MY KTEO

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚριόςΚριέ μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις ρότα σε ένα οικονομικό σου πλάνο.
Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργεί ανησυχία και σου λέει να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη διευθέτηση των οικονομικών σου. Στις 8/4 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου(Κριού-Ζυγού) στη 18η μοίρα θα σου δείξει πως κάποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και τώρα είναι η ώρα να κλείσουν. Στις 11/4 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου θα βοηθήσει την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Ταύρος: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια για αυτό επένδυσε χρόνο και προσοχή σε ανθρώπους που μπορούν να μειώσουν αυτό το συναίσθημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 θα σε οδηγήσει να λύσεις εδώ και τώρα εκκρεμότητες του παρελθόντος είτε σε προσωπικό είτε σε εργασιακό επίπεδο. Η γνώμη ενός αγαπημένου σου προσώπου θα παίξει ρόλο στις αποφάσεις σου. Στις 11/4 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού δείχνει μυστικές επαφές και συζητήσεις.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα το τρίγωνο που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο μιλάει για εξωτερίκευση των συναισθημάτων σου και αισθηματικές επιτυχίες! Επίσης δείχνει νέα ενδιαφέροντα και φλερτ στον ορίζοντα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 8/4 στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνει πως μπορεί να ανυπομονείς να «ξεμπερδέψεις» από μία αισθηματική ιστορία, όμως καλό θα ήταν να σκεφτείς πολύ καλά πριν αποφασίσεις. Στις 11/4 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στα ζητήματα σου η γνώμη των φιλικών σου προσώπων.

Καρκίνος: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, τα παράπονά σου, τον εκνευρισμό σου και τη χαρά σου! Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να μην βρεις τον κατάλληλο τρόπο για όλα τα συναισθήματα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε κοντινά σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού σε αναγκάζει να πάρεις αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Στις 11/4 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού εγκαινιάζει ένα διάστημα με πολλές συζητήσεις με αφορμή τη δουλειά.

Λέων: Λέων μου αυτή την εβδομάδα το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο υπόσχεται ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Η επικοινωνία με ανθρώπους που πάντα κάτι έχεις να πεις μαζί τους είναι απαραίτητη αυτή την εβδομάδα! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 μπορεί να σου αλλάξει γνώμη για κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Στις 11/4 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού και υπόσχεται πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις ξανά με ανθρώπους που έχεις απομακρυνθεί!

Παρθένος: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο υπόσχεται «διευκολύνσεις» στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Επίσης υπόσχεται βοήθεια σε δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες ρουτίνας οι οποίες έχουν αρχίσει και αυξάνονται τις τελευταίες ημέρες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 μπορεί να δημιουργήσει ένταση κάποιες στιγμές, η οποία θα χαλάσει έστω και προσωρινά τη διάθεσή σου. Από τις 11/4 που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις αυτά που σε ενοχλούν.

Ζυγός: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό δείχνει πως θα προκύψουν ευχάριστες συζητήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Από την άλλη το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παράπονα τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν ένταση ακόμα και σε μία καλή σχέση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 8/4 στον άξονα Κριού-Ζυγού σου λέει να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί αξεπέραστο ζήτημα σε μία συνεργασία. Από τις 11/4 που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως την επόμενη περίοδο η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Σκορπιός: Αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους έντονα συναισθήματα τα οποία θα έρθουν στο προσκήνιο υπό το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο. Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει κτητική διάθεση προς όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όμως θα πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες μιας και η συμπεριφορά σου ενδεχομένως να είναι αρκετά πιεστική προς εκείνους. Σε αυτό συνηγορεί και το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο το οποίο δείχνει ένταση, εκνευρισμό και ανατροπές. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 θα σου δημιουργήσει κούραση η οποία θα προέρχεται από αυτά που σκέφτεσαι, καθώς το μυαλό σου λειτουργεί υπερωρίες κάνοντας σενάρια. Στις 11/4 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις και να εκλογικεύσεις τις ανησυχίες σου.

Τοξότης: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο σου δείχνει πόσο σημαντικές είναι. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα χαλάσει για λίγο το όμορφο κλίμα καθώς μπορεί να ανατρέψει κάποια πράγματα που έχεις δεδομένα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 μπορεί να βοηθήσει ένα αισθηματικό ζήτημα, όμως για να φτάσεις σε αυτό θα πρέπει να αναγνωρίσεις το δικό σου μερίδιο ευθύνης στα πράγματα. Στις 11/4 του Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού και θα είναι πιο εύκολο για εσένα να βρεις λύσεις σε προσωπικά ζητήματα.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα δραστηριοποιηθείς περισσότερο σε ζητήματα που σχετίζονται με εργασιακές υποχρεώσεις, project και αλλαγές στη δουλειά. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως μπορεί να έχεις αρκετή δουλειά αυτές τις ημέρες, όμως θα ανταμειφθείς παραπάνω για αυτήν. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό για θέματα του αισθηματικού τομέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 8/4 στον άξονα Κριού-Ζυγού θα στρέψει για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον σου στη δουλειά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παράπονα στο σπίτι.

Υδροχόος: Υδροχόε μου η εβδομάδα έρχεται με αντικρουόμενα συναισθήματα για εσένα καθώς από τη μία το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου χαρίζει ενέργεια και καλή διάθεση. Από την άλλη το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει ανατροπές. Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να βασίζεσαι μόνο στις δικές σου δυνάμεις για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις καθώς οι άλλοι μπορεί να αθετήσουν τις υποσχέσεις τους και αυτό θα αποτελέσει μία πηγή εκνευρισμού για εσένα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 δείχνει πως μπορεί να στεναχωρήσουν κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Από τις 11/4 που ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις παρεξηγήσεις.

Ιχθύες: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναπολεί ευχάριστες αναμνήσεις του παρελθόντος για αυτό το λόγο θα αρνείσαι πεισματικά να αναλάβεις οτιδήποτε σχετίζεται με δουλειές, υποχρεώσεις και ζητήματα της καθημερινότητας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα ξυπνήσει έντονα συναισθήματα. Από την άλλη το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 8/4 στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά σου ζητήματα και να μην αφήσεις πλασματικές ανάγκες να σε παρασύρουν σε άσκοπες αγορές. Στις 11/4 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού και θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις καλύτερα οτιδήποτε σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα.


www.myastro.gr