MY KTEO

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη υπευθυνότητες και καθήκοντα, που… έτσι κι αλλιώς δεν «τραβάνε». Επιπλέον, φρόντισε να προστατέψεις τον οργανισμό σου αλλά και τα ζώα ή τα φυτά σου από μυκητιάσεις και παράσιτα. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει πολύ πιο «φλογερό/η» στα θέλω σου και μένει να διαπιστώσεις ποιος/α θα σε ακολουθήσει και ποιος/α όχι, να ξέρεις όμως κι εσύ πως ο ενθουσιασμός του σήμερα μπορεί να ξεθυμάνει γρήγορα. Επιπλέον, αναμένονται κοντρίτσες με αγαπημένα πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά, τις… αταξίες τους θα… τις κάνουν!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια «θολούρα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να λαθέψεις στις εκτιμήσεις σου, να πέσεις θύμα μιας παραπλάνησης ή να αρχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν. Από την άλλη πλευρά, σου δίνει μια δημιουργική διέξοδο μέσω της φαντασίας σου. Παράλληλα βέβαια, στον… πραγματικό κόσμο, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει ανακατατάξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να ανακύψει ένα επείγον ζήτημα, εξ αιτίας του ότι κάποιος/α «σηκώνει μπαϊράκι» ή λόγω έκτακτων καταστάσεων που σε αναγκάζουν να ξεσπιτωθείς για λίγο.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να λάβεις υπόψη σου και τις κρυφές πτυχές των όσων γίνονται στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, έχοντας κατά νου ότι κάποια πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, το να κάνεις όνειρα δεν… βλάπτει, αρκεί να έχεις επίγνωση της πραγματικότητας, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να εμψυχώσεις κόσμο ή να πεις ένα αθώο ψέμα που θα λειτουργήσει ως βάλσαμο. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα ανοίγονται νέοι ορίζοντες δράσης και αναζητήσεων, μην περιμένεις όμως να συμφωνούν όλοι μαζί σου, ούτε κι εσύ με αυτούς!

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να «ξεχαστείς» μέσα από διαβάσματα, παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, κι όταν πετάς ψηλότερα από τα προβλήματα της καθημερινότητας όλα μοιάζουν τόσο όμορφα! Θα σου φέρει όμως και κάποιες «τζούφιες» μετακινήσεις ή ακυρώσεις στις επαφές σου, ενώ «παίζουν» και τα… ψεματάκια παντός σκοπού! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σου δίνει κίνητρο για να μαζέψεις όλο το χρήμα και να το ξοδέψεις... πάραυτα, έχε όμως τον νου σου και σε όσους/ες ορέγονται τα κεκτημένα σου, αφού αν μυριστούν «αίμα» μπορεί να σου «την πέσουν» άγρια!

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιο σου, σου δίνει την απαιτούμενη... άγνοια κινδύνου για να τολμήσεις κάτι κόντρα σε όλους και σε όλα, μην περιμένεις ωστόσο να μην υπάρξουν αντιδράσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονες. Αν βέβαια έχεις μια επίσημη δέσμευση ή συνεργασία, η άλλη πλευρά έχει κάθε λόγο να σου... ζητήσει τα ρέστα, ειδικά αν κινηθείς χωρίς να την υπολογίσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια αίσθηση πληρότητας, κάτι που σε κάνει να νοιώθεις ευτυχής ακόμη και με το τίποτα. Και μέχρι εδώ καλά, πρόσεξε όμως μήπως ξεγελαστείς σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε μια αγορά.

