MY KTEO

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί μηδενιστικές σκέψεις αλλά και καταστάσεις και το θέμα είναι να αφήσεις πίσω σου τα παλιά, κάτι που σημειολογικά μπορεί να «σφραγιστεί» με ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στον χώρο σου και τα πράγματά σου. Ίσως βέβαια να βιώσεις και κάποιες δύσκολες καταστάσεις μέσω ενός οικείου σου προσώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις και τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να κάνεις όσες... τρέλες λαχταράει η ψυχή σου! Ίσως όμως και να απορήσεις από την αλλαγή στάσης ενός φίλου ή μιας φίλης που άλλα σου έλεγε και άλλα κάνει.

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο να... ταλαιπωρεί τις σταθερές σου η μια λύση είναι να κάνεις υπομονή μέχρι να εξαφανιστούν από το προσκήνιο οι «προβοκάτορες»! Έχεις όμως και την επιλογή να αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους, έτσι για να μην σε παίρνουν ως δεδομένο/η! Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα είναι πιθανό να λάβεις μια άσχημη είδηση ή να έχεις ένα κακό συναπάντημα, ειδικά αν βρεθείς σε άγνωστο περιβάλλον. Επιπλέον στις διαδικτυακές συναλλαγές σου κάποιος/α ή... κάτι θα προσπαθήσει να σε παγιδέψει, ενώ μπορεί να στερηθείς και των υπηρεσιών ενός μέσου που χρησιμοποιείς..

Δίδυμοι
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα όσο πιθανό είναι να ωφεληθείς από απώλειες τρίτων ή να λάβεις ένα κληροδότημα, άλλο τόσο είναι να χάσεις χρήματα εξ αιτίας ενός πάθους ή μιας εμμονής σου. Επιπλέον σε φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, τσέκαρε για τις παγίδες που μπορεί να κρύβει μια προτεινόμενη ρύθμιση. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο διεγείρει την περιέργειά σου γύρω από θέματα που αφορούν είτε στην δική σου ζωή, είτε σε υποθέσεις τρίτων Το πιο ουσιαστικό όμως για σένα θα ήταν να επικεντρωθείς στην επιμόρφωσή σου για τα... περίεργα και παράξενα του κόσμου τούτου!

Καρκίνος 
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, αν δεν έχεις κάτι για να ερευνήσεις πέρα από τα προσωπικά σου, το μυαλό σου μπορεί να «κολλήσει» σε μια όλως διόλου απαισιόδοξη προοπτική ή να  «μαυρίσει» η ψυχή σου με αρνητικές σκέψεις. Ίσως βέβαια να πέσεις όντως θύμα κακόβουλων ενεργειών από άτομο του περιβάλλοντός σου ή έναν συνεργάτη σου Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, με τις εξελίξεις να κινούνται συχνά πέρα από κάθε λογική γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε. Ίσως βέβαια να προβείς κι εσύ σε μια καταναλωτική «τρέλα»

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν διαρκώς και τελικά εκείνο που σε συμφέρει να κάνεις είναι να παραμείνεις παρατηρητής των εξελίξεων, χωρίς να πάρεις πάνω σου κάποια υπόθεση. Αν πάλι σου έρθει η... κεραμίδα, κράτησε την αξιοπρέπειά σου! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί υπόγειες διεργασίες γύρω σου και το βασικό ζητούμενο είναι το να τις εντοπίσεις έγκαιρα, χωρίς όμως να ακολουθήσεις αντίστοιχες ανήθικες πρακτικές. Επιπλέον, αν χαλάσει κάτι ή μια δουλειά σου, το πρόβλημα δεν είναι επιφανειακό κι έχει... βάθος!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε αλλαγές στα εργασιακά σου. Επιπλέον, η υγεία σου ζητά την προσοχή σου αλλά όχι με τον συνήθη τρόπο, αφού οι... ιδιαίτερες καταστάσεις απαιτούν κι ανάλογη αντιμετώπιση! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου φιλίες ή/και παρέες, που λειτουργούν τοξικά για σένα, ενώ αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια σίγουρα υπάρχουν από πίσω πράγματα που... δεν θα ήθελες να ξέρεις αλλά για την δική σου προστασία πρέπει να τα μάθεις! Ίσως όμως να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν φίλο ή μια φίλη.

