MY KTEO

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ξεκουραστείς σε ένα καταφύγιο, είτε για να τα βρεις με τον εαυτό σου, είτε για να φορτώσεις τις «μπαταρίες» σου. Επιπλέον, σηματοδοτεί αποκαλύψεις για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο και ιδιαίτερα στην δουλειά ή τα προσωπικά σου. όπου κάποιος/α που δεν υποψιάζεσαι παίζει παιχνίδια στην πλάτη σου. Ίσως πάλι να «σκάσει» ένα θέμα υγείας... άγνωστης προέλευσης και καλό είναι να μην πάρεις κάποιο φάρμακο στα κουτουρού αν όμως έχεις ζώα ή φυτά τσέκαρε για μύκητες και παράσιτα. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα πριμοδοτεί εντάσεις και ανταγωνισμούς στις σχέσεις σου.

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς καλό είναι να βάλεις ένα «φίλτρο» στις φιλίες και τις κοινωνικές συναναστροφές σου, αφού σίγουρα δεν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις και πίσω από τα κάθε λογής ευχολόγια κρύβονται συμφέροντα, ίσως μάλιστα κάποιος/α να σε υπονομεύει, την ίδια στιγμή που σου κάνει τα... γλυκά μάτια!. Αν πάλι συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με «όραμα», σίγουρα υπάρχουν πολλά που γίνονται και δεν λέγονται, γι’ αυτό... κράτα πισινή! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να προσφέρεις κοινωνικό ή φιλανθρωπικό έργο. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει οικογενειακές αναταράξεις.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς όλα δείχνουν τόσο ωραία και ανεξάρτητα με το ότι… δεν είναι, η ψυχολογία σου είναι στα πάνω της. Επι της ουσίας πάντως, μπορείς έντεχνα να αποκρύψεις ελαττώματα ή μειονεκτήματά σου αλλά και να ασχοληθείς με κάτι καλλιτεχνικό. Από την άλλη πλευρά σηματοδοτεί και «κτυπήματα κάτω από την ζώνη», γι’ αυτό δεν είναι κακή ιδέα να αποπροσανατολίσεις τους ανταγωνιστές σου, ώστε να βαράνε στον... βρόντο! Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα να... αγριεύει, η πιθανότητα ενός ατυχήματος είναι πλέον μεγάλη και τουλάχιστον μην πας... γυρεύοντας κάνοντας «μαγκιές»!

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου, κάτι που θα φανεί έμπρακτα σε διακοσμητικές εργασίες και σε τυχόν παρουσιάσεις που θα κάνεις. Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις θεάματα και ακροάματα. Επιπλέον συνηγορεί στο να «περπατήσεις» σε φιλοσοφικά ή/και μεταφυσικά μονοπάτια. Αν όμως λάβεις μια είδηση, που θα σε «ξεσηκώσει», τσέκαρε μήπως πρόκειται για fake news. Ίσως πάλι ένας συγγενής σου να σε «παίζει» με ψέματα, το ίδιο ωστόσο μπορείς να κάνεις κι... εσύ! Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα οφείλεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές.

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς καλό είναι να προσανατολιστείς σε πράξεις φιλανθρωπίας, παρά να κάνεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού μάλλον θα πέσουν στο κενό. Ίσως πάλι να πέσεις θύμα μιας απάτης, ενώ  υπάρχει αυξημένος κίνδυνος κλοπής, ιδιαίτερα σε πολυσύχναστα μέρη. Επιπλέον σε παραπέμπει σε οικονομικές συναλλαγές που δεν υπόκεινται σε φορολογία, αν όμως δεν… ξέρεις από αυτά, πρόσεξε μήπως τελικά σου πουλήσουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»! Παράλληλα ο Άρης στο ζώδιό σου τραβάει σαν μαγνήτης τις εντάσεις και σε ότι κάνεις σίγουρα θα συναντήσεις ισχυρή αντίδραση.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου θέτει ζήτημα εμπιστοσύνης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και όσο… ευτυχής κι αν νοιώθεις, είναι σίγουρο πως κάτι άλλο συμβαίνει στην πραγματικότητα! Επιπλέον ενδέχεται να σου παρουσιαστεί ως «ένοχος/η» κάποιος/α που δεν έχει καν… ιδέα για το τι συμβαίνει κι αυτό όχι τυχαία, αφού ο/η πραγματικός/η θα είναι κι εκείνος/η που θα αρχίσει να κατηγορεί άλλους. Ψάξε λοιπόν διεξοδικά το τι συμβαίνει και μην βιαστείς να πάρεις θέση. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σου επιφυλάσσει σκληρές δοκιμασίες στην δουλειά σου και δεν αποκλείεται να... τα βροντήξεις όλα χάμω και να φύγεις!

