MY KTEO

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Πανσέληνος συνηγορεί στην επαγγελματική άνοδο σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από την συμπάθεια που σου δείχνει ένα ισχυρό πρόσωπο ή από την... μεροληπτική στάση υπέρ σου ενός μέλους της οικογένειάς σου. Επιπλέον, αν σκοπεύεις να απευθυνθείς σε μεγαλύτερο κοινό, θα έχεις την ανταπόκριση που ζητάς. Παράλληλα, ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ευτυχείς συμπτώσεις, που σε ενθαρρύνουν να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου, ακόμη κι αν δεν έχεις τα... προσόντα, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια παρασκηνιακή βοήθεια ή να αποκαλυφθεί την τελευταία στιγμή κάτι που θα σε έβλαπτε.

Ταύρος
Γενικά: Η Πανσέληνος προσφέρεται για έξοδο προς... κάθε κατεύθυνση αλλά και για επαφές ποικίλου χαρακτήρα, αφού συνηγορεί τόσο σε ευχάριστες ή ξένοιαστες στιγμές, όσο και σε σοβαρές συζητήσεις με επαγγελματική προοπτική. Ίσως μάλιστα να δρομολογηθούν και ένα, δύο, τρία... πολλά ταξίδια, το καθένα με τον σκοπό του! Παράλληλα, ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σου φέρνει πολλές νέες γνωριμίες, με τις περισσότερες μεν να μην έρχονται να προσθέσουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή σου, πέρα από χαριεντισμούς, υποσχέσεις και παχιά λόγια, μια από αυτές όμως σίγουρα αξίζει τα... λεφτά της!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Πανσέληνος συνηγορεί στο να γίνεις πιο χαλαρός/η στην διαχείριση των χρημάτων σου, αποκτώντας αγαθά που μπορεί να χρειάζεσαι, μπορεί και... όχι, σημασία όμως έχει το ότι θα το ευχαριστηθείς! Εξ άλλου δεν αποκλείεται να λάβεις και μια οικονομική τονωτική ένεση κι είναι γνωστό ότι τα λεφτά των άλλων ξοδεύονται... ευκολότερα! Παράλληλα, ο Δίας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί «τυχερά» κι ευκολίες, ενώ ευνοούνται τόσο τα ζητήματα καριέρας, όσο και τα οικογενειακά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις μια σημαντική στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο, είτε την αξίζεις πραγματικά, είτε... όχι!

Καρκίνος 
Γενικά: Παρά τις συναισθηματικές αδυναμίες σου που βγάζει «φόρα παρτίδα» ή και... εξ αιτίας αυτών, η Πανσέληνος σε κάνει ακόμη πιο αποδεκτό από τους άλλους, μέσα από μοιράσματα και η συμπαράστασή τους σε όλα τα επίπεδα είναι το ουσιαστικό κέρδος σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση που σε απελευθερώνει ή διευρύνει τις προοπτικές σου. Παράλληλα, ο Δίας στον 9ο ηλιακό οίκο σου θα σου φέρει μια καλή είδηση ενώ συνηγορεί σε μετακινήσεις ή επαφές ψυχαγωγικού χαρακτήρα, όπου θα περάσεις «ζωή και κότα». Επιπλέον, ένας συγγενής σου θα σου κάνει ένα δώρο ή μια μεγάλη διευκόλυνση.

Λέων
Γενικά: Η Πανσέληνος σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα στην δουλειά σου και κάποια στιγμή μπορεί να γίνεις «χίλια κομμάτια», για να τα προλάβεις όλα, ο κόπος όμως δεν θα πάει χαμένος. Επιπλέον, μπορεί να βρεθεί λύση για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί, ίσως μάλιστα να απολαύσεις και υπηρεσίες ευεξίας σε μια... πριβέ φάση! Παράλληλα ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις με εύκολο τρόπο κάτι που θες πολύ, από εκεί και ύστερα όμως τίθεται θέμα διαχείρισης, αφού δεν θες και πολύ για να αρχίσεις να σκορπάς τα λεφτά σου χάριν εντυπωσιασμού!

Παρθένος
Γενικά: Η Πανσέληνος συνηγορεί στο να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα, μένει ωστόσο να «δεις» και την πιο συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων αφού η ζωή δεν είναι μόνον δουλειές και... εκλογικεύσεις! Επιπλέον δεν αποκλείεται να χαρείς από την προσωπική ή επαγγελματική πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου αυξάνει τον δείκτη της αποδοχής σου, φέρνοντας συνάμα «αβανταδόρικες» προτάσεις κι ευκολίες. Άν όμως αρχίσεις να ψειρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις, η ευκαιρία σου θα χαθεί.

