MY KTEO

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου είναι το ίδιο πιθανό να «την πέσεις» στους άλλους για να τους ξεσηκώσεις για ένα σκοπό, όσο και το να σου ασκηθεί μια οξεία κριτική για το φέρσιμο ή την εμφάνισή σου. Παράλληλα, στο «μέτωπο» των οικονομικών, οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται κι ίσως κάποια στιγμή πιστέψεις ότι τα πράγματα κινούνται έξω από τον έλεγχο σου. Επειδή όμως κι ο... άγιος φοβέρα θέλει, διεκδίκησε αυτά που σου αναλογούν Επιπλέον, με το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου, όπου όμως τεθεί θέμα μοιρασιάς ή κοινής διαχείρισης θα υπάρξει πρόβλημα.

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι όμως απαραίτητα για τους... σωστούς λόγους, αφού το κλίμα είναι πολεμικό και με τους εγωισμούς να... φουντώνουν είναι πολύ εύκολο να ξεπεραστούν τα όρια είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να σε φέρει στο… αμήν, ύστερα από την διαπίστωση πως κάποιος υποτιθέμενος σύμμαχός σου, έχει κινηθεί σε βάρος σου αυθαίρετα και παρασκηνιακά. Μπορείς ωστόσο κι εσύ να τον/την πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα, αξιοποιώντας τις «άκρες» σου. Δώσε όμως βάση και στην υγεία σου, αφού είναι ασταθής.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια ομάδα ή μια συλλογικότητα κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα, με τις δυναμικές ενέργειες να απευθύνονται σε φίλους/ες και εχθρούς κι εδώ θα καταλάβεις ποιος τελικά είναι μαζί σου και ποιος όχι! Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας να αναμοχλεύει το παρασκήνιο, δεν θα πρέπει να υπολογίζεις χωρίς τον «ξενοδόχο», τις προθέσεις και τα σχέδια δηλαδή εκείνων που μπροστά σου σε υποστηρίζουν αλλά από πίσω σου «σου σκάβουν τον λάκκο», Ίσως πάλι να προκύψει μια νομική εμπλοκή, ύστερα από μια «πατάτα» ή/και αυθαιρεσία συνεργάτη σου.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να διεκπεραιώσεις άμεσα μια σημαντική υπόθεσή σου, ίσως όμως να προκύψει και μια κρίση ή διαφωνία με ένα ισχυρό πρόσωπο, που αντιτίθεται στα σχέδιά σου ή να αυθαιρετήσεις και να το... βρεις μπροστά σου! Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, επειδή όμως τα πράγματα θα φτάσουν στα άκρα, μην ξανοίγεσαι και πολύ. Επιπλέον ενδέχεται να «τα τσουγκρίσεις» με κάποιον/α δήθεν φίλο/η που όμως δεν σε υπολογίζει ή με ένα πιστωτικό ίδρυμα, που «σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό»!

Λέων
Γενικά: Με το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας μπορείς να... τους πάρεις αμπάριζα όλους και να πετύχεις κάτι σημαντικό, αν όμως έχεις και συνεργάτες ή συνεταίρους, οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου, δεν θα βρουν εύκολα αποδοχή και θα χρειαστεί να πείσεις άτομα που έχουν μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ή αντίληψη των πραγμάτων. Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα απαιτεί την προσοχή και το… τρέξιμό σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ακονίζει το μυαλό σου και σε ωθεί να εκφράσεις την άποψή σου για αυτά που γίνονται στον κόσμο, με αναπόφευκτη συνέπεια τους έντονους διαξιφισμούς με αντιφρονούντες.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί «θέμα» σε μια οικονομική σύμβαση ή διαδικασία και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να διεκδικήσεις δυναμικά το δίκιο σου, ώστε να μην σε «ρίξουν». Ίσως πάλι να πέσεις θύμα μιας κατάχρησης ή μιας κακής διαχείρισης των χρημάτων σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας μια νομική υπόθεση μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό, εξ αιτίας παρασκηνιακών ενεργειών που έγιναν ή... πάνε να γίνουν σε βάρος σου! Επιπλέον, στις εξωστρεφείς δράσεις σου θα βιώσεις εντάσεις και πρακτικά σε συμφέρει να παραμείνεις εντός, ρίχνοντας το βάρος στην επιμόρφωσή σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου είναι της... πυρκαγιάς και πάνω στην φούρια ενδέχεται να διαταραχθεί μια τρέχουσα συνεργασία σου, φθάνοντας σε μάλιστα στα πρόθυρα μιας νομικής αντιπαράθεσης, από την άλλη πλευρά όμως «παίζει» μια νέα συμμαχία σύντομης διάρκειας. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να πάρεις αυτό που θες, χωρίς να υπολογίσεις το οικονομικό κόστος, εδώ όμως είναι που μπαίνουν στο «κάδρο» οι άλλοι, που έχουν όλως διόλου διαφορετικές ανάγκες ή προτεραιότητες από τις δικές σου με συνέπεια να τσακωθείτε. Ίσως πάλι να μπεις σε νομικά έξοδα ή να σου ζητήσει τα... ρέστα η εφορία!

