Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ σε τροφοδοτεί με σχόλια και πληροφορίες που καλείσαι όμως να αξιολογήσεις, ώστε να ασχοληθείς με εκείνα που έχουν πραγματικά σημασία κι όχι με τα «λόγια του αέρα» κάποιων. Παράλληλα, ο Ερμής στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας που ναι μεν είναι περαστικό αλλά με πολύ έντονα συμπτώματα. Ακόμη, κάποιος/α μπορεί να σου χαλάσει τον ύπνο με την φασαρία που κάνει αλλά πολύ πιο… ενοχλητική θα αποβεί στην πράξη μια αυθαίρετη, όσο και παρασκηνιακή παρέμβαση.

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους το ενδιαφέρον σου περιστρέφεται γύρω από οικονομικά θέματα, όπου όμως δεν είναι σκόπιμο να τα πάρεις και πολύ «ζεστά», ούτε να αγχωθείς με κάτι που αύριο μπορεί να μην ισχύει. Απλά κάλυψε τις τρέχουσες ανάγκες σου, ξέροντας πως ακόμη κι αν βρεθείς στο μείον, σύντομα θα ανακάμψεις. Παράλληλα, με τον Ερμή στον 11ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να προκύψουν «σκηνικά» και εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ότι κι αν γίνει όμως μην το πάρεις εγωιστικά, αφού δεν αξίζει να χαλάσει για ένα «καπρίτσιο» το καλό κλίμα.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέτουν ενώπιον προκλήσεων, όμως κάποια πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν ανησυχία, κάτι που μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις σπασμωδικά ή «ατσούμπαλα» απέναντι σε ανθρώπους ή καταστάσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε «τρέχει» με διάφορες υποθέσεις και όσον αφορά όλα εκείνα που κατέχεις καλά, ουδέν πρόβλημα, ίσα-ίσα που αναμένονται «νίκες». Στα υπόλοιπα όμως ας είσαι όμως πιο προσεκτικός στους χειρισμούς αλλά και τις κρίσεις σου, για να μην εκτεθείς στα μάτια των άλλων.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί στο να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου, είτε στην υγεία και την διατροφή σου, δίνοντας όμως σημασία και στην ψυχολογική σου κατάσταση, αφού από αυτήν ξεκινούν τα καλά και τα άσχημα. Επιπλέον, αν δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο, δώσε του την σημασία που πρέπει. Παράλληλα, με τον Ερμή στον 9ο ηλιακό οίκο σου είναι εύκολο να εμπλακείς σε λεκτικούς ή γραπτούς διαξιφισμούς κι επειδή το ένα φέρνει το άλλο, πρόσεξε μήπως μια διαμάχη πάρει μεγάλες διαστάσεις –και νομικές. Επιπλέον «κάτι τρέχει» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους μια νέα γνωριμία μεταξύ… πολλών, μπορεί να αντιπροσωπεύσει πολλά από εκείνα που ψάχνεις να βρεις, ιδιαίτερα σε επικοινωνιακό επίπεδο, φαίνεται ωστόσο να υπάρχει έλλειμμα αξιοπιστίας και διάρκειας. Ότι προλάβεις, δηλαδή! Από την άλλη πλευρά ένας φίλος ή μια φίλη θα ζητήσει την… επείγουσα συνδρομή σου σε μια υπόθεσή του/της. Παράλληλα, ο Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει το κίνητρο για να μαζέψεις όλο το χρήμα, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που θέλεις άμεσα, ίσως όμως και να ξοδευτείς για να εντυπωσιάσεις κάποιον/α.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους να σηματοδοτεί αβέβαιες καταστάσεις στην ζωή και την καριέρα σου, οφείλεις να φερθείς πιο ευέλικτα, ώστε η κάθε πρόκληση που θα σου τύχει να γίνει η αφετηρία επιτευγμάτων κι όχι μια μικρή… Βαβέλ, εξ αιτίας της ασυνεννοησίας που θα προκύψει! Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου προσδίδει στις εξελίξεις μια ανταγωνιστική χροιά με τους εγωισμούς και τα πάθη να ορίζουν τελικά το με ποιόν/α γίνεται να συμπορευτείς και με ποιόν/α όχι. Σε κάθε περίπτωση βέβαια ούτε οι αντιπαλότητες, ούτε οι συμπορεύσεις θα κρατήσουν αιώνια, οπότε φέρσου… έξυπνα!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ένα «μπαράζ» επαφών ή μετακινήσεων, με συνέπεια να «μαζέψεις» πλήθος πληροφοριών άλλοτε χρήσιμων κι άλλοτε όχι, πολύ δημιουργική όμως θα είναι η συνεισφορά της σε διαβάσματα ή μελέτες. