Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να πιεστείς για να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που συνδέονται είτε με ένα φιλικό σου άτομο, είτε με μια συλλογική προσπάθεια, να ξέρεις όμως πως ότι προσφέρεις δεν θα «πιάσει τόπο», ίσως μάλιστα να απογοητευθείς από την επικριτική υποδοχή των παρεμβάσεών σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη τονίζει την διάθεση σου τόσο να μάθεις καινούρια πράγματα, όσο και να διαδώσεις-συζητήσεις τα δικά σου σχέδια. Επιπλέον, θα βρεις τον τρόπο να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά σου, ίσως όμως να σε… προλάβουν αυτά!

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να ανταποκριθείς σε καθήκοντα και υποχρεώσεις, που μπορεί να είναι και… άλλων, χωρίς να υπολογίζεις σε εξωτερική βοήθεια παρά μόνον στις δικές σου προσπάθειες. Αν όμως δεν θέσεις εκεί που… πρέπει τα όριά σου, ίσως να συνειδητοποιήσεις σύντομα ότι κάποιος/α απλά σε χρησιμοποιεί. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμοχλεύει επιθυμίες, ανάγκες και οικονομικά ζητήματα και δεν έχεις παρά να ρωτήσεις για να μάθεις τι είναι αυτό που σε συμφέρει περισσότερο. Τσέκαρε ωστόσο τις πηγές σου, αφού υπάρχει και το «ράδιο αρβύλα»!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει μια διαρκή «αλλαγή παραστάσεων» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενδέχεται ωστόσο να υπάρξουν εξελίξεις στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου κι όχι άμεσα στην δική σου. Όσον αφορά πάλι σε ταξίδια ή/και «ξεπορτίσματα»… ανάθεμα τον Κρόνο, αφού η σύνοδός του με την Αφροδίτη σε παραπέμπει σε εξελίξεις που απέχουν πολύ από το να είναι ευχάριστες. Το διάβασμα πάντως όχι μόνο επιτρέπεται αλλά… επιβάλλεται! Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο φαίνεται να αντιμετωπίζει θέματα, μπροστά στα οποία δεν γίνεται να αδιαφορήσεις.

Καρκίνος 
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις αγορές σου, αφού μπορεί να «φορτωθείς» με σκάρτα ή ελαττωματικά προϊόντα. Επιπλέον αν σου ζητηθούν δανεικά και τα δώσεις, θεώρησέ τα ως… χαμένα! Αντίθετα όμως μπορείς να «τρέξεις» μια σημαντική πώληση, που θα σου δώσει την δυνατότητα να κλείσεις κάποιες «τρύπες». Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει περισσότερες δουλειές, με κίνδυνο ωστόσο να «βολοδέρνεις» ανάμεσα στο ένα και το άλλο, ειδικά αν «πάσχεις» σε θέματα οργάνωσης. Πρόσεξε βέβαια και την υγεία σου αφού είναι σε ευαίσθητη φάση.

Λέων
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σε βάζει -θες δεν θες- να ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων, η ανταπόκριση ωστόσο δεν θα είναι αυτή που περιμένεις, αντίθετα το πιθανότερο είναι να σου ασκηθεί αυστηρή κριτική από έναν συνεργάτη ή τον κοινωνικό σου περίγυρο, κάτι που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα αλλά και να αναδείξει προβλήματα που τόσο καιρό ήταν «κάτω από το χαλί». Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη καταβάλει μια φιλότιμη προσπάθεια να περάσεις όμορφα κοντά σε θαυμαστές ή θαυμάστριές σου, ας όψεται όμως ο Κρόνος που σου… κόβει την τύχη!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει… κίνηση στο σπίτι, αν όμως σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα, ισχύει το «όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει»! Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, η μέρα θα αποδειχθεί περισσότερο κουραστική από όσο υπολόγιζες και καλό είναι να μοιράσεις έγκαιρα τις δουλειές ανάλογα με τις δεξιότητες του καθενός. Αν όμως τα πάρεις όλα επάνω σου τότε θα μείνεις με το παράπονο ότι εσύ κοπιάζεις κι οι άλλοι… κάθονται! Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις μια δίαιτα ή/και να περιορίσεις συνήθειες που σε βλάπτουν.

