Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σηματοδοτεί μια απρόβλεπτη εξέλιξη με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος αλλά και μια νέα γνωριμία που ξεχωρίζει για το… ανατρεπτικό της στυλ! Επιπλέον η συμμετοχή σου σε μια παρέα ή μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνδυαστεί με «ακρότητες», ενώ «παίζει» και μια σπάνια αγορά από πλευράς σου. Παράλληλα βέβαια, οι ευχάριστες στιγμές που σου φέρνει η Σελήνη στον Τοξότη, σου αρκούν για να δεις την ζωή σου θετικά, ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία για μια έξοδο, ενώ ευνοούνται και οι συναλλαγές σου με το εξωτερικό.

Ταύρος
Γενικά: Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να πριμοδοτεί παράξενες ή σπάνιες συμπτώσεις αλλά και ξαφνικές ανατροπές στην ζωή σου, η μόνη σωστή «απάντησή» σου είναι το να χαράξεις μια νέα πορεία, αφήνοντας πίσω σου ότι ή όποιον/α σε κρατά δέσμιο κλισέ και στερεοτύπων, συμπεριλαμβανόμενου φυσικά και του… εαυτού σου! Ίσως μάλιστα η αρχή να γίνει με την υιοθέτηση ενός πολύ ξεχωριστού look. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου και ίσως τελικά να… ξεχάσεις όλα τα «κουλά», μέσα από την απόκτηση πραγμάτων που πάντα ήθελες και μάλιστα από άλλους/ες!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε περισσότερες επαφές με τους άλλους αλλά και εξόδους με ψυχαγωγικό χαρακτήρα, με την αλλαγή παραστάσεων να προκαλεί σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον σου. Περί σταθερότητας όμως… ουδείς λόγος να γίνεται! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι πολύ πιθανό να σου τύχει κάτι, που θα ανατρέψει τις ισορροπίες σου και όσα –νόμιζες- πως ήξερες. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου μπορεί να συμβεί το «απίθανο», από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να απολαύσεις ένα σπάνιο θέαμα ή να υιοθετήσεις μια πρωτοποριακή «γραμμή».

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στον Τοξότη σε περιμένουν ποικίλες εργασίες, καλό είναι όμως να μην… ξεχάσεις να ξεκουραστείς, αφού η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε θέλει «κυνηγό» της έκπληξης και του… απίθανού, ίσως μάλιστα να σου προκύψει μια σπάνια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου κι εδώ είναι που καλείσαι να ρισκάρεις. Αντίθετα «σίγουρα» δεν υπάρχουν κι αν ποντάρεις σε αυτά, εσύ θα χάσεις. Επιπλέον είναι πιθανό να σου γίνει ένα δώρο σπάνιας ομορφιάς ή να αποκτήσεις κάτι πολύ ξεχωριστό.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει να μοιάζεις με μικρό παιδί σε λούνα παρκ και το μόνο που έχεις να… τιθασεύσεις είναι η κομπορρημοσύνη με την οποία κάποιες φορές συμπεριφέρεσαι! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να λειτουργήσεις έξω από σχήματα και κανόνες, αναζητώντας το «κάτι άλλο» στην ζωή σου, αν όμως δεν το πράξεις, τότε το πιθανότερο είναι να γευθείς μια ξαφνική ανατροπή των ισορροπιών στην ζωή σου. Επιπλέον, οι συνεργασίες σου περνούν σε ένα ειδικό καθεστώς, όπου οι πιο «αδέσμευτες» έχουν προοπτικές, ενώ οι «νορμάλ» πάνε στα… βράχια!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια κινητικότητα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι που σίγουρα θα έχει και τις… ενοχλητικές πτυχές του, ίσως όμως να επισκεφθείς κι εσύ έναν άλλο χώρο. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε αλλαγές ή «ανήκουστες» καταστάσεις στα εργασιακά σου, σε κάθε περίπτωση όμως το σωστό από την πλευρά σου είναι το να μπεις πρόθυμα σε μια νέα ρότα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε κάνουν να πλήττεις. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα σπάνιο pet ή να δοκιμάσεις μια πρωτοποριακή συνταγή ευεξίας ή/και ομορφιάς.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού δεν… συνάδει με οτιδήποτε «φυσιολογικό» κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς προ εκπλήξεως και με την… απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου, να θυμάσαι όμως ότι έχεις να κάνεις με σπάνιες καταστάσεις που δύσκολα θα επαναληφθούν. Επιπλέον, στον δημιουργικό τομέα αλλά και στην ψυχαγωγία σου καλείσαι να δοκιμάσεις κάτι το πολύ διαφορετικό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να «ξεσκάσεις» με μια καλή παρέα, ενώ είναι στο πρόγραμμα και μια έξοδος… έτσι χωρίς πρόγραμμα!