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε ξεσηκώσει. Παράλληλα, με τον Ερμή στον 6ο ηλιακό οίκο σου να σου φέρνει κάποιες επείγουσες εργασίες, είναι προτιμότερο να τις κάνεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή άλλων θα προκαλέσει εντάσεις. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου αλλά όπως ήρθε, έτσι θα περάσει.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει να χάσεις τον «μπούσουλα» ως προς το τι δίνεις και τι παίρνεις, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς και σε καταναλωτικές υπερβολές, μαζεύοντας μαζί με τα ωφέλιμα και πολλά… άχρηστα! Παράλληλα, ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου, σου φέρνει μια συναισθηματική έξαψη αλλά καλλιεργεί και ανταγωνιστικές καταστάσεις που σε ταράζουν συναισθηματικά. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, τίποτε δεν θα κρατήσει αιώνια, οπότε κι εσύ μην τα παίρνεις όλα πολύ ζεστά. Αν όμως έχεις μικρά παιδιά έχε τα από κοντά, αφού δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθουν ή/και να σκαρώσουν!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε βάζει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης ή συνεργασίας, επιδιώκοντας μια κάλυψη σε όλα τα επίπεδα και με τον Άρη για… συνοδοιπόρο για να τα καταφέρεις θα χρειαστεί «να πατήσεις πόδι». Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με θέματα των άλλων κι όχι πάντα επειδή το θες. Παράλληλα, ο Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εντάσεις και αντιζηλίες μεταξύ οικείων ή στον χώρο σου αλλά πέρα από τις προσωπικές «κόντρες», που μπορεί να λάβουν και απρόσμενες διαστάσεις, θα προκύψουν και τεχνικά θέματα ή ζημιές που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Σελήνη στους Διδύμους σε περιμένουν αρκετές έξτρα εργασίες και εκτός από την σπουδή σου να τις ολοκληρώσεις, θα χρειαστείς και έναν καταμερισμό για να μην γίνεις «εκατό κομμάτια». Επιπλέον, ας είσαι πιο προσεκτικός/η με την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, με τον Ερμής στον 3ο ηλιακό οίκο σου να συνεισφέρει σε ένα περιβάλλον εντάσεων είναι πιθανό να υπάρξουν καβγάδες ή να πέσεις πάνω σε «φουριόζικα» άτομα, που δεν υπολογίζουν και πολύ τους άλλους αρκεί να γίνει η δουλειά τους. Εσύ όμως μείνε συγκεντρωμένος/η και μην βιάζεσαι για να μην σκοντάψεις!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει εναλλάξ πιο κοντά αλλά και πιο… μακριά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε λόγω μιας δικής σου αστάθειας-αβεβαιότητας, είτε εξ αιτίας μιας δικής τους επαμφοτερίζουσας στάσης. Επιπλέον και στο δημιουργικό κομμάτι είσαι «μια κρύο, μια ζέστη», οπότε ότι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα! Παράλληλα, ο Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η ή/και… σκορποχέρη/α στην οικονομική πολιτική σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να παρασυρθείς και σε αχρείαστα έξοδα για να ικανοποιήσεις απλά και μόνον ένα καπρίτσιο σου.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για οικογενειακές υποθέσεις, που όμως έχουν αρκετές μεταβλητές και θα πρέπει να επιδείξεις την σχετική ευελιξία. Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να μετακομίσεις εσύ προσωρινά σε μια άλλη «έδρα». Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου σου δίνει αιτίες κι αφορμές για να «ξεσπαθώσεις», ωστόσο η φόρτιση που συνοδεύει τις προσπάθειές σου, μπορεί τελικά να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου, εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου, ας ρίξεις λοιπόν την ενέργειά σου στα μαστορέματα ή την άθληση σου.


astrology.gr