MY KTEO

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Πανσέληνος σε παροτρύνει να το... ρίξεις έξω, συνάμα όμως σου γνωρίζει «κάθε καρυδιάς καρύδι» κι εσύ δεν έχεις παρά να παρακάμψεις τους «φελλούς» και να προωθήσεις το έργο και τις ιδέες σου εκεί που το/τις εκτιμούν. Ίσως μάλιστα ένας συλλογικός φορέας να αποδειχθεί ένα πολύ καλό «χαρτί» για τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει ανατροπές και ανακατατάξεις στα εργασιακά σου κι εδώ είναι που θα... λάμψει το πρωτοποριακό πνεύμα σου, ειδικά αν επιλέξεις κάτι που για τον κοινό νου φαντάζει αδύνατον ή μια «τρέλα», εσύ όμως θα το πας πολύ ψηλά!

Ταύρος
Γενικά: Η Πανσέληνος σε βοηθά να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως μάλιστα να σου γίνει μια «αβανταδόρικη» επαγγελματική πρόταση. Επιπλέον φαίνεται να αναβαθμίζεται συνολικά το επίπεδο διαβίωσής σου, ιδιαίτερα αν προσπεράσεις πεποιθήσεις και «κολλήματα» που σε κρατάνε πίσω. Παράλληλα βέβαια με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα το πιθανότερο είναι να αλλάξει κάτι δίχως την συγκατάθεσή σου ή/και να «λουστείς» συμπεριφορές ή επιλογές που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Έχεις ωστόσο κι εσύ μια επιλογή, να κάνεις δηλαδή την επανάσταση σου, απέναντι σε ότι σε καταπιέζει.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Πανσέληνος σε βοηθά να μάθεις πολλά και σε καλεί να δικτυωθείς, αφού οι γνωριμίες σου θα συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φαίνεται μάλιστα να διευρύνεις τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου και το μορφωτικό σου επίπεδο, ενώ επίκειται κι ένα ταξίδι. Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν είναι διόλου... υποχρεωτικά, ούτε προϊόν πιέσεων αλλά καθαρά θέμα τύχης, οπότε μην την σπαταλήσεις με «φτηνές» επιλογές! Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σου και το ζητούμενο είναι να τις προκαλέσεις εσύ, πριν σου... έρθει ο ουρανός σφοντύλι!

Καρκίνος 
Γενικά: Η Πανσέληνος ευνοεί τα οικονομικά σου κι ανεξάρτητα από την ορθή ή όχι διαχείριση που θα κάνεις, αναμένεται να πάρεις βοήθειες που θα σε «ξελασπώσουν», ενώ μπορείς και να δανειστείς με καλούς όρους ή να σου χαριστούν χρέη. Επιπλέον η αίσθηση ευμάρειας που θα αποκομίσεις θα ανεβάσει την ψυχολογία σου στα ύψη, με συνέπεια να κερδίσεις κι άλλα, αφού όπως ξέρεις τα λεφτά πηγαίνουν στα λεφτά! Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει απρόσμενες καταστάσεις ειδικά με συγγενείς κι αγαπημένα πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση, που θα σε εκπλήξει ή να έχεις ένα απροσδόκητο συναπάντημα..

Λέων
Γενικά: Η Πανσέληνος σε... διεγείρει πολλαπλά με πρώτο ζητούμενο την καλοπέραση σου, οπότε ζήσε τις στιγμές σου χωρίς να σκοτίζεις το μυαλό σου με κανόνες και πρέπει. Εξ άλλου ο Δίας απέναντί σου έλκει άτομα που δεν βλέπουν παρά μόνον θετικά σε σένα κι αν υπερβάλλεις και λίγο σε... καλό θα σου βγει! Από εκεί και ύστερα κοίταξε να εκμεταλλευθείς άμεσα τις ευκαιρίες σου, αφού η τύχη σου δεν θα κρατήσει για πάντα. Για την ώρα πάντως, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σου εξασφαλίζει την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης που δεν είχες στα υπόψη, ενώ μπορεί να σου φέρει κι ένα... διαστημικό κέρδος!

Παρθένος
Γενικά: Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού «πειράζει» κάποιες από τις σταθερές σου και ίσως δυσκολευτείς να «χωνέψεις» τις αλλαγές, θα ήταν προτιμότερο όμως να τις υιοθετήσεις, αν μάλιστα αλλάξεις από μόνος/η σου κάποια πράγματα θα είσαι εντελώς εντός κλίματος. Παράλληλα, η Πανσέληνος φέρνει… πολλαπλές επιλογές και μια αναπτυξιακή πνοή στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να εκμεταλλευθείς μια συγκυρία και να πετύχεις εύκολα αυτό που μέχρι χθες φάνταζε σαν Γολγοθάς. Δείχνει όμως σκόπιμο να φροντίσεις και για την υγεία ή την διατροφή σου, αφού σήμερα ακόμη κι... εσύ μπορεί να χάσεις την αίσθηση του μέτρου!.

