MY KTEO

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Τοξότη, δεν… σε χωρά ο τόπος και σίγουρα οι αυξημένες επαφές με κόσμο θα σου δώσουν την ευκαιρία να ενημερώσεις και να ενημερωθείς. Όσον αφορά στην ουσία των εξελίξεων βέβαια μην περιμένεις και πολλά, αφού όλα «παίζονται» σε επίπεδο εντυπώσεων και δημοσίων σχέσεων. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να επέλθουν αλλαγές στο σπίτι ή να δεχθείς μια επίσκεψη εκτός προγράμματος, ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ σε έναν χώρο για πρώτη φορά. Επιπλέον, ένα άτομο της οικογένειάς σου θα κάνει την... έκπληξη με τις επιλογές ή την συμπεριφορά του!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια οικονομική αστάθεια και διλήμματα αλλά εδώ δεν έχεις παρά να αξιολογήσεις και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, ώστε να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές, Από την άλλη πλευρά βέβαια κάποιος/α μπορεί να... βάλει χέρι στα λεφτά σου, καταφέρνοντας να σε «ρίξει» με τα νάζια του/της, οπότε... πάει περίπατο η αποταμίευση! .Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού προσδίδει στις επαφές και τις μετακινήσεις σου έναν απροσδόκητο χαρακτήρα, με τα απρόοπτα και τις σπάνιες καταστάσεις να επικρατούν. Επιπλέον, είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα γνωστικό αντικείμενο «για λίγους».