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου δοκιμάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Αν όμως απογοητευθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, το «μήνυμα» είναι ότι αν δώσεις «χώρο», απλά σου ζητάνε κι άλλο! Επιπλέον δεν πρέπει να επενδύσεις σε άτομα ή προοπτικές αφού τα αποτελέσματα θα είναι πολύ φτωχά, ούτε και να ενθουσιάζεσαι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη θα… ήθελε να εξέλθεις χωρίς περιορισμούς, δεδομένων των συνθηκών όμως μάλλον θα πρέπει να βολευτείς με τα λίγα, δηλαδή στην… παρηγοριά του διαδικτύου ή/και του τηλεφώνου!

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου αναδεικνύει πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου και αφού μια στενοχώρια θα την... πάρεις φρόντισε τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ορίζοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του καθενός. Επιπλέον καλείσαι να διευθετήσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου, με την σωστή πληροφόρησή σου να είναι το «κλειδί» μιας επιτυχημένης αγοράς ή επένδυσης. Υπάρχει ωστόσο σοβαρό ενδεχόμενο να ξοδευτείς για όχι και τόσο… σοβαρούς λόγους!

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, αυτό που θες είναι να «πετάξεις» μακριά από κάθε τι το μίζερο, φαίνεται όμως ότι δύσκολα θα βρεις συμπαραστάτες, ίσως μάλιστα να υποστείς και μια αυστηρή κριτική για τις επιλογές σου. Τι κρίμα να είσαι παιδί και να μην σε αφήνουν να παίξεις αλλά σου έτυχε κι αυτός ο παλιο-Κρόνος, που θέλει να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι! Επιπλέον, η σύνοδος του με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει έκτακτες υποχρεώσεις, ενώ αν ταξιδέψεις, καλό είναι να γίνει για επαγγελματικούς λόγους, αφού κάθε απόπειρά σου να το συνδυάσεις με διασκέδαση, θα «σκοντάψει».

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σηματοδοτεί μια συνετή οικονομική διαχείριση από την πλευρά σου αλλά και κέρδη από μια πώληση ή την αξιοποίηση ενός στοκ. Ίσως βέβαια να υπάρξει και μια έκτακτη ανάγκη, που θα σε βάλει σε δίλημμα, όχι απαραίτητα δική σου αλλά κάποιου/ας του στενού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη βγάζει στο φως μυστικά αλλά και πλευρές της «εσωτερικής» ζωής σου, με τα όνειρα και τις απωθημένες καταστάσεις να δίνουν τον… ρυθμό! Επιπλέον, σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου.

Υδροχόος
Γενικά: Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για πολλούς… ενθουσιασμούς, ίσα-ίσα που μπορεί να «σου κοπούν τα φτερά» με όλα αυτά που θα γίνουν ή… δεν θα γίνουν! Δώσε λοιπόν προτεραιότητα στην επίλυση των όποιων προβλημάτων, αφού έτσι κι αλλιώς θα τα βρεις μπροστά σου, Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη εμπλουτίζει την ζωή σου με γνωριμίες «παντός καιρού», ενώ είναι πιθανό να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες απόψεις με φίλους/ες και γνωστούς/ες, μένει όμως να βγει και κάποιο πρακτικό όφελος απ’ όλα αυτά.

Ιχθύες
Γενικά: Αν αναζητάς τρόπους για να επεκτείνεις την δράση σου, με την Σελήνη στον Τοξότη δεν έχεις παρά να στείλεις το μήνυμα σε όποιον/α έχει τα μέσα για να συνδράμει στο έργο σου, ενώ ένα ακόμη «όπλο» σου είναι και το διαδίκτυο. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να αναδεικνύει μεταξύ άλλων θέματα υγείας, που η αφετηρία τους ανάγεται σε μια περίοδο που πιέστηκες υπέρ το δέον, το σωστό θα ήταν να κάνεις πρώτα μια «στάση» ως προς τις εξωτερικές δράσεις σου κι ύστερα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Επιπλέον, μια προσωπική υπόθεσή σου θα σε «φορτώσει» ψυχολογικά.


astrology.gr