Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά:  Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν, συνάμα όμως θα φέρουν στο φως όλα εκείνα που έπρεπε να γνωρίζεις για τα προσωπικά σου και όχι μόνον. Ίσως βέβαια να «χωθείς» κι εσύ σε μια υπόθεση που δεν σε αφορά, προς υπεράσπιση της αλήθειας. Επιπλέον, μια αλλαγή θα σε ανανεώσει ίσως όμως να συμβεί και παρά την θέλησή σου. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να υπάρξει μια κρίση ή δυσκολία στις φιλίες σου ή/και σε συλλογικές δράσεις κι αν κάτι δεν σου ταιριάζει θέσε τα όριά σου αφού «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους».

Ταύρος
Γενικά: Με τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να πάρεις πάνω σου μια υπόθεση, ή να ασκήσεις διοίκηση. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού εμπλουτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για κάτι το ξεχωριστό, ίσως μάλιστα να σε «πείσουν» να αλλάξεις οπτική, αποκαλύπτοντάς σου έναν διαφορετικό κόσμο. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς και με ένα «περίεργο» χόμπι ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με κάπως εξεζητημένο αντικείμενο. Αν όμως είσαι «παλαιών αρχών», τότε θα ενοχληθείς από την στάση των άλλων.

Δίδυμοι
Γενικά: Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει νέα δεδομένα στην καριέρα ή την κοινωνική ζωή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις νέες πρακτικές, τόσο το καλύτερο για σένα, αφού θα αποκομίσεις μια απρόσμενη επιτυχία, αν όμως δεν το πράξεις, τότε «απειλείσαι» από δυσάρεστα απρόοπτα και ανατροπές, που σίγουρα θα σε ξεβολέψουν. Επιπλέον, να θυμάσαι πως σήμερα τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 9ο ηλιακό οίκο σου οφείλεις να είσαι νομότυπος/η σε ότι κάνεις, ενώ αν περάσεις από κάποιου είδους εξετάσεις φρόντισε να είσαι διαβασμένος/η.

Καρκίνος 
Γενικά: Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού συνηγορεί σε μια καθημερινότητα διανθισμένη με ξαφνικά συναπαντήματα, εκπλήξεις, ανατροπές και μηνύματα που αιφνιδιάζουν, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα –το δεύτερο αν είσαι «κολλημένος/η» ή λειτουργείς με κλισέ, αφού σήμερα τον λόγο έχουν τα «παλαβά» και οι εξαιρέσεις! Επιπλέον, μπορεί να μυηθείς σε ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον 8ο ηλιακό οίκο σου, εκείνο που προέχει είναι το να «φυλάξεις τα ρούχα σου» και να μην ξανοιχτείς οικονομικά, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

Λέων
Γενικά: Ο Κρόνος απέναντί σου δημιουργεί επιπλοκές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως μπει ένα «στοπ» μέχρι νεωτέρας. Μπορεί ακόμη να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου ή να πιεστείς από ένα νομικό-γραφειοκρατικό ζήτημα. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού έχεις την τάση να αποκτήσεις είδη που δεν θεωρούνται πρώτης ανάγκης αλλά ανεβάζουν το πρεστίζ σου. Επιπλέον, αν περιμένεις να λάβεις κάποια χρήματα, το πιθανότερο είναι να μην συμβεί, αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από κάτι που δεν είχες κατά νου ή θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο.

Παρθένος
Γενικά: Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού συνηγορεί σε ξαφνικές ή απρόβλεπτες εξελίξεις, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, οπότε μην «δένεις» τίποτε. Μακάρι βέβαια να είσαι εσύ που θα αιφνιδιάσεις με τις επιλογές σου, ενώ όσο πιο ανοικτός/η είσαι απέναντι στο διαφορετικό ή το καινοτόμο, τόσο ευκολότερα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον 6ο ηλιακό οίκο σου, η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα στα εργασιακά σου αλλά για ένα ξεσκαρτάρισμα, τόσο σε άψυχο, όσο και σε… έμψυχο υλικό! Προσπάθησε επίσης να περιορίσεις ότι βλάπτει την υγεία σου.

