MY KTEO

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες ίσως όμως να σε πιάσει κι εσένα το παράπονο ή να αρχίσεις να αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος που δεν υπάρχουν πια. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο σηματοδοτεί... ακραία φαινόμενα στην δουλειά σου, με τον ρόλο σου να αλλάζει ξαφνικά κι απότομα, ενώ είναι πιθανό να βιώσεις κάτι που γίνεται «μια στο εκατομμύριο», γι’ αυτό μην δίνεις όρκο για τίποτε! Επιπλέον, να είσαι πιο προσεκτικός/η με τα ηλεκτρολογικά κι αν έχεις κάποιο pet να επαγρυπνείς αφού μπορεί να γίνει οτιδήποτε «κουλό».

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό, το πρώτο που πρέπει να φροντίσεις είναι η υγεία σου κι επειδή σε κάθε περίπτωση η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία, μπες σε μια διαδικασία αποτοξίνωσης, μένοντας συνάμα μακριά από οτιδήποτε ανθυγιεινό. Από εκεί και ύστερα μπορεί να ευνοηθείς στα εργασιακά σου, σημασία έχει όμως το τι αντάλλαγμα θα δώσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σηματοδοτεί μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ. η τύχη της σε συνοδεύει και σε κάθε επενδυτική ή κερδοσκοπική απόπειρά σου. Επιπλέον, ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο σου δίνει και τα κατάλληλα... κονέ!

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό μπορεί εύκολα να «σε πάρει από κάτω» ένα συναισθηματικό ζήτημα, ειδικά αν το παρόν σου είναι στερημένο από... αγκαλιές! Το ζητούμενο βέβαια είναι να φτάσεις πίσω στην αφετηρία όλων αυτών που σε πλήγωσαν, ίσως όμως και να ασχοληθείς δημιουργικά με το παρελθόν και την παράδοση. Ωστόσο, ο Άρης στην Παρθένο σηματοδοτεί και κάποιες ακραίες όσο και απρόβλεπτες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια σου, είτε πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς, είτε για ζημιές ή/και πτώσεις αντικειμένων. Αν μάλιστα μένεις κάπου ψηλά, μην... πολυσκύβεις, ούτε να κάνεις «ακροβατικά»!

Καρκίνος 
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό τα οικογενειακά θέματα «παίρνουν κεφάλι» στην ζωή σου, με σένα να δείχνεις μάλλον αδύναμος απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που θίγουν το συναίσθημά σου. Ίσως όμως να μυηθείς και σε κάτι παραδοσιακό στην μαγειρική ή την οικοτεχνία. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο σηματοδοτεί εντάσεις και ακρότητες με άτομα του περιβάλλοντός σου και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Ίσως πάλι να εκτεθείς και σε κίνδυνο εξ αιτίας κάποιων ιπτάμενων αντικειμένων! Επιπλέον, φαίνεται να έρχεται μια αποκάλυψη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί σε περισσότερες εξόδους κι επαφές, όχι όμως για να βρεθείς με πολύ κόσμο αλλά σε έναν κλειστό κύκλο. Επιπλέον μπορεί να ασχοληθείς με τα αρχαία ή την παράδοση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο σηματοδοτεί απροσδόκητες καταστάσεις στα οικονομικά σου οπότε μην θεωρείς τίποτε σίγουρο, αντίθετα σήμερα, οι «συνήθεις διαδικασίες» και οι κανόνες δεν ισχύουν. Ευκαιρία λοιπόν για να κυνηγήσεις κάτι το... extreme! Από την άλλη πλευρά όσο ασφαλής κι αν νιώθεις πάντα υπάρχει η πιθανότητα να χάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις και θα είναι... μέρα μεσημέρι!

