Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση των δικών σου «δαιμόνων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια επαγγελματική ή/και προσωπική υπόθεση που σίγουρα έχει τις «σκοτεινές» πλευρές της κι αργά ή γρήγορα θα σε φέρει σε αδιέξοδο, αφού περιορίζει τις ελευθερίες σου. Αν βέβαια πας από μόνος/η σου και «βάλεις το κεφάλι σου στον ντορβά», δεν θα σου φταίει η κακή σου μοίρα… Επιπλέον, «παίζει» μια μόλυνση από αλλοιωμένο προϊόν. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο σε στηρίζει μέσω των φίλων σου κι εκεί να απευθυνθείς αν… τα βρεις μπαστούνια!

Ταύρος
Γενικά: Ο Δίας στον Υδροχόο εξακολουθεί να σου προσφέρει ευκολίες και να στηρίζει την καριέρα ή ένα σημαντικό εγχείρημά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη. Ενδέχεται βέβαια να πάθεις κι εσύ τα ανάλογα ή να σε κακολογήσουν πίσω από την πλάτη σου, αφού ο φθόνος και η ζήλεια περισσεύουν. Επιπλέον, οφείλεις να καταπολεμήσεις κάθε πιθανή εστία μόλυνσης, είτε γύρω σου, είτε στο σώμα σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στις φιλίες αλλά και γενικότερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με κάθε εξέλιξη ή επιλογή να κινείται στα όρια του απόλυτου, που σημαίνει ότι δεν χωρούν ημίμετρα. Και πέρα από αυτά που φέρνει η μοίρα… αυτοπροσώπως, επειδή «παίζονται» και προσωπικά ή οικονομικά συμφέροντα, ίσως χρειαστεί να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «επικίνδυνος/η» για σένα. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο σου προσφέρει την δυνατότητα να ζήσεις και πιο ξένοιαστες στιγμές κάπου… εκεί έξω!

Καρκίνος 
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια καθοριστική εξέλιξη στην ζωή σου κι αν δεσμευτείς σε κάτι, να ξέρεις ότι θα πάει μέχρι τέλους, είτε σου αρέσει, είτε… όχι, γι’ αυτό σκέψου το δύο φορές! «Παίζει» βέβαια και το να βρεθείς προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό ζήτημα και αν δεν πρόκειται για κάτι «μοιραίο» αλλά για εξελίξεις που υπαγορεύονται από ζήλια ή/και φθόνο, απλά… ρίξε «μαύρη πέτρα» πίσω σου, αφού αν μείνεις σε ένα «τοξικό» περιβάλλον, θα είσαι… άξιος/α της μοίρας σου! Όσο για το που θα βρεις πόρους, μην ανησυχείς, θα φροντίσει για αυτό ο Δίας στον Υδροχόο.

Λέων
Γενικά: Με τον Δία απέναντί σου να… κρατάει γερά, είναι πιθανό να πάρεις βοήθειες από άλλους ή να επωφεληθείς από την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου, ενώ αν συνάψεις μια συμφωνία ή συνεργασία, σε καλό θα σου βγει. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις αλλά να είσαι υποψιασμένος απέναντι σε «πολλά υποσχόμενες» διαδικτυακές επαφές ή ειδοποιήσεις, αφού είναι μάλλον κακόβουλες.. Επιπλέον, οφείλεις να κόψεις μια συνήθεια που σε βλάπτει, τσέκαρε όμως και για ληγμένα ή αλλοιωμένα προϊόντα.

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει πιο επιρρεπή στα πάθη, κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά, γι’ αυτό πριν αρχίσεις να… τραγουδάς «στα έδωσα όλα κι έμεινα στον άσσο», δώσε σημασία στο δικό σου ένστικτο επιβίωσης. Αν πάλι δανειστείς, πρόσεξε μήπως δεσμευτείς με έναν τρόπο που σε «δένει» χειροπόδαρα κι είναι προτιμότερο να περιμένεις, μήπως και σου… χαμογελάσει η τύχη με μια αποζημίωση ή κληρονομιά! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου κι από αυτές να «πιαστείς».

