MY KTEO

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Χείρωνα μπορεί να γίνεις πιο νοσταλγικός/η και αδύναμος να πάρεις μια σκληρή απόφαση, κάτι που... άνετα μπορεί να εκμεταλλευτεί όποιος/α βρει τα «κουμπιά» σου. Κατά τα άλλα πάντως μπορεί να ασχοληθείς δημιουργικά με το παρελθόν, την Ιστορία και την Παράδοση. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει σε πειρασμό με όλα εκείνα που σε αυτόν τον κόσμο είναι το σύνηθες δέλεαρ. Χρήμα και ηδονές σου προσφέρονται προκειμένου να γίνεις δικός/η τους, όλα όμως έχουν το αντίτιμό τους τόσο σε ηθικό επίπεδο, όσο και στην ελευθερία των επιλογών σου.

Ταύρος
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα συνηγορεί στο να ασχοληθείς με παραδοσιακές τεχνικές ή συνταγές, ίσως μάλιστα να μάθεις πολλά από παλιούς που έχουν τα... μυστικά τους! Επιπλέον βέβαια στις δουλειές σου φαίνεται ότι οι προσωπικές συμπάθειες και οι οικογενειακές σχέσεις επικρατούν της αξιοκρατίας, με ότι συνεπάγεται αυτό. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου οδηγεί τα βήματά σου σε ατραπούς… σεξ και μυστηρίου, πέρα όμως από διαβάσματα και ταινίες ίσως να γίνεις μάρτυρας κι ενός θλιβερού επεισοδίου. Όσο για τις διαδικτυακές αναζητήσεις σου, να θυμάσαι ότι ο… διάολος έχει πολλά ποδάρια!

Δίδυμοι
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σηματοδοτεί περισσότερες ευαίσθητες και τρυφερές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως και να βρεθείς σε θέση σχετικής αδυναμίας και να μην μπορέσεις να αρνηθείς σε κάποιον/α που... κλαίει για σένα! Ίσως όμως να βρεθεί σε ανάλογα ευαίσθητη φάση κι ένα παιδί σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου ενθαρρύνει τα πάθη σου ή σε φέρνει σε επαφή με κάποιον/α που δεν μπορεί να ελέγξει τα δικά του/της, με όλες τις συνέπειες, θετικές και αρνητικές. Ως προς τα οικονομικά σου δε, μακάρι να είσαι αυτός/η που καρπώνεται τα χαμένα άλλων κι όχι ο/η… κατεστραμμένος/η της υπόθεσης!

Καρκίνος 
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, με την κρίση σου όμως να γίνεται... άκρως υποκειμενική σε βάρος των συμφερόντων σου. Η ημέρα πάντως προσφέρεται για να δημιουργήσεις ένα πολύ ζεστό περιβάλλον. Παράλληλα, ο Πλούτωνας απέναντί σου διεγείρει πάθη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι όσο να ‘ναι αυτά τα πράγματα έχουν τις καλές αλλά και τις «σκοτεινές» πλευρές τους, ειδικά αν αντιστέκεσαι σθεναρά σε κάτι που δεν θες. Ίσως πάλι να τελειώσει μια κατάσταση με σχετικά επώδυνο τρόπο, η/και να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε έναν δικό σου άνθρωπο.

Λέων
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα συνηγορεί στο να κάνεις ένα ταξίδι στο παρελθόν, είτε νοερά μέσα από γράμματα, φωτογραφίες και αντικείμενα που σε συνδέουν με αυτό, είτε... κανονικά, να επισκεφθείς δηλαδή ένα μέρος φορτωμένο με αναμνήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στην υπόγεια δράση ενός κρυφού εχθρού μέσα σου, οπότε για να... προλάβεις ή/και να αντιστρέψεις την εις βάρος σου κατάσταση κάνε τα τσεκ απ σου και βάλε τελεία και παύλα σε οτιδήποτε ανθυγιεινό. Στην δουλειά σου πάλι, μην προσπαθήσεις να σώσεις μια κατάσταση που είναι... ήδη πεθαμένη!

Παρθένος
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα λειτουργεί σε... βάρος των συμφερόντων σου, αφού τα κριτήρια σου παύουν να είναι τόσο ρεαλιστικά, λόγω... ειδικών σχέσεων! Ίσως όμως να λάβεις ένα βοήθημα από την οικογένεια σου ή να έχεις έσοδα από μια μίσθωση. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε κάνει θύμα ενός πάθους ή της ζήλιας, σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι ότι σήμερα είναι προτιμότερο να τελειώσεις μια κατάσταση, παρά να την αρχίσεις, αφού στην πορεία θα μπλέξεις άσχημα. Επιπλέον μπορεί να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ζυγός
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευσυγκίνητο/η κι είναι πιθανό να κάνεις υποχωρήσεις που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα έκανες ποτέ. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να τύχεις μιας ευνοϊκής αντιμετώπισης λόγω της ευαισθησίας που θα επιδείξεις. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου εγκυμονεί κινδύνους για το σπίτι ή την οικογένειά σου και πέρα από κάτι υπεράνω της θέλησης σου που μπορεί να συμβεί, αν σου χτυπήσει την πόρτα κάποιος άγνωστος μην του ανοίξεις. Ίσως βέβαια και να ξεκαθαρίσεις τον χώρο σου από οτιδήποτε βρώμικο ή ότι σου θυμίζει παλιές… κακές στιγμές!