Ζυγός
Γενικά: Με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να αρχίσουν να συμβαίνουν αλλαγές ή πράγματα που δεν συνηθίζονται, κάτι που θα σε ξεβολέψει μεν, αλλά από την άλλη πλευρά θα σου εξάψει το ενδιαφέρον! Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με νέα τεχνολογικά επιτεύγματα που σε εισάγουν στον κόσμο του αύριο. Επιπλέον, σε θέματα υγείας και διατροφής μπορεί να αλλάξεις γιατρό ή να υιοθετήσεις μια νέα πρωτοποριακή αγωγή. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί πιέσεις σε συναισθηματικά ζητήματα αλλά και στις εν γένει διαπραγματεύσεις σου.

Σκορπιός
Γενικά: Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε φέρνει πλησιέστερα σε άτομα που δεν ανήκουν στον συνήθη κύκλο σου και είτε διακρίνονται από μια δημιουργική «τρέλα», είτε δρουν και αντιδρούν με έναν τρόπο που σε ξενίζει. Σε κάθε περίπτωση όμως όλο και κάτι νέο ή διαφορετικό θα μάθεις, αν βάλεις στο περιθώριο τις «άκαμπτες» πεποιθήσεις σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον 4ο ηλιακό οίκο σου τα θέματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου γίνονται πιο στενόχωρα κι από πλευράς σου οφείλεις πρώτα να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, αφήνοντας τα νέα ξεκινήματα κι ανοίγματα για αργότερα.

Τοξότης
Γενικά: Με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού είναι πιθανό να υπάρξουν μεταβολές κι εκπλήξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για μια απρόσμενη επίσκεψη, που θα σε ξεβολέψει αλλά συνάμα θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, είτε για εσωτερικές αλλαγές στον χώρο σου. Ίσως πάλι ένα οικείο σου πρόσωπο να αντιδράσει με τρόπο που δεν συνηθίζει. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον 3ο ηλιακό οίκο σου οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα γίνουν «της υπομονής», ίσως μάλιστα να στερηθείς ενός μέσου. Μπορείς ωστόσο να το… ρίξεις στο διάβασμα ή να λειτουργήσεις προληπτικά και διορθωτικά.

Αιγόκερως
Γενικά: Με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου η βασική σου προτεραιότητα -και ορθά- είναι η αποκατάσταση μιας ζημιάς ή η κάλυψη μιας υποχρέωσης που δεν μπορεί να περιμένει. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει μια σειρά από απρόοπτα κι εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο. Ίσως μάλιστα να λάβεις ένα μήνυμα από εκεί που δεν το περιμένεις ή να έχεις ένα ξαφνικό συναπάντημα που θα αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά σου. Επιπλέον όμως μπορεί να προσθέσεις στην συλλογή σου ένα πολύ ξεχωριστό «κομμάτι».

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, θα πρέπει κι εσύ να συγκροτηθείς και να σοβαρευτείς, αφού σε περιμένουν δύσκολα και σύνθετα προβλήματα, που θα σε καθυστερήσουν. Αν μάλιστα αδιαφορήσεις ή φερθείς επιπόλαια θα το πληρώσεις με… κάποιο τρόπο! Κάλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε» λοιπόν! Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού είναι πιθανό να λάβεις από εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ οι αγορές σου φαίνεται να μην καλύπτουν τόσο τις βασικές ανάγκες σου, όσο κάποιες από τις «λόξες» σου. Αν όμως έχεις κάτι για «σίγουρο» μπορεί και να… χάσει τον δρόμο!

Ιχθύες
Γενικά: Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου και να προωθήσεις τις πρωτοποριακές ιδέες σου, ακόμη κι αν κάποιος/α σου λέει να μην το κάνεις στο όνομα μιας υποτιθέμενης «ασφάλειας». Ίσα-ίσα που αν επιδιώξεις την τελευταία, μάλλον θα την χάσεις από εξωγενείς παράγοντες. Επιπλέον μπορεί να «προκαλέσεις» θετικά με την εμφάνιση ή την συμπεριφορά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σου συνιστά να μην επιβαρύνεις την υγεία σου με άστοχες επιλογές, ίσως όμως και να κλειστείς στον εαυτό σου ύστερα από μια αποτυχία ή απόρριψη.


astrology.gr