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές», αφού αν επιμείνεις στα ίδια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις πέρα από τους δικούς σου «δαίμονες» κι εκείνους της άλλης πλευράς. Μάλιστα, ο Δίας στον Υδροχόο σου προσφέρει μια εναλλακτική που είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή «παρηγοριά»!

Σκορπιός
Γενικά: Ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τα περιουσιακά σου κι είναι μια καλή μέρα για μισθώσεις. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί εκδικητικές πράξεις ή/και ένα έντονο ερωτικό παρασκήνιο στην δουλειά σου, πρόσεξε λοιπόν που πας και μπλέκεις. Ίσως βέβαια να πέσεις θύμα μιας «ξεγυρισμένης» κακίας χωρίς να φταις σε κάτι. Επιπλέον ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί στην ζωή ενός συγγενούς σου ή σε ένα pet που έχεις αλλά ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι μια κρίσιμη απόφαση που θα πάρεις σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου.

Τοξότης
Γενικά: Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ενδέχεται να «κυριευθείς» από πάθη ή την «σκοτεινή» σου πλευρά, με την ζήλια να προεξάρχει, αν όμως δεν είναι αυτό το… στυλ σου, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας ανάλογης στάσης από ένα πρόσωπο που αγαπάς. Σε κάθε περίπτωση το… σεξ θα είναι θεραπευτικό αλλά αν τύχει και τα πράγματα «στραβώσουν» εντελώς, μην επιμείνεις σε μια χαμένη προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, προστάτεψέ τα από τους «κακούς». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο σε θέλει… εξοδούχο για να περάσεις όμορφα!

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα «απαιτεί» να καθαρίσεις το σώμα σου από τις τοξίνες και να αποφύγεις την χρήση καλλυντικών. Επιπλέον, σηματοδοτεί μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ανεξάρτητα όμως από το όποιο συναισθηματικό κόστος, δες το «ποτήρι» μισογεμάτο, αφού τελικά θα κερδίσεις την απελευθέρωσή σου από μια επώδυνη κατάσταση. Ίσως πάλι να προβείς σε εκκαθαρίσεις στον χώρο σου, στέλνοντας στον… αγύριστο ότι είναι φορτωμένο με αρνητική ενέργεια. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε μια σχετική οικονομική άνεση.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Δίας στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σου παρέχει τύχη κι ευκολίες αλλά συνάμα τίθεται κι ένα ηθικό ζήτημα σε σχέση με τις επιλογές σου, μην βιαστείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς καταστάσεις που δεν ξέρεις τι κρύβουν από πίσω τους. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καθιστά υποψήφιο θύμα μιας φθονερής αντιζηλίας και μην υποτιμάς την ζημιά που μπορεί να σου κάνει ένα άτομο που δεν πήρε από σένα αυτό που ήθελε. Παράλληλα, είναι πιθανό να ακούσεις ή να δεις κάτι δυσάρεστο, ενώ φαίνεται να χρειάζεσαι μια γενναία κάθαρση από οτιδήποτε τοξικό ή «βρώμικο».

Ιχθύες
Γενικά: Με εξαίρεση ίσως μια αποζημίωση ή κληρονομιά που θα λάβεις ως αντίβαρο σε κάτι που σε στενοχώρησε, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα δεν ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ αν κάνεις κάποιες αγορές μπορεί να αποδειχθούν «γκαντέμικες». Ίσως πάλι να κλείσει οριστικά ένας κύκλος, αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά μια «απεγνωσμένη» λύση, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων, που η μόνη έγνοια τους είναι το πόσα μπορούν να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο μπορεί να σου προσφέρει «από το πουθενά» μια σανίδα σωτηρίας.


astrology.gr