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό το οικονομικό σου πλάνο δεν θα βγει αφού θα υπάρξουν και έκτακτα έξοδα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα κάποιος/α να «πατήσει» στο συναίσθημά σου για να πάρει το... κάτι τι του/της! Ωστόσο, με τον Άρη στο ζώδιό σου να σηματοδοτεί έναν «κεραυνό εν αιθρία», πέρα από το ψυχολογικό σοκ που ενδέχεται να υποστείς, το βάρος πέφτει στην προστασία σου από σπάνιους ή/και απροσδόκητους κινδύνους και δεν θα πρέπει να επαναπαυτείς για κανέναν λόγο. Το παράδοξο βέβαια είναι ότι σε εξ ορισμού ριψοκίνδυνες ενέργειες διατρέχεις πολύ μικρότερο κίνδυνο!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την λήψη μιας «σκληρής» ή ακόμη και λογικής απόφασης, αντίθετα οι ευαισθησίες σου βγαίνουν στο... σεργιάνι! Από εκεί και ύστερα έχει σημασία αν έχεις δίπλα σου κάποιον/α που θα σου σταθεί ή αντίθετα θα «σε στείλει» με την στάση του/της. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο σηματοδοτεί μια ξαφνική αποκάλυψη που θα σε αφήσει... άγαλμα, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι η «λαδιά», που φοβόσουν έχει γίνει από πρόσωπο «υπεράνω πάσης υποψίας». Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις ότι επιβαρύνει την μέση σου ή το πεπτικό σου.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να σε κάνει πιο κλειστό ή να αρχίσεις να θυμάσαι πράγματα που σε πλήγωσαν, έχεις όμως και μια χρυσή ευκαιρία να ξετυλίξεις το κουβάρι και να ξεμπερδέψεις με όλα αυτά. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, ρώτα και τους παλιότερους που ξέρουν από... βότανα! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο σηματοδοτεί μια ξαφνική ανατροπή στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με «αιχμή» τις φιλικές, ίσως όμως να υπάρξουν ακρότητες και σε μια παρέα ή στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης. Σε κάθε περίπτωση αυτό που θεωρείς ως δεδομένο θα... πάψει να είναι!

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό είναι πιθανό να βρεθείς με άτομα από το παρελθόν σου ή/και να γίνεις μέρος μιας παρέας που αποτελείται από «παλιές καραβάνες» που έχουν να σου διηγηθούν πολλά. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο σηματοδοτεί μια ξαφνική και απρόβλεπτη εξέλιξη, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα μέσα σε μια στιγμή. Αυτή μπορεί να σχετίζεται τόσο με γενικότερες καταστάσεις, όσο και με μια ανατροπή στα... ψηλά πατώματα! Εκείνο πάντως που πρέπει να θυμάσαι σε κάθε περίπτωση είναι ότι μπορεί να πετύχεις σε κάτι πολύ δύσκολο και να τα κάνεις μαντάρα σε κάτι άλλο που θεωρούσες «παιχνιδάκι»

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να διαπραγματευτείς θέματα καριέρας ή κάτι σημαντικό για την ζωή σου, λαμβάνοντας υπόψη σου όχι μόνον τις αντικειμενικές συνθήκες και τους κανόνες που τις διέπουν αλλά και τον συναισθηματικό παράγοντα ή/και τους οικογενειακούς δεσμούς. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο σηματοδοτεί σπάνιες -ίσως και επικίνδυνες- καταστάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δείχνει μάλιστα πολύ πιο ασφαλές το να κινηθείς με... διαστημόπλοιο, παρά με το αυτοκίνητό σου ή κάποιο άλλο συμβατικό μέσον. Επιπλέον, μπορεί να σου τύχει στα ξαφνικά μια νομική εμπλοκή.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί σε αναζητήσεις γύρω από ιστορικά θέματα ή την ενασχόλησή σου με θρύλους και παραδόσεις, να θυμάσαι ωστόσο ότι η προσέγγισή σου είναι μάλλον υποκειμενική ή βασίζεται σε στοιχεία που σου δίνουν άλλοι/ες αλλά η διασταύρωσή τους απλά... δεν γίνεται! Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σηματοδοτεί μια μεγάλη ανατροπή στα οικονομικά σου και βέβαια τα καλά νέα είναι ότι μπορεί μάλιστα να αποκομίσεις ένα μεγάλο κέρδος, από εκεί που δεν το περιμένεις. Από την άλλη πλευρά όμως κάτι που θεωρείς ως κεκτημένο σου θα... πάψει να είναι, μέσα από συνοπτικές διαδικασίες!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει έξοδα για... άλλους/ες ή/και για την κάλυψη αναγκών της οικογένειάς σου, ίσως όμως να ρυθμιστούν και οι οικονομικές παράμετροι ενός περιουσιακού θέματος. Επιπλέον για να βρεις απαντήσεις στις όποιες υπαρξιακές αναζητήσεις σου θα πρέπει να πας... πίσω, εκεί δηλαδή που ξεκίνησαν όλα! Ωστόσο πολύ πιο σημαντικό ως ενδεχόμενο είναι το... χουνέρι που θα σου σκάσει ο Άρης απέναντί σου, αφού πέρα από την απότομη αλλαγή των ισορροπιών στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, φαίνεται να μπαίνεις κι εσύ σε κίνδυνο από συμβάντα ή καταστάσεις που δύσκολα... προβλέπονται!


astrology.gr