Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μια απρόσμενη βελτίωση ή να λάβεις ένα δώρο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα.
Από την άλλη πλευρά όμως η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο σε στρέφει στην κάλυψη αναγκών, που απλά ικανοποιούν κάποιο «βίτσιο» σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α» και… φιλότιμο/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δεν θα έχεις ωστόσο πάντα την αναμενόμενη ανταπόκριση, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα ή καταστάσεις που θα σου αφήσουν μια διάχυτη αμηχανία ή μια αίσθηση παραβίασης.

Ταύρος
Γενικά: Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιό σου, τα πράγματα κινούνται έξω από κανόνες και το δίλημμα που σου τίθεται είναι το αν θα αρχίσεις να πειραματίζεσαι με σένα και τους άλλους ή απλά θα… επιμείνεις στα ίδια και τα όμοια, ποντάροντας σε μια «ασφάλεια», που όμως δεν θα βρεις ποτέ. Γιατί ότι θες, το αντίθετο θα γίνεται, ενώ δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από τις εξελίξεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια αναστάτωση και στο σπίτι σου και με δύο από τους «πυλώνες» της ασφάλειάς σου να τίθενται υπό αμφισβήτηση, δεν έχεις παρά να περιμένεις για να περάσει το… κακό!

Δίδυμοι
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο συμβάλλει σε αποκαλύψεις αλλά και ανατροπές στην καθημερινότητά σου, κάτι που σίγουρα δεν θα σου αρέσει αν έχεις βολευτεί. Αναμένονται επίσης αλλαγές στα εργασιακά ή τον χώρο εργασίας σου και είναι σκόπιμο να προλάβεις να τις κάνεις εσύ πριν σου τραβήξουν το χαλί κάτω απ’ τα πόδια, ίσως όμως τελικά να βρεις ανέλπιστη ανταπόκριση από ένα άτομο που θεωρείται στρυφνό ή απρόσιτο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να μάθεις περισσότερα αλλά σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η και αψύ ιδιαίτερα αν μπλέξεις με άτομα που δεν «στροφάρουν».

Καρκίνος 
Γενικά: Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο, η ημέρα προσφέρεται για να κάνεις διαφορετικά πράγματα και για να γνωρίσεις πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ξεχωριστό. Επιπλέον, μπορεί να αιφνιδιαστείς ευχάριστα από την στάση ενός προσώπου που θεωρούσες ότι δεν σε… συμπαθεί και τόσο! Από την άλλη πλευρά όμως, ένας «στάνταρ» φίλος ή μια φίλη «σου κάνει νερά». Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να αναδείξει έκτακτες ανάγκες και έξοδα για λόγους… πρεστίζ, μπορεί ωστόσο να σου φέρει και κέρδη, αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες σου «από τα μαλλιά».

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι πρόθυμος/η να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, αν όμως κάποιος/α σου πάει κόντρα τότε θα προκύψουν ακραίες προστριβές. Σήμερα βέβαια είναι «in» οι δραστηριότητες που κινούνται έξω από τα συνηθισμένα, κάτι που είναι συμβατό με την κάθε «λόξα» σου, αν όμως απευθυνθείς σε άτομα συντηρητικών προδιαγραφών, απλά θα χάσεις την ώρα σου, χωρίς να πετύχεις κάτι, πέρα από το να αναστατωθεί το… σύμπαν! Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο πριμοδοτεί αλλαγές και ανατροπές στον κεντρικό σχεδιασμό και την καριέρα σου.

Παρθένος
Γενικά: Αν κινηθείς έξω από κλισέ και ιδίως… προγράμματα, που σήμερα δεν έχουν καμία τύχη, θα περάσεις τελικά πολύ καλύτερα, προσεγγίζοντας άτομα που διακρίνονται για το ιδιαίτερο ταλέντο τους, ανεξάρτητα από τις όποιες… παραξενιές τους! Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο σε φέρνει σε επαφή με «παράξενες θεωρίες και ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου. Μην… ξεχάσεις βέβαια να ρίξεις μια ματιά και στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, που έχει πολύ «ψωμί»!