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς, στο εργασιακό σου περιβάλλον τίποτα δεν είναι όπως σου παρουσιάζεται και πιθανότατα «πατάει» πάνω σε «φτιαχτά» στοιχεία, μην βιαστείς λοιπόν να αποφασίσεις για κάτι ή να κατακρίνεις κάποιον/α, αφού ο/η ένοχος/η κρύβεται… αλλού! Επιπλέον, οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου από μυκητιάσεις και παράσιτα, ενώ τσέκαρε τροφές, ποτά και καύσιμα για αλλοιώσεις και νοθείες. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σηματοδοτεί εντάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον και παρά τις όποιες διπλωματικές προσπάθειές καταβάλλεις είναι δύσκολο να αποφευχθεί η κρίση.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε «μπολιάζει» με μια αίσθηση ευτυχίας, ενώ απελευθερώνει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου και σε πρώτο πλάνο όλα δείχνουν… τέλεια!  Πρόσεξε όμως μήπως η υπερβολική χαλαρότητα σε κάνει τελικά να «αμαρτήσεις», ενδίδοντας σε έναν γλυκό πειρασμό! Επιπλέον, ενισχύει την πιθανότητα να επενδύσεις συναισθηματικά σε κάποιον/α που δεν το αξίζει, ενώ σε κάθε περίπτωση τίθεται ζήτημα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Αν πάλι έχεις παιδιά, μπορεί να κάνουν μια λανθασμένη επιλογή. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σηματοδοτεί σκληρές μάχες για την επικράτηση στην καριέρα σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς δεν προσφέρεται για μια περιουσιακή ρύθμιση εκτός κι αν πρόκειται για μια χαριστική πράξη. Μπορείς ακόμη να προσδώσεις στον χώρο σου μια ρομαντική αύρα ή να φιλοξενηθείς κάπου «μαγικά» Επιπλέον μην πάρεις θέση σε ένα οικογενειακό ζήτημα, αφού οι σκευωρίες είναι στο πρόγραμμα. Τσέκαρε ακόμη για υγρασίες και διαρροές στα υδραυλικά ή τα συστήματα ψύξης, κάνε και μια απεντόμωση και θα... είσαι οκ! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα καθιστά περίπου αδύνατη την συνεννόηση με «αγύριστα κεφάλια» και προκειμένου να σπάσουν τα νεύρα σου μάζεψε τα μπογαλάκια σου και... δρόμο!

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να πεις ένα ψέμα για να μην πληγωθεί κάποιος/α ή να σου πουν για τον ίδιο λόγο και μέχρι εδώ καλά, αν όμως η παραπλάνηση αποσκοπεί σε υλικά οφέλη, τότε το πράγμα αλλάζει κι επειδή είσαι άνθρωπος της δουλειάς μάλλον αυτή είναι η... μοίρα σου! Επιπλέον στις επαφές σου αλλού κτυπά ο «συναγερμός» κι αλλού βρίσκεται ο «εχθρός», ενώ στις μετακινήσεις σου είναι εύκολο να χάσεις τον προσανατολισμό σου. Ίσως πάλι να χαθούν έγγραφα που χρειάζεσαι άμεσα ή να ακυρωθεί μια δράση σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σηματοδοτεί μάχες για οικονομικά θέματα. 

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο λαθών ή και εξαπατήσεων στον οικονομικό τομέα, ενώ αν προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί «ατυχής». Κι αν σε… τρώει το χέρι σου, είναι προτιμότερο να χαρίσεις τα λεφτά σου σε κάποιον/α που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, πρόσεξε ωστόσο μήπως σου αρπάξουν κάτι, την στιγμή που πας να βοηθήσεις! Επιπλέον, να ξέρεις ότι σε κάθε οικονομική υπόθεση θα υπάρξουν και ανταγωνιστές που θα χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σηματοδοτεί μια κρίση στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να νοιώθεις ιδιαίτερα ευτυχής, μην αρχίσεις όμως να τρέφεις προσδοκίες και ζήσε το όνειρο του… σήμερα, κρατώντας την καλή ψυχολογία σου! Σε ζητήματα βέβαια που εμπλέκονται συμφέροντα σε κάνει να εθελοτυφλείς και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πέσεις θύμα είτε της καλής σου καρδιάς, είτε κάποιων εκμεταλλευτών. γι’ αυτό καλύτερα άσε τα μεγάλα σχέδια. Επιπλέον οι μηχανορραφίες μπορεί να απομακρύνουν από κοντά σου ένα πρόσωπο που μέχρι χθες σε στήριζε σε όλα. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα κτυπά το... καμπανάκι στην υγεία ή τα εργασιακά σου.


astrology.gr