MY KTEO

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά:  Με την Σελήνη στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σου ανατεθούν νέα καθήκοντα και η πρόκληση που έχεις μπροστά σου είναι το να μπορέσεις να συνεννοηθείς και με άτομα που έχουν άλλη αντίληψη των πραγμάτων, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου! Κι αυτό... εύκολο δεν το λες αφού ο Άρης βρίσκεται πλέον απέναντί σου και το κάθε τι που αντίκειται στα θέλω σου σου... δίνει στα νεύρα! Και τελικά όσο πιθανό είναι να συμμαχήσεις προσωρινά με ένα άτομο που σε αυτήν την φάση τα συμφέροντά ή οι αναζητήσεις σας συμπίπτουν, άλλο τόσο είναι να.«τα σπάσεις» με όποιον/α θεωρείς ότι αυθαιρετεί σε βάρος σου.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει πιο ζωηρή την καθημερινότητα σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και πάμπολλες γνωριμίες, αλλά και με επαφές σχετικές με επαγγελματικά θέματα. Ίσως πάλι να κινηθείς για την απόκτηση ενός πτυχίου. Παράλληλα, ο Άρης περνά στον Ζυγό φέρνοντας ένα κλίμα αναταραχής στα εργασιακά σου, με εκατέρωθεν διεκδικήσεις και... αυθαιρεσίες! Ίσως πάλι να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου με σκοπό να γίνει κάτι... χθες αλλά να ξέρεις ότι η εμπλοκή άλλων θα φέρει εντάσεις και περισσότερα... νεύρα! Επιπλέον, κινδυνεύεις από μια έντονη αλλά παροδική ενόχληση στην υγεία σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια αστάθεια στα οικονομικά σου και το πιθανότερο είναι να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις είτε επίκαιρες ανάγκες, είτε απωθημένες επιθυμίες. Πρόσεξε ωστόσο μήπως  παρασυρθείς από ένα πάθος σου. Παράλληλα, με τον Άρη να περνά στον Ζυγό, οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα  μπαίνουν σε μια νέα φάση και είτε θα διεκδικήσετε κάτι από κοινού ή/και θα αμυνθείτε απέναντι σε ένα εξωτερικό πρόβλημα, είτε θα υπάρξει μια ένταση που θα θίξει τον πυρήνα της σχέσης σας, με συνέπεια μια προσωρινή αλλά και... επεισοδιακή απομάκρυνση!. 

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εκτός όμως από εκείνα που θα σου αρέσουν, θα υπάρξουν και καταστάσεις που θα ενεργοποιήσουν την... γκρίνια σου! Παράλληλα, ο Άρης περνά στον Ζυγό και σε θέτει σε θέση μάχης στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, είτε λόγω έντονων διαφωνιών, είτε επειδή υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το βασικό πρόβλημα για σένα πάντως σε κάθε περίπτωση θα είναι η διατάραξη της οικογενειακής γαλήνης και ο γρήγορος ή/και απότομος τρόπος με τον οποίο θα αλλάζουν τα δεδομένα.

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη στον Αιγόκερω εκείνο που προέχει είναι η υγεία σου και η διατροφή σου, αφού είναι εύκολο να προκύψει κάτι ενοχλητικό. Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου και να αφήσεις για αργότερα εργασίες που δεν επείγουν. Παράλληλα, με τον Άρη να περνά στον Ζυγό οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπαίνουν σε μια... μαχητική περίοδο, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες να σου συμβεί κάποιο ατύχημα λόγω βιασύνης ή απροσεξίας. Ίσως βέβαια να τα... γλιτώσεις όλα αυτά αν επικεντρωθείς στην επιμόρφωσή σου, εντατικοποιώντας τους ρυθμούς σου.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Αιγόκερω να «δείχνει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μπορεί να σου προκύψει ένα συναισθηματικής φύσεως ζήτημα, που ξέρεις ότι... δεν είναι δα και το δυνατό σου σημείο! Βέβαια, η φυγή του Άρη από το ζώδιο σου μειώνει τις σχετικές εντάσεις, η παρουσία του όμως πλέον στον Ζυγό σε ωθεί να ρισκάρεις για να έχεις καλύτερες οικονομικές απολαβές, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από εμπνεύσεις της στιγμής και άμεσες πρωτοβουλίες κι όχι με κάποιου είδους προγραμματισμό ή σχέδιο. Θα υπάρξουν ωστόσο και κίνδυνοι για τα κεκτημένα σου, αφού κάποιος/α θα αποπειραθεί να τα... αρπάξει!

