MY KTEO

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής να είναι πολύ πιθανό αλλά σίγουρα υπάρχει και το διαδίκτυο στο οποίο μπορείς να... διαπρέψεις! Ίσως πάλι να «τρέξεις» και θέματα σπουδών ή επιμόρφωσης αλλά σε κάθε περίπτωση θα ειπωθούν πολλά περισσότερα από εκείνα που θα γίνουν τελικά. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού έρχονται αλλαγές στα εργασιακά σου, οι οποίες… μάλλον θα σου αρέσουν! Μπορείς φυσικά κι εσύ να κάνεις κινήσεις, που σπάνε την ρουτίνα. Επιπλέον ενδέχεται να αποκτήσεις ένα πολύ ιδιαίτερο pet.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια αστάθεια στα οικονομικά σου, μην νομίζεις όμως ότι με το να γίνεις πιο «σφιχτός» στην διαχείριση σου θα έχεις και αποτέλεσμα, αφού όλο και κάποιος/α ξύπνιος θα βρεθεί για να σου κάνει... τραβηχτικές! Επιπλέον, πολλά από αυτά που ακούς και μαθαίνεις θέλουν διασταύρωση. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού έφτασε η ώρα και η στιγμή για να αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες πτυχές σου, κινούμενος/η πρωτοποριακά, αφού οι συνήθεις πρακτικές σου δεν θα αποδώσουν. Αν πάλι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε ξενίζει με τα καμώματά του, κάνε... ρελάνς στην πρόκληση!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στα μέρη σου σε κάνει αρκετά κυκλοθυμικό/η και ευαίσθητο/η στα εξωτερικά ερεθίσματα, με συνέπεια να αποσπάσαι διαρκώς και να μην δίνεις σαφές στίγμα για τις προθέσεις σου. Κατά τα άλλα βέβαια η περιέργειά σου θα ικανοποιηθεί πληροφορούμενος/η πολλά και διάφορα, ενώ οι διαρκείς επαφές και μετακινήσεις θα σου δώσουν... λόγο ύπαρξης, ανεξάρτητα με το ότι σε αρκετές περιπτώσεις θα «ξοδευτείς» . Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού η κατάσταση στο σπίτι ή το γραφείο σου ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, όχι όμως για κακό. Μπορείς μάλιστα να ταράξεις κι εσύ τα «νερά»!

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί συζητήσεις για θέματα υγείας και διατροφής αλλά και για τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, ένας... Θεός ξέρει όμως αν όλα αυτά που κυκλοφορούν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και τουλάχιστον μην εφαρμόσεις κάποια συνταγή, που δεν ξέρεις από που κρατάει η σκούφια της! Πολύ πιο αξιόπιστο θα είναι ένα όνειρο που θα δεις.. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι πιθανό να υπάρξουν εκπλήξεις και απρόοπτα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό μην κάνεις προγράμματα. Επιπλέον, αν «προκληθείς», μην… τσιμπήσεις!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο και σίγουρα έχεις να συζητήσεις πολλά γύρω από διάφορα ζητήματα, το θέμα όμως είναι κατά πόσον στέκουν ή πρόκειται για φήμες και... μπαρούφες! Επιπλέον μπορεί να ενημερωθείς για τα δικαιώματά σου και το τι πρέπει να κάνεις από έναν φίλο ή έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού από αλλού τα περιμένεις τα λεφτά κι από αλλού θα σου έρθουν, ίσως όμως να λάβεις κι ένα δώρο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Μπορείς φυσικά κι εσύ να χαρίσεις κάτι ξεχωριστό σε κάποιον/α, που δεν ανήκει στον στενό κύκλο σου.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί επαφές, μετακινήσεις και συζητήσεις για θέματα που άπτονται της καριέρας σου ή για ένα project που είναι στα σκαριά, μην νομίσεις όμως ότι όλοι διαθέτουν την δική σου αξιοπιστία ή τον επαγγελματισμό σου. Αντίθετα θα ειπωθούν πολλά... λόγια του αέρα και το δύσκολο έργο σου είναι να διακρίνεις τι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να… αλλάξεις τακτική, αφού μια «συνηθισμένη» ή πιο συμβατική προσέγγιση δεν θα «πιάσει» και το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ενώ επιπλέον σου δίνει την ώθηση για να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό, κάτι μάλιστα που θα συνδυαστεί με την διευρυμένη ενημέρωσή σου για ποικίλα ζητήματα. Μην ξεχνάς όμως ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια.. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις γύρω από παρασκηνιακές ενέργειες με πρωταγωνιστές μάλιστα άτομα που ποτέ δεν φανταζόσουν. Ίσως πάλι να βρεις κάτι που έχασε κάποιος/α άλλος/η ή να απελευθερωθεί μια δυνατότητά σου, ύστερα από μια σειρά απίθανων συμπτώσεων.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει έξτρα έσοδα που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις αγαθά και να καλύψεις τις τρέχουσες ανάγκες σου. Ίσως βέβαια να σου... ψιθυρίσουν και κάτι ανακριβές για οικονομικές ή επενδυτικές ευκαιρίες κι εδώ είναι που ισχύει το «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι»! Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε εξιτάρει με τις αντιλήψεις ή τον τρόπο ζωής του, μένει όμως να διαπιστώσεις αν το... αντέχεις! Όσον αφορά δε τις τρέχουσες φιλίες σου, μάλλον ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις και άλλα… πράγματα γι’ αυτές!

