MY KTEO

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο να έχει τα... χάλια της, είναι πολύ εύκολο να προκληθούν ρήξεις ή/και αλλοπρόσαλλες καταστάσεις με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως πάλι να «ριχτείς» σε μια κοινωνική ή πολιτική δράση, με σκοπό να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, με το αποτέλεσμα όμως να είναι αντιστρόφως ανάλογο των επιδιώξεών σου! Επιπλέον και στα οικονομικά σου γίνεται της... ανωμαλίας, οπότε ας είσαι τουλάχιστον συνετός/η στην διαχείριση τους, χωρίς φυσικά να δανείσεις ή να δανειστείς. Παράλληλα βέβαια, το σπίτι και η οικογένειά σου είναι ένα καλό αποκούμπι για... όλα!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο... σχεδιάζει να σου ανατρέψει σχέδια αλλά και ισορροπίες που έκτισες με κόπο και μάλιστα μέσα σε ένα κλίμα αντεγκλήσεων και διαφωνιών κι εδώ θα χρειαστεί από πλευράς σου μια συμβιβαστική στάση, ώστε να μην επέλθει ρήξη με άτομα που σίγουρα τα χρειάζεσαι και σε χρειάζονται. Ανάλογα ισορροπημένη πρέπει να είναι η πολιτική σου σε σχέση με αυτά που επιδιώκεις να πετύχεις, συνδυάζοντας δυναμισμό και σύνεση, οι λύσεις ωστόσο δεν θα έρθουν από εκεί που περιμένεις, γι' αυτό... παίξε και λίγο με τα αουτσάιντερ! Παράλληλα, θα περάσεις όμορφα σε μια έξοδο ή ένα ταξίδι.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε... προκαλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, είτε σε θεωρητικά, είτε σε τεχνικά θέματα, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις, τις επαφές σου αλλά και την χρήση μηχανημάτων, ας είσαι πιο προσεκτικός/η, αφού ένας λάθος χειρισμός αρκεί για να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, τα πράγματα στα εργασιακά σου δεν εξελίσσονται ομαλά και μην περιμένεις να βγάλεις άκρη άμεσα αλλά αν επιφορτιστείς με επιπλέον εργασίες, μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού ούτε η υγεία σου είναι στα καλύτερά της. Παράλληλα βέβαια μια οικονομική «ανάσα» θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Καρκίνος 
Γενικά: Τα καλά νέα είναι ότι με την συμπεριφορά και την... γοητεία σου μπορείς να πάρεις «πόντους» σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο, η Σελήνη στον Υδροχόο σκοπεύει να σε... παλαβώσει με τα όσα συμβαίνουν στον οικονομικό τομέα κι αν βασίζεις πολλά στο χρήμα και την δύναμή του, το πιθανότερο είναι να βρεθείς «επί ξύλου κρεμάμενος/η». ή τουλάχιστον προ εκπλήξεως. Ίσως πάλι να πέσεις θύμα δράσης περιθωριακών στοιχείων . Επιπλέον και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου μπαίνουν σε δοκιμασία κι είναι πιθανό να απογοητευθείς από την στάση ενός αγαπημένου σου προσώπου ή να πάθεις ένα... μικρό σοκ εξ αιτίας του!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου δεν είναι στα... καλά της και απειλεί να διαταράξει τις μέχρι τώρα διαμορφωμένες ισορροπίες στην ζωή σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Αν μάλιστα θυμώσεις κι αντιδράσεις έντονα μπορεί να χαθεί ο έλεγχος. Από την άλλη πλευρά βέβαια ούτε η πλήρης αδράνεια θα σε βοηθήσει, οπότε αναζήτησε την «χρυσή τομή». Επιπλέον, αναμένονται ακραίες καταστάσεις και στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή κάποιες εργασίες που θα κάνουν τον χώρο σου άνω-κάτω. Παράλληλα βέβαια μπορείς να βρεις ηρεμία και παρηγοριά κοντά στην φύση ή με έναν καλό... ύπνο!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο δεν έχει...  μπέσα και δοκιμάζει τις αντοχές και τις ικανότητές σου, φέρνοντας πιεστικές αναγκαιότητες στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να φορτωθείς με επιπλέον καθήκοντα. Καλό είναι επίσης να επιμείνεις... κι άλλο σε θέματα υγείας ή διατροφής, δεν αποκλείεται όμως το όποιο πρόβλημα να είναι κάποιου/ας άλλου/ης κι εσύ απλά να παράσχεις τις υπηρεσίες σου. Επιπλέον και οι μετακινήσεις σου φαίνεται να είναι προβληματικές, με απροσδόκητα συμβάντα που τουλάχιστον θα σου χαλάσουν το πρόγραμμα. Παράλληλα βέβαια ένας φίλος ή μια φίλη είναι για σένα το... δέκα το καλό!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μάλλον ακραίες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και μια έντονη ανησυχία για τα όσα συμβαίνουν στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Σε δημιουργικό επίπεδο ωστόσο θα σου δοθεί κίνητρο για να κάνεις τις... τρέλες σου! Επιπλέον, τα οικονομικά σου είναι μια ακόμη πηγή ή αιτία προβλημάτων κι είναι σκόπιμο να μην ξανοιχτείς, φυλάγοντας συνάμα και τα νώτα σου από τα «αρπακτικά» που σε γυροφέρνουν. Απαγορευτικό μπαίνει και σε κερδοσκοπικές δράσεις, ωστόσο δεν είναι όλα μαύρα στην ζωή σου και με την γοητεία που ασκείς... όλο και κάποιος/α θα σε νταντέψει!

