Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα γίνουν... της υπομονής, ίσως μάλιστα να στερηθείς ενός μέσου και το κακό είναι ότι με την Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι και ανυπόμονος/η! Μπορείς ωστόσο να γλιτώσεις πολλά αν κάνεις σωστή προετοιμασία ή απλά να το ρίξεις στο διάβασμα! Παράλληλα καλείσαι να κλείσεις οριστικά μια οικογενειακή υπόθεση σου, ώστε να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, ακόμη κι αν το κόστος είναι δείχνει υψηλό για σένα. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι για να αντιμετωπίσεις το «κακό» θα πρέπει να καταφύγεις σε ριζικές λύσεις.

Ταύρος
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου τα οικονομικά σου μπαίνουν σε στενωπό με την βασική σου προτεραιότητα να είναι η αποκατάσταση μιας ζημιάς ή η κάλυψη μιας υποχρέωσης που δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό περιόρισε τα έξοδά σου. Παράλληλα καλείσαι να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, αφού είναι βέβαιαο πώς κάτι παίζει από πίσω. Από την άλλη πλευρά, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να γίνει μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς, με συνέπεια να πάει πίσω ο προγραμματισμός σου. Ίσως πάλι να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε έναν γείτονα ή συγγενή σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου να απαιτεί ρεαλισμό, θα πρέπει κι εσύ να συγκροτηθείς και να σοβαρευτείς, αφού σε περιμένουν σύνθετα προβλήματα κι αν αδιαφορήσεις ή φερθείς επιπόλαια θα το πληρώσεις με… κάποιο τρόπο! Παράλληλα, φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος στα οικονομικά σου κι αν θελήσεις να απαλλαγείς πάση θυσία από πρότερες δεσμεύσεις, τότε καλώς, αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά κεφάλαια, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα ενός πάθους σου ή κάποιων, που η μόνη έγνοια τους είναι το πόσα μπορούν να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου δεν επιτρέπονται απροσεξίες σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου και με δεδομένο ένα ενεργειακό έλλειμμα, καλό είναι να ξεκουραστείς κάνοντας μόνον τα απαραίτητα. Ίσως βέβαια χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες. Παράλληλα η ζωή σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων, είτε για την εμπλοκή σου σε μια προσωπική υπόθεση που τελειώνει με δυσάρεστο τρόπο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η διερεύνηση καταστάσεων θα σε βοηθήσει να αποκρυσταλλώσεις μια πιο πλήρη εικόνα για τα πράγματα.

Λέων
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις φιλίες σου ή/και σε συλλογικότητες, αν όμως τα όσο βλέπεις και γίνονται δεν σου αρέσουν, μην βαλθείς να προσφέρεις χωρίς στοιχειώδη ανταλλάγματα. Αν πάλι νιώθεις ριγμένος/η, πάρε το καπελάκι σου και… άντε γεια! Παράλληλα, με τόσα που γίνονται παρασκηνιακά οφείλεις να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη. Ενδέχεται βέβαια να πάθεις κι εσύ τα ανάλογα ή να σε κακολογήσουν πίσω από την πλάτη σου.

Παρθένος
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σηματοδοτεί την ανάληψη μιας ευθύνης και σίγουρα θα τα καταφέρεις μια χαρά εφαρμόζοντας στην πράξη τα όσα γνωρίζεις από την εμπειρία σου. Πέρα όμως από το να κάνεις σωστά την δουλειά σου θα πρέπει να βάλεις σε μια τάξη και όσους/ες θα δουλέψουν πάνω σε ένα πρότζεκτ. Παράλληλα κάτι δυσάρεστο φαίνεται να συμβαίνει στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ίσως όμως χρειαστεί να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου κάποιον/α που αποδείχτηκε «λίγος/η» αν όχι επιζήμιος/α για σένα. Αν πάλι συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, να ξέρεις ότι το παιχνίδι είναι στημένο!

Ζυγός
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις, που μπορεί να είναι και για καλό. Επιπλέον η σωστή προετοιμασία σου και η τήρηση της νομιμότητας είναι το κλειδί της επιτυχίας σε ότι κι αν κάνεις, ενώ τουλάχιστον για σήμερα θα πρέπει να... ξεχάσεις την ψυχαγωγία σου! Παράλληλα μπορεί να έρθεις προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό ζήτημα και από την στιγμή που το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, μπες σε μια νέα ρότα. Ίσως πάλι να ανακαλύψεις κάτι βρώμικο μεταφορικά ή κυριολεκτικά αλλά αν οι δυνάμεις σου δεν αρκούν για να καθαρίσεις, είναι προτιμότερο να... κάνεις πως δεν είδες!

Σκορπιός
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου εκείνο που προέχει είναι το να «φυλάξεις τα ρούχα σου» και να μην ξανοιχτείς οικονομικά, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, ίσως όμως και να σου αποδοθούν δεδουλευμένα ή χρεωστούμενα. Παράλληλα, αν μεν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, τότε θα φτάσεις στην ουσία της υπόθεσης. Αντίθετα όμως η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις. Επιπλέον, μην επιμείνεις σε ένα πλάνο ή σε ένα ταξίδι που δεν σου βγαίνει, ενώ έχε τον νου σου για υπονομευτικές δράσεις στο διαδίκτυο.

Τοξότης
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σηματοδοτεί επιπλοκές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά αν κάτι δεν σου αρέσει ή δεν το αντέχεις, δεν έχεις παρά να βάλεις ένα «στοπ» μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, τα οικονομικά σου κινούνται στην σφαίρα του όλα ή τίποτα αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές των ισχυρών, αν λοιπόν δεν έχεις την υποστήριξη τους, τότε μην ματαιοπονείς και προχώρα παρακάτω. Αν πάλι την έχεις, πρόσεξε μήπως υποθηκεύσεις το μέλλον σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα στα εργασιακά σου αλλά για την λήψη αποφάσεων και την απαλλαγή σου από ότι δεν χρειάζεσαι, ίσως όμως να δικαιωθείς για την ορθή κρίση σου ή/και για μια πρότερη επιλογή σου. Παράλληλα, φαίνεται να βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία και πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με το παλιό, αφού αν κολλήσεις στα ίδια και τα όμοια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από ατυχίες ή πολιτικές χειραγώγησης.

Υδροχόος
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε θέλει προσηλωμένο/η στα καθήκοντά σου και όσο το δυνατόν... άψογο/η στην εκτέλεσή τους, που σημαίνει ότι για την ώρα οι ψυχαγωγικές δράσεις μπαίνουν στο ψυγείο! Επιπλέον, σηματοδοτεί πιέσεις σε συναισθηματικά ζητήματα, είτε δικά σου, είτε ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί στην ζωή ενός συγγενούς σου ή σε ένα pet που έχεις αλλά ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να αποτοξινωθείς και να μείνεις μακριά από οτιδήποτε ύπουλο θα μπορούσε να επιβαρύνει την υγεία σου σε βάθος χρόνου.

Ιχθύες
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου ένα θέμα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου μπορεί να σε προσγειώσει στον πραγματικό κόσμο κι από πλευράς σου οφείλεις πρώτα να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου ή/και διορθώσεις τα κακώς κείμενα, αφήνοντας τα... όνειρα για αργότερα. Παράλληλα θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο και είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, φαίνεται να βασανίζονται από κάτι και καλό είναι να μάθεις από τι.


astrology.gr