Ζυγός
Γενικά: Με την Πανσέληνο να συνδυάζει επαγγελματικές και οικογενειακές προτεραιότητες, μπορεί να πετύχεις «με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια», ίσως μάλιστα να δεχθείς και μια «διακεκριμένη» επίσκεψη, που θα σε κάνει να… καμαρώνεις! Σε κάθε περίπτωση, η ημέρα προσφέρεται για εκδηλώσεις και «βεγκέρες», αφού όπου κι αν βρεθείς θα γίνεις το πρόσωπο της ημέρας ή της... βραδιάς! Παράλληλα, ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να απαλλαγείς προσωρινά από ευθύνες και καθήκοντα, απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σου, αν όμως ξεκινήσεις κάτι τα οφέλη σου θα είναι πολύ περισσότερα.

Σκορπιός
Γενικά: Η Πανσέληνος συνηγορεί σε... απανωτά ξεπορτίσματα με τον χρόνο σου να μοιράζεται ανάμεσα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν και στα... άλλα που σε ευχαριστούν! Επιπλέον, η επαφή σου με συγγενείς ή γείτονες αποκτά έναν πιο δημιουργικό ή/και παραγωγικό χαρακτήρα, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα μέσον για να κάνεις τις δουλειές σου. Παράλληλα, ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου, σηματοδοτεί περισσότερες όμορφες στιγμές κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά θα χαρείς από μια επιτυχία τους. Πρόσεξε μόνον μην φερθείς επιπόλαια στα προσωπικά σου ή κάνεις την τρίχα, τριχιά!

Τοξότης
Γενικά: Με την Πανσέληνο να πολλαπλασιάζει τις επιθυμίες σου, η διαχείριση των χρημάτων σου είναι μάλλον... κακή και σίγουρα θα προβείς σε υπερβολές αλλά όσο εύκολα μπορεί να ξοδευτείς για εφήμερες χαρές, άλλο τόσο μπορεί να επωφεληθείς από κεράσματα ή/και την συμπάθεια κάποιου/ας, που έχει κι... άλλα σχέδια για σένα! Παράλληλα, ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου, σου προσφέρει όλες εκείνες τις βοήθειες ή εγγυήσεις που ζητάς από την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να υπάρξει και μια πρόοδος ή ευχάριστη εξέλιξη στην καριέρα σου. Επιπλέον, η περίοδος προσφέρεται για να εμπλουτίσεις ή να επεκτείνεις τον χώρο σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Πανσέληνος σε κάνει επιρρεπή σε συναισθηματικές αδυναμίες στις οποίες κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα... ενέδιδες ποτέ, αξίζει όμως να δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία να ξεφύγει από την αυστηρότητα και τον επαγγελματισμό που απαιτούν οι δουλειές σου, μένοντας στα αμοιβαία οφέλη των καλών δημοσίων σχέσεων. Παράλληλα, ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια ευχάριστη, ίσως και... πλουσιοπάροχη καθημερινότητα, αφού πέρα από τα καλά νέα που θα λάβεις ή/και ένα ταξίδι που θα δρομολογηθεί, μπορεί να αποκτήσεις κι ένα μέσον για να κάνεις τις δουλειές σου αλλά και το… κομμάτι σου!

Υδροχόος
Γενικά: Η Πανσέληνος σε οδηγεί στο κατώφλι του συνειδητού και μπορεί να έχεις διαισθήσεις ή να δεις όνειρα που αποκαλύπτουν αλήθειες. Επιπλέον, κάποιες παρασκηνιακές συνεννοήσεις θα σε ωφελήσουν  επαγγελματικά, ενώ δεν αποκλείεται να ευνοηθείς και από την συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό σου μια γυναίκα, είτε στην δουλειά σου, είτε σε άλλου είδους υπηρεσίες, ίσως μάλιστα να τύχεις μιας ιδιαίτερης περιποίησης σώματος. Παράλληλα, ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου διώχνει τις οικονομικές σκοτούρες σου, καλό είναι όμως να κάνεις και λίγο... σκόντο στις σπατάλες, αφού έχει ο καιρός γυρίσματα!

Ιχθύες
Γενικά: Ο Δίας στο ζώδιό σου  σε κάνει πολύ πιο τυχερό και σου ανοίγει δρόμους, με μόνη σου… υποχρέωση να υποστηρίξεις με την σειρά σου τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, αφήνοντας τα «σπουδαία» για μια άλλη φορά, να θυμάσαι όμως ότι δεν είναι κάθε μέρα τ' Αγιαννιού! Παράλληλα, η Πανσέληνος σε βοηθά να περάσεις καλά σε μια φιλική παρέα ή κοινωνική εκδήλωση, διώχνοντας κάθε υποψία μοναξιάς. Ίσως βέβαια τελικά να... μπερδέψεις πολλούς/ες με τα τερτίπια σου, χωρίς να γίνεται ξεκάθαρο αν επιδιώκεις μια φιλική σχέση, μια πιο προσωπική ή... και τα δύο! 


astrology.gr