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού μπορεί να σου φέρει ένα ξεχωριστό δώρο ή μια έξτρα παροχή, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο. Αντίθετα όμως κάποια αναμενόμενα» έσοδα θα κάνουν «φτερά». Παράλληλα, αν είσαι ανοιχτός/η στο πιο… «εξεζητημένο», τότε δεν έχεις τίποτε να χάσεις, αντίθετα θα κερδίσεις την συμπάθεια των άλλων κι ίσως το «διαβατήριο» για την εισδοχή σου σε μια ομάδα, που απαρτίζεται από… καλώς εννοούμενα «ψώνια»! Βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να διαταράξει μια τρέχουσα φιλία σου αλλά αν κάποιος/α δεν σε δέχεται όπως είσαι τότε να πάει… σπίτι του/της!

Σκορπιός
Γενικά: Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού απέναντί σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες… μόνον για να προχωρήσεις σε αλλαγές που βάζουν την ζωή σου αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου σε νέο πλαίσιο. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι τελικά τα καλύτερα συμβαίνουν όταν αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να τα κατευθύνεις κάπου συγκεκριμένα, με προειλημμένες αποφάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να δράσεις άμεσα ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο, καλό είναι λοιπόν να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, παρά τις όποιες «κόντρες».

Τοξότης
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο φέρνει όλα τα παράξενα στην ζωή σου κι ένα μέρος τους έχει να κάνει με την… ανυπακοή συσκευών, που αντί να απλουστεύουν την ζωή σου, την μπερδεύουν χειρότερα! Επιπλέον, καλό είναι να προβείς σε αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ αν προκύψουν τέτοιες από άλλους, καλό είναι να τις αποδεχθείς. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα μια «έξοδος» μπορεί να σου προσφέρει τις «έξτρα» συγκινήσεις που αναζητάς, είναι όμως πολύ πιο ασφαλές να κινηθείς στην πνευματική σφαίρα, αφού εκεί… έξω σε περιμένουν εντάσεις, που σίγουρα θα σε αποσυντονίσουν.

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό, έστω κι αν με αυτόν τον τρόπο ξεφύγεις από τις πάγιες πρακτικές σου, αφού η απελευθέρωση που θα νιώσεις θα σε κάνει πραγματικά «άλλον άνθρωπο». Από την άλλη πλευρά βέβαια αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα και κινείσαι με βάση αυτό, η πραγματικότητα θα σε «τρελάνει». Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει νέες οικονομικές προκλήσεις κι είναι πιθανό να κερδίσεις, επειδή απλά θα έχεις ρισκάρει περισσότερο. Πρόσεξε ωστόσο και τα «αρπακτικά» που περιφέρονται γύρω σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο σε ωθεί να ανανεώσεις τον χώρο σου με… επαναστατικό τρόπο ή να βρεθείς σε ένα νέο μέρος, που συνάδει με τις πιο αριστοκρατικές τάσεις σου. Επιπλέον, φέρνει εκπλήξεις, αλλαγές αλλά και ανατροπές στο σπίτι και την οικογένειά σου, που καλό είναι να τις προκαλέσεις εσύ για να έχεις το «πάνω χέρι»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει λιγότερο ανεκτικό/η απέναντι σε όσους/ες δεν σε… κατανοούν αλλά τα ανάλογα συμβαίνουν κι από τους άλλους ως προς τις δικές σου επιλογές και εύκολα μπορεί να προκύψουν ποικίλες «αψιμαχίες».

Ιχθύες
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο σπάει την ρουτίνα της καθημερινότητας σου και σε ωθεί να μάθεις αλλά και να κάνεις ξεχωριστά πράγματα, ας είναι λοιπόν και η δική σου διάθεση ανάλογα πρωτοποριακή και μακριά από «κλισέ». Επιπλέον μπορεί να αλλάξεις πολλά στην εμφάνισή σου, ενώ «παίζει» και μια απροσδόκητη συνάντηση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε ενοχλήσει με μια έντονη αλλά και περαστική αδιαθεσία και το πρόβλημα είναι ότι την ίδια στιγμή κάποιες δουλειές τρέχουν και δεν έχεις πολλά περιθώρια για αναβολές και καθυστερήσεις.


astrology.gr