ρίξεις στο διάβασμα και την αξιολόγηση των πεπραγμένων σου, τότε θα έχεις κάνει το εντελώς σωστό.


astrology.gr