Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Ήλιος στον Σκορπιό εξυπηρετεί πλέον τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι που θες πολύ, με μάλλον εύκολο τρόπο. Επιπλέον, με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναμένονται θετικές εξελίξεις και στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να τύχεις μιας σημαντικής υποστήριξης από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, με την Δήμητρα στους Ιχθύς μπορεί να σου αποκαλυφθούν πολλά μυστικά, ίσως όμως να βγουν στην φόρα και κάποια δικά σου προσωπικά δεδομένα, έτσι για να… λάμψει η αλήθεια!

Ταύρος
Γενικά: Ο Ήλιος απέναντί σου φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο σε σένα όσο και σε ένα «δικό σου» άνθρωπο, ίσως μάλιστα να σημειώσετε μια νίκη από κοινού. Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες, ενώ αν σερφάρεις στο διαδίκτυο αναμένονται νέες και… προσοδοφόρες γνωριμίες. Ότι χρειαστείς λοιπόν θα είναι στην απόλυτη διάθεση σου και μόνον η επιφυλακτικότητά σου μπορεί να σου το στερήσει! Παράλληλα για τρεις περίπου μήνες, η Δήμητρα στους Ιχθύς αναλαμβάνει να σου φέρει «φρέσκες» παρέες και σε ενθαρρύνει να αναπτύξεις περαιτέρω δράσεις με την συμμετοχή φίλων και ομοϊδεατών.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Δήμητρα στους Ιχθύς φέρνει στο προσκήνιο, τόσο το έργο σου, όσο κι εσένα προσωπικά και μέχρι τα μέσα του ερχόμενου Φεβρουαρίου, δεν έχεις παρά να επιδείξεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου κόντρα στους περιορισμούς του covid 19! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σου παρέχει ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου και η ημέρα προσφέρεται είτε για να αναζητήσεις εργασία, είτε για να διευρύνεις το πελατολόγιό σου. Την ίδια στιγμή μάλιστα ο Δίας και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω «ψήνουν» κάτι μεγάλο και στον οικονομικό τομέα, φρόντισε μόνον να μην αρχίσεις τις σπατάλες.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε κάνει πιο χαρούμενο/η κι ευδιάθετο/η, δίνοντάς σου φυσικά και τα ανάλογα… απελευθερωτικά ερεθίσματα! Από εκεί και ύστερα δείξε και στους άλλους πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν όταν υπάρχει θετική προδιάθεση και βέβαια μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, ανοίγει ο δρόμος για μια συνεργασία που «φυσάει». Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, η Δήμητρα στους Ιχθύς φέρνει νομικές ρυθμίσεις, επιμορφωτικές δράσεις αλλά και διευρυμένες δυνατότητες στην επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο.

Λέων
Γενικά: Με τον Ήλιο στον Σκορπιό να δέχεται την αρμονική επιρροή Δία και Πλούτωνα, είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε ευχαριστήσουν αλλά και να φιλοξενηθείς σε ένα κατάλυμα ή να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση, που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια, με όλα τα αρνητικά να γίνονται παρελθόν. Παράλληλα, μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, η Δήμητρα στους Ιχθύς αλλάζει υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση, θα την βρεις, ενώ «παίζει» και μια ρύθμιση χρεών.

Παρθένος
Γενικά: Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, αν σε απασχολεί οποιοδήποτε ζήτημα δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στους… άλλους, αφού η Δήμητρα απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια γόνιμη συνεργασία με κάποιο από αυτά. Επιπλέον, μπορείς να επωφεληθείς και από την επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί ευχάριστες στιγμές στην ζωή σου, Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον, που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου, ενώ μια είδηση ή ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα σε χαροποιήσει

Ζυγός
Γενικά: Ο Ήλιος στον Σκορπιό ευνοεί πλέον τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να… χαλαρώσεις κι εσύ επιτρέποντας στον εαυτό σου κάποιες «πολυτέλειες». Είναι μάλιστα μια καλή ημέρα για να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, ενώ σε κάθε περίπτωση θα λάβεις στήριξη είτε σε είδος, είτα σε χρήμα, με την οικογένειά σου να είναι ο πρώτος… πάροχος! Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, η Δήμητρα στους Ιχθύς πριμοδοτεί τα εργασιακά σου είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε χρειάζεσαι προσωπικό. Επιπλέον μπορεί να ενημερωθείς διεξοδικά για ζητήματα υγείας ή διατροφής.

Σκορπιός
Γενικά: Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου να «συντονίζεται» θετικά με Δία και Πλούτωνα, δημιουργούνται οι συνθήκες για μια νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου και δεν έχεις παρά να καταστρώσεις τα πλάνα σου, είτε έχεις μεγάλα σχέδια, είτε αρκείσαι στις μικρές ικανοποιήσεις της καθημερινότητας. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου. Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Ιχθύς να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, θα έρθεις πιο κοντά με διακεκριμένα πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά, θα χαρείς από την πρόοδό τους.

Τοξότης
Γενικά: Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, η Δήμητρα στους Ιχθύς σε καλεί να φροντίσεις τα περιουσιακά και γενικότερα τα του οίκου σου, αφού έχουν πλέον δημιουργηθεί νέα δεδομένα, ενώ δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις κόσμο ή να φιλοξενηθείς κάπου αλλού… λάθρα! Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να συνεργάζεται αρμονικά με τον Δία και τον Πλούτωνα, τα οικονομικά σου παίρνουν την ανιούσα. Επιπλέον, μπορεί να σου αποκαλυφθούν μυστικά που σε ενδιαφέρουν, ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί, έστω κι αν αυτή η λύση θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω.

Αιγόκερως
Γενικά: Με την… φιλική συνδρομή του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιό σου, ο Ήλιος στον Σκορπιό σου φέρνει σημαντικές γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στις συναλλαγές σου με ένα ίδρυμα. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνον να τις αξιοποιήσεις και να μην αρχίσεις «να διυλίζεις τον κώνωπα». Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, η Δήμητρα στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα νέο μέσον ή να πάρεις στα χέρια σου ένα πολυπόθητο «χαρτί».

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σου δίνει… μπόνους, καλείσαι απλά να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα σου και να καρπωθείς τις διευκολύνσεις που θα σου προσφέρουν «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και η ίδια η ζωή. Πάρε λοιπόν την ευκαιρία που σου δίνεται, αφήνοντας κατά μέρος τα… τρελά! Επιπλέον, με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να λάβεις και μια κρυφή στήριξη. Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου,, η Δήμητρα στους Ιχθύς ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, μέσα από συνεργασίες, ενώ τα έσοδά σου θα αυξηθούν ύστερα από τις θετικές συστάσεις «από στόμα σε στόμα».

Ιχθύες
Γενικά: Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αναγνωρίσιμο/η και συνδυάζοντας τις ικανότητές σου με την ανταπόκριση που έχεις στον κόσμο, μπορείς σίγουρα να πετύχεις πολλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα που διαθέτουν κύρος ή να μπεις σε ένα κλαμπ ισχυρών. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να «μπολιάζεται» θετικά από Δία και Πλούτωνα, πέρα από τις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα κάνεις μπορεί να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο κι ένα νομικό ή σπουδαστικό ζήτημα. Επιπλέον, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης.


astrology.gr