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί μια κινητικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, το κλίμα ωστόσο είναι διαρκώς μεταβαλλόμενο κι «ανάλαφρο» και κάτω από αυτές τις συνθήκες τίποτε δεν μπορεί να παγιοποιηθεί, είναι δηλαδή... ότι πρέπει για σένα και την περιέργειά σου, που σίγουρα θα βρει... πεδίον δόξης λαμπρόν! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σηματοδοτεί οικονομικές… εκπλήξεις, κλείνοντας δρόμους που θεωρούσες «ασφαλείς» ή δεδομένους κι ανοίγοντας άλλους που όμως δεν αποκλείεται να αποδειχθούν πιο αποδοτικοί. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει... τρεχάματα και δουλειές πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, σε μια στιγμή μάλιστα που το ζητούμενο είναι να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πριν όμως αρχίσεις να διασπάς τις δυνάμεις σου δεξιά κι αριστερά, ας διασταυρώσεις πρώτα αν όλα αυτά που σου ζητούν ή προκύπτουν έχουν πραγματικά λόγο ύπαρξης! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού κάνει τα εύκολα δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα, ενώ πιθανότατα θα συμβάλλει και στην ανατροπή καταστάσεων που θεωρούσες ως δεδομένες. Κάνε λοιπόν κι εσύ αυτό που δεν κάνει κανένας άλλος!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει συναισθηματικά ασταθή, με «κίνδυνο» να μην «στεριώσεις» πουθενά, από την άλλη πλευρά όμως ένα «τυχαίο» ραντεβού ή μια έξοδος μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλύτερα από όσο υπολόγιζες. Επιπλέον, αναμένονται χαρούμενες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού τείνει να ανατρέψει τις ισορροπίες στα εργασιακά σου, ενώ, η καθημερινότητα σου μπορεί να εμπλουτιστεί με απρόοπτα, εκπλήξεις αλλά και αποκαλύψεις για το τι «παίχτηκε» παρασκηνιακά. Ίσως πάλι να θορυβηθείς από μια ξαφνική εξέλιξη που άπτεται της υγείας σου.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί μεταβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού. Επιπλέον αναμένονται επαφές και συζητήσεις για περιουσιακά θέματα αλλά στην πράξη θα μείνουν μόνον οι... υποσχέσεις! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε φέρνει ενώπιον πρωτοποριακών ή καινοφανών για σένα πρακτικών, ίσως μάλιστα και να σε αναμίξει σε ένα συλλογικό εγχείρημα με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Επιπλέον, μια «αδόκιμη» συμπεριφορά μπορεί να διαταράξει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να δεις και να ακούσεις πολλά, τα οποία όμως θα πρέπει να αξιολογήσεις για να μην τρέχεις άσκοπα. Από την άλλη θα πετύχεις πράγματα, από τύχη και μόνο! Παράλληλα με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι σχετικά απρόβλεπτες, με τα... αουτσάιντερ να επικρατούν και βέβαια η δική σου «δουλειά» είναι να κινηθείς με ανοικτό πνεύμα και πέρα από τα συνηθισμένα. Ίσως πάλι να αλλάξεις κάτι στο ντύσιμο ή την εμφάνισή σου.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας σε έκτακτα έξοδα αλλά και έσοδα, ωστόσο δεν ενδείκνυται για μια σημαντική επένδυση, παρά μόνο για «ευκαιριακές» αγορές ή για... χάντρες και καθρεφτάκια! Περί αποταμίευσης πάλι... ουδείς λόγος να γίνεται! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σηματοδοτεί κάποιες… απίθανες καταστάσεις, ξεκινώντας ίσως από μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει, ενώ στις μετακινήσεις σου καλό είναι να μην κάνεις προγράμματα αφού θα προκύψουν... όλου του κόσμου τα παράξενα! Ίσως βέβαια να μυηθείς και σε ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου πολλαπλασιάζει επαφές, μετακινήσεις και σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις με την υπερβολική αισιοδοξία, τα μεγάλα λόγια και την… παροιμιώδη επιπολαιότητά σου να κυριαρχούν, προς μεγάλη απογοήτευση όμως των επικριτών σου... όλα θα πάνε πρίμα! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σηματοδοτεί εκπλήξεις ή/και απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτα ως «αυτονόητο» και δεδομένο. Αν βέβαια είσαι τυχερός/η -που... είσαι- ενδέχεται να κερδίσεις κάτι από εκεί που δεν το περιμένεις ή να αποκτήσεις κάτι σπάνιο.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου και να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν τεκταινόμενα του παρασκηνίου μέσα από διαισθήσεις και όνειρα, γι’ αυτό «άκου» το μέσα σου! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού «ξυπνάει» τον… πρωτοπόρο μέσα σου κι είναι πιθανό να προβείς σε επιλογές, που τόσο για τους άλλους όσο και για τον «συνήθη» εαυτό σου, δείχνουν «αδόκιμες» Μπορεί όμως και να σου έρθει κάτι... ανάποδο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ειδικά αν προσπαθήσεις να εφαρμόσεις αυστηρούς κανόνες και διατάξεις.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει την κοινωνικότητα σου και πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου σε άτομα που θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι/ες σου αλλά αυτό που κρατάς σίγουρα στα χέρια σου είναι μια χαρούμενη παρέα κι από εκεί και ύστερα... βλέπεις! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού συνηγορεί σε μια αλλαγή πλεύσης στα εργασιακά σου και δεν είναι διόλου κακή ιδέα να δοκιμάσεις κάτι πρωτοποριακό. Ίσως πάλι να... γνωριστείς με ένα σπάνιο ζώο ή φυτό, ενώ όσον αφορά στην υγεία και την διατροφή σου, η ημέρα προσφέρεται για να κάνεις την μικρή... επανάστασή σου, δοκιμάζοντας κάτι για πρώτη φορά!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει έτοιμο/η να... απλωθείς σε πολλά, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα και διαφορετικά ζητήματα κι αν ανησυχείς για το αν και πώς θα τα καταφέρεις, εμπιστεύσου την... τύχη σου! Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού να «σπάει» φόρμες και ταμπού, είναι πιθανό να προκληθείς αλλά και να προκαλέσεις με τις επιλογές σου και το... νόστιμο είναι ότι θα έχεις μια αναπάντεχη ανταπόκριση. Μπορεί ωστόσο και να διαταραχθεί η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, έτσι στα ξαφνικά, ιδιαίτερα αν «τσιμπήσεις» σε μια... προβοκάτσια!


astrology.gr