MY KTEO

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


Δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην κοινότητα Λίμνης, την Πέμπτη 30/4/2020, ώρα 12.00 μεσημβρινή για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την υπ' αρίθμ. 18318/13-03-2020 εγκύκλιο του
Υπουργείου Εσωτερικών και την παράγραφο 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-03- 2020) και το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:

1.Απαλλαγή επιχειρήσεων που διακόπτουν την λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19: 1) από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί» 2) των τελών παραχωρημένου κοινοχρήστου χώρου 3)Την απαλλαγή καταβολής τροφείων των Παιδικών Σταθμών, κ.λ.π

2.Αίτημα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων για οικονομική ενίσχυση όσων δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα. α) Έγγραφο αρίθμ. πρωτ. 2977/13-4-2020 Δημοτικής Παράταξης «ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» με θέμα : Αίτημα προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την οικονομική ενίσχυση όσων δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα (αγρότες, κτηνοτρόφοι αλιείς κλ.π) που επηρεάστηκαν από τα μέτρα έκτακτης ανάγκης και β) Έγγραφο αρίθμ. πρωτ. 3232/24-4-2020 ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ με θέμα «Παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα προβλήματα στις δομές Υγείας του Δήμου και τη στήριξη των εργαζομένων ,των αγροκτηνοτρόφων και των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών»)

3.Η αρίθμ.14/2020 απόφαση ΔΕΥΑΜΛΑΑ με θέμα : Προσωρινή Τιμολογιακή Πολιτική λόγω COVID-19

4.Η αρίθμ. 12/2020 απόφαση ΔΕΥΑΜΛΑΑ με θέμα : Προγραμματική σύμβαση Διαβαθμικής Συνεργασίας της ΔΕΥΑΜΛΑΑ με τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας για την υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο:Αντιμετώπιση προβλημάτων λειψυδρίας με αποκατάσταση υδρομαστεύσεων, βανοστασίων -δεξαμενών δικτύων ύδρευσης-επεκτάσεις.

5.Αίτημα ΔΕΥΑΜΛΑΑ για χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης

6.Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΑΣ Δ.Ε ΕΛΥΜΝΙΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε ΝΗΛΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ»

7.Έγκριση του πρακτικού της επιτροπής δημόσιας κλήρωσης ανάδειξης μελών, ορισμός Δημοτικού Συμβούλου και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατεπείγουσα κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στο 1ο χλμ της οδού Φραγκάκη – Αγκάλη ».

8.Υποβολή πρότασης ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στον άξονα προτεραιότητας 03Σ «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)», στην Πρόσκληση με τίτλο: «Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών».

9.Τροποποίηση τεχνικού Προγράμματος και Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020

10.«Έγκριση 1ου Α.Π.Ε του έργου: «Επισκευή στέγης αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου Μαντουδίου».

11.Αίτηση κας Λιάρη Ελευθερίας με την οποία ζητάει παράταση του έργου «Επισκευή στέγης αίθουσας δημοτικού συμβουλίου Μαντουδίου»

12.Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου

13.Αποδοχή δακοκτονίας 2020

14.Έγκριση «Εκτέλεση εργασίας ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΙΚΟΠΕΔΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΛΣΗ, ΚΛΠ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ»

15.Έγκριση «Εκτέλεση εργασίας ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ»

16.Έγκριση «Εκτέλεση εργασίας ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΑΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΣΤΙΩΝ ΡΥΠΑΝΣΗΣ, ΚΛΠ»