Σκορπιός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σηματοδοτεί «ακραίες» καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, που αν τις πάρεις πολύ στα σοβαρά σίγουρα θα αντιδράσεις άσχημα. Δες τις λοιπόν σαν μια… παραξενιά της ημέρας! Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις ξαφνικά περιβάλλον ή να δεχθείς απρόσκλητους μουσαφίρηδες, που μάλιστα θα σε… προκαλέσουν όσο δεν πάει! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πιο τυχερό/η σε οικονομικά θέματα. το μόνο που σου μένει λοιπόν είναι να κάνεις μια «λογική» διαχείριση, περιορίζοντας την τάση σου να τα θέλεις… όλα δικά σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου συνηγορεί σε μια σειρά από «νεανικές τρέλες», ενώ η ανάγκη-επιθυμία σου για «έξω κι όπου βγει» είναι δύσκολο να καταπολεμηθεί. Κι επειδή σε καμία περίπτωση δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η, πρόσεξε μήπως τελικά σου βγει «ξινή» η ελευθερία. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να υιοθετήσεις μια extreme τάση αλλά και να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή ασυνήθιστο. Επιπλέον, μην κάνεις προγράμματα, αφού όλο και κάτι ανατρεπτικό θα συμβεί, ενώ ένας γείτονας ή συγγενής που «δεν του το ‘χες», μπορεί να σε εκπλήξει με την στάση του.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σηματοδοτεί ανατροπές κι εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα και σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να μην ακολουθήσεις «την πεπατημένη» στα επενδυτικά πλάνα σου ή τις αγορές σου αλλά αντίθετα να στραφείς σε επιλογές, που η «κοινή λογική» απορρίπτει. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι σπάνιο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε αφορά στην σωματική ή ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, μένοντας για λίγο μόνος/η, θα «τα βρεις» με τον εαυτό σου, ίσως μάλιστα να σε βοηθήσει σε αυτό κι ένα όνειρο που θα δεις.

Υδροχόος
Γενικά: Η ανατρεπτική… σύμπραξη Αφροδίτης και Ουρανού σε ωθεί να «σπάσεις» κανόνες και να απομακρυνθείς από ότι σε καταπιέζει ή θεωρείς υποκριτικό, κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων σε θεωρούν δεδομένο/η, ιδιαίτερα αν «χτυπήσεις» ξαφνικά. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να σου συμβεί κάτι σπάνιο ή μια έκπληξη, που θα σε χαροποιήσει, ενώ μπορεί να υιοθετήσεις ένα πρωτοποριακό look, προκαλώντας τα… χρηστά ήθη! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και στο να «ξεσκάσεις» παρέα με φίλους/ες.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί πολλαπλές επιλογές στην καριέρα σου, σημασία έχει όμως να καταλήξεις κάπου και να μην περιφέρεσαι από το ένα στο άλλο, ούτε να κυνηγάς τις εντυπώσεις σε βάρος της ουσίας. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις, δίνοντάς σου να καταλάβεις πως δεν μπορείς «να βάζεις το χέρι σου στην φωτιά» για τίποτε και για κανέναν. Ενδέχεται βέβαια όλα αυτά να προκύψουν ύστερα από ένα δικό σου ψάξιμο στα παρασκήνια. Επιπλέον μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα ξαφνικό θέμα υγείας ή μια απροσδόκητη αντίδραση του οργανισμού σου.


astrology.gr