MY KTEO

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου φέρνει τύχη και έξτρα κέρδη… παντού αφού η μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσεις αλλά και να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, ανεξάρτητα με το ότι μπορεί να προβείς και σε κάποιες επιπολαιότητες. Χαρές και ικανοποιήσεις μπορεί να σου έρθουν κι από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό, ενώ σε παραπέμπει και σε μια κρυφή πράξη μέσω της οποίας θα παρακάμψεις κάθε εμπόδιο, χωρίς να δώσεις στόχο. Επιπλέον αν έχεις κάποια εκκρεμή υπόθεση στα εργασιακά σου, θα λυθεί με ανάλογο τρόπο.

Ταύρος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Λέοντα συνηγορεί σε ευχάριστες εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις και διάφορα για το σπίτι ή να λάβεις μια βοήθεοα από τους οικείους σου. Αν πάλι φιλοξενηθείς κάπου, θα περάσεις σούπερ, ζώντας και κάποιες πολύ ερωτικές στιγμές. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σου ανοίγει τον δρόμο για νέες γνωριμίες και μάλιστα με άτομα που παρότι υπερβάλλουν... κατά τι, είναι «στα μέσα και στα έξω» και απομένει να υλοποιήσουν έστω και τα μισά από αυτά που σου υπόσχονται! Μπορεί ακόμη να ωφεληθείς από φίλους ή την συμμετοχή σου σε έναν συλλογικό φορέα.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να εμφανίσεις τα πράγματα όπως... θέλουν να τα δουν οι άλλοι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.. Επιπλέον ένα σχέδιό σου μπορεί να προχωρήσει με την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ανεξάρτητα με το κατά πόσο όλα αυτά που του έχεις πει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Εξ άλλου δεν θέλει και πολύ για να λάβεις μια τιμητική διάκριση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί τα ταξίδια και τις εξόδους σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κι ένα μέσον που αναβαθμίζει την επικοινωνία σου. Μπορεί επίσης να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή μια χαρά από συγγενικό σου πρόσωπο.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σου ανοίγει διαύλους επικοινωνίας -ίσως και «πόρτες» στο εξωτερικό, ενώ μια καλή είδηση θα σε κάνει να... πανηγυρίσεις! Επιπλέον προωθείται υπέρ σου ένα θέμα σπουδών, ενώ μπορεί να δεις καλό κι από έναν συγγενή ή γείτονά σου. Αν πάλι την αξιοποιήσεις με ένα ταξίδι ή μια εκδρομή δεν θα σου... κακοπέσει, ίσα-ίσα που θα περάσεις τέλεια! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα μπορείς να ελπίζεις σε επιπλέον έσοδα ή χρηματοδοτήσεις, θα σου είναι δύσκολο ωστόσο να αποταμιεύσεις, αντίθετα το πιθανότερο είναι να εξανεμίσεις το πλεόνασμά σου προκειμένου να μην στερηθείς τίποτα!

Λέων
Γενικά: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου γοητεύεις τα πλήθη, ίσως όμως να βγει στην φόρα και η… ματαιοδοξία σου! Επιπλέον η επιπολαιότητά σου σε συναισθηματικά ζητήματα μπορεί να προκαλέσει επικριτικά σχόλια, αν όμως εσύ περνάς και νιώθεις καλά, λίγο σε μέλλει. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς διώχνει μακριά κάθε οικονομική έγνοια και είτε αυτό οφείλεται στα αυξημένα έσοδά σου ή σε μια χρηματοδότητση που θα λάβεις, είτε πρόκειται απλά για μια δική σου αισιόδοξη διάθεση, που.. δεν καταλαβαίνει από προβλήματα! Από εκεί και ύστερα βέβαια, το πιθανότερο είναι να αρχίσεις τις σπατάλες στα πλαίσια μιας καλής ζωής.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου ευνοεί τις συνεργασίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να επωφεληθείς από την επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου. Αν πάλι κάποιος/α φανεί στα μάτια σου επιπόλαιος/η, μην αρχίσεις την κριτική και τις ηθικολογίες, αφού θα... φας ήττα με όλα αυτά που θα πετύχει! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, βοηθώντας σε να μάθεις πράγματα, γύρω από προσωπικές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να σε απαλλάξει από ευθύνες, δίνοντας σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για να φροντίσεις τον εαυτό σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί στο να εξαφανιστούν οι εντάσεις και τα προβλήματα στην δουλειά σου και ανεξάρτητα με το ότι όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι...απατηλή ως προς το τι συμβαίνει πραγματικά, θα σου δώσει «ανάσες». Ίσως πάλι να διαφύγεις ευθυνών, χωρίς πρόβλημα, όσον αφορά όμως την δίαιτά σου, μάλλον θα... εξοκείλεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ενώ δρομολογεί και την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, όχι για να σκοτιστείς και να λύσεις προβλήματα αλλά για να διασκεδάσεις...

