MY KTEO

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό


Ως αρμόδια Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και γιατρός αισθάνθηκα της ανάγκη εν’ όψη της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας που γιορτάζεται σήμερα να στείλω ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους τους συμπολίτες μας.
 Εδώ και λίγους μήνες ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται στη δείνη του covid-19 με την εξάπλωσή του να είναι ραγδαία με χιλιάδες νεκρούς και νέα κρούσματα σε όλο τον κόσμο και με τις κυβερνήσεις να προσπαθούν να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να φρενάρουν την εξάπλωση του ιού.
Ο Δήμος μας βρίσκεται διπλά σε όποιον συμπολίτη μας, μας χρειαστεί διότι πιστεύουμε πως η υγεία και κατ’ επέκταση η ζωή κάθε συνανθρώπου μας είναι ότι πολυτιμότερο υπάρχει και πρέπει να διασφαλιστεί με κάθε τρόπο.
Θα ήθελα επίσης να επισημάνω στους αρμοδίους φορείς και διοικούντες την υγεία να δώσουν την απαραίτητη προσοχή και κάθε είδους βοήθεια στο Εθνικό    Σύστημα Υγείας για να μπορούμε εμείς που το υπηρετούμε να παρέχουμε σε όλους τους πολίτες δωρεάν ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες όπου και όποτε χρειαστεί.
Ένα κράτος είναι δυνατό και προοδεύον όταν επενδύει στην υγεία και στην εκπαίδευση.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους μου γιατρούς, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό όλων των δομών υγείας που δίνουν καθημερινά τη μάχη τους υπερβάλλοντας εαυτό για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κάθε πολίτη που το έχει ανάγκη.
                                                                                               
Η Αντιδήμαρχος
Σοφία Αφένδρα