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιο σου, σου δίνει την απαιτούμενη... άγνοια κινδύνου για να τολμήσεις κάτι κόντρα σε όλους και σε όλα, μην περιμένεις ωστόσο να μην υπάρξουν αντιδράσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονες. Αν βέβαια έχεις μια επίσημη δέσμευση ή συνεργασία, η άλλη πλευρά έχει κάθε λόγο να σου... ζητήσει τα ρέστα, ειδικά αν κινηθείς χωρίς να την υπολογίσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια αίσθηση πληρότητας, κάτι που σε κάνει να νοιώθεις ευτυχής ακόμη και με το τίποτα. Και μέχρι εδώ καλά, πρόσεξε όμως μήπως ξεγελαστείς σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε μια αγορά.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να προσπεράσεις αυτά που «πρέπει» να κάνεις στην δουλειά σου, αφού προηγείται η ξεκούρασή σου. Επιπλέον, ένα όνειρο ή μια δυνατό προαίσθημα μπορεί να σε προστατέψει και τελικά να βρεθείς μακριά από όλα εκείνα που δυνητικά θα σε στενοχωρούσαν. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει δυνατές συγκινήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε πρόκειται για τις φιλικές είτε για άλλες, επειδή όμως η υπόθεση... μυρίζει μπαρούτι, κράτα και μια «πισινή», όσον αφορά την εξέλιξη των πραγμάτων. Ίσως πάλι να υπάρξουν φαινόμενα φανατισμού σε ένα συλλογικό εγχείρημα.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα και διαφορετικά ζητήματα, που απαιτούν την άμεση λύση τους αλλά και… κοντρίτσες με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας ή ανταγωνιστές που ζητούν «την κεφαλή σου επί πίνακι»! Επιπλέον, κάθε συνεργασία γίνεται περίπου ανέφικτη κι αν κινηθείς μόνος/η θα γλιτώσεις τουλάχιστον τις εσωτερικές διαμάχες/ Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να προκύψει κι ένα θέμα εμπιστοσύνης με πρόσωπο που αγαπάς ή εμπιστεύεσαι, ίσως όμως να κρύψεις κι εσύ πράγματα προκειμένου να αποφευχθεί μια ένταση.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί στο να «φτιάξεις ατμόσφαιρα» στον χώρο σου, αν όμως δεχθείς επισκέψεις, έχε τον νου σου και για πιθανές «παρασπονδίες», αφού πίσω από τις ευγένειες μπορεί να κρύβονται πονηρές προθέσεις. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ενώ τσέκαρε και για διαρροές ή υγρασίες. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα είναι εύκολο να υπάρξουν εντάσεις και τσακωμοί με συγγενείς ή άτομα του περιβάλλοντός σου, ενώ αν βιάζεσαι είναι... μαθηματικά βέβαιο πώς θα σκοντάψεις! Αν πάλι προκύψει ένα θέμα δικαίου, δεν χρειάζεται να πάρεις τον νόμο στα χέρια σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει επιρρεπή σε λάθη και ακυρώσεις δράσεων αλλά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να δίνεις υπερβολική σημασία σε όσα τελικά… δεν θα γίνουν, αφού μπορεί να είναι για το καλό σου. Εξ άλλου πολλές φορές το να ξέρεις πότε πρέπει να αποσυρθείς, είναι που διασφαλίζει την επιτυχία. Επιπλέον, ένα ψέμα μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ρίχνει στο κυνήγι του χρήματος κι είναι πιο πιθανό να κερδίσεις «τζογάροντας», παρά πηγαίνοντας by the book, σίγουρα όμως θα υπάρξει και κάποιος/α που θα σου ζητήσει μερίδιο... με το έτσι θέλω!

Υδροχόος
Γενικά: Ο Άρης απέναντί σου σηματοδοτεί μια «καυτή» κινητικότητα στις συνεργασίες σου και τον... περιβάλλοντα χώρο κι επειδή κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω στα θέλω του αν προκύψει κάποια διαφωνία, το σοφότερο θα ήταν να ακολουθήσει ο καθένας τον δρόμο του μέχρι νεωτέρας, αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος μιας γενικευμένης σύρραξης! Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς επιβάλλεται να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η αλλά και εύπιστος σε οικονομικά ζητήματα, αφού κάπου υπάρχει λάθος ή… απάτη! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σου χαρίσουν ή να μοιραστείς κάτι, έξω από τους κανόνες της αγοράς.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου συνηγορεί σε ένα ρομαντικό και «ονειρικό» κλίμα, το οποίο βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τα όσα «ξενέρωτα» συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Είναι όμως η πίστη σου που θα υλοποιήσει το «θαύμα», γι' αυτό... μην εγκαταλείπεις! Επιπλέον μπορεί να έχεις ένα μεταφυσικό βίωμα αλλά και μια σπουδαία καλλιτεχνική έμπνευση. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σηματοδοτεί τρεχάματα κι έκτακτες καταστάσεις στην δουλειά σου και η μια επιλογή σου είναι να «τα γράψεις» όλα, μάλλον όμως θα προσπαθήσεις να απαντήσεις με... πονηριά! Αν πάλι έχεις ζώα, αναμένονται... φασαρίες!


astrology.gr