Σκορπιός
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να πετύχεις σχετικά εύκολα κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε δύσκολο, ίσως μάλιστα να σε στηρίξουν και ισχυρά πρόσωπα. Καλό είναι όμως να μην μείνεις στις υποσχέσεις αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα την στήριξη τους, όπως επίσης να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημά σου, όσο ακόμη είναι «ζεστό». Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να επισφραγίσει την διάκριση ή την πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου, ευνοεί όμως κι εσένα σε ένα προσωπικό σου ζήτημα. Από εκεί και ύστερα αν «το τερματίσεις» ως προς την αναζήτηση ηδονών, είναι... αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει μια γόνιμη κινητικότητα στις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια μίσθωση ή ρύθμιση. Επιπλέον, μπορεί να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου αλλά και να μεταβείς εσύ σε μια διαφορετική «έδρα», στα πλαίσια μιας γιορτής. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα κάνει την καθημερινότητά σου πολύ πιο ενδιαφέρουσα μέσα από ποικίλες συναναστροφές, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Ευνοείται ακόμη η αγορά ρούχων και αξεσουάρ, ενώ αναμένεται να λάβεις μια –τουλάχιστον- ευχάριστη είδηση!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε κάνει να νιώθεις πλήρης σε χρήματα και αισθήματα, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση ή δανεικά, θα διευκολύνει το έργο σου. Καλό είναι βέβαια να σου μείνει και τίποτα στο χέρι, αφού σήμερα ακόμη κι εσύ θα «λυγίσεις» μπρος στην καλοπέραση! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αφού θα βρεις την μέγιστη δυνατή ανταπόκριση, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διαφημιστείς ή να προωθήσεις το έργο σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις εργαλεία ή εξοπλισμό, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

Υδροχόος
Γενικά: Με την Αφροδίτη απέναντί σου, η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και να δικτυωθείς όπου και όπως επιθυμείς, αφού έχεις την στήριξη των άλλων. Κι αυτό μπορεί να γίνει ευκολότερα κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης στην οποία παρευρίσκονται σημαίνοντα πρόσωπα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις κι άλλες εναλλακτικές ως προς τα έσοδά σου ή να τα... κρύψεις.  Ίσως πάλι να σου χαρίσουν κάτι ή να κερδίσεις από ένα λάθος που θα γίνει, σε κάθε περίπτωση όμως θα ξοδέψεις τα χρήματά σου για να ζήσεις τις απολαύσεις της ζωής!

Ιχθύες
Γενικά: Με την χορηγία του Δία, η Σελήνη στο ζώδιό σου συνηγορεί στο να διευθετηθεί εύκολα οτιδήποτε σε απασχολεί, ενώ ένα «λάθος» ή ένα προαίσθημα θα σου βγει σε καλό. Επιπλέον βέβαια μπορεί να προβείς σε σπατάλες... κραιπάλες κι επιπολαιότητες, αδυνατώντας να αποδεχθείς κανόνες και περιορισμούς! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου αλλά και να καρπωθείς μια εξυπηρέτηση στην δουλειά σου ή να επωφεληθείς από μια επαγγελματική ευκαιρία. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και σε ζητήματα υγείας, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα pet.


astrology.gr