MY KTEO

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Ευγενία Σαμαρά: Αποκαλύπτει αν είναι έγκυος!

Μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Ευγενία Σαμαρά. Τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κρατάει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Έρωτας μετά».


Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Ευγενία Σαμαρά μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική.

Μια πρόσφατη ανάρτηση, ωστόσο, της όμορφης ηθοποιού φαίνεται πως ήταν αρκετή για να φουντώσει τις φήμες πως βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η Ευγενία πόζαρε στον φακό χαμογελαστή, κρατώντας την λίγο φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά:  «Genesis -Πως γίναμε έτσι ρε εσύ; -Εγώ ίδιες μας βλέπω. (το ποστ αυτό έχει φιλοσοφικές προεκτάσεις)» .

Οι followers της δεν το άφησαν αυτό ασχολίαστο, με αρκετούς να την ρωτούν ανοιχτά αν είναι έγκυος. Η ίδια, βλέποντας τον ντόρο που προκλήθηκε κάτω από την φωτογραφία της, την οποία «ανέβασε» για να τρολάρει τον εαυτό της και τα κιλά που πήρε τις μέρες αυτές που είναι κλεισμένη στο σπίτι της, δεν δίστασε να απαντήσει δημόσια.

Με χιουμοριστικά διάθεση, έγραψε σε μια διαδικτυακή της φίλη: «Ναι, σε τετράδυμα» , ενώ σε άλλη ξεκαθάρισε: «Όχι, δεν είμαι!» .



govastileto.gr