MY KTEO

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να αναβαθμίσεις τον χώρο σου αλλά και να χαρείς το ευχάριστο οικογενειακό κλίμα που θα διαμορφωθεί. Μπορεί ακόμη να φιλοξενήσεις την… αγάπη σου ή να φιλοξενηθείς κάπου που θα περάσεις σούπερ. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ζήτημα, θα εξελιχθεί υπέρ σου. Παράλληλα, ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου, σου παρέχει προστασία από τις κακοτοπιές, έστω και την... ύστατη στιγμή! Επιπλέον αν «σκαλίσεις» το παρασκήνιο, θα βρεις πολλά για να τα χρησιμοποιήσεις ως όπλα στην «φαρέτρα» σου, ενώ θετική τροπή θα πάρει κι ένα θέμα υγείας.

Ταύρος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, χαριτωμένες παρέες αλλά και ποικίλες φιλοφρονήσεις προς το άτομό σου, οι οποίες μάλιστα θα έχουν και… συνέχεια αν το θέλεις. Ευνοούνται ακόμη τα ταξίδια, οι εκδρομές και οι αγορές ρούχων ή αξεσουάρ, που θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμη πιο όμορφος/η! Παράλληλα, με τον Δία στον 11ο ηλιακό οίκο σου, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, γι’ αυτό δράσε ομαδικά, ιδιαίτερα εκεί που θεωρείς ότι «πάσχεις». Επιπλέον, μια νέα φιλία με παράγοντα της κοινωνικής ζωής θα σε πάει… πολύ μπροστά. 

Δίδυμοι
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου εξασφαλίζει το... ευ ζην, συμβάλλοντας στην κάλυψη πολλών από τις άμεσες ανάγκες σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο αφού όλα είναι θέμα τύχης! Από εκεί και ύστερα όλα είναι θέμα ορθής διαχείρισης. Παράλληλα, ο Δίας στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει το οκ για να πετύχεις με σχετική ευκολία κάτι σπουδαίο, με την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, έστω κι αν σε πρώτη φάση υπάρξει μια κάποια αναταραχή ή αντίδραση από κάποιον/α που θεωρεί ότι αδικείται. Επιπλέον, αν ξεκινήσεις κάτι θα έχει μια εντυπωσιακή ανάπτυξη, μένει όμως να την «δέσεις» και να μην επαναπαυθείς.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σέρνει τον χορό των επιτυχιών, να ελπίζεις λοιπόν στο καλύτερα και βέβαια μην διστάσεις να ζητήσεις μια χάρη, αφού θα εκπληρωθεί άμεσα. Όσο για τις όποιες δυσκολίες, ας… περιμένουν, αφού σήμερα κυριαρχούν οι εύκολες ή «τυχερές» λύσεις, ενώ έχεις το πλεονέκτημα και σε θέματα ομορφιάς! Παράλληλα, ο Δίας στον 9ο ηλιακό οίκο σου δρομολογεί ευνοϊκές συνθήκες για την επιτυχή διεκπεραίωση ενός νομικού θέματος και δεν έχεις παρά να κινηθείς άμεσα, ίσως όμως να λάβεις και μια σημαντική βοήθεια από συγγενή σου. Επιπλέον ένα ταξίδι θα σε ανανεώσει σε... όλα!

Λέων
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου κάνει την ζωή πιο εύκολη, μέσα από εξυπηρετήσεις που σε απαλλάσσουν από βάρη και ευθύνες, ενώ θα σου προσφέρει και την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας ίσως και υπηρεσίες ευεξίας. Ίσως βέβαια να αποκτήσεις κι ένα... γουστόζικο pet! Παράλληλα, ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια αισθητή βελτίωση των οικονομικών σου, αρκεί να τολμήσεις και να ρισκάρεις όπου σε κατευθύνει το ένστικτό σου, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου. Πρόσεξε όμως μήπως ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου, απλά και μόνο για «να βγάλεις τα απωθημένα σου».

Παρθένος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο συνηγορεί σε νέες... διασκεδαστικές γνωριμίες και την διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, με το πρώτο ζητούμενο να είναι το να περάσεις καλά, δεν αποκλείεται ωστόσο η συμμετοχή σου σε μια παρέα ή μια συλλογική προσπάθεια να ανοίξει κι άλλο τα «φτερά» σου. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου σε παρακινεί να αλλάξεις τακτική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, παίρνοντας το «παιχνίδι» επάνω σου και ξεμπλοκάροντας καταστάσεις, είτε δικές σου, είτε των άλλων. Θα υπάρξει βέβαια και μια παρασκηνιακή αντίδραση αλλά… έτσι είσαι και σε όποιον αρέσεις!