Σκορπιός
Γενικά: Με το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας να βάζει... μπουρλότο στην ζωή σου και ειδικότερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, είναι προτιμότερο να κινηθείς μόνος/η, εκτός βέβαια κι αν καταλήξεις έτσι ύστερα από μια διάσπαση! Ίσως πάλι να δώσεις μια νομική μάχη, σε καμία περίπτωση όμως μην αυτοδικήσεις, αφού θα χάσεις το όποιο δίκιο έχεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί εντάσεις και στο εργασιακό περιβάλλον σου, με τις συμμαχίες να αλλάζουν ραγδαία σε αντιπαλότητες και τις επείγουσες εργασίες να διαδέχονται η μια την άλλη, μην παραλείψεις ωστόσο να φροντίσεις και για την υγεία σου.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό να δημιουργεί «θέματα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είναι πιθανό να «τα πάρεις» εξ αιτίας μιας εγωιστικής στάσης της άλλης πλευράς κι εσύ όμως... δεν πας πίσω και το σωστό θα ήταν να βρεθεί ένας κοινός τόπος. Μόνος/η σου πάντως θα πετύχεις πολλά, έχοντας την... απαραίτητη ελευθερία κινήσεων! Τα ανάλογα ισχύουν και για τα εργασιακά σου όπου αναμένονται εντάσεις και διαφωνίες, με τις κάθε είδους συνεργασίες να περνάνε από... σαράντα κύματα! Επιπλέον, με το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας μπορεί να σπάσει μια σύμβαση εργασίας ή να προκύψει ένα νομικό ζήτημα στην δουλειά σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό συνηγορεί στο να ξεκαθαρίσεις δυναμικά μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεσή σου, έστω κι αν διακινδυνεύσεις μια αναταραχή με τους οικείους σου έστω κι αν «κλάψουνε μανούλες»! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας προάγει την δημιουργικότητα σου, όμως η διάθεση σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα δύσκολα θα βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή απλά να κάνει τα... δικά του, ίσως όμως να προκύψει κι ένα νομικό θέμα στο οποίο εμπλέκεται. Όσο για τα οικονομικά σου, δεν θα τα βρεις στην μοιρασιά!

Υδροχόος
Γενικά: Με το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας, μια οικογενειακή ή/και περιουσιακή υπόθεση μπορεί να σε... συγχύσει, ιδιαίτερα αν υπάρχουν πολλοί συμμετέχοντες στην υπόθεση, αφού ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες, που θέλει να τις επιβάλλει και στους άλλους. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεχθείς μια επίσκεψη που θα σε ταράξει, ίσως όμως να φιλοξενηθείς και κάπου που το κλίμα δεν θα είναι και τόσο ήρεμο, Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε βάζει να τρέχεις... γενικώς και προκειμένου να σπαταλιέσαι από εδώ κι από εκεί... σκέψου πριν δράσεις ή ρίξε το βάρος στην επιμόρφωσή σου και σε τεχνικές εργασίες.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό είναι προτιμότερο να ακολουθήσεις μια επιθετική οικονομική πολιτική, διεκδικώντας αυτά που δικαιούσαι κι… άλλα τόσα, αφού μια υποχωρητική στάση από την πλευρά σου θα σε ζημιώσει. Πρόσεξε ωστόσο μήπως μια παρόρμηση σου σε οδηγήσει στο να τα παίξεις «όλα για όλα», αφού το πιθανότερο είναι να πετάξεις τα λεφτά σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας μπορεί να κάνεις ένα σύντομο ταξίδι «ειδικού σκοπού» αλλά και να κάνεις εντατικά μαθήματα. Όσον αφορά ωστόσο τις σχέσεις σου με γείτονες ή/και συγγενείς, αν δεν επικρατήσει η ψυχραιμία μάλλον πας για... μαλλιοτράβηγμα!


astrology.gr