MY KTEO

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Σεξ στα μαύρα σκοτάδια θέλουν οι γυναίκες

Μπορεί οι γυναίκες να κάνουν τα πάντα για να φαίνονται πιο όμορφες και ελκυστικές αλλά όταν έρθει η ώρα της ερωτικής πράξης με τον σύντροφο τους τότε κλείνουν όλα τα φώτα στην κρεβατοκάμαρα.
Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Μινεσότα ερεύνησαν ενδελεχώς γιατί οι γυναίκες ακολουθούν αυτή τη τακτική όχι μόνο στο πρώτη τους ερωτική συνεύρεση αλλά θέλουν και στις υπόλοιπες φορές και στις υπόλοιπες να μην είναι κανένα φως αναμμένο.

Όπως απέδειξε η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Medical Journal οι γυναίκες σβήνουν τα φώτα την κρίσιμη ώρα εξαιτίας της ανασφάλειας που βιώνουν για το σώμα τους .

Σκέφτονται συνεχώς ότι δεν θα τις βρίσκει θελκτικές ο σύντροφός τους.
Στην έρευνα που συμμετείχαν 1500 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 30 έτη αποδείχθηκε ότι ένα ποσοστό που άγγιζε το 80% ένιωθε μεγάλη ανασφάλεια για το σώμα τους.
Οι γυναίκες, στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν μεγαλώσει μαθαίνοντας να θεωρούν το σώμα τους ως αντικείμενο πόθου, με τα θέλγητρα του οποίου εξασφαλίζεται η διέγερση του άνδρα. Αν όμως μια γυναίκα δεν αισθάνεται καλά για το σώμα της τότε θα προτιμήσει κλειστά τα φώτα προκειμένου να καλύψει τις ατέλειες αλλά και να αποφύγει την απόρριψη.
Στο πλαίσιο αυτό οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το σκοτάδι την βοηθά να χαλαρώσει και να συγκεντρωθεί καλύτερα στο σεξ.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το σκοτάδι γίνεται συνήθεια;
Στην περίπτωση που συμφωνούν και οι δύο η ερωτική τους συνεύρεση να γίνεται στα σκοτάδι τότε όλα καλά. Αν όμως η γυναίκα συνεχίσει να επιμένει ότι θέλει τα σκοτάδια για να λειτουργήσει τότε αρχίζουν τα δύσκολα. Το απόλυτο σκοτάδι δεν βοηθά την οπτική διέγερση και έτσι την έντονη σεξουαλική επιθυμία του ερωτικού συντρόφου. Ακόμα, μια γυναίκα που επιμένει να κάνει έρωτα στο σκοτάδι παρόλο που γνωρίζει καλά τον σύντροφο ή έχει μακροχρόνια σχέση, διαιωνίζει την απόσταση μεταξύ τους, δυσκολεύοντας έτσι να να αναπτύξουν το αίσθημα της οικειότητας και του δεσίματος.

Ανάψτε κεριά
Οι ειδικοί της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας προτείνουν για να σπάσει ο πάγος να ανάβετε κεριά τα οποία δημιουργούν αισθησιακή ατμόσφαιρα. Μάλιστα προτρέπουν τους άνδρες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Με το να ενθαρρύνει την σύντροφο του χωρίς να της ασκεί πίεση ή κριτική για το σώμα της μπορεί να την βοηθήσει να ξεπεράσει τους όποιους ενδοιασμούς.

Οι επιστήμονες της ΕΜΑΣ συστήνουν στο ζευγάρι να επικεντρωθούν στα συναισθήματα να εστιάζουν στη σχέση και όχι μόνο στο σεξουαλικό επίπεδο.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ οι περισσότερες γυναίκες όσο πιο ασφαλείς νιώθουν για τον σύντροφό τους τόσο πιο πολύ χαλαρώνουν.
Αν αισθάνεστε ότι η φυσική σας κατάσταση δεν είναι καλή τότε μπορείτε να ξεκινήσετε γυμναστική και διατροφή. Σίγουρα, η βελτίωση στην εικόνα σας θα τονώσει την σεξουαλική σας αυτοπεποίθηση.
Πάνω από όλα όμως συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας. Αν θέλετε επιλέξτε εσώρουχα που να αναδεικνύουν τα ωραία σημεία του σώματος σας.
Προσπαθήστε να αφεθείτε στην μαγεία του έρωτα χωρίς να σας απασχολεί τίποτα.


govastileto.gr