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου δημιουργεί νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου αλλά καλό είναι να μην δίνεις βάση σε όλα όσα λέγονται, αφού ως γνωστόν «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει»! Από επαφές και μετακινήσεις πάντως δεν θα έχεις παράπονο, τουναντίον το θέμα είναι να... κάτσεις σε μια μεριά! Παράλληλα και μέσα από μια σειρά εκπλήξεων το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σου δίνει να καταλάβεις ότι ανεξάρτητα από τα σχέδια που κάνεις, το σύμπαν έχει τα… δικά του για σένα, ακολούθησε λοιπόν την ροή και τις ανατροπές που θα γίνουν, ξέροντας πως θα βγεις ωφελημένος/η.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια κινητικότητα στα εργασιακά σου, με τα πολλά λόγια ωστόσο να μην συνοδεύονται από αντίστοιχες πράξεις. Επιπλέον σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν αισθανθείς ατονία ή κούραση, μην επιμείνεις να ασχολείσαι με δουλειές, που μπορούν να γίνουν και αύριο. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αλλάζει το status της καθημερινότητάς σου μέσα από εκπλήξεις, ενώ είναι πιθανό να απολαύσεις ένα σπάνιο θέαμα ή να βρεθείς κάπου για πρώτη φορά. Μην σε πιάσουν τα... πολύ συντηρητικά σου μόνον και χάσεις την ευκαιρία σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια αυξημένη περιέργεια αλλά και μια συναισθηματική αστάθεια, με συνέπεια να προκύψουν καταστάσεις σχετικής αβεβαιότητας στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί ακόμη να έχεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση αλλά από τα λόγια μέχρι την πράξη υπάρχει... τεράστια απόσταση!.Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας οικονομικής ανατροπής, που θα σε ευνοήσει, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα απρόσμενο δώρο. Όσον αφορά δε στο «κυνήγι» της τύχης, κάνε αυτό που δεν θα έκανε… κανένας και θα πετύχεις!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν δεν προλάβεις να... εξαφανιστείς, το πιθανότερο είναι να αποσυντονιστείς από το πολύ... μπίρι-μπίρι ή τα «πήγαινε-έλα» διαφόρων που μπλέκονται στα πόδια σου, μέχρι τουλάχιστον να... ξαναβρεθείς στον κόσμο σου! Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού κάποιος/α θα σε εκπλήξει με τις επιλογές του, ίσως όμως να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που μέχρι χθες δεν του έδινες καμία τύχη, ενώ σε κάθε περίπτωση οι «παράδοξες» ή ασυνήθιστες επιλογές θα έχουν πολύ καλύτερη τύχη από τις άλλες τις... νορμάλ!


astrology.gr