MY KTEO

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θανάσης Τριανταφύλλου- Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης



Τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης κατέθεσε πριν από λίγα λεπτά στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Τριανταφύλλου, από την παράταξη του Χρήστου Παγώνη.

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης:
Αξιότιμη κύριε Πρόεδρε,

Είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, με τη δημοτική παράταξη «ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ». Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους του δημότες, δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την άνω δημοτική παράταξη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Νόμου 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 73 του Νόμου 4555/2018.

Από το 2014 που είμαι δημοτικός σύμβουλος έχω ως στόχο μου την ανάπτυξη και το καλό του Δήμου μας και των πολιτών, ιδιαίτερα της περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων, όπου και εκλέγομαι. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στις 4/3/2020, συζητήθηκε η 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του έτους 2020 του Δήμου Χαλκιδέων και η παράταξη «ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ» ψήφισε λευκό, ασκώντας κριτική σε νέα έργα που πρότεινε η δημοτική αρχή, ειδικά για την περιοχή του Ληλαντίου. Μια περιοχή με πολλές ανάγκες, στην οποία πρέπει να αποδεχόμαστε και να υποστηρίζουμε κάθε έργο που σχεδιάζεται να γίνει.

Από σήμερα σας δηλώνω ότι θα είμαι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει θέσεις ευθύνης και για την συνεργασία μας μέχρι και σήμερα. Θα συνεχίσω να εργάζομαι για το συμφέρον των δημοτών μας και την πρόοδο του τόπου μας.