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο να σου κάνει την ζωή... κόλαση, αναμένονται ακραίες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να δράσεις, πριν τσεκάρεις το τι ακριβώς συμβαίνει και την επάρκειά σου σε μέσα και προαπαιτούμενα. Έτσι κι αλλιώς αν πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, όλα θα πάνε ανάποδα με κίνδυνο να... παλαβώσεις κι εσύ!  Ίσως πάλι να επικρατήσει το... χάος λόγω τεχνικών εργασιών στον χώρο σου. Παράλληλα βέβαια μια έξοδος ή εκδρομή θα εξελιχθεί καλύτερα του αναμενομένου, όπου... φύγει, φύγει λοιπόν! 

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε δράσεις σχετικές με την επιμόρφωσή σου και σίγουρα μπορείς θα μάθεις πολλά σε θεωρητικό και τεχνικό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά όμως σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου ή τον χειρισμό συσκευών και εργαλείων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές, ενώ και η σχέση σου με έναν γείτονα ή συγγενή περνά από κρίση. Επιπλέον, οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα προσοχή σε θέματα υγείας κι αν νιώσεις κουρασμένος/η παράτα τα. Παράλληλα βέβαια ένα δωράκι θα λειτουργήσει ως... βάλσαμο στην ψυχή σου και κυρίως στην τσέπη σου!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο καταργεί κάθε έννοια λογικής στις οικονομικές συναλλαγές σου και μάλλον θα... σκίσεις τα πτυχία σου, αφού οι εξελίξεις είναι απερίγραπτες! Σε κάθε περίπτωση όμως το καλύτερο θα ήταν να τηρήσεις μια στάση αναμονής, διασφαλίζοντας συνάμα τα κυριαρχικά συμφέροντά σου και μόνον στην περίπτωση που σου επιβληθούν πράγματα, άρχισε να ψάχνεις για τρόπους αντίδρασης. Επιπλέον δοκιμάζονται και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου, που δεν μπορείς να τις πιάσεις από πουθενά. Παράλληλα βέβαια, ένας συνεργάτης ή δικός σου άνθρωπος, στην συγκεκριμένη φάση μοιάζει με θείο δώρο.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέτει εκτός... ορίων, ενίοτε και εκτός εαυτού, θέλει λοιπόν μεγάλη προσπάθεια για να ζέψεις το άρμα της ζωής σου, σίγουρα όμως η πείρα που έχεις αποκομίσει θα «μετρήσει». Επιπλέον, πρόσεξε μήπως πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας μιας «άτσαλης» ή βιαστικής κίνησης, είτε από την πλευρά σου, είτε από κάποιον/α άλλον/η.  Όσο για τις σχέσεις σου με «ισχυρά» πρόσωπα ή/και τους συνεργάτες σου δεν είναι δα και στα καλύτερά τους και απειλείται γενική σύρραξη! Παράλληλα βέβαια, μπορεί να βρεις παρηγοριά απολαμβάνοντας υπηρεσίες ευεξίας ή την συντροφιά ενός pet.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει το... δόγμα του σοκ στην ζωή σου κι αν καταφέρεις να συνέλθεις έγκαιρα θα μπορέσεις τουλάχιστον να διαφωτιστείς για τεκταινόμενα του παρασκηνίου που θα σε αφήσουν με ανοικτό το στόμα! Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, καλείσαι να υιοθετήσεις μια ισορροπημένη θεραπεία, χωρίς σπασμωδικές αντιδράσεις κι υπερβολές. Επιπλέον  sτις μετακινήσεις σου μπορεί να σου τύχει το πιο απίθανο, ενώ όσον αφορά τις σχέσεις σου με γείτονες ή/και συγγενείς θα διαπιστώσεις ότι η... τρέλα δεν πάει στα βουνά! Παράλληλα βέβαια μπορεί να πάρεις μια χαρά από αγαπημένο σου πρόσωπο.


astrology.gr