Ζυγός
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο δρομολογεί θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου αλλά και ευρύτερα την κοινωνική σου ζωή σου, ίσως μάλιστα να τύχεις και μιας συμπαράστασης από ένα ισχυρό πρόσωπο, που σε βλέπει κι... αλλιώς! Παράλληλα με τον Δία στον 6ο ηλιακό οίκο σου να συμφωνεί και να επαυξάνει ως προς τις αναπτυξιακές προοπτικές σου, μπορεί να σου δοθεί μια καλή θέση, ίσως όμως να πετύχεις κάτι σημαντικό ύστερα από μια συλλογική διεκδίκηση. Επιπλέον, ακόμη κι αν υπάρξει μια «επείγουσα» κατάσταση στην υγεία σου, είναι για να διαπιστωθεί έγκαιρα κάποια άλλη ζημιά που πάει να γίνει στον οργανισμό σου.

Σκορπιός
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις και να «ξεσκάσεις», ενώ μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αναβαθμίσεις τα μέσα επικοινωνίας σου. Αν πάλι περιμένεις μια νομική εξέλιξη, αυτή θα αποβεί υπέρ σου. Παράλληλα, ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει... σκανδαλιστικά δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, υπάρχουν ωστόσο και πάμπολλα δημιουργικά ενδιαφέροντα που μπορούν να σε αποζημιώσουν αν κι εσύ πάψεις να δίνεις υπερβολική σημασία στα ερωτικά σου. Αν πάλι έχεις παιδιά, φαίνεται να βρίσκονται στα πρόθυρα μιας μεγάλης επιτυχίας.

Τοξότης
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο συνηγορεί σε μια βελτίωση στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να πετύχεις μια χρηματοδότηση, που θα σου λύσει τα χέρια Επιπλέον, αν θέλεις κάτι πολύ, τότε δεν έχεις παρά να το ζητήσεις και θα σου… δοθεί! Παράλληλα, με τον Δία στον 4ο ηλιακό οίκο σου θα σου δοθεί η αφορμή για να «τρέξεις» υπέρ σου οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα, έστω κι αν κάποιος/α… διαφωνεί έντονα! Ίσως πάλι να γίνουν μετατροπές στο σπίτι σου, που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής σου, πρόσεξε ωστόσο για το ενδεχόμενο μιας πυρκαγιάς.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Αφροδίτη απέναντί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επωφελούς συνεργασίας, ενώ σου προσθέτει αρκετούς «πόντους» και στην κοινωνική σου παρουσία, ίσως μάλιστα να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου σου ανοίγει δρόμους και σου δίνει πληροφορίες μέσα από ευτυχείς συμπτώσεις, που δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις. Επιπλέον τροφοδοτεί το «άνοιγμα» του μυαλού σου, ίσως και την συμμετοχή σου σε έναν εντατικό κύκλο επιμόρφωσης- Αν τώρα σου προκύψουν και κάποια... παρατράγουδα με συγγενείς, είναι ευκαιρία να δείξεις την δύναμή σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο συνηγορεί σε μια αισθητή βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου και σου δίνει χρόνο για να ξεκουραστείς, μακριά από σκοτούρες. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις την συντροφιά ενός pet, πρόσεξε όμως την διατροφή σου αφού έχεις την τάση να «εξοκείλεις». Παράλληλα, ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει την έμπνευση και την τύχη για να αποκτήσεις «εδώ και τώρα» αυτά που επιθυμείς, ίσως μάλιστα να κερδίσεις κάτι που διεκδικούν πολλοί. Δεν έχεις λοιπόν παρά να δοκιμάσεις την τύχη σου στο «επιχειρείν» αλλά και σε καθαρά «τυχοδιωκτικές» εφορμήσεις!

Ιχθύες
Γενικά: Με τον Δία στο ζώδιο σου να γίνεται πιο... αποφασιστικός, μπορείς κι εσύ να πετύχεις το καλύτερο για σένα, άμεσα και γρήγορα, τολμώντας εκεί που οι άλλοι διστάζουν κι όποιο ρίσκο πάρεις θα σου βγει. Φαίνεται μάλιστα να είσαι κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία και δεν χρειάζονται ιδιαίτερα προσόντα αφού η τύχη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις υποθέσεις σου Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να περάσεις όμορφα, ίσως μάλιστα πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ σε προικίζει και με την… δική της τύχη σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα!


astrology.gr