Ζυγός
Γενικά: Με την Πανσέληνο να σε κάνει πιο εκφραστικό/η και παιχνιδιάρη/α στις αντιδράσεις σου, είναι το ίδιο εύκολο να εντυπωσιάσεις θετικά κάποιον/α, όσο και το να υπάρξουν αντιπάθειες, σε κάθε περίπτωση όμως, ας διαλέξει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει, χωρίς… παρεξηγήσεις! Επιπλέον, σε κάθε περίπτωση η τύχη σου «τα σπάει», οπότε ακόμη και ζημιά να πάθεις σε καλό θα σου βγει! Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σηματοδοτεί ένα ξαφνικό θέμα υγείας ή μια ψυχική αποσταθεροποίηση χωρίς προφανή αιτία που θέλει προσοχή αφού μπορεί να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές ή ακραίες ενέργειες.

Σκορπιός
Γενικά: Η Πανσέληνος σηματοδοτεί μια κινητικότητα γύρω από θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου αλλά και στην καριέρα σου, με την τύχη ωστόσο να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο κι επειδή συχνά προκαθορίζεις καταστάσεις, με βάση τις εμμονές σου, το θεωρητικό πλεονέκτημά σου μπορεί εύκολα να γυρίσει σε μειονέκτημα και να χάσεις την ευκαιρία σου, λόγω... παρωπίδων! Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού αλλάζει το πλαίσιο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου αναμένονται μη… αναμενόμενες καταστάσεις! Κατά τα άλλα όμως, μπορεί να σου φέρει έναν φίλο ή μια φίλη με ιδιαίτερες αναζητήσεις.

Τοξότης
Γενικά: Με την Πανσέληνο να πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δίνοντας στην καθημερινότητά σου μια πιο ενδιαφέρουσα και περιπετειώδη διάσταση, το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι το να είσαι ανοιχτός/η σε προτάσεις κι όλο και κάτι καλό θα βγει από αυτό. Επιπλέον, ο Δίας που την συνοδεύει συνηγορεί σε ποικίλα τυχερά, ίσως μάλιστα το... θράσος σου να σε δικαιώσει για μια ακόμη φορά! Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού υποστηρίζει κάθε επαγγελματική «τρέλα» σου κι αν νιώθεις πως περιορίζεσαι, απλά… σπάσε τα δεσμά!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Πανσέληνος σηματοδοτεί μια αστάθεια στις επιθυμίες και τα οικονομικά σου, κάτι που από την μια πλευρά θα σε βάλει να «τρέχεις» για να καλύψεις έκτακτες ανάγκες, από την άλλη όμως θα σου δώσει και έξτρα εισοδήματα ή κέρδη, αν εγκαταλείψεις για λίγο την πολιτική «προσέχω για να έχω» και τα ποντάρεις όλα στην τύχη! Εξ άλλου οι αυξημένες απαιτήσεις σου δεν καλύπτονται μόνον από τα... μισθά σου! Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει ένα έκτακτο ταξίδι ή μια απρόσμενη είδηση, που θα σε κάνει να αλλάξεις ρότα στα σχέδιά σου. Ίσως πάλι να ασχοληθείς με κάτι πολύ ιδιαίτερο που για σένα είναι «must».

Υδροχόος
Γενικά: Η Πανσέληνος σε κάνει αρκετά τυχερό/η και σε... διεγείρει για να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες πτυχές του χαρακτήρα σου, υπερβάλλοντας και σε βαθμό που κάποιοι/ες να θεωρήσουν πως έχεις το... ακαταλόγιστο, σε κάθε περίπτωση όμως σε κάνει «το πρόσωπο της ημέρας» και σίγουρα όλο και κάτι καλό θα αποκομίσεις από αυτό. Περί σταθερότητας όμως, ουδείς λόγος να γίνεται. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σηματοδοτεί απρόσμενα έσοδα. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή με πολύ ιδιαίτερο στυλ, να προσέχεις ωστόσο με τον αέρα, αφού κάτι... ιπτάμενο μπορεί να προσγειωθεί στον χώρο σου! 

Ιχθύες
Γενικά: Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, η λύση θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Στον αντίποδα βέβαια δεν αποκλείεται να υποστείς μια «ψυχρολουσία» από έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, η Πανσέληνος σηματοδοτεί μια εκμυστήρευση ή αποκάλυψη που μπορεί μεν να σου προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση αλλά θα είναι για καλό. Ίσως πάλι να δεις ένα όνειρο που θα σε προστατέψει. Επιπλέον όμως είναι σκόπιμο να μην αμελήσεις ζητήματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, πολύ περισσότερο που έχεις μια τάση να... εξοκείλεις με καταχρήσεις!


astrology.gr