Σκορπιός
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σηματοδοτεί μια «βουτιά» στο παρελθόν και σε πράγματα ή συμπεριφορές που σε πλήγωσαν και το μόνο που απομένει είναι να... κλάψεις για να τα βγάλεις από μέσα σου. Το αυτό ισχύει κι αν ήσουν εσύ που φέρθηκες άσχημα. Ίσως πάλι να μάθεις και ένα οικογενειακό μυστικό. Παράλληλα ο Πλούτωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου συντηρεί την καχυποψία σου και την αίσθησή σου ότι «κάτι κρύβεται από πίσω» και... καλώς πράττει, αφού οι σκοποί κάποιων δεν είναι και τόσο αθώοι. Επιπλέον οι έρευνές σου μπορεί να αποδώσουν σε μέγιστο βαθμό, ίσως όμως να δεις ή να μάθεις και κάτι δυσάρεστο. 

Τοξότης
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή Χείρωνα συνηγορεί στο να ξαναβρεθείς με παλιούς γνώριμους και να συμπληρώσεις τα κενά του παρόντος με ενδιαφέροντα του... χθες. Ίσως πάλι να συμμετάσχεις σε μια ομάδα που έχει σαν κύριο αντικείμενό της την Παράδοση ή την αρχαιότητα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να λάβεις μια κληρονομιά ή αποζημίωση, ίσως και να κερδίσεις από ζημιές άλλων, με την ίδια... θέρμη όμως μπορεί να σε «πεθάνει» οικονομικά, ιδιαίτερα αν μπλέξεις με κυκλώματα ή δανειστείς χρήματα για να «σωθείς», μπαίνοντας πιο βαθιά στην κινούμενη άμμο των χρεών.

Αιγόκερως
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα συνηγορεί στην τακτοποίηση οικογενειακών και περιουσιακών υποθέσεων, με την αξιοκρατία όμως να υποχωρεί στα επαγγελματικά σου, αφού μεροληπτείς υπέρ των... δικών σου! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στο ζώδιο σου σε οδηγεί στις παρυφές του απόλυτου και το σωστό θα ήταν να τελειώνεις οριστικά με ότι σε κρατά δέσμιο προσώπων και καταστάσεων αλλά επειδή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα βολικά, κινδυνεύεις να βγάλεις τον κακό εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που γίνεται υποχείριο της ζήλιας ή/και των απωθημένων του. «Σκότωσε» τον λοιπόν πριν σε «πεθάνει»!

Υδροχόος
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα συνηγορεί στο να ασχοληθείς με το παρελθόν ή την Παράδοση. Επιπλέον όμως, σε φέρνει σε επαφή με άτομα που... παραείναι ευαίσθητα ή εξαρτημένα για τα δεδομένα σου, μια ψυχρή αντιμετώπιση ωστόσο από την πλευρά σου θα σε κάνει να φαίνεσαι «κτήνος». Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί εκδικητικές πράξεις από αντιζηλία, που ως είθισται διαδραματίζονται στο παρασκήνιο κι αν κάτι «στραβώσει» ανεξήγητα για σένα να ξέρεις ότι κάποιος «δάκτυλος» είναι από πίσω. Προστάτεψε όμως και την υγεία σου από ανθυγιεινές συνήθειες.

Ιχθύες
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Χείρωνα η προτεραιότητα σου είναι να καλύψεις τις ανάγκες-επιθυμίες του σπιτιού και της οικογένειας σου, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ το κάτι τι σου από τους οικείους σου. Όσον αφορά δε τις λοιπές οικονομικές συναλλαγές σου, η... κλάψα και η συμπόνια θα κερδίσουν κατά κράτος τον... καπιταλισμό και τους κανόνες των αγορών! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μάλλον κακά μαντάτα για μια φιλία σου είτε επειδή κάποιος/α φέρθηκε ζηλόφθονα απέναντί σου, είτε λόγω μιας δυσάρεστης και αναπότρεπτης εξέλιξης. Να προσέχεις επίσης μήπως «παρασυρθείς» από τις παρέες σου.


astrology.gr