MY KTEO

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Αμαρύνθου ευχαριστεί τον γιατρό Σταμάτη Καρρά


Είναι αλήθεια πως ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και η ζωή μας πλέον δεν έχει καμία σχέση με αυτην που είχαμε στην προ  COVID-19 εποχή. Οι ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα της υγείας αγγίζουν όλες τις πτυχές της καθημερινότητας των πολιτών και κυρίως αυτών  που έχουν χρόνια νοσήματα.

Σήμερα η κοινωνική αλληλεγγύη ( όχι ελεημοσύνη) και η οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών είναι περισσότερο  αναγκαίες  από ποτέ.
Ο πρόεδρος τού κοινοτικού συμβουλίου Αμαρύνθου καθώς και τα μέλη του οφείλουμε με την παρούσα επιστολή να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Ιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Ερέτριας κύριο Καρρά Σταμάτη, πολύτιμο συνεργάτη, για την πρωτοβουλία του να συμβάλει  στο δύσκολο έργο της δημόσιας υγείας  και την κάλυψη των αναγκών τών πολιτών τού Δήμου Ερέτριας . Μετά από εποικοδομητικό  διάλογο μεταξύ τού  κυρίου Καρρά με τον κύριο Δήμαρχο και τον  προέδρο της κοινότητας Αμαρύνθου , αποφασίσθηκε να εξυπηρετούνται οι πολίτες της  Αμαρύνθου με παροχή ιατρικών συμβουλών , καθώς και την εβδομαδιαία συλλογή βιβλιαρίων υγείας
προκειμένου  να εκτελούνται οι συνταγογραφήσεις των πολιτών.
Η ευαισθησία του να συνδράμει στο δύσκολο έργο του μοναδικού  ιατρού πού υπηρετεί στο περιφερειακό ιατρείο Αμαρύνθου ευχόμαστε  να βρει μιμητές  και η κίνηση αυτή να αποτελέσει παράδειγμα για ανάλογες πρωτοβουλίες.