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Αιγόκερω να επηρεάζει τις ισορροπίες στο σπίτι και την οικογένεια σου, είναι πιθανό να υπάρξει μια μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου, με κίνδυνο να δείξεις το πιο... αγενές σου πρόσωπο! Κι αυτό γιατί ο Άρης που περνά στο ζώδιο σου δεν ανέχεται και πολλά-πολλά... Επιπλέον σε ωθεί να αναλάβεις δράση, αν όμως ασχοληθείς εντατικά με πράγματα που δεν γνωρίζεις καλά ή έχεις πολύ καιρό να τα κάνεις, μπορεί να... μείνεις από «λάστιχο», με την μέση σου να υποφέρει. Επιπλέον, όσο λιγότεροι μπλέκονται στα πόδια σου, τόσο το καλύτερο.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κυρίως για δουλειές ή πράγματα που έχουν τον χαρακτήρα υποχρέωσης. Επιπλέον βέβαια, ένας γνωστός ή συγγενής δεν ξέρει τι θέλει και ταλαιπωρεί κι εσένα! Παράλληλα, ο Άρης περνά στον Ζυγό ενεργοποιώντας το παρασκήνιο και καλό είναι να... δεις πιο χέρι είναι υψωμένο, προτού φας την πισώπλατη «μαχαιριά»! Δικαιούσαι βέβαια κι εσύ να... στήσεις μια μηχανορραφία για καθαρά αμυντικούς λόγους αλλά πάντα υπάρχει τρόπος να δουλέψεις μυστικά και για το καλό κάποιου/ας.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να έχεις έξτρα έσοδα, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, προκειμένου να αποκτήσεις κάποια επώνυμα αγαθά κι εδώ είναι που πρέπει να ψάξεις για να καταλήξεις σε αυτό που σε συμφέρει περισσότερο. Παράλληλα, ο Άρης περνά στον Ζυγό αλλάζοντας τα δεδομένα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ξεκινώντας από τις φιλίες σου. Αυτό περιλαμβάνει από τσακωμούς μέχρι νέες γνωριμίες, με κοινό παρονομαστή το... πολύ θερμό κλίμα! Ίσως πάλι να ασχοληθείς με τα κοινά, διεκδικώντας δικαιώματα ή/και διαμαρτυρόμενος/η για μια αδικία.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιο σου βγάζει στην... φόρα τις ανασφάλειες σου,  πρόσεξε ωστόσο μήπως φερθείς πολύ συμφεροντολογικά απέναντι σε πρόσωπα που σου έχουν σταθεί επανειλημμένα, χωρίς να σου ζητήσουν κάτι για αντάλλαγμα. Παράλληλα, με τον Άρη να περνά στον Ζυγό, είναι πιθανό να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες στην ζωή και την καριέρα σου, κάτι όμως που πέρα από τις νίκες και τα επιτεύγματα σου, αναπόφευκτα θα επιφέρει και συγκρούσεις με άτομα που έχουν τα δικά τους σχέδια. Ο συνδυασμός πάντως πυγμής και στρατηγικής είναι εκείνος που θα σου φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο μην διστάσεις να το πράξεις. Ίσως πάλι να δεις κι ένα διαφωτιστικό όνειρο. Παράλληλα, ο Άρης περνά στο Ζυγό και σε ωθεί να μάθεις περισσότερα για κάτι που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να δώσεις «μάχες» για το δίκιο, όπως τουλάχιστον το αντιλαμβάνεσαι εσύ. Επιπλέον μπορεί να υπάρξουν έκτακτες ή επείγουσες μετακινήσεις ειδικού σκοπού, να μην βιάζεσαι όμως αφού εύκολα θα... σκοντάψεις!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω  σε φέρνει κοντά σε φίλους ή ομοϊδεάτες, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποιες καταστάσεις που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται, ιδιαίτερα αν αρχίσουν τα «ξέρεις ποιος είμαι εγώ»! Παράλληλα, ο Άρης περνά στον Ζυγό προσδίδοντας μια νέα δυναμική σε οικονομικά ζητήματα και τα καλά νέα είναι ότι θα μπορέσεις να μαζέψεις χρήματα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, προκειμένου να καλύψεις επιτακτικές ανάγκες και επιθυμίες. Από την άλλη πλευρά όμως δεν παύει να υπάρχει κι ένας κίνδυνος να... σου αρπάξουν την μπουκιά μέσα από το στόμα, γι' αυτό περιφρούρησε τα υπάρχοντα σου!


astrology.gr