Ζυγός
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, πολλά από αυτά που συμβαίνουν στην ζωή σου είναι κατευθυνόμενα από κακόβουλα άτομα ή από «σκοτεινούς» κύκλους και καλά θα κάνεις να είσαι πιο καχύποπτος/η Επιπλέον, αν δεις πως «δεν σου κάθεται» μια υπόθεση καριέρας, μην επιμείνεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί στο να ζήσεις έστω και για μια φορά ιδιαίτερες και σπάνιες στιγμές στην ζωή σου, θα πρέπει όμως να έχεις και την ανάλογη... έλλειψη φραγμών ή την απαιτούμενη ελευθερία κινήσεων, αφού αλλιώς μάλλον με κακόγουστο αστείο θα μοιάζουν όλα αυτά που θα σου τύχουν.

Σκορπιός
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα η σκέψη σου γίνεται ακόμη πιο διερευνητική, καταλαβαίνεις ωστόσο ότι άλλο πράγμα είναι να ψάχνεις για να βρεις απαντήσεις στα μυστήρια του κόσμου τούτου κι άλλο να παραβιάζεις τα προσωπικά δεδομένα κάποιου/ας για να βρεις αυτό που.... φοβάσαι πως θα βρεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει... τρελά πράγματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου και η μια λύση είναι να μην τα πάρεις στα σοβαρά. Μπορείς ωστόσο να προλάβεις να κάνεις πρώτος/η τις extreme αλλαγές σου, αφήνοντας τους άλλους με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε μια μάλλον απρόβλεπτη καθημερινότητα, με δεδομένο όμως το «παιχνιδιάρικο» πνεύμα σου, μάλλον θα την... γλεντήσεις! Αν βέβαια σε πιάσει το σοβαρό και το οργανωτικό σου, μάλλον διάλεξες λάθος στιγμή. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί οικονομικές συναλλαγές που έχουν κάτι το μεμπτό ή ύποπτο κι αν κάποιος/α σου δώσει ένα θα είναι για να πάρει δέκα, ίσως μάλιστα να «πατήσει» πάνω σε ένα πάθος ή απωθημένο σου κι εσύ να την... πατήσεις χοντρά! Επιπλέον, αν χάσεις κάτι, να ξέρεις ότι έφυγε δια παντός και μην προσπαθήσεις να το ξανακερδίσεις. .

Αιγόκερως
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σου... λέει «ψάξε για να βρεις τι υπάρχει από πίσω», χωρίς όμως να γίνεις εκ προοιμίου καχύποπτος/η με όλους και με όλα ή/και να «βυθιστείς» στην απαισιοδοξία. Κατά τα άλλα βέβαια, σηματοδοτεί μάλλον λυπηρές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και επειδή κάποια πράγματα δεν ξεγίνονται, δεν έχει νόημα να «κολλάς» σε αυτά. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο τίθεται σε αμφισβήτηση και η ομαλή πορεία των οικονομικών σου, ίσως όμως να προβείς κι εσύ σε κάποιες «εξεζητημένες» επιλογές πολυτελείας, την ώρα που σου λείπουν κάποια βασικά.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει το έναυσμα για να «τρέξεις» ένα πρωτοποριακό εγχείρημα, ίσως όμως να το κάνεις με έναν ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο ή/και να περιπέσεις σε «χοντρές» αντιφάσεις. Μπορεί βέβαια να σου συμβεί εσένα κάτι σπάνιο που θα «σε στείλει». Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα είναι βέβαιο ότι κάποιος/α σε κακολογεί, να προσέχεις μάλιστα και το... κακό το μάτι, ίσως όμως να ταλαιπωρήσεις κι εσύ την υγεία σου με μια ανθυγιεινή επιλογή. Επιπλέον στο εργασιακό σου περιβάλλον γίνονται μυστικές διαβουλεύσεις που τα αποτελέσματά τους θα φανούν εν ευθέτω χρόνω.

Ιχθύες
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί την επαφή σου με άτομα που δεν έχουν αγνές προθέσεις απέναντί σου. Επιπλέον είναι εύκολο να παρασυρθείς από ένα πάθος σου. Ίσως πάλι κληθείς να διερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης, στην οποία... δίκαια ή άδικα εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια ξαφνική ανάδυση περιεχομένων του υποσυνειδήτου σου, ίσως μάλιστα να δεις κι ένα παράξενο όνειρο. Όσον αφορά δε το... αγαπημένο σου παρασκήνιο, μάλλον πρέπει να εμπιστευθείς περισσότερο τους «εχθρούς» παρά τους φίλους σου!


astrology.gr